PVV: Marokkaanse criminelen financieel plukken en nooit meer Nederland in!

PVV groot

Schriftelijke vragen van de leden De Graaf, Helder en Wilders (allen PVV) aan de ministers van V&J en SZW:

1.) Bent u bekend met de berichten  ‘Nederlandse Marokkanen nu ook in Marokko berecht’ en ‘Luxe auto’s en appartementen: daar gaat het geld naartoe’(*)?

2.) Wat is het exacte aantal criminelen met een dubbel (Nederlands en Marokkaans) paspoort dat in Nederland en Marokko vastzit op verdenking van (zware) misdrijven en hoeveel daarvan ontvangen een uitkering van de Nederlandse Staat, ondanks het feit dat een uitkering behoort te worden ingetrokken bij het uitzitten van een gevangenisstraf?

3.) Deelt u de mening dat het in het artikel genoemde aantal van ‘honderden’ schrikbarend is en passen deze aantallen in het beeld van de culturele verrijking die de islamitische massa-immigratie ons land volgens overheidsrapporten heeft gebracht? Zo neen, waarom niet?

4.) Bent u bereid om criminelen met een dubbel paspoort, in Nederland of in het buitenland berecht, financieel kaal te plukken, te denaturaliseren en ervoor te zorgen dat ze de toegang tot Nederland voortaan wordt ontzegd? Zo neen, waarom niet?

5.) Bent u bereid om de samenwerking met Marokko meteen te gebruiken voor intensieve controles op bezit van vastgoed van uitkeringstrekkers? Zo neen, waarom niet?

6.) Deelt u onze mening dat het goed voor Nederland zou zijn als hier minder Marokkanen zouden wonen, door vrijwillige remigratie te stimuleren, Nederlandse paspoorten van veroordeelde criminelen af te pakken, hen verplicht uit te zetten en pas uitkeringen toe te staan als er een arbeidsverleden van minimaal 10 jaar in Nederland is? Zo neen, waarom niet?

(*)Volkskrant, 31 juli 2014

Bron:
www.pvv.nl
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Marokkanen, Moslims, PVV. Bookmark de permalink .

23 reacties op PVV: Marokkaanse criminelen financieel plukken en nooit meer Nederland in!

 1. DonnaDolce zegt:

  Helemaal mee eens…

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  En weer zullen we de antwoorden niet te horen krijgen…
  Waar zijn de antwoorden op de vragen die de PVV steeds stelt, eigenlijk te vinden?

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Ik ben het geheel eens met de gestelde vragen. Ik ben benieuwd hoe ze daarop gaan antwoorden.

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Tom Hendrix. zegt:
   31 juli 2014 om 10:39

   Ik ben benieuwd hoe ze daarop gaan antwoorden.

   Ik ben bang dat ze op elke vraag een ontkennend en ontwijkend antwoord gaan geven, Tom H.
   De lafbekken durven niet toe te geven dat moslims de samenleving ontwrichten, onze zorgstaat leeg zuigen en dat ze ons bakken met geld kosten. En dat willen ze ook niet toegeven, want dan moeten ze de problemen aan gaan pakken. En daar voelen ze niks voor.

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Daiyu-Ninja: 20.01. uur, 31/7. Klopt, Daiyu! Het zijn juist de VVD,CDA,PvdA en uiteraard D66, die ingestemd hebben met de VERRADERS RESOLUTIE van STRAATSBURG! Zij hebben deze ROTZOOI met de moslims veroorzaakt, dat ZULLEN ZE NOOIT TOEGEVEN, de vuile VERRADERS!

    Like

 4. Rick zegt:

  Te beginnen met deze Rijschoolhouder uit Den Haag:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22916258/__Crimineel_bedreigt_Joden__.html
  Als deze man niet subiet wordt aangepakt; is het tijd voor anarchie en volkstribunalen.

  Like

 5. Yvonne van Cleef zegt:

  Het zou een begin kunnen zijn,maar het zijn niet alleen Marokkanen;vergeet de Turken ook niet!Die plukken ook hun leven lang,maar gaan wel een paar keer per jaar naar een van hun huizen in Turkije!Van hun uitkering en al het zwarte werk dat ze ,vooral s,nachts,verrichten!

