EUSSR, Manuel Barroso, top gelduitgever

Screenshot_9

José Manuel Barroso

(Vertaling: E.J. Bron)

En weer is het hem gelukt. Manuel Barroso, de voorzitter van de Europese Commissie, heeft met afstand gewonnen van Catherine Ashton, de zogenaamde minister van Buitenlandse Zaken van de EU. Onze Maoïstische EU-hoofdman gaf in het jaar 2012 € 649.338,72 uit aan reiskosten en daarmee versloeg hij Ashton, die “slechts” € 280.962,66 kwijt was, gevolgd door de eurocommissaris voor Ontwikkelingssamenwerking Andris Piebalgs.

En zo ziet u maar weer dat uw belangen in goede handen zijn bij het Brusselse Kremlin, waar geld, zolang het niet om hun eigen centjes gaat, geen rol speelt.

Maar laten we de Fin Olli Rehn niet vergeten, de zelfbenoemde minister van financiën van de EU. Ook Olli, vroeger ooit voetballer geweest en waarschijnlijk daarom al gewend aan het grote geld, gaf meer dan € 100.000,- uit en uiteraard allemaal alleen maar in uw belang.

Alles bij elkaar opgeteld gaf de Europese Commissie € 3,4 miljoen uit om haar reiswoede te financieren, en wat is daarvan het resultaat?

Dat we met elkaar in een economische crisis zitten die steeds groter en groter wordt, dat de sancties van Rusland ons zullen treffen en dat de verwarming de komende winter in de spaarstand moet.

Hartelijk bedankt Brussel.

Bron:
www.not4unews.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Ton van Kesteren

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europese Commissie, EUSSR, Graaien. Bookmark de permalink .

10 reacties op EUSSR, Manuel Barroso, top gelduitgever

 1. Theresa Geissler zegt:

  Tja, of ze het qua kosten nou metterdaad halen bij onze “geliefde” nep-oranjes of niet, ik wed,dat de paatjes elkaar heel aardig benaderen…..
  Hoogste tijd voor een nieuwe revolutie: Geen Franse, dit keer, maar een Europese!
  Aan de lantaarns zou al dat omhooggevallen tuig moeten!

  Like

  • Trucker zegt:

   Weet hoe het moet met schoft dame Geissler : petje over zijn rotkop naar beneden trekken (overbodig maar zou leuk zijn) knie in het kruis en als hij op grond zit heel hard op zijn neusbeen trappen dat gaat omhoog tot het niet verder kan hij valt achterover en voor hij ligt zijn de hersenfunctie uitgeschakeld want de schoft is morsdood.
   Zo eenvoudig is het dame geissler en het kan ook op een andere wijze maar ik ga hier geen info weggeven aan piepeltjes gratis en voor niks en neem maar aan dat in zijn geval de beschreven methode feilloos werkt.
   Ik merk terloops op dat de lijm van zijn toupetje gefaald heeft of hij heeft het kleinnood thuisgelaten kan ook.

   Like

 2. bobzelf zegt:

  maar met een beetje mazzel , wordt binnen een paar weken Putin onze leider !
  JEZUS CHRISTUS WAT ZULLEN ZE RENNEN !!
  DE KLOOTZAKKEN !!
  EN HET IS TOEGESTAAN OP VLUCHTENDE LANDVERRADERS TE SCHIETEN !!

  ZEG MAAR DAT BOB HET GOED VOND !!

  Like

 3. Giny zegt:

  Wil toch even laten weten dat ik blij ben dat u er weer bent!!!

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Deze RODE TSAAR laat zien waar deze rode ploerten van de EUSSR voor gaan: feesten, reizen, baantjes en geld. En de burger, ach denken ze, deze burger is toch te stom om voor de duvel te dansen, die kunnen we alles wijsmaken, met behulp van de RODE OMROEPEN en PERS. Ik zie het niet meer goed komen!

  Like

 5. Avidia zegt:

  E,J, Bron, ik heb U zo gemist, verloren nachten, lees graag in de nacht al Uw artikelen, dat houd mij scherp. Ik ben zo blij dat U er weer bent, welkom terug!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s