Van Rossem en het Bart Schut-syndroom bij GeenStijl

Screenshot_2

Bart Nijman aka “Van Rosssem”: aanvallen van gratuite linkse goedmenselijkheid

(Door: Martien Pennings)

Ik heb begrepen dat Annabel Nanninga nogal eens fysiek met Bart Schut optrekt. Terwijl toch Nanninga het minste last heeft van het Bart-Schut-syndroom. Dat syndroom kan men zich het beste voor de geest visualiseren als een bord rechts-realistische pap waarin altijd een paar grote klonten linksdraaiend goedmenselijk gelul ronddrijven. Dan krijg je bijvoorbeeld het fenomeen dat je er blijk van geeft heel goed te weten dat de islam een onhervormbare, totalitaire en racistische roofmoordenaars-ideologie is, maar daarover toch “genuanceerd” gaat schrijven terwijl je hardnekkig óngenuanceerd de bestrijder ervan blijft belasteren. Dat je er blijk van geeft heel goed te beseffen hoe het echt zit met die “Palestijnen” en Israël, maar dat je linksgoedmenselijke reflex tóch weer opkomt als poepen en de lezer tóch weer bijt in minimaal één dikke “anti-Zionistische” multikulkletskoekklont.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Van Rossem en het Bart Schut-syndroom bij GeenStijl

  1. Dorith zegt:

    Ik heb al eerder duidelijk gemaakt onder een vorig bericht, dat het filmpje wat nu bij Martien P. staat, uit Syrië komt. Er zijn genoeg voorbeelden te vinden van foto’s en video’s om te zien hoe hamas kinderen misbruikt. Het siert niet als men dan iets post wat juist niet slaat op hamas.

    Wat heeft het voor zin om hier te reageren als er toch geen acht op wordt geslagen?

    Like

    • E.J. Bron zegt:

      @Dorith

      Ik heb dat bewuste filmpje wel degelijk verwijderd!! Dit is een artikel van Martien Pennings, dat ik middels een “Lees verder” heb geplaatst. Ik heb hem al ingeseind dat hij het filmpje dient te verwijderen!!!

      E.J. Bron

      Like

      • Dorith zegt:

        Mijn opmerking sloeg op Martien. Ik had aangenomen dat hij Bron wel volgt inklusief de reakties. Maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet zo te zijn. Bedankt dat je Martien attent hebt gemaakt op het filmpje. Geniet van je vakantie! En zeer bedankt voor je inzet!!!! ♥

        Like

    • Kan het iets minder hoog van de toren, Dorith?
      Ik werk me kapot.
      En dan ontgaat me wel eens een comment.
      Hetzelfde geldt voor Bert.
      Bovendien: zo erg is het nou ook weer niet.
      Ik zou zeggen: des te meer bewijs dat die hele islam en dat hele Midden Oosten dezelfde mentaliteit hebben, behalve Irsaël.

      Like

      • louis-portugal zegt:

        Kan ik me voorstellen Martien en er is natuurlijk ook een groot verschil tussen Hamas en de fanatieke moslims in Syrië

        Like

      • Dorith zegt:

        Ik weet dat jij Martien en Bron zich kapot werken en dat is iets wat ik heel erg waardeer. Echt waar!!! Het is echter frustrerend dat er filmpjes etc. de omloop doen die verkeerde indrukken geven (je kent de term pallywood waarschijnlijk wel). En juist in het pro-Israelkamp moeten we voorzichtig zijn en altijd authentiek materiaal tonen.

        Je hebt groot gelijk dat ook die lui in Syrië moslims zijn.

        Kort en goed, ik bied mijn excuses aan als ik hoog van de toren heb geblaasd. Je kunt je goed indenken dat ik hier nou niet bepaald in een vrolijke, ontspannen bui ben. Steeds opnieuw geconfronteerd te worden met leugens en haat is niet leuk! Ik probeer dan ook om het nieuws minder te lezen, maar je kan er niet omheen. Maar de spanning, de angst en de zorgen, die kan je niet zo maar uitschakelen.

