Het was te laat in 1939. Weldra zal het opnieuw te laat zijn…

 

Screenshot_23

Opnieuw kiest de wereld ervoor om het kwaad te negeren…

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t José)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Het was te laat in 1939. Weldra zal het opnieuw te laat zijn…

 1. johannes zegt:

  en let op nederland loopt weer voor op gatverdamme bah,ik kots al voor het nieuws en er na weer,eenbad vol

  Like

 2. jans zegt:

  De imam in Italie heeft een enkeltje naar marokko gekregen. Dit zouden ze in Nederland ook veel vaker moeten doen. De islam zal vernietigd worden.

  http://m.telegraaf.nl/article/22933939/italie-zet-anti-joodse-imam-land-uit

  Like

 3. windwens zegt:

  En of we al te laat zijn. Als ik in gesprek met een zwaar gereformeerde te horen krijg dat deze dan maar zal zwichten voor de Islam. Wanneer deze aan de deur staat te rammelen en er al een hele tijd over nadenkt wat hij met de verspreiding van de Islam vindt. Daarbij verteld dat het uit angst is anders niet meer in God te mogen geloven is dat al een teken aan de wand.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, maar daar noemt U ook wel wat op: Verbaast mij niets van zo ’n zwaar Gereformeerde!
   In zekere zin hebben die wel wat gemeen met de islam: Namelijk, dat het dogma belangrijker is dan de individuele vrijheid.
   En dan zitten zulke zwaar gelovigen van tijd tot tijd -ook hier op de site- nog te jammeren,dat ze wel wat ‘respect’ voor hun overtuiging willen hebben; ik breng het uiteindelijk immers niet op: Ik breng dat pas op bij christenen die zich volkomen pragmatisch opstellen, dus hun overtuiging 100% voor zichzelf weten te houden. Als die overtuiging vervolgens blijkt uit hun dàden, ja, dàn ontstaat bij mij dat respect uit mezelf. En dat verdwijnt dan ook niet meer.
   Maar de meesten brengen dat op hun beurt niet op, niet op díe manier. Ze móeten en zúllen van tijd tot tijd ‘getuigen.’
   Ze doen maar. Maar daarvoor nog ‘respect’ verlangen is mij een brug te ver. En de reden daarvoor zie je dus onder meer híer……

   Like

 4. janfreak zegt:

  Nu krijgen we geen 1000 jarig rijk, maar een eeuwig durend kalifaat.

  Like

 5. De mens onderschat het gevaar van de islam. Er is niets nieuws te melden wat dat betreft. Beter is om eens na te denken hoe we deze mens te bewegen eens naar de geschiedenis te kijken. Zolang er islam is, is er geweld tegen anders denkenden. De moslim in het algemeen is een gehersenspoeld individu. In onze traditie (Joods-christelijke) moeten we eigenlijk medelijden hebben met deze, van het pad afgedwaalde medemens die ook recht heeft op een menswaardig bestaan. Het probleem volgens mij dan, kunnen wij, de gemiddelde burger namelijk geen goede en steekhoudende argumenten aandragen zodat deze moslim gaat nadenken over zijn bestaan en over de acties uit naam van de Islam. Binnen deze gemeenschap bestaat het eigen individu namelijk niet, althans, een individu dat uit vrije wil nadenkt en kritiek zou mogen geven op religie met name de Islam. Het zijn namelijk slaven zonder dat zij het weten. Er is namelijk maar 1 Islam, al het andere mag niet bestaan. We zullen moeten gaan nadenken hoe wij deze mensen kunnen overtuigen van hun ongelijk. Waarmee ik niet bedoel om ze te bekeren naar het Christendom. Ben zelf niet religieus en wil dus niet bekeren. We zullen met argumenten moeten komen, ondersteund met bewijzen waardoor ze hopelijk gaan nadenken.. Eigenlijk een soort psychologische oorlogsvoering. Tenslotte staan wij, de westerse beschaving 10 trappen hoger dan deze tot barbarisme veroordeelde moslims. Daarmee vang je, als het al zou lukken 2 vliegen in 1 klap.
  1 het afwenden van een alles overheersende oorlog.
  2 het integreren van deze barbaren in onze samenleving waar ze dan ook een positieve bijdrage kunnen leveren.
  Als we hiermee nog lang wachten is er in de nabije toekomst nog maar 1 uitweg, namelijk onszelf op hetzelfde nivo gaan bewegen. Barbarisme dus, en eigenlijk is dit al gaande bij de nieuwe generatie die sterk beïnvloed wordt op de scholen door deze barbaren. Er moet dan weer een oorlog komen, die is echt onvermijdelijk. We hebben geen andere mogelijkheden meer. De politiek, Amerika, EU en de landelijke politiek hebben gezamenlijk onze beschaving in de steek gelaten, zij zijn het die ons in het ongeluk storten door middel van het creëren van een derde wereldoorlog.
  Laten we dit in God’s /Allah naam niet laten gebeuren.
  ..

  Like

  • johannes zegt:

   de beste manier om ze te overtuigen van hun ongelijk is ze het land uit donderen,voor goed.

   Like

   • johannes zegt:

    en niet in de naam van allah,maar in denaam van hen die voor onze vrijheid zijn omgekomen

    Like

   • Zeker een snelle oplossing, maar dat krijgen we nooit voor elkaar. We gaan gewoon 300 jaar terug in de tijd, Let maar op. We zijn verkocht en worden vernietigd. Met dank aan onze leiders. Die we zelf kiezen uiteindelijk.

