GS Vijfde Colonne Watch: Autochtone moslims

Screenshot_8

(Door: Prof. Hoxha)

GeenStijl presenteert een onderzoekje naar het ontstaan van autochtone moslims, in hun eigen woorden. Waarom en hoe, en vooral WAAROM wordt een normale Nederlander toch moslim. Om daar achter te komen hebben we de website waaromislam.nl onder handen genomen. Een site die zich gespecialiseerd heeft in het interviewen van Nederlandse islamieten. Dus polderboys, provinciaaltjes en teleurgestelde randstedelingen die zich bekeerden tot het moslimisme. De bewuste website is een internetproject van zo’n bekeerde autochtone Nederlander. En je weet, de wet-van-de-ex-roker leert ons dat vooral die roomblanke bekeerlingen het meest fanatiek in de leer zijn. De site is bedoeld om begrip en houvast te kweken of whatever. Wij hebben een close listen gedaan.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Nederland. Bookmark de permalink .

18 reacties op GS Vijfde Colonne Watch: Autochtone moslims

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  ik ben a h luisteren (want kijken kàn ik al niet meer) naar die video, ik krijg er brààkneigingen van!

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Het zijn door de duivel bezetene Nederlanders, ook niet de snuggerste geloof ik.

  Like

 3. Ik wordt daar kotsmisselijk van en bovendien zijn die bekeerlingen nog fanatieker dan Jehova,s.En volgens mij hebben ze de koran niet eens doorgespit;hadden ze dat wel,hadden ze deze keus nooit gemaakt.Of ze hebben moeite met “begrijpend lezen”?

  Like

 4. Republikein zegt:

  Fijn hoor, die cannabis, werkt ook bij bekeerlingen.

  Like

 5. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  We moeten de Koran zsm. in de ban doen, en allen die het onderwijzen uit zetten.

  Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  Dat zijn vooral jongeren met een labiel evenwicht, vaak ook niet gezegend met onderscheidend vermogen. Maar gevaarlijk zijn ze wel, net als ex rokers, zijn ze nog extremer in hun gedachten en handelingen, dan menig andere van origine moslim. Tja, zelf niet hoeven te denken, dat is tegenwoordig de MODE! En islam is geen GELOOF, maar een perfide IDEOLOGIE. En gaat tegen elke LOGICA in.

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Wat een griezelige website is dat…
  Verheerlijkt de islam; hoe ís het mogelijk dat die site zo ‘gedienstig’, ‘gezellig’ en ‘vreedzaam’ overkomt!
  Daar zullen velen intrappen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Oh, “Waaromislam.nl” bedoel je? Van dat soort heb je er wel meer.
   Ik putte er laatste nog mijn inspiratie uit voor mijn artikeltje “Fictief interview met Sheik Haitham Al-Haddad…..enzovoort.”Dat wil dus zeggen: Daar vandaan en nog zo van een paar meer. Je krijgt inderdaad compleet braakneigingen van het toontje dat daar heerst, maar het is wel nuttig om er -een beetje- achter te komen, wat die lui bezielt.
   Onze mede-reageerster Lis zit ze, naar eigen zeggen, ook wel eens af te struinen en ze vond mijn tekst heel levensecht.

   Like

  • felix zegt:

   De slachtoffertjes worden omringd door aandacht en liefde. Een sektarische praktijk die ook weleens “love bombing” wordt genoemd.

   Like

 8. bigljohn zegt:

  Islam is net zo’n sekte als de Mafia. Wie er eenmaal bij zit, kan er nooit meer uit, en moet zich aan de regels houden die voorgeschreven worden. Zo niet, dan krijgt men een enkele reis naar de eeuwige jachtvelden. Welke Nederlander word nu toch Islamiet ! Wie wil daar nu mee gezien worden ! Degenen die deze overstap doen, moeten wel geestelijk gestoord zijn. Er zullen dan ook maar bitter weinig Nederlanders zijn die zo’n stomme stuip uithalen !

  Like

  • felix zegt:

   Waarom denk je bigjohn dat je als je er eenmaal bijzit dat je er nooit meer uitkan ? Het wordt steeds moeilijker als je er jarenlang bijzit, omdat je al je “ongelovige” vrienden kwijtraakt en oplaatst alleen vrienden die deelmaken van je eigen groep overhoudt. Los natuurlijk van de hersenspoeling en de groepsprocessen die je bijna iedere dag weer ondergaat. Het opgeven van de groep is ook alle vriendschap in de groep opgeven, je enige overgebleven vrienden. Dat maakt het zo moeilijk, en velen willen er om die reden niet aan. Maar er zijn nog steeds veel mensen die eruit komen, veelal met behulp van familie.

   Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Ik heb 30 jaar geleden voor mijn eindexamen avond-MEAO Nederlands eens een scriptie ingeleverd over ‘Sekten.’ Voor zover ik kan nagaan werken de moslims op een vergelijkbare manier als al die christelijke bewegingen en zijn de bekeerlingen ook zo ’n beetje uit hetzelfde hout gesneden: Het is ook weer niet zó anders dat islam-bekeerlingen gewoon thuis wonen en de islam ‘naar ze toe gebracht wordt: Er zijn diverse ‘open’ bewegingen die het net zo doen. Ook de verhalen zijn niet wezenlijk anders. Als je het mij vraagt hadden de ondervraagden in kwestie even goed ergens anders terecht kunnen komen, maar het werd dan toevallig de islam. Tja, met 1.000.000 moslims in Nederland heeft een ‘zoekende’ nou eenmaal de grootste kans, dat-ie daar tegenaan loopt. Veel meer zit er volgens mij niet achter, al willen de moslims natuurlijk maar al te graag ( laten) geloven van wel.
  Er valt me trouwens wat in: Als het voor een professionele deprogrammeur mogelijk is, om sekte-bekeerlingen te deprogrammeren, d.w.z. ze psychisch weer aan de invloed van de sekte te onttrekken, dan zou je zeker zeggen, dat dit bij moslim-bekeerlingen ook mogelijk moet zijn. De persoon in kwestie ontvoeren en deprogrammeren….Helaas is het strafbaar vanwege het ontvoerings-element……

  Like

 10. Thomasson zegt:

  Jammer voor Tamira. Zij is pas 18 jaar oud en verlangd nu al naar de dood. Ik neem aan dat ze depressief is. Zou een pilletje Prozak haar niet helpen? Verlangen naar het (Moslim)paradijs is echt niet voor haar bedoeld. Daarvoor moet ze een stel kloten hebben en die heeft zij bij haar geboorte niet gekregen. Voor mannen is het islamitische paradijs een gigantische pretpark en bordelen die gratis 24 uur service bidden. De dode temejes nemen daar voor iedereen de tijd. Maar wat heeft Tamira daar te zoeken? Zij zou eeuwen na haar dood hoer moeten blijven en alle kerels moeten bedienen; hoe vies of psychopathisch ze ook zijn. Een moslim paradijs is voor vrouwen te vergelijken met de ergste Zuid Amerikaanse hoerenkast. Het is wel te hopen dat ze daar goede dokters hebben. Het is echt een plek waar men SOA infectie kan oplopen: van druiper tot HIV.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Het zijn de nieuwe NSB ers, landverraders en collaborateurs.

  Like

 12. cat zegt:

  Hoofd kaalscheren en overgieten met pek en veren. Domme verdwaalde maffe zielen. Erg voor de ouders.

  Like

 13. johannes zegt:

  in een pan met kokend vet pleuren en tot de kerst er in rond laten flodderen

  Like

 14. Daiyu-ninja zegt:

  Ik kan maar niet begrijpen hoe je respect kunt hebben voor een moordenaar, vrouwenhater, pedofiel, dierenbeul en rover. Kortom: voor een walgelijke en spychisch gestoorde misdadiger.
  Als je respect hebt voor dergelijke monsters, dan heb je dus ook respect voor volkert vd graaf, dutroux, benno.l, cor van hout, etc. (Bewust geen H-letters)

  Zijn Nederlanders dan al zover gezonken dat ze zich tot de islam bekeren omdat ze criminelen meer respecteren dan fatsoenlijke mensen?!
  Omdat ze het graag met kleine kinderen ‘willen’ doen en vrouwen, uit naam van allah, kunnen verkrachten zo veel en vaak als ze willen?
  Omdat ze menen dat ze dan gelegitimeerd de spullen/bezittingen van anderen kunnen stelen, als ze die willen hebben?
  Omdat ze onderhouden willen worden?……………… dat is makkelijker dan om te gaan werken.
  Omdat ze alles voorgekauwd willen krijgen?…………dat is makkelijker dan om zelf na te denken.
  Omdat ze dan nergens verantwoordelijk voor zullen zijn en geen verantwoording hoeven te dragen voor hun foute keuzes en gedrag?………….want dat is namelijk altijd de schuld van anderen.

  Kortom: omdat ze dan kunnen doen wat ze willen en op een laffe manier de verantwoordelijkheid kunnen ontlopen onder het argument: dat is de wil van allah?

  Hoe kun je nu iemand aanbidden die geestelijk gestoord was……… een gek? En wiens leven bestond uit geweld, moorden en stelen?
  Gekken horen thuis in een inrichting en horen niet te staan op een goddelijk voetstuk.

  Geven onze rechters criminelen daarom lage straffen, omdat ze respect hebben voor, wangedrag?
  Omdat zij zich ook met vieze zaken bezig houden, met praktijken die het daglicht niet kunnen verdragen? Omdat ze zelf ook een pedofiel, of een moordenaar, of een dief zijn?

  Steunen ze misdadigers, en specifiek moslims, daarom?……………..soort zoekt namelijk soort.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s