VIDEO: De godvergeten genocide door het regime in Kiev. Met dank aan de EU. Documentaire die u moet zien.

 

(Door: Joost Niemöller)

Het bewind in Kiev pleegt op dit moment op grote schaal genocide op zijn eigen mensen. Mensen die ook in Oekraïne wonen, maar in het ‘verkeerde deel.’ Geen soldaten. Oude mannetjes en vrouwtjes. Leraressen. Kinderen, kinderen, kinderen. Zonder onderscheid schiet het Oekraïense leger op de huizen en de scholen, de flats. Doelwitten zonder enig militair belang. Boerderijtjes worden gebombardeerd, en de uiteen gereten lijken liggen overal.

Dit gebeurt met financiële steun van de EU. Dit gebeurt door de politieke leiders waarmee onze minister van buitenlandse zaken innig handen staat te schudden.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, EUSSR, Hypocrisie, Oekraïne, politici, Rotzakken. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO: De godvergeten genocide door het regime in Kiev. Met dank aan de EU. Documentaire die u moet zien.

 1. Tom Hendrix. zegt:

  De NAZI EUSSR steunt de KIEV NAZI-Kliek! Hoe herkenbaar, precies zoals vanaf juli 1936, NAZI DUITSLAND en het Italië van MUSSOLINI Generaal Franco te hulp schoot, in de Spaanse Burgeroorlog. Er is geen flikker verandert. En TimmerfranSS maakt zich wel druk over een sticker met de WAARHEID over de ISLAM, net als de VVD en de rest van de “LAFFE BENDE”, in Den Haag. Buiten de PVV dan!

  Like

 2. helletocht zegt:

  Ik wist het al veel langer, afscheiding of niet, de Oekraïne is corrupt en crimineel in alle windrichtingen. Een vrouw die in mijn organisatie werkte en uit dat land was weggegaan in de late 80er jaren, zei me dat je daar beter niet je Joodse naam kon gebruiken (Gleizer), en dat alles er van boven tot beneden corrupt was.
  Het linkse dhimmi en kabouterregime in ons land denkt dan daarmee zaken te kunnen doen. De lieve naïvelingen, nee de misdadige naïvelingen, die Den Haag tot vertrekpunt maken van een islamitisch kalifaat. Gisterenavond zei Timmermans nog in Nieuwsuur het volgende: “Wat zijn wij toch een goed land”. Hij bedoelde te zeggen, wat ben ik toch een goede minister. De selfpraise droop er vanaf. De minister werd even emotioneel, zei de “Oost-Duitse” nieuwskrameres. Wij geloven in onze eigen sprookjes. We laten ons slachtofferen op de moslimmarkt in Den Haag en Joosje lacht zich te barsten in zijn beschermde villa. Nederlanders, het is jullie eigen schuld, zolang jullie appje, i-phone, en andere gadgets belangrijker zijn dan jullie vrijheid, zijn jullie tot de ondergang gedoemd. Welterusten!!!!!

  Like

 3. Theodoor zegt:

  Film grotendeels gezien, wat een ellende
  Voor deze ellende hou ik grotendeels de EU voor verantwoordelijk. Die hebben en hadden daar niets te zoeken.
  Timmermans, Verhofstadt en van Baalen, zeggen die namen u ook iets? Mij wel, bloed, veel bloed van mensen waar zij niets mee vandoen hadden, nu wel.

  Like

 4. meneertje zegt:

  Is het dan toch mogelijk dat we op weg zijn naar een Derde Wereldoorlog?

  Like

 5. Jaantje zegt:

  Aanklagen(massaal deze keer) van onze regering zou op zijn plaats zijn.
  Wat veroorzaken en doen we die mensen een leed aan!
  Nog even en ik wil geeneens meer behoren tot deze …natie.
  maar ja vluchten kan niet meer
  Zou niet weten waar naartoe.

  Like

 6. En onze regering[niet de mijne]ondersteunt hen moreel,met geld,en wie weet ook nog met wapens!Maar eerstdaags roken we dat binnenhof uit,mogen ze voorlopig op water en brood in afwachting van een tribunaal!

  Like

 7. koloth zegt:

  Laten we hopen dat Putin nu actie gaat ondernemen, praten met het westen helpt toch niet.
  Klappen moeten ze krijgen van de Russische Beer, eerder stopt het westen niet.

  Like

 8. Igor zegt:

  Mijn vrouw die momenteel daar is, zei mij dat op de UA TV deze misdaden worden toegeschreven aan de seperatisten, zo wordt ook het volk daar gehersenspoeld net als bij ons, alleen hebben wij gelukkig een uitgebreid internet netwerk i.t.t. de Oekraiëners, want b.v. het beeld dat ik af en toe doorkrijg via Skype is werkelijk abominabel slecht.
  In Kiev zit alleen fascistisch tuig, en dat zijn de vrienden van klojo Timmermans.
  Vergis je niet, ook die rode fascisten hier zullen in staat zijn hun eigen volk te vermoorden, want in hun diepere donkere binnenste zijn het ook gewoon moordzuchtigen, voorbeelden te over de afgelopen 100 jaar, communisme/maoïsme/(nationaal)socialisme, groenen, islam allemaal 1 pot nat.

