VIDEO: Officiële Suikerfeestwens 2014 David Cameron

 

“Ik wil mijn gelukwensen overbrengen aan de moslims in het hele land en in de hele wereld die het Suikerfeest vieren. Deze ramadan hebben Britse moslims laten zien waar islam over gaat. We hebben een inspirerend aantal liefdadigheidsactiviteiten met moslims in het hele land gezien, die schonken wat ze konden en hun eigen tijd beschikbaar stelden aan de minder bedeelden. We waren getuige van een overtuigde overpeinzing en moslims hebben zichzelf op de tweede plaats gezet toen zij baden en vastten gedurende de heilige maand. Ook waren we getuige van de toewijding aan de gemeenschap en ook dit jaar hebben de Britse moslims opnieuw de deuren geopend van islamitische gemeenschapscentra voor mensen van allerlei achtergronden als onderdeel van het grote vasten breken. Ze braken brood en braken barrières af in moskeeën, in gemeenschapscentra, in parken, zelfs in een synagoge in Noord-Londen. Het is een uitdagende maand geweest, vooral tijdens die lange zomerdagen. Daarom is het fantastisch om te zien hoe veel Britse moslims, mensen van andere geloven en niet gelovigen bij elkaar komen om in deze speciale tijd samen te vieren. Nogmaals, aan iedereen die het Suikerfeest viert, Eid Mubarak.”

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(h/t Wringer)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

37 reacties op VIDEO: Officiële Suikerfeestwens 2014 David Cameron

 1. Cathja zegt:

  Wat er wereldwijd allemaal is misgegaan tijdens die ‘heilige ramadan’, daarover hoor je niks. Altijd maar dat stroop smeren om de smoelen van de moslims, dat komt me echt de strot uit!
  Net als de uitspraak van onze vroegere MP Balkenende, die de moslims eens ‘een gezegende ramadan’ toewenste! Ik begreep niet dat hij dit als christen uit zijn mond kon krijgen!
  Bah, wat een gehuichel allemaal. Dat Obama zoiets uitspreekt kan ik, gezien zijn afkomst, nog wel plaatsen. Maar Cameron, die in GB een heleboel ellende voorbij ziet komen, veroorzaakt door die ‘geweldige moslims’, van hem begrijp ik deze vriendelijke woorden echt niet! Hij had beter niets kunnen zeggen!
  Welke moslim wenst ons als eerste eens ‘gezegende kerstdagen’?

  Like

 2. Jan van Eechoud zegt:

  Zo, zo….. Wanneer gaat hij Joden, katholieken, Hindoes en andere bevolkingsgroepen bedanken en prijzen voor hun goede, van zelf sprekende, gedrag?
  De wereld is gek geworden. ….

  Like

  • Sjaak zegt:

   Turken in Nederland mogen stemmen

   DEVENTER –
   Turken die in Nederland wonen, kunnen van donderdag tot en met zondag stemmen voor een nieuwe president van Turkije. Het is voor het eerst dat stemgerechtigde Turken in het buitenland mee kunnen doen aan de verkiezingen. In Turkije zelf wordt op 10 augustus gestemd.

   Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Prima,als hen hier dan het stemrecht wordt ontnomen!Je kunt niet van 2 walletjes willen eten!

    Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Hoe is het Godsmogelijk! En dan moet je, zoals ik, even tevoren nog die ISIS-film hebben zitten bekijken!
  David Cameron, van mij mag je wegens landverraad tegen de muur gezet worden: Je bent erger dan Mussert tijdens de Bezetting!
  Heet je spindoctor soms Max Blokzijl? Men zou het bijna gaan denken!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Theresa Geissler: 10.04. uur. Theresa deze LUL is een grote schandvlek, voor de conservatieven. CHURCHILL draait zich om in zijn graf! Deze Cameron, deze GRAFTAK, huilt mee met de hele gore LINKSE BENDE, de 5e colonne van de Islam! Deze WERELD is GEK geworden! Volgens mij zitten de NORMALEN nu in het gekkenhuis, en lopen nu de ECHTE GEKKEN vrij rond: POLITICI! Uiteraard stel ik dat de PVV en Dhr. Wilders daar niet toe behoren.

