Zweedse politieagent in de steek gelaten – leiding wilde allochtone rellen voorkomen

Screenshot_21

(Door: rommel)

Politieagent in functie werd in de door misdaad geteisterde immigranten woonwijk Koppargården in Landskrona omringd door een intimiderende en agressieve allochtone lynchmob. De agent werd gedwongen zijn wapen te trekken om de bende op afstand te houden en vroeg over zijn portofoon om versterking. Tevergeefs, ondersteuning kwam niet opdagen. De politietop op het hoofdbureau beoordeelde dat het verstandiger was een politieman op te offeren. Hoofdbureau was van mening dat inzet van assistentie niet gewenst was, omdat dit de immigranten in de wijk tot een massale rel zou provoceren. Dat zou gigantisch uit de hand lopen en alleen maar immigratie-kritische krachten in de samenleving in de kaart spelen.

Het incident vond plaats in mei van dit jaar. De beslissing om de eenzame politieman niet te ondersteunen, heeft geleid tot een groot conflict tussen politieagenten op straat en hun bevelvoerders achter het bureau. Wat op zijn beurt weer heeft geleid tot stoppen met politie-inspanning om de zwaar gecriminaliseerde woonwijk te saneren van misdadigers. Politieactiviteit is daar stilgelegd.

Lees verder>>>
(h/t verderso)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

10 reacties op Zweedse politieagent in de steek gelaten – leiding wilde allochtone rellen voorkomen

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv ZWEDEN POLITIETOP HOOFDBUREAU BEOORDEELDE DAT T VERSTANDIGER WAS 1 POLITIEMAN OP TE OFFEREN! http://www.vrijechroniqueurs.nl/zweedse-politieleiding-nodigt-allochtone-gansters-uit-voor-een-gesprek/

  @geertwilderspvv KNÈTTERGEKKE ZWEEDSE Politieleiding ZOEKT DRUK NAAR CONTACT met HOOFDCRIMINELEN in Koppargården buurt om dialoog te starten…. http://www.vrijechroniqueurs.nl/zweedse-politieleiding…/

  Like

 2. Theodoor zegt:

  Dit is dus ook de toekomst voor de Nederlandse agenten.
  Ik zou nu mijn baan bij de politie nog opzeggen.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Dat heb met die fijne linkse leidinggevenden, als puntje bij paaltje komt laten ze je barsten !!
  Het kan ook zo in Nederland gebeuren waar de politieleiding ook zwaar geïnfiltreerd door de linkse partijen.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  En die achterlijke vuile LINKSE POLITIELEIDING, wil weer thee drinken, met dat MOSLIMTUIG! Dat krijg je van 70 jaar regeren door de RODEN! Zweden is verloren!

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Niets van Zweden kan ons nog verbazen en woorden schieten hier toch al lange tijd te kort, dus……Laat maar.
  Toch zweemt het politie-optreden in Den Haag ook in die richting. Dat roer moet dus zéker om. Allereerst die lamlendeling van Aartsen er uit…….

  Like

 6. Roger Catrysse zegt:

  Dat is bij ons nu nog niet het geval maar wees gerust het komt nog

  Like

  • Trucker zegt:

   Euh Roger in Vlaanderen was er nog niet zoalng geleden toch het akkefietje met éne FUCKING islamiet die (hoeveel ook alweer) 12 of 18 man nog niet konden inrekenen en ze wereldwidj te zien waren vluchten als een kip zonder kop.
   Ze kwamen terug met TACHTIG man dacht ik om die éne FUCKING islamiet op te pakken.
   Twee opties leken mij aangewezen (ik ben pragmaticus), met de gekende “buks” (die waar ik op geil is de Mossberg 500 nooit te pakken kunnen krijgen) of Remington (hoewel de Italiaanse merken zijn ook betrouwbaar maar goed het is dan ook een uiterst eenvoudig stukje techniek hé) de perimeter betreden en alles op deze wijze kontroleren of die waar er minder slachtoffers zouden vallen: de speciale interventie eenheid er op af sturen.
   Volgens mij hebben ze daar de inschattingsfout gemaakt en de loyalitiet van de fucking islamiet terug onderschat.
   Wil maar duiden Roger dat het ook bij ons zo is dat er “sensible” wijken zijn waar ze zelfs niet in MOGEN (als ze al zouden willen).

   Like

 7. Zweden is naar de verdommenis;heir zie je bij politie en politici hetzelfde beeld!Al is het hier nog niet zo erg als in Zweden.Ik begrijp de westerse wereld niet meer:ze gooien met open ogen alles weg wat we bereikt hebben!

  Like

 8. alidas1 zegt:

  Het is niet alleen in Zweden kijk in alle landen ook in ons eigen land .Onze Nederlandse agenten durven ook de knuppel er niet over te leggen kijken ook de andere kant op .
  Staan ook al onder de druk van de moslims agenten.
  We kunnen nu wel denken dat het niet zo erg is maar het is al zo erg.

  Like

 9. lucky bee zegt:

  Dat gebeurt niet alleen in Zweden maar ook bij ons gebeurd dat aan lopende band.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s