Antisemitisme: ‘Zo doen wij dat in Amsterdam-Oost’

Screenshot_13

(Door: Van Rossem)

 Zo doen wij dat in Amsterdam-Oost.pic.twitter.com/GajnfWAkWq
— Noor Labansdochter (@FloripasDeLaban) July 25, 2014

“Zo doen wij dat in Amsterdam-Oost”, twittert Internationaal Socialist Kinge Siljee over een Israëlische en een Palestijnse vlag die – ogenschijnlijk gebroederlijk – onder elkaar hingen. “Als dat Ajax en Feyenoord waren geweest stond de boel al in de hens”, zegt ze ook nog. Welnu, de boel staat ook in de hens. Letterlijk zelfs, lezen we in de column van Marcel van Roosmalen, die de Mexicaanse (!) eigenares van de Israëlische vlag gesproken heeft. Samenvatting van zijn relaas (nog niet online, tenzij je op Blendle zit): woningbouwvereniging Rochdale heeft de Mexicaanse vrouw gedwongen om het dundoek weg te halen nadat buren klachten verzonnen hadden, dreigbrieven met hakenkruisen hadden verstuurd, ruiten hebben vernield en een brandbom naar binnen hebben gegooid. Weghalen, zei Rochdale, anders zouden de kosten voor vandalisme op háár worden verhaald.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", antisemitisme, antizionisme, Israël-vijandigheid, Joden, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

7 reacties op Antisemitisme: ‘Zo doen wij dat in Amsterdam-Oost’

 1. Tien jaar geleden realiseerde ik me al dat ik het Israël-T-shirtje dat ik voor mijn nichtje had gekocht beter niet aan haar kon geven.
  Het hangt nu al tien jaar aan de muur in mijn woonkamer.
  Ter herinnering.
  Aan Israël.
  En aan het feit dat ik er mijn nichtje niet in dorst te laten rondlopen.
  Dat T-shirt, zou ik zeggen, is een teken aan de wand.

  Like

 2. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Weer is het, niet de aggressieve Muslims zijn het probleem, nee degene die Israel durft verdedigen is het probleem. Wat zijn onze authoriteiten toch Jodenhaters geworden allemaal. En lafkakkende broekschijters.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @jitskesez: En dan vooral alle partijen, die VOOR DE ISLAMISERING van Nederland hebben gestemd. Dat zijn dus ALLE PARTIJEN, buiten de PVV en de SGP. Dat zegt genoeg!

   Like

 3. koloth zegt:

  Ja die Moslims beginnen zo langzamerhand al meer babbels te krijgen, ze denken nu al dat ze de baas hier zijn. Het zal niet lang meer duren voor de éérste afgeknalt worden.

  Like

 4. Tempelier. zegt:

  Ik laat die vlag mooi hangen voor mijn raam, als de woningbouwvereniging mij sommeert om hem weg te halen , vraag ik gewoon waar dat staat in de huur overeenkomst. Als moslims niet kunnen omgaan met de vrijheid van meningsuiting is dat hun probleem, de onkosten verhalen op de daders indien bekend. Dus bij betreffende woningbouwvereniging mag je dus ook de ramen ingooien bij een palastina vlag ?????

  Like

 5. Jan zegt:

  En zo doet men het in België

  Arts weigert 90-jarige vrouw te helpen omdat ze Joods is – “ga maar naar Gaza”

  Een Vlaamse arts, die woensdagavond de telefoonlijn bemande van de wachtdienst van geneesheren weigerde om medische hulp te bieden aan een 90-jarige Joodse vrouw die een ribfractuur had opgelopen. “Ik kom niet! Stuur ze maar voor enkele uren naar Gaza, dan zal ze geen pijn meer voelen”, luidde het antwoord.

  Het was de zoon van de 90-jarige Bertha Klein die gisterenavond rond 23 uur belde naar de wachtdienst van geneesheren. Zijn moeder verkeerde in felle pijn nadat ze een ribfractuur had opgelopen. De arts wist al snel dat het om een Joodse patiënt ging, de naam en het adres in Antwerpen verraadden dat al, evenals het accent (Klein is Amerikaan).

  Toen de familie vroeg of de dokter niet kon langskomen om de vrouw van de vreselijke pijn te helpen antwoordde hij botweg “Ik kom niet”, en legde de telefoon neer. De familie belde meteen terug, daarop zei de arts: “Stuur haar maar naar de Gazastrook voor enkele uren, daarna zal ze geen pijn meer voelen”.
  http://joodsactueel.be/2014/07/31/arts-weigert-90-jarige-vrouw-te-helpen-omdat-ze-joods-is-ga-maar-naar-gaza/

  Like

 6. Jan zegt:

  NOS cultureel verrijkt

  Een cameraploeg van de NOS is vandaag op het Krugerplein in Amsterdam-Oost bestolen van een camera. In een onbewaakt ogenblik gingen twee jongens op een scooter ermee vandoor, meldde een woordvoerster van de politie. Ook het statief namen ze mee.
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2664/Nieuws/article/detail/3708502/2014/08/01/NOS-bestolen-van-camera-in-Amsterdam-Oost.dhtml

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s