WHAT THE HELL IS GOING ON IN THE WORLD?

Screenshot_26

(Door: Realpredictor)

Zeer verontrustend is de huidige hype waarbij het schijnt of het antisemitisme en de terroristensteun ineens als paddenstoelen uit de grond rijzen! De mainstream media zijn hier hoofdzakelijk debet aan, door bovenstaande ontwikkelingen constant te bejubelen en aan te moedigen!

Ook staten die altijd afzijdig stonden, nemen ineens een bepaald standpunt in. Of het Gaza betreft of Oekraïne, er worden steeds meer artikelen gepubliceerd waarbij politici, senatoren, etc. ineens hun voor- of afkeur reveleren. Het meest verontrustend is echter dat zij bijna altijd de verkeerde kant rechtvaardigen!

Het lijkt erop dat bepaalde geruchten, die al die tijd angstvallig verborgen gehouden werden, nu (bewust of onbewust) worden onthuld. Eén van de grootste vermoedens en geruchten die in alle landen van de wereld circuleert, is de ware geloofsovertuiging van de president van de Verenigde Staten.

Voorbeelden van deze onthulling zijn:

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op WHAT THE HELL IS GOING ON IN THE WORLD?

 1. windwens zegt:

  Nou dan kunnen de Democraten het schudden bij de nieuwe verkiezingen, voorlopig zijn er bijna meer Hyspanic in de US dan van iets anders, waarvan bekend is dat zij overwegend christelijk zijn. Eerlijk gezegd dacht ik ook al dat Oboema theater speelde omtrent zijn geloofsovertuiging. Zeker gezien zijn broer toch openlijk moslim is. Ieder weldenkend mens weet dat het bekeren binnen Islam niet zomaar gaat en ja wat veranderd er als je roep God Bless America de boef.

  Like

 2. cat zegt:

  Het is veel erger dan we denken en voor mogelijk houden. Onze hersenen, bewustzijn ” shuts down”, het kan het niet verwerken.
  Achter de Islam zijn er blanke onzichtbare machten, ik begin nu meer en meer te denken aan complot theorieen.
  Nu lees ik op de site van religionofpeace, dat de islam terroristen van plan zijn om een “dirtybom” te maken van de Ebola virus. In een vorm van poeder om die dus te laten ontploffen. Nightmare horror scenario…masr zeker mogelijk.
  Ze zijn nu in West Afrika lijken aan het “pikken” van de gestorven Ebola patienten. Ze zijn zelfs bereid om zelf als ” suicidebomber” deze virus te verspreiden in grote steden…

  Wij de gewone man kan weinig. We hebben geen wspens. Ik heb geen vertrouwen meer in onze regering en politie, die me zal beschermen tegen moslims. Ze kiezen hun kant, kant vd vijand. Ik heb zoveel gelezen de afgelopen jaren…maar helaas zie ik het somber in. Geniet maar nu mog even van ons land…nog even.

  Like

 3. Jade zegt:

  Tja, onze elite vreet alleen nog maar Rothschild brood,
  want dat hapt zo heerlijk weg…
  Ik hoop echter dat dit spreekwoord uit gaat komen:
  Wie een kuil graaft voor een ander valt er zelf in…

  Like

 4. Avidia zegt:

  vanaf de dag dat Obama president werd wist ik al dat hij een moslim is, vraag me niet waarom, en nu is het zeker. Ben je mooi klaar mee!