        Like

  2. Scarlatti Bombatti zegt:

    @geertwilderspvv ik BEN ZIEK vd KWAADAARDIGE DOMHEID vd GOEDMENSEN Van Rossem & t Bart Schut-syndroom bij GeenStijl http://wp.me/p1YZV8-15g

    Like

  3. wim van rooy zegt:

    Stel dat het Syrische leger of de ISIS-boys zouden optreden en hun vuurkracht inzetten, waar dan ook, dan bleef er minder over dan van Hiroshima, maar Israël blijft altijd beleefd. Men vergeet het vaak maar het is oorlog en de goedmensen in hun welzijnscocons kunnen zich dat niet eens meer voorstellen! Vanop de tekentafel steunen zij in feite Hamas.

    Like

  4. Ook Ephimenco maakt dezelfde domme denkfout:
    http://www.trouw.nl/tr/nl/6849/Sylvain-Ephimenco/article/detail/3694123/2014/07/22/Hoe-meer-doden-hoe-meer-aandacht-denkt-Hamas.dhtml
    Hij schrijft:
    “Helaas gebruikt Israël disproportionele vuurkracht om zijn onvervreemdbare recht op bestaan en veiligheid te waarborgen. Ieder kind dat in Gaza door de bombardementen sterft is er een te veel. Hiermee speelt de staat Israël zijn vijand in de kaart.”
    Het IS geen disproportionele vuurkracht.
    Het is gewoon de vuurkracht die nodig is om raketten uit te schakelen.
    De keuze voor Israël is het opofferen van de eigen kinderen (soldaten) en het risico lopen de kinderen van de Gazanen te raken.
    En het allervoornaamste: als Hamas ophoudt met terreur, sterven er helemaal geen kinderen meer.

    Like

    • paulzwueste zegt:

      Bijzonder goed geschreven artikel Martien. Bovendien heb ik genoten van je creatief woordgebruik zoals: “schreeuwstorm, multikulkletskoekklont, linksdraaiend goedmenselijk gelul, en andere onnavolgbare samenhangende uitdrukkingen! Goed zo!

      Like

  5. Tom Hendrix. zegt:

    Inderdaad, de agitprop van de “rode linkse kerk”, en de zogenaamde goedmensen, is ten hemel schreiend! Ze willen het niet weten, de vuile ploerten, dat Israël en het IDF vechten om te OVERLEVEN, en de andere kant ( HAMAS,MOSLIMS en zogenaamde Palestijnen) om het Joodse volk te vermoorden. Ik walg van de hele OMROEPWERELD en de LINKSE PERS!

    Like

  6. BertG. zegt:

    Martien, plaatst eens een foto van jezelf i.p.v. 1 van iedereen waar je een opmerking over heb en meteen met foto en al op het internet zet. Weten ze ook meteen wie ze moeten aanspreken.
    Daar zal Annabel vast wel heel blij mee zijn geweest bij die gaza demo.
    Maar zo’n held ben jezelf natuurlijk niet. Alleen een foto met een masker bestaat er waarvan jezelf zegt dat jij het bent. Behoorlijk laf gedrag.
    Foto’s van andere plaatsen maar zelf anoniem blijven qua afbeelding.

    Like

    • E.J. Bron zegt:

      Martien Pennings heeft de foto later door ondergetekende laten vervangen door een ander plaatje!!

      (en trouwens, als je er alleen op uit bent om hier onrust te komen stoken, daar zit ik niet echt op te wachten!)

      Webmaster

      Like

  7. max zegt:

    Martien, Je zegt: “onze eigen kinderen (soldaten zijn óók vaak pas 20) opofferen via grondacties of zo precies mogelijk raketteren en bombarderen.”

    Ik was voor een paar weken terug in de Westbank, nee: Judea. Ik was In Hebron 2 á 3 uur voor dat die jongens gekidnappt hebben. Ik heb ze gezien die soldaten, jongens én meiden. Inderdaad rond de 20 jaar. En ze zijn net als de Nederlandse jeugd met de i-phone en de muziek. Maar zij hebben lef en moed. Ik heb ze zien zitten in uitkijkposten her en der, surveilleren. Vaak alleen. Ik heb diep respect voor hun gekregen. Zij staan er, voor hun land en hun voor medeburgers: zij beschermen. Zij vechten. En als het moet sneuvelen ze daarvoor. Dat zie ik de Nederlandse jeugd niet doen…… zou niet eens in hun opkomen.