  Like

 9. Frank de Vries zegt:

  Ik heb zojuist een pertitie getekend ter bescherming van de met de dood bedreigde (nog overgebleven) Christenen in Irak.
  Ik lees de talloze commentaren op een zelfde soort petitie voor het laffe “wanbeleid” van de VVD-er Van Aartsen.
  Allemaal zaken, die te maken hebben met de ONS ALLEN DODELIJK VIJANDIGE ISLAM en zijn tot levenslang gedwongen volgelingen (NU AL wereldwijd meer dan twee miljard door hun verplichte productie dwang tot aanmaak van NOG MEER “Islam-kanonnenvlees”!), die wij DOOR DE LAFFE HAAGSE POLITICI met “die vredelievende PvdA” moslims moeten laten aanduiden!

  Alleen Wilders met zijn PVV heeft zich daar altijd (zelfs politiek) openlijk tegen verzet.
  Direct al door ALLE LAFFE (opportunistische ) Haagse politici daarvoor door al hun (door ons betaalde!) Media-demagogen als een “discriminerende racist, fascist, haatzaaier en “het opzetten van groepen tegen elkaar” gedemoniseerd (Daarmee de DOOR HEN ZELF INGEVOERDE MOSLIMS IN NEDERLAND extra steun gegeven aan HUN EISEN OM NEDERLAND TE ISLAMISEREN!

  Ik vraag mij al een kwart eeuw af (en helaas nog steeds) waarom de PVV en Wilders niet van begin af aan de (stem)steun van t.m. “acht miljoen” Nederlandse (jonge)vrouwen heeft gekregen EN van ALLE Nederlandse mannen, die in de Koran worden genoemd als “anders gelovigen”, die door (iedere!) moslim VERMOORD MOETEN WORDEN!

  DUS…. blijken tot nu (en dus ook na een kwart eeuw Haags wan-beleid!) toe de meeste na-oorlogse Nederlanders (NET zo dom, naïef en onwetend gehouden door hun LAFFE NSB-hielen likkende Voorgangers t.a.v. Hitler en zijn Nazi-aanhang over 1930 tot 1940!) totaal ongeïnteresseerd, lui achter uitsluitend de buis en half luisterend naar de VARA (PvdA-gesubsidieerd) met hun pro-moslim voorlichters Pauw en Witteman, de NCRV/EO met o.a Knevel met hun door het CDA gewenste politiek “vergif spuwen” (Na tweeduizend jaar nog steeds anti-Joods, omdat in een “boekje” staat, dat “Joden Christus vermoord zouden hebben!”)
  Hoe “gek” kun je tot 2014 zijn gemaakt EN DAT BLIJVEN!

  Want de Islam is ANTI-ONS ALLEMAAL!
  Islam is primair ANTI-JOODS!
  Is primair ANTI-HOMO’S!
  En….. anti-vrouw!

  Ik begrijp DUS …. de Nederlandse vrouw (trouwens ALLE WESTERSE VROUWEN!!) nog steeds niet!
  DE ISLAM ZAL HEN ALLE RECHTEN EN DAARMEE VOORAL ALLE “NORMALE” VRIJHEDEN AFNEMEN en hen o.a. veroordelen tot (KORAN verplicht seksuele “slaafsheid” aan ELKE MAN),
  Rechteloos maken t.a.v. mishandeling door ELKE MAN.
  Verplichte alles bedekkende kleding HET HELE JAAR DOOR! (Ook op het strand!)
  GEEN ZELFSTANDIGHEID!
  Juridisch DE HELFT waard van ELKE MAN!
  Geen recht op een erfenis!
  Op vele functies een Berufs-verbot!
  Overal GESCHEIDEN worden van DE MAN!
  Verplicht VEEL KINDEREN MAKEN EN OPVOEDEN!
  Hun dochtertje van drie jaar TE MOETEN AFSTAAN als familiair geregelde “Huwelijks koopwaar”!
  WETEN, dat hun dochter met negen jaar formeel VERKRACHT MAG WORDEN door haar Koran-gewettigde (meestal veel oudere!) ECHTGENOOT! (Die daarnaast nog drie andere piep-jonge meisjes op die wijze “GELUKKIG” MAG GAAN MAKEN!!!

  WILLEN AL DIE WESTERSE MEISJES EN (NEDERLANDSE) VROUWEN DAT?
  NEE????
  GA DAN VANAF NU ELKE DAG DEMONSTREREN TEGEN DE ISLAM IN DEN HAAG
  EN STEM WILDERS EN ZIJN PVV! (Er is niets anders!)

  Laat Uw z.g. “aardige moslim buurvrouw merken, dat ze met hun DEMONSTRATIEVE UITERLIJK
  (“IK BEN MOSLIM!”) willen, dat hun MOSLIM-MAN(NEN) ons de kelen mogen doorsnijden, OMDAT DAT (al ruim vijftienhonderd jaar lang!) IN HUN DWINGENDE KORAN STAAT! (Zie hfdt. 9 vers 5!)

  Ik stop maar weer.
  Indien WEER geen reactie (of meer publieke reactie) dan denk ik dat mijn “credo” van de laatste maanden de waarheid wordt : “HET IS VOOR ONS EN EUROPA AL “9 MEI 1940” GEWORDEN!
  “NEDERLAND WIL ZICH (weer) LATEN VERMOORDEN!”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s