  Like

 6. tjonge zegt:

  hoewel ik zeer pro pvv ben, waarom alleen de vragen weer expliciet concentreren op de marokkanen ?
  ik wil alle criminele buitenlanders het land uit, ongeacht afkomst.

  vooral vraag 6 zal weer de nodige weerstand veroorzaken, zelfs ik denk, man, man, man, weer die projectie alleen op de marokkanen, zo dom.

  en geloof me, ik zie liever vanaf morgen 0 marokkanen in nl, maar deze vragen van de pvv gaan weer niet positief uitpakken.

  Like

 7. rs zegt:

  MINDER MINDER MINDER ………….werd er ooit geroepen NA een verkiezingsuitslag!!!!!!
  Laat DIE man NU gelijk krijgen!!!
  Ben wel benieuwd hoe de andere politici dit “verwerken “?????????????

  Maar…………………..de Koning van Marokko is dit gajes liever “kwijt dan rijk”, dus ik betwijfel het……..

  Like

 8. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  I am so happy I voted PVV

  Like

 9. Roger Catrysse zegt:

  En als ze al zullen antwoorden dan zal het naast de kwestie zijn

  Like

 10. De vragen zijn terecht en volstrekt logisch maar krijgen zoals gewoonlijk uitsluitend ontwijkende antwoorden, het is vechten tegen de bierkaai.

  Like

 11. Deze regering gaat de antwoorden geven op een manier waarop elke Marokkaan glimlacht; let op mijn woorden.

  Like

 12. helletocht zegt:

  Het is al jaren een bekend feit dat zware Marokkaanse criminelen van de verfoeilijke rechterlijke tolerantie in Nederland gebruik maken. Bij de aanvang van het zomerseizoen trekken jonge misdadigers uit de Randstad naar de Marokkaanse stranden, met hun dure auto’s en vele cashgeld. Daar zetten ze de bloemetjes buiten met hun in ons land bij elkaar geplunderde geld. Zo werd een tijdje geleden de crimineel Badr Hari ( kent u hem nog) veroordeeld tot een gevangenisstraf in ons land. Uit niets blijkt dat hij al gezeten heeft. Hij vecht zijn misselijk makende sport in het Midden-Oosten, en verdient er pakken geld. Ondertussen wordt een Nederlandse vrouw die tien eurocent te weinig aan UWV had opgegeven (perongerluk0 beboet met 150 e. UWV zegt; “dit is de laagste boete”. Onze VOOR VRIJHEID EN DEMOCRATIE wervende VVD laat haar partijicoon J.van A. in Den Haag op ontstellende wijze een begin maken met de opstart van het Kalifaat Nederland, en er gebeurt niets. Waar zij al die linkse en politiek-correcte malloten die Geert Wilders in alle toonaarden verbaal aanvielen? Waar zijjn de door de politie opgestarte online-aanklachtensites? Toch merk ik in mijn directe omgeving dat er veel meer weerstand groeit tegen de islam en de moslims. Het is mensen langzamerhand wel duidelijk waarom ze hier zijn, maar wegkrijgen is een andere zaak. Onze grootste opdracht is om ons land en Europa te zuiveren van al deze ellende. Hoe weet ik niet. We moeten in elk geval een ander democratisch proces opstarten om een krachtiger bestuur te krijgen. Eigenlijk is het al te laat!!!!!

  Like

  • Willie zegt:

   Met ” een ander democratisch proces” ga je nog altijd bot vangen, time for talking is over , action is what we need, en ja , ik weet dat dit zeker niet democratisch gaat worden , in tegendeel

   Like

 13. veel te lang te coulant geweest. Nog even en de Noordelijke landen moeten dezelfde oorlog voeren als de Kruisridders in de Middeleeuwen. Het doden van niet-Moslims zal altijd het hoofddoel van de MOslims blijven. We hebben een Trojan-Horse binnen gelaten.

  Like

 14. wim peters zegt:

  Het zal wel net zo gaan als altijd,als het ze een beetje te gevaarlijk wordt, dan reageren ze in het geheel niet en kijken de andere kant op! (samson,rutte,kereltje pechtold en meer van die
  ,,landveraders)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s