Grootmoefti van Libanon roept op tot de Jihad tegen Israël

Screenshot_9

(Vertaling: E.J. Bron)

Het was slechts een kwestie van tijd voordat de islamitische wereld door een van zijn geestelijke brandstichters voor de schijnbare werkeloosheid tegen Israël berispt werd. Het is het uitgesproken doel en de heilige plicht van de islam om o.a. gebieden van het huidige Israël, die deel uitmaken van het Bijbelse Palestina, voor de moslims te veroveren en etnisch te zuiveren van de “ongelovigen”.

De Libanese grootmoefti, sjeik Mohammad Rashid Qabbani (foto boven: 2e van links) heeft nu ook tot de “heilige oorlog” opgeroepen voor de bevrijding van Palestina.

Kath.net schrijft:

In een toespraak ter gelegenheid van het islamitische Suikerfeest veroordeelde Qabbani volgens een bericht van het Libanese staatspersbureau NNA het Israëlische geweld tegen de Palestijnen in de Gazastrook. Bovendien had hij kritiek op de Arabische wereld voor zijn passiviteit met het oog op de jongste gebeurtenissen.

Israël schendt de Palestijnse soevereiniteit en stabiliteit al sinds 1948, zei de sjeik in aansluiting op de gebeden ter gelegenheid van het Suikerfeest in een moskee in Beiroet. Zwakte, angst en splijting van het volk zijn de bronnen voor deze actuele situatie in Palestina. De Jihad tot iedere prijs voor de bevrijding van Palestina is de plicht van iedere moslim. Tegelijkertijd veroordeelde de grootmoefti in zijn toespraak de verdrijving en vervolging van de christenen in Irak. Wat er op dit moment in Irak en in het bijzonder in Mosul plaatsvindt, zou tegenstrijdig zijn aan de principes van de islam.

Die laatste uitspraak is opnieuw een sterk staaltje van Taqiyya, want de moefti is niet dom en weet dat hij zich daarmee onder de domme westerse politici tot een serieus te nemen partner kan maken. De goedmenschen zullen hem ervoor prijzen, want zij doorzien zijn perfide tactiek niet om voor de zaak van Allah desnoods ook tijdelijk een bondgenootschap met de “ongelovigen” te mogen vormen, ja, te moeten vormen.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, demoniseren, Gazastrook, Hamas, Islam, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jihad, Jodenhaat, Libanon, Moslims, Taqiyya. Bookmark de permalink .

24 reacties op Grootmoefti van Libanon roept op tot de Jihad tegen Israël

 1. exter39 zegt:

  Het word steeds complexer , staat een nieuwe Hitler tussen twee katholieken, te verkondigen dat in wezen een heel volk uitgeroeid moet worden , en al vast de christenen uit Irak opgeruimd moeten worden , en buiten de geloofswaanzinnigen , houden de wat zwakkere broeders hun bek stijf dicht, waarom staat er niet in de wed dat iedereen die zulke uitspraken doet ,ook naar het strafhof moet wegens aanstichten, van genocide van uit een hogere positie.

  Like

 2. Jean zegt:

  Zie je me daar die Homo sapiëns staan voor lul.
  Een vuile troep volksbedriegers.
  De strop is nog te duur om ze aan op te hangen en zeker die met dat rood lint om hun volgevreten pens.
  Bah wat een zootje huichelaars.

  Like

 3. Claudia M. zegt:

  De “grootboefti” moet zijn vervelende snavel houden en eens in eigen achtertuin gaan kijken wat zijn broeders daar allemaal aanrichten!

  Like

 4. Nou,maak de borst dan maar nat,na de dwingende boodschap van die haatlul!Er mag alleen nog maar eenrichtingverkeer van moslims langs Europa plaatsvinden:eruit en nooit meer er in!Vanaf vandaag!Ergens moet er toch een knappe bol rondlopen die weet hoe we dit kunnen realiseren?Wie,wat,.hoe,waar,wanneer?HELP!!!!!!!

  Like

 5. Yiooda zegt:

  Beesten hebben een nettere omgang met elkaar als bovengenoemde figuren waarvoor nog geen goede naam is gevonden, ze zijn zelfs in de hel niet welkom.
  Yiooda.

  Like

 6. Cathja zegt:

  Alle moefti’s ter wereld kunnen roepen wat ze willen; Israël trekt zijn plan. Het uitschakelen van Hamas. Het is nog geen enkel moslimland gelukt om Israël onder de voet te lopen, en het zál ook nooit iemand lukken! Vergeefse oproepen en vergeefse moeite.
  Aanvallen op Israël zullen zeer veel moslimslachtoffers tot gevolg hebben. Maar daar zitten ze niet mee, want ze slachten elkaar ook af. Al dat gejank over die doden is dus een schijnvertoning, en alleen bedoeld om medelijden op te wekken in de westerse wereld.