    Like

  8. Jan zegt:

    Schijnheilig UNWRA-ventje gaat potje janken omdat kinderen als schild worden gebruikt door Hamas en sterven. Komt er van als je in dienst bent van de Verenigde Nazi’s en werkt voor Hamas en nooit wil luisteren als dit al jaren door de Israëlische regering wordt gezegd.

    Like

  9. Jan zegt:

    UN Official admits Hamas firing rockets “from the vicinity of UN facilities”

    Reacties op youtube bij dit filmpje uitgeschakeld maar bij de ander niet en dus regent het hatelijkheden richting Israël. Of youtube geld krijgt van Qatar?Je zou het bijna geloven.

    Like

  10. Jan zegt:

    Brit. Col. Richard Kemp over Protective Edge

    Like

  11. Fubar zegt:

    Bart Nijman doet het in zijn volgende stuk weer:
    Ligt het nou aan mij, lees ik niet goed, of vergelijkt Bart Nijman (VanRossem) op Geen Stijl Israël nu met ISIS?

    We zouden nu natuurlijk heel weldenkend Nederland op kunnen roepen om ook een Israëlische vlag aan het balkon te hangen en daar een foto van te twitteren met de hashtag #FreetheFlag. Want vrijheid van meningsuiting, fuck yeah. Maar beter kunt u voor uzelf beslissen of u zich met VN-scholen-vol-kinderen bombarderende agressors en hun juichende achterban van geflipte fanatici wil associëren. Je zou als weldenkend mens tenslotte ook geen ISIS-vlag aan je balkon knopen, nietwaar?

    Laatste zin hier uit:
    http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/07/doe_toch_es_gewoon_normaal_met_zn_allen.html

    Like

  12. U.G. Kempenaer zegt:

    Uitstekend verwoord die linkse klontenbrij van dit soort geenstijl-figuren. Het is tekenend voor hun rubberen ruggegraat en hun weke knietjes.
    Verder hoop ik dat al die linkse hamasvriendjes snel hun psychopatische inteeltbuddy’s in Gaza gaan helpen zodat de IDF met ze kan afrekenen. Smerig, goor, links, jodenhatend, landverraderlijk, slap uitschot dat het is. En dan druk ik me nog voorzichtig uit.

    Like

  13. Snoebel zegt:

    Bart Schut en zijn gezin werden ernstig bedreigd ‘n.à.v. zijn stuk over de anti-joden demonstratie in Den Haag. Dat het hem “dun door de broek liep” is begrijpelijk. Nu heeft hij, ter compensatie, een anti-Israël stuk op DDS geplaatst. Nu nog een column waarin hij de PVV weer eens flink “op de korrel neemt” en Schut kan weer rustig slapen.
    Vraag mij trouwens af of dhr. Pennings ook last heeft van bedreigingen.

    Like

  14. tijluylenspiegel zegt:

    Wat zouden al die mensen die het steeds hebben over disproportioneel of buiten proportioneel geweld toch eigenlijk willen, dat Israël daar ongewapende politieagenten naartoe stuurt om de explosieve lading uit de raketten te halen en een kopje thee aan te bieden ?
    Of moeten de Israëli gewoon als sitting duck blijven zitten en wachten tot Hamas uit zichzelf stopt?
    Is er ooit iemand van die mensen die zich afvraagt wat mensen bezielt om vanuit een kleine enclave raketten af te schieten op een grotere en sterkere buurstaat ?
    Die ontwikkelingsgelden (die met miljarden tegelijk binnenkomen) gebruiken om lange en dure tunnels te graven ten einde terroristische aanslagen te plegen.
    Wat moet je anders met zo’n buurland dan het tot parkeerplaats te bombarderen ?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s