CODE ROOD!

Screenshot_10

(Door: Fubar)

Weerbericht: Krachtige tot zeer zware storm. Islamitische storm. Anti-Joodse storm. Anti-Christelijke storm. Anti-Atheïstische storm. Anti-Vrouwen storm. Een Alles-Verwoestende storm. Een Anti-Vrijheid storm. Een Anti-Kennis storm. Een Anti-Geschiedenis storm. Een Anti-Cultuur storm. Een Anti-Liefde storm.

Make Love Not War is aan de islam niet besteed. Liefde lijken ze niet te kennen, lijken lijken ze dan weer wel te kennen. De islamitische marsroute ligt er mee bezaaid, en oorlog lijkt het enige middel zowel als doel. En dat is geen grap, want het sterven als ‘martelaar’ brengt je rechtstreeks naar het hoogste doel, het paradijs waar je de rest van je dooie leven maagden kan misbruiken. Je moet wel behoorlijk pervers zijn om zo’n sprookje te bedenken om medestanders te verkrijgen. En nog veel ongelooflijker is het dat er inmiddels 1,5 miljard mensenzombies deze kul voor waar aannemen. Het is onvoorstelbaar. En dat laatste is de reden dat velen het niet zien, niet herkennen, het anderszins proberen te verklaren, want het is onvoorstelbaar. Zo onvoorstelbaar dat het er in een Westerse Mindset simpelweg niet in gaat, de hele gedachtegang is imcompatible. Dat kan niet waar zijn, kreeg ik twee weken terug te horen. Dat is geen religie, een religie zou dat nooit doen.

Lees verder>>>
(h/t vederso)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Jihad, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

34 reacties op CODE ROOD!

 1. Een loeigoed stuk,Vederso!Maar,wat nu?

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  En dit is mogelijk gemaakt door: DE RESOLUTIE VAN STRAATSBURG! Al onze politici dragen daar verantwoordelijkheid voor, met name: VVD,CDA,D66 en de PVDA!! Alleen de PVV is er nog voor ONS geboren NEDERLANDERS! Helaas!

  Like

 3. meneertje zegt:

  Ik heb nooit in complottheorieën willen geloven die moesten verklaren waarom het Nederlands gezag, de M.S.M. en een aanzienlijk deel van de academische wereld ons land opzettelijk naar de afgrond zouden willen sturen.

  Ik heb altijd andere verklaringen gezocht: de olie, angst voor de islam, geen ongelijk willen bekennen, onwetendheid, onnozelheid en nog veel meer.

  Maar Fubar heeft mij vrijwel overtuigd. Er moet bijna zeker wèl een complot achter zitten.
  Er moeten machtige groepen zijn die de Nederlandse cultuur welbewust willen vernietigen.

  Wie dat complot organiseert, wat de achtergrond er van is, waarom onze cultuur zou moeten worden verwoest…, ik weet het niet en heb er geen redelijke theorie over.

  Maar dat al die maatregelen enz. puur toevallig zo in elkaar zouden grijpen dat ons land geestelijk wordt verwoest, kan ik niet meer geloven.

  Er moet opzet achter zitten.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Dat denk ik ook, meneertje!

   Het gaat er helemaal niet om dat de ‘leiders’ in Den Haag wakker worden, want die weten heel goed wat er aan de hand is, maar het gaat er om dat hun volgelingen, hun kiezers, wakker worden!

   Like

  • Harry zegt:

   Precies , meneertje , dat gevoel heb ik ook allang .
   Omdat het vaak feiten en gebeurtenissen zijn die uit verschillende richtingen komen kun je er geen lijn in ontdekken .
   Maar als je dag in , dag uit het nieuws volgt , dan kun je je toch niet voorstellen dat het allemaal toeval is . Onmogelijk , dunkt me .

   Moslims doen wat debiels , dan denk je : daar gaat de overheid wat aan doen , nee hoor !
   Ze ontkennen , bagatelliseren , draaien en downplayen tot iedereen het weer vergeten is .
   Inmiddels zijn er weer hordes andere calamiteiten , zoals een debiele rechter die volkert v.d. g . weer z’n vrijheid teruggeeft .
   Eerst te vroeg los , nu weer beperkingen opgeheven , Als deze beslissingen door iemand met een down syndroom waren genomen zou je nog nijdig worden , nu is het toch helemaal om hels van te worden . En als die gek straks weer wat overhoop haalt gaan ze stom staan kijken ; goh , wie had DAT nou kunnen denken ?
   Hij verdient toch een eerlijke kans : vindt het linkse rapalje .
   De collectieve waanzin wordt over ons uitgestort .