   Like

  • meneertje zegt:

   @Theresa,
   Ik ben het helemaal met u eens.
   Het is een bittere schande dat zogenaamde wereldleiders als Obama en Cameron zich zo diep verlagen voor het ergste schuim dat er op de wereld bestaat..

   Geen woord over Syrië, IS(IS), Libië, Mali, Irak, Gaza,en noem alle plaatsen maar op waar de islam de mensheid bedreigt, teistert, vermoordt, verkracht, berooft.
   In plaats daarvan een aai over het bolletje.
   Walgelijk, walgelijk, walgelijk.

   U hebt gelijk: Cameron verdient de doodstraf wegens landverraad.

   Ik vrees dat we vrijwel alle hoop voor de mensheid wel kunnen opgeven.

   Like

  • De NSB was nog open over het landverraad. Zombies als Cameron zijn nog veel erger en achterbakser. Zij liegen en bedriegen continu. Walgelijk soort. Een groot gevaar voor onze beschaving.

   Like

 4. Um Shmum zegt:

  Kots !!!

  Like

 5. aquarius4422 zegt:

  Mooi gezegd, ga nu maar met vacatie naar Irak.
  Daar kan je de mooie Islam in de praktijk bewonderen.

  Like

 6. Harry zegt:

  Deze gek is ook al door het virus aangetast !
  Zitten er behalve Wilders en zijn medewerkers nog meer lui in de politiek die ze WEL op een rijtje hebben ?
  Het wordt steeds erger !
  Hoe krijg je het als blanke uit je bek ???

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Hebben die moslims soms honing aan / in hun reet? KNETTERGEK ZIJN ZE ALLEMAAL, zij die ons ‘leiden’!!! http://home.wanadoo.nl/dewilde-deligny/emoticons/crazy.gif

  Like

 8. Jean zegt:

  Dat suikerfeest kunnen die kamelenneukers steken waar het zonlcht zelden komt, althans toch bij ons want zij liggen geregeld met hun ga in de lucht klaar om er een 42 met stalen neus tegenaan te schoppen.
  Ik moet niets hebbeb noch weten van die achterlijke barbaren het enig wat ik eis is dat ze opkrassen richting grote zandbak in Afrika.

  Like

 9. Republikein zegt:

  Je krijgt hier flinke kiespijn van.
  Over die gulle gevers had hij het ook, de malloot, niet wetende dat dit verplicht is gesteld?

  Like

 10. Wachteres zegt:

  Cameron is overduidelijk omgekocht door het Midden-Oosten en door de EUSSR. En dan ook nog, vanwege de opkomst van UKIP, doen alsof hij anti-Europa is.

  We hebben in GB gesprekken gehad met verschillende Britten en die zien echt wel wat er aan de hand is en ze maken zich er zorgen over. Maar ja, waar moet je op stemmen, nietwaar? Op de conservatieven gaat niet meer en UKIP? Dat zijn nazi’s … (wordt hen verteld). Dat dan wel weer.

  Een oude Engelse dame zei dat ze het ergste vond dat ze haar mening niet meer kon zeggen, want dan was je een ….. enz. Haar dochter was lerares geweest, maar die was ermee gestopt omdat ze zich alleen maar politiek correct mocht uiten.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Kijk, kijk, dat is nog eens informatie uit de eerste hand! Welkom terug van vakantie, Wachteres!
   Klein vraagje: Konden jullie in dat geval nog een beetje opmaken, hoe de Britten staan tegenover Paul Weston? Dat is dan zeker helemààl een ‘Nazi?’
   En dat terwijl de feitelijke Nazi’s op dit moment hun steden confisqueren en de Sharia willen uitroepen! Wat een in-trieste toestand!
   Je kunt wel merken, dat GB destijds weliswaar in Oorlog was, maar nooit bezet geweest is, want ze hebben er geen idee van, wat Nazi ’s in feite zijn. De UKIP? Ik zag ze graag scherper, zoals je weet, maar deze aantijging slaat helemáal nergens op!

