Oproep aan Duitse Joden: zorg dat je niet herkenbaar bent

Screenshot_2

Charlotte Knobloch

(Door: Tom Reijner)

Een dringend advies aan de in Duitsland wonende Joden: presenteer je voorlopig niet openlijk als Jood, anders is het risico doelwit te worden van een aanval te groot.

Dat zegt de voormalig president van de Centrale Raad van Joden in Duitsland, Charlotte Knobloch, in de krant Kölner Stadt-Anzeiger woensdag. Volgens haar worden de Duitse Joden in toenemende mate bedreigd en is ‘de tijd die we momenteel beleven, de moeilijkste en meest bedreigende sinds 1945’. Er zijn voortdurend beledigingen en haatslogans per telefoon, maar ook per e-mail. ‘De mailboxen stromen over,’ zegt Knobloch.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Duitsland, Islam, Israël-vijandigheid, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

14 reacties op Oproep aan Duitse Joden: zorg dat je niet herkenbaar bent

 1. bobzelf zegt:

  volgens, Josias , de man die al staat te kotsen , als de VVD lul het woord burger uitspreekt:

  Is er niets aan de hand , ook niet toen enige tijd geleden de P.v.dA door de gouden allah driehoek wandelden in DEN HAAG !

  MOGE DE BESTE josias van aartsen morgen doodvallen ,

  gr. bob

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, ja, Bob, maar om even op die rechter Knoflook, eh….Knobloch terug te komen: Dat is natuurlijk wel een laffe uitspraak en compleet de omgekeerde wereld!
   Hetzelfde overigens, wat van Aartsen presteert; ik geef het toe…..

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @bobzelf: 19.52. uur. Dat zou mooi zijn, Bob! En dan hoop ik dat de RODE LINKSEN hetzelfde lot mag treffen. Sorry, zover hebben ze me nu gekregen. Potverdomme, HAKENKRUISVLAGGEN in Den Haag, 70 jaar na WERELDOORLOG II. Schaam jullie klootzakken van politici!

   Like

 2. Thomasson zegt:

  Precies dezelfde advies hadden de Noorse Joden van de Noorse politie meegekregen. De schrijver Eirik Eiglad schreef in zijn boek “The Anti-Jewish Riots in Oslo” dat de Noorse politie gaf de Joden in 2006 het advies te lopen tussen groepen Noren om onherkenbaar te zijn. Gelukkig voor de Europese Joden, dat ze niet de licht getinte strontkleur op hun huid hebben meegekregen. Dus zonder duidelijke Joods herkenbare symbolen, zijn ze gewoon blank. Hun belagers die in de laatste 40 jaar als import ongedierte naar Europa zijn overgebracht, zijn veel makkelijker te herkennen. Het huis blijft geïnfecteerd, zolang de huisbaas geen grondige schoonmaak houdt.

  Like

 3. Jean zegt:

  Walgelijk en dat in de 21ste eeuw en dan ook nog eens in Duitsland en dat komende van het gevaarlijkste gewelddadigste en achterlijkste volk, de islamieten die hier zijn binnengehaald door de instantie die ons eigenlijk zou moeten beschermen tegen die barbaren die al honderden jaren aan het moorden zijn, hun geliefkooste hobby.
  Hoe laag kunnen politiekers toch vallen is het niet vanRAMPuin, aston, aalstroom, verafstoot en co?

  Like

 4. Driek zegt:

  Ik heb nog alle volledige afleveringen van het Joods Weekblad, vanaf 11 april 1941 t/m 28 september 1943. Ik blader ze af en toe wel eens door. Tot voor een paar jaar terug kon ik nog denken: Gelukkig, dat is allemaal verleden tijd.
  Maar ik blader ze nu weer met huiver door, want het is nu geen verleden tijd meer. Ik vind het werkelijk ongelooflijk, dat die regeringslieden ons die klerezooi van dat antisemitisme weer in de maag gesplitst hebben. Ik krijg er nachtmerries van.

  Like

 5. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Over Jodenster dragen gesproken (zie commentaar onder artikel in Elsevier, er is me verteld dat Deense Joden werden beschermd dmv. dat iedere Deen een Jodenster ging dragen, toen het voor Joden verplicht werd. Misschien is dat een idee voor ons, de Muslims hier goed laten zien dat als ze aan de Joden komen komen ze aan ons.

  Like

 6. De huidige ellende is met die Uil(skuiken) Joop van de Partij Van Allah (PVDA) begonnen. Deze atheist is de voornaamste oorzaak van de ellende die we nu hier hebben. Een serie paarse kabinetten heeft dit verder uitgebouwd en de “nazaten” hiervan zullen Nederland, land der naieve dwazen, verder de afgrond in gaan helpen.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   slavernij2013, 22.40. uur, op 30/7. Helemaal juist, de ellende begon pas goed onder het kabinet den Uyl, die Turken en Marokkanen, “gastarbeiders”, massaal toestemming gaf hun hele familie hier naar toe te laten komen. Tijdens zijn regering, werd er in Straatsburg een smerig verraad gepleegd! Om de Islam te pleasen- en om de OLIE en SMEERGELD, werd daar in 1975, ” De Resolutie van Straatsburg”, aangenomen. Feitelijk het sein, om Europa massaal te laten overstromen met moslims, wat dan ook gebeurde!

   Like

 7. Danny zegt:

  En de Europese regeringen staan erbij en kijken ernaar zonder in te grijpen. Het wordt nu echt tijd om de aanhangers van de duivelsverzen keihard aan te pakken! Het is reeds vijf over twaalf.

  Like

 8. Avidia zegt:

  jitskesez zegt:
  30 juli 2014 om 21:03
  Ik wilde net neerzetten: laten we met z’n allen met een Jodenster de straat op gaan, ik maak er zo een en speld hem op.

  Like

 9. DonnaDolce zegt:

  Ja, wat is dit dan weer voor een oproep? Moet men zichzelf verloochenen, omdat men anders door moslims wordt aangevallen?? De wereld op z’n kop.

  Like

 10. Claudia M. zegt:

  Ik bedacht me dat mijn grootmoeder mij ooit een nogal grote davidster heeft gegeven…, tot nu droeg ik altijd dat kleintje van haar. Ik heb het halve huis overhoop moeten halen om dat ding te vinden, maar ik heb ‘m! Nu hangt deze mooie grote weer fraai in het decolleté. De eerste die er iets van zegt, is aan de beurt… en steek er geen vinger naar uit, want je bent ‘m kwijt!

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Vandaag de Joden, morgen de christenen, overmorgen de ongelovigen…….zorg dat u niet op valt kruip in Uw dhimmitude holen. Walgelijker kunnen we het niet maken !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s