   Heb altijd nogal wat reserves gehad over berichten die melden dat de NWO er achter zou zitten .
   Nou , wie weet ?
   En dat secreet van Drakensteyn !
   Die raakt ” haar ” land kwijt , wie weet wat ze in haar schild voert om zich financieel schadeloos te stellen !
   Misschien moeten we ons toch maar eens in die richting gaan verdiepen .

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nou, als je daarmee bepaalde figuren hier op een idee brengt, dan houd ik mijn hart vast voor het resultaat!
    Dat verwordt binnen de kortste keren tot ‘gewichtige’ doemdenkerij, zo ‘interessant’ mogelijk gebracht.
    Maar ik zal geen naam noemen; blogregel 4, tenslotte…..
    En als het nu nog eens wat bràcht….. Maar het staat bij voorbaat vast, dat we van bepaalde dingen toch nooit het fijne te weten komen.
    Dus iets er aan hebben doen we niet eens.
    En dàn nog aangezwengeld door degene(n) die ik in gedachten heb; Brrrrrrr…….

    Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    “Dat secreet”van Drakenstein heeft maling aan “haar”land,en nog meer aan haar volk!Financieel is haar toekomst en die van haar hele familie en aangetrouwde hap al lang zeker gesteld:die hoeven nooit meer te werken.Tel daar bij op dat ze overal in de wereld prachtige onderkomens hebben en de beschikking over een privejet:tel uit je winst:zoals gewoonlijk zijn zij straks de eersten die pleite zijn en ons vanaf een grote afstand hartelijk uitlachen:zo,dat klootjesvolk heeft toch maar goed voor ons gezorgd;wij zijn binnen en veilig!De rest mag datzelfde klootjesvolk uitzoeken!Verdomd,als het zo niet zal gaan!

    Like

   • meneertje zegt:

    Er wordt ook wel geopperd da de E.U. zou pogen de nationale culturen te vernietigen, omdat het dan gemakkelijker zou zijn om van al die landen samen een grote dictatuur te maken.
    Ik acht de E.U. infaam genoeg om een dergelijk plan te bedenken, maar ik denk dat de leiders te zeer psychisch gestoord en te stupide zijn om een dergelijk plan systematisch uit te voeren.
    Bovendien is er onder die leiders altijd te veel rivaliteit, zodat samen werken aan een dergelijk plan niet kan lukken.

    De E.U.is immers in de eerste plaats een baantjesmachine, een manier om op een gemakkelijke manier veel geld te verdienen.
    Men wil dan ook nog wel één Europa, maar de ideeën daarover komen niet verder dan het bedenken van hinderlijke bemoeienissen met zaken waarmee de E.U. niets te maken heeft.
    Volgens mij is de E.U. een ordeloze bende, die gedoemd is binnenkort in elkaar te storten.

    Nee, de E.U. is volgens mij niet de grote macht achter het complot ter vernietiging van de Europese cultuur.

    Maar wie of wat dan wel?

    Like

  • Willie zegt:

   Wie erachter zit ?? Illuminatie , de 13 klotefamilies ; nwo , satanisten, jezuieten,noem maar op : allemaal 1 agenda : ons knechten ,annex vermoorden

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @meneertje: 16.14. uur. Zeker waarde meneertje, daar zit opzet achter. Kijkt U maar eens op “Het Project”, zoekt U maar eens op BILDERBERG en de NWO, daar zit een duivels plan achter!

   Like

   • meneertje zegt:

    Ik heb op het internet naar informatie gezocht over Bilderberg, maar ik heb geen overtuigende bewijzen of zelfs maar sterke aanwijzingen gevonden die duidelijk maken dat Bilderberg belang heeft bij de vernietiging van de Europese culturen.

    “Het Project” is een ander geval. De islam wil zeker de vernietiging van alle culturen die niet-islam zijn. Maar zonder de steun van de westerse overheden zou het in Europa geen schijn van kans maken.
    Wat is het belang van die overheden om “Het Project” te steunen?
    Ze doen het wel, dat is waar, maar welk belang hebben zij daarbij?
    Als het de islam inderdaad zou lukken heel Europa te overheersen, zou het met die overheden immers toch ook gedaan zijn?! Die gaan zelfs het eerst voor de bijl, want de islam wil geen concurrentie.

    Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Ja,meneertje,en juist dat zien de overheden niet in!Zo geslepen als ze zijn in het ons bedonderen,zo naief zijn ze om de gevolgen van hun handelen niet onder ogen te zien!Zij denken straks op handen te worden gedragen door de moslims,als dank voor hun hulp.Welnu,dat kunnen ze dus vergeten;zij zijn het eerst aan de beurt!

    Like

 4. Yiooda zegt:

  Beesten hebben een nettere omgang met elkaar als bovengenoemde figuren waarvoor nog geen goede naam is gevonden, ze zijn zelfs in de hel niet welkom.
  Yiooda.