   Like

   • Wachteres zegt:

    Ik lees nu pas jullie reactie, Theresa en Tom, dankzij een hint van Vederso. Toen ik het artikel zelf terug las, met de reacties, hadden jullie blijkbaar nog niet gereageerd.

    We hebben het niet over Paul Weston gehad, maar ik ben bang dat hij met zijn opvattingen nog een stap te ver is voor heel veel Britten. Hoewel ze heel goed door hebben wat er in GB gebeurt, zijn ze blijkbaar, nog veel erger dan de Nederlanders geïnfiltreerd door het linkse denken. Misschien doet UKIP er wel verstandig aan om er niet teveel nadruk op te leggen, ik vrees dat ze anders in GB geen voet aan de grond hadden gekregen. Kun je nagaan, als zij met hun tamme reacties al voor nazistisch kunnen worden versleten.

    We kennen een Brit 🙂 die momenteel op internet probeert de mensen duidelijk te maken hoe de vork in de steel zit en hij schijnt behoorlijk wat reacties te krijgen.

    Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Wachteres: 12.18. uur. Fijn dat je er weer bent, Wachteres!

   Like

 11. breget zegt:

  Net zo blind als van Aartsen .Begrijpenlijk dat dit ongedierte op ons neer kijken , kijk zelf ook zonder respect naar dit onderkruipsel.

  Like

 12. Sjaak zegt:

  SUIKER IN DE ARABISCHE KONT BLAZEN ??
  ZE HEBBEN IN LONDEN EEN TIJDJE TERUG
  AANSLAGEN GEPLEEGT ALWEER VERGETEN ?
  MAAR JA DAT KOMT ERBIJ UIT WANNEER JE
  EEN EXTRA ARABER-SPAARPOTJE HEBT
  AANGELEGT NIETWAAR ? VADERLANDSVERRADER !!!!!

  Like

 13. Trucker zegt:

  Groot Britagne staat genomineerd als eerst kalfaat dat zal dienen als FORWARD BASE voor islamietenscum.
  Er zijn op deze blog een hoop die denken dat Zweden erger te lijden heeft onder de islam(ieten)…FOUT.
  islam(ieten) zitten al sedert de prille ’80 jaren in Londen, ik herinner me nog zeer goed dat ik in die tijd vaak naar daar ging en er was een straat (centrum maar naam vergeten) waar ze toen al massaal eethuizen en andere rotzooi tenten uitbaten, als ik toen “een terrasje deed” moest je die fucking islamieten vuil zien kijken naar mij (ik kan mijn haat voor dat tuig niet verbergen ).
  Dat is in feite het enige dat mij bijgebleven is de grote aantallen islamieten in de vorige eeuw in Groot Britagne waarschijnlijk hadden ze toen reeds begrepen hadden hoe belangrijk het land was/zou worden.

  Like

 14. Lijdt Cameron aan hersenverweking?Afgelopen week wilde hij een nieuwe maatregel invoeren voor immigranten:nog maar 3 maanden een uitkering en verplicht Engels leren,of een fikse borgsom meebrengen!Dat vond ik een prima idee van hem.En nu,2 dagen later komt hij hier mee?Dan is er in zijn bovenkamer iets niet goed of hij wil verzachten wat hij eerder deze week dus naar buiten bracht.Bedreigd,angst,spijt????

  Like

 15. peterselie1 zegt:

  Laat er geen doekjes omwinden, de islamisatie in al zijn verscheidenheden is beoogd door het ‘vrije’ westen. De islamistatie wordt gefaciliteerd door de bestuurlijke elites op alle mogelijke denkbare manieren, of men dit nu wil of niet. Deze godvergeten dhimmi van Cameron is een van de velen, net zoals Jozias van Aartsen die het glashard ontkent dat zijn voorkeurs-volk, het moslimtuig, anti Semitische leuzen scandeerden en daarbij beweerde dat er geen grenzen overschreden waren.