  Like

 5. rotsus zegt:

  Beste Realpredictor, ik denk dat we op precies dezelfde lijn liggen voor wat betreft het complot dat reeds heel lang gaande is (gelijk na WOII in gang gezet) waarbij ik ook wil verwijzen naar mijn reactie onder het topic “het was te laat in 1939… enz” in dit blog!!
  Ik kan u precies schetsen wat ze aan het doen zijn, wat er met ons gaat gebeuren en wat het doel is echter dat zal een lang stukje gaan worden waarvoor ik veel ruimte zou moeten beschrijven en welks ik zeer goed moet toelichten om niet over te komen als een complotter o.i.d.
  Ik zit nu echter al ruim een jaartje of 7 elke dag gemiddeld zo’n uurtje of vijf á zes op het internet en heb inmiddels een kleine 4750 links naar docu’s en websites welke allemaal onderverdeeld zijn in mappen en ik heb een veelvoud weggegooid en verwijderd daar ik andere docu’s of stukken tekst en bewijsmateriaal beter onderbouwd vond. Daarbij heb ik ALLES minimaal 2 tot 3 keer gecheckt op andere sites of boeken enz. Hierbij wil ik ook nog vermelden dat ik hele belangrijke docu’s vele malen opnieuw heb moeten zoeken (nu ben ik sinds korte tijd begonnen met het belangrijkste te downloaden zodat me dit niet meer kwijtraakt). Ook zijn er vele vele mensen die op een vooruitstreven wijze bezig waren met het openbaar maken van bewijzen van behoorlijk explosieve info, heel vaak onder verdachte omstandigheden om het leven gekomen.

  Daarbij kun je in niet zomaar zeggen dat het hier of daar aan ligt of mee te maken heeft want heel veel verschillende zaken die op het 1e oog voor een beginner niets met elkaar te maken hebben zijn wel degelijk deel van het hele grote complot, daar heb ik bewijs genoeg voor echter hoe ga je zoiets brengen zodat jezelf niet wordt uitgemaakt voor complotter wat het in feite ook gewoon is en niets minder!!!
  Ik wil wel een paar kreten loslaten zodat u/men weet wat ik bedoel en waarvan ik zelfs durf te beweren dat deze zaken met zekerheid met elkaar te maken hebben, en dat kan ik staven met een enorme bult aan bewijzen en feiten.
  Dus ik zal er nu een paar noemen en de lezer hier kijkt zelf maar wat hij ervan vindt!!!
  1) Ik begin met het Neurenburg Proces.
  2) Operation Paperclip
  3) Het verdrag van Rome 1957, oprichting van de E.G.K.S waarna 4) de oprichting van de E.E.G. en daarna 5) de oh zo mooie E.U. met respectievelijk het verdrag van Maastricht en het verdrag van Lissabon waar ze ons op dit moment geheel aan het verkopen zijn met aan de regie het de Rothschild imperium met hun helpers Goldman Sachs enz.
  6) Bankenredding middels het “Reddingsscherm” (een totale farce met een totaal ander doel)
  7) Ondertussen is men tussen 1985 en 1994 begonnen met het prachtige GEOENGENERING, welk door elke politieke pinokkio als ONZIN van de hand wordt gewezen echter de waarheid is echt wel even anders. Nu, dus op dit moment, kun je in principe elke minuut van de dag naar boven kijken en je ziet chemtrails in de lucht met daarin als hoofdbestanddelen de stoffen Aluminium, Barium, Strontium al dan niet radioactief en natuurlijk, om het geheel een beetje vastigheid te geven en het te laten uitwaaieren in grote brede strepen, (contrails verdampen en zijn weg, chemtrails verbreden zich en gaan NIET weg totdat ze op de grond zijn aanbeland) mooie fibers of plastics.
  Ik kan nog even doorgaan maar ik denk dat dit voor velen veel te ver gaat. Ik wil alleen nog even het enorme aantal 8) False Flag Operations, welke, nu het doel bijna bereikt is, gigantisch is toegenomen!!! Dit feit garandeert mij dat we nog dit jaar gaan craschen, en dat weet ik zo zeker als ik hier nu zit te typen!!
  Daarbij heb ik vele bewijzen dat 9) “onze Elite” een veilige haven HEEFT GEVONDEN. Ze zijn op DIT OGENBLIK namelijk bijna allemaal in rook op aan het gaan, ons hier achterlatend als onwetende schapen die nietsvermoedend het slachtblok tegemoet gaan. Verdere bedoelingen met hun zgn 10) “Ebola virus” wat weer een zgnd een pandemie zou kunnen gaan vormen, 11) AIDS, 12) Kanker etc doen de rest Ik wil hierbij voor de nitwits ook maar gelijk verwijzen naar 13) de Geogia Gidestones waar het complete eindscenario heel mooi op omschreven staat.
  Veel plezier zou ik zeggen als u/men de volgende keer naar die achterlijke “stembus” gaat om GOEDKEURING TE VERLENEN AAN DIT GEWELDIGE SCENARIO” waarbij zelfs voor het stomste schaap in de kudde langzaam toch wel duidelijk moet zijn dat dit krapuul doet wat het zelf wil en dit zelf openlijk en voor draaiende camera’s zegt, recht in onze stomme schapenkoppen.
  Mensen, de familie de Rotschild met aan hun naaste zijde het BIG Pharma Kartel ligt precies op schema. Nogmaals, alles wat ik hier beweer en schrijf kan ik bewijzen en hardmaken met op zichzelf staande feiten.
  Moet ik nu nog duidelijker worden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Voor u allen een fijne nachtrust gewenst, nu of morgen…….zolang het nog kan en dat is niet meer lang.
  En morgen mooi pinnen in de supermarkt als u voor 2 euro gekocht heeft en vergeet vooral uw mobietje niet en het klantekaartje van appie, het kruidvat of het tankstation voor uw airmiles etc etc.
  BAH…………
  Rotsus