  Israël, zet door!
  Shalom!

  Like

 7. cat zegt:

  God bless Israel. Shalom, Shalom. Ben je tegen Israel, dan ben je tegen de GOD. Dat is dus heel:dom, dom…

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  “weet dat hij zich daarmee onder de domme westerse politici tot een serieus te nemen partner kan maken.”

  De westerse ‘politici’ zijn niet dom -en dat maakt hen extra gevaarlijk- maar hun volgelingen c.q. kiezers zijn dom! O L I E D O M!

  Like

 9. Breget zegt:

  Wanneer gaan de leeghoofden eens begrijpen dat ze het hier hebben over Het volk Gods waar een ieder vanaf dient te blijven .

  Like

 10. Jan zegt:

  Danny Ayon: “Obama praatte tegen Netanyahu alsof hij de leider van de Taliban was”

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Jan: 17.28. uur. Dat laat weer zien, dat Obama een onvervalste moslim is!

   Like

  • Harry zegt:

   Als die zwarte lulhannes wéér belt , donder dan de telefoon maar op de haak , Netanyahu .
   Er is in jaren toch niks zinnigs uit die vent gekomen . Slechts moslim propaganda en levensgevaarlijke en stomme plannen . Heel Noord Afrika verziekt !
   Een dictator weggejaagd en miljoenen moordenaars er voor in de plaats .
   Oekraïne op het verkeerde been gezet .
   Egypte is ternauwernood aan de brotherhood ontsnapt , tegen de zin van Amerika .
   En de grootste doodzonde : terroristen getraind en geholpen .
   Irak : meer ellende dan ooit !
   Iran : gevaarlijker dan ooit !
   Afghanistan : het volgende enorme drama .
   De lijst is eindeloos .
   En dan de Russen iets verwijten ? Dat ze morele steun aan de opstandelingen geven ?
   Voel eens aan je hoofd , zwarte aap !
   De Russen en Putin zijn ook geen brave padvinders , integendeel . Schurken natuurlijk .
   Maar ik heb liever met dergelijke lui te doen dan met “vrienden” die een mes in je rug steken . En moslimvrienden hoef ik al HELEMAAL niet !
   Niet verwonderlijk dat alle Afrikaanse landen ook “niet zo erg floreren” .
   Een pigmentrijke met macht ? Nog nooit een succes geworden .
   Wel raar dat de blanken om hem heen dit tij niet kunnen of willen keren , maar ach , wat wil je ook van een stel socialisten ?

   Doe gewoon wat je zelf nodig vindt en laat je door niemand weerhouden , Israëli’s !
   Het enige jammere zou zijn dat Israel zo’n drie miljard financiële steun van de USA zou missen als het allemaal op een hoop loopt .
   Verder is er aan hun vriendschap momenteel weinig verloren .

   Like

 11. Tistochwat zegt:

  Moefti, grootmoefti…
  Ik weet niet waarom, maar om de één of andere reden associeer ik die ‘titel’ met een grote lauwe uitgezakte roomsoes.

  Like

 12. janfreak zegt:

  Al net zo’n weerzinwekkend ettertje als destijds Amin al-Hoesseini (grootmoefti van Jeruzalem), ook die vond dat de joden uitgeroeid moesten worden. Met Hitler kan deze echter niet meer samenspannen, maar misschien is Erdogan een optie.

  Like

 13. Jean zegt:

  Als het politiek en het fabeltjestuig weldra zullen zien dat Israël niet plooit en de strijd zal winnen dan staan ze aan te schuiven om op TV te verkondigen dat ze “altijd” achter Israël gestaan hebben, zo zijn politiekers nu eenmaal nl. Laffe kazakkendraaiers, waarom staan ze dan nu niet achter Israël want Israël want doet wat het moet doen nl. Eigen Bevolking beschermen iets waar moslims nog nooit van gehoord hebben.

  Like

 14. Republikein zegt:

  Cabaret is niet altijd leuk, niet dan Tebbie?
  Laat het geloof toch rusten tot je dood bent.
  Als er daarna nog wat is merk je het vanzelf.
  Leve het multiversum!

  Like

 15. johannes zegt:

  cathja idd. maar je kan gemakkelijker,een chagrijnige wilde stier met een rood gloeiende boor een kilo gesmolten boter in z’n kont draaien dan een moslim laten geloven dat ze het van Israel nooit gaan winnen,stom rot volk.

  Like

 16. lucky bee zegt:

  De Moeftie kan zijn befeel alleen van de Duivel krijgen, van God beslist niet.

  Like

 17. Dot zegt:

  Dat heeft de opper moefti van Iran op TV ook gedaan !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s