  Beste mensen ziet men nu nog niet wat er op de burgers van Europa afkomt, sluit men de ogen hiervoor, krijgt men een slecht gevoel in het hoofd hierdoor? Het is een beoogd doel de islamisatie, een strategie die met vallen en opstaan verbeterd is de verovering door de baarmoeder en het tweepuntige kromzwaard. Deze islamisatie dient het duister doel van de NWO, de VS en EU zijn al jarenlang de initiators van het nagestreefde NWO doel. Men kan alleen gissen naar de ware aard achter dit Neo nazi project van de NWO, welke achter de schermen aan de touwtjes trekt en de landverraderlijke politici alleen het gezicht vormt van deze diabolische strategie.

  In de jaren 60 was de club van Rome er al van overtuigt dat er te veel mensen op de aardbol rondlopen en er geen natuurlijke hulpbronnen genoeg waren, niets is minder waar een kleine groep van elite die zo een 1 a 2 % uitmaakt van de totale wereldbevolking bezit werkelijk alles. Neem nu de Nederlandse goudvoorraad zo een slordige 1700 Ton, welke in mei 1940 samen met wijlen koningin Wilhelmina die met de voltallige regering naar Engeland gevlucht was en het goud verscheept werd. Klaas Knot hierover: 600 Ton ligt veilig opgeborgen in de kluis van de Nederlandse bank en in Amerika, vraag waar is het grootste gedeelte dus 1100 Ton aan goud.

  Duitsland had ook grote problemen om het Duitse goud uit de VS te krijgen. Gaat er dan geen lichtje branden in de lege schedels van de dociele politici? Neen blijkbaar niet de politiek correcte elite heeft gewoon schijt aan de volkse meningen, zij weten als geen ander dat er op middellange termijn grootte sociale veranderingen er aan komen Waarom lekt er hier nooit iets hierover over uit, omdat elk nieuw Kamerlid een eed van trouw moet zweren een spreekverbod voor diegenen die met uiterst geheime portefeuilles werken.

  Dacht men nu werkelijk dat de socialist Wim Kok niets wist van de politieke moord op Pim Fortuyn, ach ga weg hij wist van de hoed en de rand daar zijn de minister presidenten verantwoordelijk voor om van zulke geheime operaties af te weten en is dienovereenkomstig óók mede schuldig aan de dood van Pim. Ellenlange lijsten zijn er te vinden op het web over bestuurders die lopen te graaien, stelen en duistere zaakjes doen met lobbygroeperingen, witte boorden criminelen welke zelden voor het gerecht verschijnen.

  En wanneer er onverhoopt zo een graaier door de mand is gevallen wordt er een belachelijke lage strafmaat opgelegd door voornamelijk uit D66 bestaande leden van de magistratuur. Enfin het papier is geduldig en soms verschijnt er een boek, zoals van Martin Bosman ‘de schijn elite van de valsemunters’ en ‘binnen zonder kloppen’ van Pieter Lakeman welke een tipje van de sluier oplichten zonder in problemen te komen met de van hogerhand opgelegde code.

  Wanneer het fundamentalistische moslimtuig op uitdrukkelijk bevel van de imams het heft in handen nemen, door de ‘Jihad’ dood en verderf te zaaien in de staten van de grote steden. Om hun lang beloofde kalifaat te stichten. Dan nog ontkend de 5e colonne van al deze sociaal ‘democraten’ de ware toedracht. De straten zullen letterlijk rood van het bloed worden, en er is geen macht welke te zwak blijkt te zijn, die de gewenste jihad tegenhoudt.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Peterselie1: 14.09. uur. Dat is de complete waarheid, Peter. De ouverture was: het verraad der smerige Europese politici, van SOCIALISTEN, LIBERALEN en CHRISTEN-DEMOCRATEN, door in te stemmen met: DE RESOLUTIE VAN STRAATSBURG! Geld en baantjes, daarvoor doen deze PLOERTEN ALLES, zelfs het eigen volk verraden!

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Ja Tom het is jammer dat het niet helemaal volkomen transparant wordt, hoe de dubbele agenda van de politiek boven ons gestelden werkelijk getrokken wordt. Dan had men er beter er op kunnen anticiperen.