  Like

 6. Jan zegt:

  De Gek weet dat de verwoesting met het open zetten van de grenzen compleet is en er geen weg terug meer is en afgezet zal hij ook niet worden omdat de Republikeinen een stel zoutzakken zijn, die het geestelijk niveau hebben van de Democraten. Wat jaren werd gedaan was het programma van Allinsky in praktijk brengen: liegen, schelden, opzettelijk ellende veroorzaken, leden van de Amerikaanse terreurbeweging Weather Underground overheidsbanen geven en uitnodigen:
  Inside TheDC’s dinner with former Weather Underground terrorists
  http://dailycaller.com/2012/02/06/inside-thedcs-dinner-with-former-weather-underground-terrorists/

  Overigens, ook Chuck Hagel haat Amerika

  Michelle Obama haat blanken en Amerika:

  Dat alles voor die rotvlag?

  Michelle Obama: Achterlijkheid heeft soms makkelijker:
  ” Because sometimes it’s easier to hold on to your own stereotypes and misconceptions. It makes you feel justified in your own ignorance. That’s America.”

  De haat tegen Christenen van De Psychopaat:

  De haat tegen blanken. Politieagent bleek later hispanic te zijn en geen blanke:

  “As a Black man, Barack can get shot going to the gas station.” (natuurlijk door een blanke politieagent)

  Like

 7. Tom Hendrix. zegt:

  Realpredioctor, een heel goed artikel, van uw hand. Men is bezig ons uit te leveren aan de ISLAM, maar het grotere doel is de NWO! En onze politici en het zogenaamde koningshuis, hebben hun tickets klaar liggen, om er vandoor te gaan. Ik sluit me ook aan bij @ rotsus met zijn reactie, van 04.03. uur. We zijn VERRADEN en VERKOCHT! Maar net als @Rotsus zeg ik BAH! Omdat er geen enkele reactie komt van onze ZOMBIE BEVOLKING, ze geloven alle LEUGENS der RODEN en der POLITIEK CORRECTEN!

  Like

 8. Jan zegt:

  De media zijn natuurlijk het verwijt te maken dat zij zich klakkeloos achter een psychopaat hebben geschaard en dat alleen omdat hij zwart is, een neger is. Dat was duidelijk toen Obama gekozen werd. De zendtijd die besteed werd aan hem liep de spuigaten uit. Dit laat overigens direct zien dat voor socialisten slechts huidskleur en bloedgroep belangrijk zijn.