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Wat een ontzettend goed artikel!
  Alleen onderstaande bewering trek ik in twijfel:

  “Nu kan onze overheid erg slecht tegen tranen tegenwoordig en geeft maar al te graag toe.”

  Want kennelijk doen de tranen van deze hoogbejaarde man onze overheid niets:

  Like

 6. cat zegt:

  Noodkreet ! Waarom is het zo stil ? Wat voor “boze” krachten zitten hier achter? Ook ik begin me af te vragen:”wat gebeurd hier en wat voor ellende staat ons te wachten?”. Ik kan geen alle akbar meer horen! Kan geen ISIS filmpje meer zien! Het is buiten mijn menselijke grenzen. Duizenden mensen in koele bloede afgeslacht. Moslims die moslims vermoorden, doet me niets zei ik eerst. Maar ik ben om, het doet me absoluut wat. Gelukkig maar. Ik kan het niet aanzien en doet me enorm veel pijn. Islam, Koran, ….ik haat het. Islam is voor niemand goed, ook niet voor de moslims. Ik ben boos op de EU moslims, erg boos.

  Like

 7. Avidia zegt:

  Het is de bedoeling dat wij onderdanig worden, we zijn veel te veel onafhankelijk, we hebben veel te veel praatjes, daar is iedere regering als de dood voor. De Islam wordt ingezet, daar zijn wij als de dood voor, we moeten weer mak worden als schapen en netjes achter elkaar aan lopen. Wij zijn verkocht door de regering in ruil voor olie, olie is het goud van de wereld, dus moeten we gedrild worden, goedschiks of kwaadschiks. Maar ja, de regering kent ons slecht, wij zullen de wapens opnemen tegen dat gespuis, onze flinke mannen zullen ons verdedigen, niemand zal het pikken dat de Islam het voor het zeggen krijgt. Maar de moslims rekenen zich al rijk en krijgen al meer praatjes en de regering biedt hen al meer aan. Maar ik hoop dat we geleerd hebben van de laatste wereldoorlog, ik was er niet bij, maar velen onder ons wel, we laten ons niet onder de voet lopen. Weg met al die jurkendragers, weg met al die snotjongens die ons bedreigen, vuisten omhoog, weg met dat gespuis dat ons opgedrongen is. Al die opdringerige moslims moeten het land uit, er moet rust komen, al die jongelui met hun opstoken vingers moeten terug naar hun familie elders, je leert hen hun opruiende gedrag nooit af, NOOIT!!!! Wij willen weer gelukkig zijn in ons eigen land, zonder die kortgeschoren rotkoppen de hele dag in je gezicht. Dit is ONS LAND en niet van die niet gewenste rotzakken, opdonderen allemaal, en wel meteen. Ik ben het goed zat!!!!

  Like

 8. Scarlatti Bombatti zegt:

  Goedenavond Geert,
  HOE kunnen wij de Staat der Nederlanden aanklagen wegens het in LEVENSGEVAAR van ons brengen?

  Wàt kunnen WIJ doen Geert?

  Ik had deze onderstaande oproep op mijn Facebook pagina gedaan:

  Wie van ons is JURIDISCH of juridisch genoeg onderlegd om de Staat der Nederlanden aan te klagen
  wegens het MISDRIJF ONS ALLEN in OORLOGSGEVAAR te hebben gebracht.
  Wegens het discrimineren van ONS de autochtone bevolking,
  wegens het toelaten van haat en hetze tegen Joden!
  wegens het misbruik van onze belastinggelden
  wegens het in-adequate beheer van onze belangen en de belangen van ons Vaderland,
  wegens het met voeten treden van onze wetten,
  wegens het laten insluipen van een ‘wetgeving’ van een vijandelijk regime, de islam

  vult u gerust de lijst van misdrijven aan!

  Scar

  en ik werd toen geattendeerd op het artikel Code Rood bij EJ Bron https://ejbron.wordpress.com/2014/07/30/code-rood/ en de Vrije Chroniqueurs door FUBAR en ik dacht, ik ben het wiel aan het opnieuw uitvinden, in dat Chroniqueurs artikel stààt precies al wat en waarmee wij de staat der Nederlanden kunnen aanklagen:

  CODE ROOD! HELP ONS ONZE VRIJHEID TERUGKRIJGEN & BEHOUDEN DIT IS OPZET OVERHEID DAT KAN NIET ANDERS! @geertwilderspvv http://www.vrijechroniqueurs.nl/17130/

  Hèlp ons aub Geert!

  Vriendelijke groet,

  Like

 9. twix zegt:

  Wanneer onze gekozen volksvertegenwoordigers bewust deze agenda uitvoeren betekent dit maar een ding.
  WE ARE FUCKED!!!
  Voor wie de mogelijkheden heeft moeit ik dringend adviseren Europa te verlaten.
  Lijkt er sterk op dat hier de grote SHTF gaat beginnen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s