    Like

  • Ik zie,en velen met mij,wel degelijk wat er gaande is en nog op ons afkomt!De vraag is:wat kunnen we er aan doen?Zolang meer dan de helft van de bevolking vakantie,carriere,televisie en iphone belangrijker vindt dan ons aller toekomst.is het dweilen met de kraan open!

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Ja oké Yvonne je hebt er vele malen blijk van gegeven in je reacties dat je wel dergelijk bewust bent van de gevaren die deze islamisatie in Europa met zich mee brengt, daar bestond bij mij geen enkel misverstand over. Wat wij er aan kunnen doen is het volgende mijns inziens. Geef een moslim nooit antwoord, kijk hen onverveerd, net zolang in de ogen tot dat hij of zij zijn blik neerslaat. Breng kinderen en kleinkinderen bij hoe de vlag er voor staat, bereidt hen degelijk voor, zodat men niet geheel onverwachts met deze ellende geconfronteerd wordt in de toekomst. Flikker varkensvlees in het halalschap, pleeg burgerlijke ongehoorzaamheid naar eigen ingeving, door op deze manier een middelvinger naar de overheid te geven. Ach Yvonne wees gewoon creatief in het verzinnen van deze dingen, al is het klein maar alle beetjes helpen.

    Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Dat doe ik allemaal al heel lang,maar het redt ons en ons land niet!Ik wil iets groters,iets dat echt zoden aan de dijk zet en een ommekeer teweeg brengt,maar weet helaas niet hoe!

    Like

 16. johannes zegt:

  wat mij betreft vreten ze zich letterlijk te barsten,

  Like

 17. peterselie1 zegt:

  Obama dankt moslims voor opbouwen Amerika; Hillary Clinton verdedigt Hamas.

  Leider Democraten Huis van Afgevaardigden Nancy Pelosi impliceert dat Hamas ‘humanitaire organisatie’ is – Hamasleider Khaled Meshaal herhaalt op TV dat Palestijnen blijven weigeren bestaan Israël te accepteren.

  Pro-Palestijnse activist tijdens een protest in Miami, dat werd georganiseerd door de islamitische organisatie CAIR, dat dankzij de steun van Obama de invloedrijkste lobby in Amerika is geworden. (4)

  Afgelopen zondag vaardigden president Obama en zijn vrouw Michelle een officiële verklaring uit waarin zij de moslims in Amerika bedankten voor ‘hun prestaties en bijdragen… en het opbouwen van de basis van onze natie en het versterken van de kern van onze democratie’. Ondertussen wachten veel Amerikanen nog altijd op het eerste commentaar van Obama op de gruwelijke uitroeiingsoorlog die moslims in hun eigen landen tegen het christendom voeren. Hillary Clinton, beoogd presidentskandidaat in 2016, had wel iets anders te zeggen – op TV verdedigde zij namelijk de Palestijnse terreurorganisatie Hamas zo goed als politiek maar mogelijk was.

  De verklaring van Barack Hussein en Michelle Obama was ter ere van Eid-al-Fitr, de viering van het einde van de Ramadan. De Obama’s schreven tevens dat tijdens Eid ‘de gemeenschappelijke waarden die ons in onze menselijkheid samenbinden’ worden gevierd, en dat het Witte Huis ‘hun inzet bij het teruggeven aan de samenleving’ verwelkomt. Ze eindigden met de woorden ‘Eid Mubarak’, dat ongeveer ‘gezegende viering’ betekent. (1)

  De International Business Times schreef dat moslims tijdens hun gebeden ter ere van Eid ‘Allahu Akbar’ zeggen, wat tevens Allahs oorlogskreet is die islamisten en jihadisten gebruiken als ze ten strijde trekken tegen hun vijanden –alle niet-moslims-, of deze onthoofden of op een andere manier vermoorden.

  Clinton verdedigt raketten Hamas vanaf scholen en ziekenhuizen

  Net als in Europa proberen de media in de VS Israël en Hamas als twee gelijkwaardige strijdende partijen voor te stellen, en dat terwijl Hamas officieel een terreurorganisatie is waar niet mee onderhandeld mag worden, en Israël een bondgenoot. ‘Een eerlijke en nuchtere analyse van de gebeurtenissen rond Gaza verplicht je tot het verdedigen van Israël, tenzij je omgekocht of kwaadaardig bent, of beide,’ vindt de conservatieve auteur en radiopresentator Ben Barrack.