    Like

 6. Avidia zegt:

  jans zegt:
  5 augustus 2014 om 22:40
  Alle Imam’s eruit!!!!!
  windwens zegt:
  5 augustus 2014 om 23:15
  Dat is dan gereformeerde, zegt meer dan genoeg.

  Like

 7. rotsus zegt:

  Ik ben het er mee eens dat het achterlijke politieke poppentheater in den Haag helemaal de weg kwijt is, echter wat ik vele malen erger vind is, dat als ik ’s avonds de straat op ga, en ik woon toch in een redelijk groot dorp en ook nog op de hoofdstraat midden in het centrum, ik nagenoeg NIEMAND meer tegenkom. Het lijken wel zombies. Als de laatste winkel in het centrum heeft gesloten om 8 uur gaat de poort dicht en om half 9 is het uitgestorven. Of het nu half 9, 10, 11, 12 of zelf 1 is, NIEMAND meer op straat. Dus meneer en mevrouw gaan werken (voor Goldman Sachs en de Rothschild), komen thuis, gaan eten, dan het NONjournaal, dan 3 uurtjes de John de Mol maffia (breinvervuiling), dan nog even het regeringsduo Knevel en vd Brink of iets dergelijks welke ook opdracht hebben om te liegen en te bedriegen en dan naar bed met de oogjes dicht en de snaveltjes toe. Te erg voor woorden. En als de buurman of overbuurman dan zoals gewoonlijk weer klaagt over van alles en nog wat en ik licht een tipje van de sluier op dan kijken ze me aan alsof ze het in Keulen horen donderen of ze denken dat ik volledig gek geworden ben of een complotter of zoiets!!
  WIJ, het volk kunnen deze ratten wegjagen, dan is er geen houden meer aan ALS WE een kleine 3% aan de bak krijgen in ONS NEDERLAND. By the way, de grootste revoluties zijn ontstaan met in de meeste gevallen niet meer dat 3% van de bevolking welke in opstand kwam, de rest loopt op een gegeven moment mee als vee, want anders noem ik deze achterlijk gebleven bende niet meer. Schapen die blaten om wat Rutte en zijn 40 rovers vandaag wel weer niet allemaal besloten hebben, niet wetende dat de echte macht al lange tijd compleet weggegeven is aan Brussel in een totaal van tevoren en precies georkestreerd plan welk al gelijk na de 2e wereldoorlog in gang is gezet en nagenoeg af is. Echter daar weet dit domme volk al helemaal niets van, want als ik daarover begin kijken ze al helemaal met draaiende oogjes. Nee mensen, WIJ moeten hier iets aan doen willen we niet binnenkort (ikzelf durf met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid te zeggen dat we het einde van dit jaar 2014 niet meer gaan halen en Nederland er dan geheel anders uit gaat zien). Er zullen verplichte bijdragen gedaan moeten worden welke zonder enig probleem van ieders bankrekening afgeschreven zullen gaan worden (10% is in Brussel genoemd en accoord bevonden, geloof me niet, kijk het zelf mooi na en vorm jullie eigen mening echter wat ik hier beweer is WAAR en een FEIT!!). Zou dit te weinig blijken om ons op de knieën te krijgen dan zal het meer worden, waarbij nog andere hele mooie wetjes, welke erdoor gejast zijn in het oh zo geweldige dictatuurhol Brussel, en ook reeds van kracht zijn en waarvan WIJ (ik wel) niets vanaf weten maar wel gelden. En willen we niet, dan hebben WIJ een probleem erbij.
  Ik zal het gehele scenario hier niet uit de doeken doen maar als we NU, DUS ik bedoel NU, niets doen DAN HOEFT HET INDERDAAD ECHT NIET MEER WANT DAN ZULLEN DE OPSTANDLEIDERS WAARVOOR IK MEZELF GRAAG AANBIED, vastzitten met GEEN recht op een advocaat. Komt u dit bekend voor (van “onze Amerikaanse Buddies”). En geloof me, alles wat ik hier geschreven heb kan ik hard maken. Maar informeer u vooral zelf.
  Of…………………………….slaap lekker verder en wordt gewoon geslacht in het slachthuis, want dat rest er slechts.
  Voor nu, welterusten en slaap vooral zacht zolang het nog kan.
  Rotsus

  Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  @Rotsus: 03.06. uur. Ik geloof U volkomen, Rotsus. Een overtuigend bewijs, van verraad is er zonder meer, toen de HELE 2e KAMER INSTEMDE met het WURGCONTRACT ESM! Daarna wist “PINOKKIO RUTTE en DE BOLLE de JAGER niet hoe SNEL ze naar hun BROODHEREN, de RODEN van de EUSSR moesten rennen, om bij het KRUISJE TE TEKENEN! In principe is dus de Tweede Slaapkamer, het koningshuis, en de zogenaamde regering, sinds de ondertekening van het ESM, COMPLEET OVERBODIG GEWORDEN! Onze zogenaamde schatkist staat allang in BRUSSEL. Maar als je dat verteld aan de STOMME MASSA, dan kijken ze je aan of ze “water zien branden”. Nederland het land der naïeve DWAZEN!

  Like

 9. Jan zegt:

  Egyptische regering is HAMAS spuugzat wegens terreur en moorden vanuit de Sinaï. Of zij het werk van Israël afmaken?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s