NRC durft Kwaad kalifaat niet te benoemen

Screenshot_15

(Door: Michael van der Galien)

De schoolkrant voor grachtengordelkindjes is niet in staat het Kwaad te benoemen, ook niet als de bloedspetters ze in het gezicht vliegen.

De redactie van NRC Next dacht gisteren klaarblijkelijk dat ze het Nederlandse publiek vandaag maar eens moesten informeren over het kalifaat van ISIS (of: Islamitische Staat). Het totaal waanzinnige artikel begint met de opmerking en vraag: “Een kalifaat, goed. Maar wat ís dat eigenlijk?”

Je zou denken dat er vervolgens een daadwerkelijke beschrijving volgt van de manier waarop ISIS invulling geeft aan het kalifaat: een poging tot genocide van allerhande andersdenkenden, massamoorden, brute onderdrukking van vrouwen, massale zelfmoordaanslagen, sharia wetgeving voor iedereen… Kortom: terreur, angst, haat.

Screenshot_16

Leuk bedacht, maar de politiek-correcte yuppen van de NRC denken daar toch net een beetje anders over. Zij vinden dit soort informatie bijvoorbeeld veel belangrijker:

Lees verder>>>
(h/t vederso)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, Jihad, kalifaat, lafheid, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken. Bookmark de permalink .

15 reacties op NRC durft Kwaad kalifaat niet te benoemen

 1. janfreak zegt:

  Walgelijk als je die plaatjes ziet, een gekruisigde hebben ze zelfs onthoofd. Het commentaar van de NRC is wel erg naïef. Maar wat kun je anders van yuppen verwachten?

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  ” De Telegraaf”, was tussen 1940 en 1945 volkomen fout, en de NRC is van hetzelfde laken het pak. De NAZI’S zijn nooit weg gegaan bij ons, de gehele “LINKSE KERK”, zit vol met dergelijke figuren. Trouwens de NSDAP van bloksnor ” Hitler”, was SOCIALISTISCH, dat zegt genoeg! Een smerig vod dat hele NRC!

  Like

 3. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  “Het Verraad van Links”

  Like

 4. danny zegt:

  Geen van de regeringsleiders van Europa schijnt door te willen hebben wat ons straks te wachten staat met die isis dwazen.

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/07/isis-pleegt-genocide-en-is-er-trots-op

  Op deze link staat een filmpje, een massa executie , gepleegd door de isis. Wie na het zien van dit filmpje nog niet wakker is, zal nooit wakker worden.

  Like

 5. cat zegt:

  Ik krijg die beelden niet uit mn hoofd. Zo walgelijk, zo duivels. Zo niet mensch _lijks, maar demonic. Dan hebben ze over Sebrenica!!! Het gebeurd opnieuw. Niet te bevatten. Dan hebben ze nog steeds over de MH17. Poetin uitdagen. Zo stom. We hebben hem nodig, om de Islam te verdrijven uit Europa.

  Like

  • Danny zegt:

   @ cat

   Ja Poetin weet wel raad met die haatbaarden, maar nee in plaats van samen te werken om die haatbaarden eens flink aan te pakken, jaagt de EU Poetin tegen zich in het harnas. Hoe dom kan men zijn.

   Like

   • cat zegt:

    Ja daarom juist. Ee hebben de Russen, Oost Europa nodig. Daar zitten nog echte jonge mannen. Heel NL homo of links. Of aan de pillen & drugs…house. en festivals. Cultuurfreaks. Onze jongens zijn zo dun gezaaid.

    Like

 6. Charles Martel zegt:

  De hoofdredacteur van die krant heeft voordien de Belgische “Standaard” (Alles voor Vlaanderen, Vlaanderen voor Kristus) omgeturnd tot een nieuw AVV-VVK krantje:Alles voor Vlaanderen, Vlaanderen voor de Koran. Samen met de krant deelde hij gratis de koran uit. Nu tracht hij hetzelfde in Nederland te doen.

  Like

 7. Thomasson zegt:

  NRC is bang om de waarheid te openbaren. De redactie van NRC is bang dat de sponsoren zouden het niet leuk vinden. De moderne ‘Fausten’ hebben hun ziel aan de duivel verkocht en de duivel houdt niet van kritiek. Vooral niet als hij zoveel geld op de tafel legt. Hij weet ook hoe geldbelust zijn de “Gutmenschen” dat ze zelfs hun familie, volk en land zijn bereid voor geld te verkopen.
  KIJK MAAR GOED KRITISCHE BESCHAAFDE NRC LEZERS! DAT ZIJN JULLIE VRIENDEN!!!!
  . https://www.facebook.com/photo.php?v=677229032368358

  Like

 8. Avidia zegt:

  Ik heb dit al eens eerder gezien, misselijk makend, dat is wat ze in ons land allemaal naar binnen halen, ze weten niet eens wat ze binnen halen, als ze maar stemmen op de PVDA, want er zijn nog nauwelijks eigen mensen die PVDA stemmen, ze moeten hun voortbestaan toch garanderen?? Landverraders zijn het, en dit soort mensen leeft nu onder ons, maak je borst maar nat. We zijn omringt door vijandige mensen die onze westerse cultuur niet accepteren, behalve de flat en de uitkering die ze krijgen, Stomkoppen van beide kanten,

  Like

 9. Avidia zegt:

  Geef mij Poetin maar, die weet er wel raad mee.

  Like

 10. lucky bee zegt:

  Na de oproep van Kalief Ibrahim om alle Europese Moslima naar zijn Kalifaat te reisen om daar Hoeri’s teworden voor zijn mujahedins, zijn er bij ons nog net zo veel moslima’s als voor de oproep.Zijn vele moslima’s toch tot Jezus Christus overgestapt? Ik hoop zo.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s