  De Democratische kopstukken Hillary Clinton en Nancy Pelosi laten in dit opzicht duidelijk blijken aan welke kant ze staan. In een TV-interview met Jorge Ramos probeerde Clinton goed te praten dat Hamas raketten afschiet van publieke gebouwen zoals scholen, ziekenhuizen en moskeeën, ‘omdat ze maar weinig ruimte in Gaza hebben’. Ze zei weliswaar dat Israël het recht heeft zichzelf te verdedigen, maar voegde daar een duidelijk ‘MAAR’ aan toe. (2)

  Hamas ‘humanitaire organisatie’?

  Nancy Pelosi, leider van de Democraten in het Huis van Afgevaardigden die volgens eigen zeggen ‘veel Palestijnen’ in haar kring heeft, maakte het nog bonter door in een interview met CNN het oliestaatje Qatar –een grote sponsor van het islamitische terrorisme- aan te halen, dat vindt dat Hamas een ‘humanitaire organisatie’ is. Dat ging interviewer Candy Crowley (‘State of the Union’) te ver. Crowley wees erop dat de VS Hamas officieel als terreurorganisatie beschouwt. Pelosi kon weinig anders dan dit –bijna zichtbaar knarsetandend- toegeven (3).

  De politieke leider van Hamas, Khaled Meshaal, herhaalde afgelopen maandag op TV dat hij weigert het bestaan van Israël te accepteren, en niet samen wil leven met ‘de bezetter’. (5)

  ‘Alle Israëliërs vermoorden!’

  In enkele Amerikaanse steden zijn de afgelopen weken kleinschalige pro-Palestijnse demonstraties gehouden. Tijdens zo’n protest in Miami schreeuwden demonstranten ‘Wij zijn Hamas!’ en ‘Van de Rivier tot de Zee, Palestina zal vrij zijn!’ (= Israël zal worden vernietigd). Eerder dit jaar plaatsten we een foto van Obama’s broer Malik met om zijn hals een sjaal van Hamas met dezelfde oproep tot genocide erop.

  Een demonstrant in Miami raakte buiten zichzelf van woede toen een journalist de demonstratie filmde. ‘Ik ga je vermoorden, jij en alle Israëliërs!… Dit is een Zionist, niet iemand van ons, een Zionist!’

  Ook in Nederland zijn er al diverse pro-Hamas demonstraties geweest waarin regelmatig openlijk dezelfde Jodenhaat ten toon werd gespreid als we kennen van de Nazi’s in de jaren ’30 van de vorige eeuw, en die leidde tot de beruchte Kristallnacht en uiteindelijk de Holocaust. >>>

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/07/Obama-dankt-moslims-voor-opbouwen-Amerika-Hillary-Clinton-verdedigt-Hamas

  Like

 18. U.G. Kempenaer zegt:

  De islamitische oliemiljarden hebben trekpoppen aan de macht geholpen in het westen. Dhimmi’s van het ergste soort. Landverraders pur sang. Schaamteloos gedweep met de islamitisch imperialistische barbaar. Het wordt tijd dat ze aangepakt worden.

  Like

 19. paulzwueste zegt:

  Cameron wil zo lang mogelijk op het pluche zitten vandaar deze walchelijke houding.
  Ik denk dat ‘MEN’ deze man in de naaste toekomst wel zal weten te vinden (als hij niet tijdig zal zijn gevlucht) want de Engelse bevolking zal deze islamitische-noodtoestand niet erg lang meer tolereren!

  Like

 20. Avidia zegt:

  Theresa Geissler zegt:
  30 juli 2014 om 10:04

  Het slaat me koud om het hart. er is veel meer aan de hand dan ze ons vermelden, we zijn in oorlog, al weten we niet tegen wie!!!

  Like

 21. Avidia zegt:

  David Cameron, is de grootste lul die er op aarde rond loopt, bakje zoeken om over te geven

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s