  De debielen van de PvdA:
  PvdA blij met herverkiezing Barack Obama
  Met de Democraten aan het roer kunnen de Verenigde Staten verdergaan op de progressieve weg die vier jaar geleden werd ingeslagen. De hervormingen in de zorgsector (‘Obamacare’), de redding van de auto-industrie en de hernieuwde dialoog met de Arabische wereld zijn voorbeelden van de successen die Obama behaalde tijdens zijn eerste termijn. Ook op het gebied van homo-emancipatie werd vooruitgang geboekt. Dit werd geïllustreerd door de inwoners van de staat Maine, die gisternacht voor de invoering van het homohuwelijk in hun staat stemden.
  http://internationaal.pvda.nl/2012/11/07/pvda-blij-met-herverkiezing-barack-obama/

  Homohuwelijk is onderdeel van het socialistische programma en bedoeld om het gezin, dus de maatschappij te slopen, want zonder gezin geen bevolking en staat.
  De autoindustrie werd door Obama overigens zelf kapot gemaakt: cash foor clunkers. Arme Amerikanen konden zich geen tweedehands auto meer permitteren omdat deze gesloopt werden. Gedaan vanwege de (niet bestaande) global warming

  Abamacare is een gigantisch fiasco, maar nu hoor je de roden er niet meer over, net zomin als over alle weggegooide miljarden in de zonnepanelen-industrie, alle bedrijven gingen failliet die subsidie kregen. En alle elektrische auto’s werden een mislukking.

  De gekte van de PvdA gaat echter verder:
  Hoe kleiner de inkomensverschillen, hoe beter de prestaties van een land
  http://www.pvda.nl/berichten/2014/02/Hoe+kleiner+de+inkomensverschillen+hoe+beter+de+prestaties+van+een+land

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Nou ja, hij hier heeft nergens last van; vroeger niet, nu niet en straks niet:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22933963/__Naam_boot_Koning_bekend__.html
  Wat een hoogmoed om z’n nieuwste stukje speelgoed naar een machtige ster te vernoemen.
  Zou z’n privé haventje inmiddels al gerealiseerd zijn?

  En deze heeft het ook mooi voor elkaar:
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/10/zo_woont_peter_rehwinkel.html
  Wat een sociaal bewogen ‘socialist’ hè?!

  Like

 10. Jan zegt:

  Ook The Lancet is weer als vanouds op de antisemitische tour:

  Prominent UK Medical Journal: Letters from ‘Israeli Academics’ Not Welcome
  The once premier British medical journal The Lancet has, once again, engaged in an outrageous Blood Libel against Israel– but, unlike its previous attacks on Israel, the journal has told an Israeli doctor that letters of rejoiner from “Israeli academics” will not be published.
  http://www.breitbart.com/Big-Peace/2014/08/04/Prominent-UK-Medical-Journal-Letters-from-Israeli-Academics-Not-Welcome

  Like

 11. rotsus zegt:

  Tja, wat moet ik hier nog zeggen gezien alle reacties op dit blog m.u.v. Tom Hendrix. Ik krijg zelfs op dit blog geen enkele reactie om ook maar mee te denken, wil zwijgen om mee te doen aan het volledig plat leggen van dit godverdomde achterlijke land. Het kijken naar Obama filmpjes is totaal niet relevant en de naam van Alex en Maxi’s boot al helemaal niet!!! Wat evt een beetje aan het knijpen is is het feit dat het bootje inclusief zijn villa in Griekenland in het geheel DOOR ONS betaald zijn en wij ervoor kiezen om hier gewoon doodleuk mee door te gaan want we blijven verder achter ons stomme pc’tje zitten en kankeren op de rest van de oh zo slechte wereld.
  Ik heb van mijn ouders geleerd dat als er problemen zijn je die moet oplossen, en dat doe je niet door op anderen te wijzen dat ZIJ het schuld zijn want daar los je een probleem namelijk NIET MEE OP, of praat ik nu Grieks.
  Wat me wel een beetje ergert is het feit dat dat gekke jochie en zijn vriendinnetje met zijn bootje en villaatje uitgerekend in Griekenland ligt te showen bij een trots volk welk door de Goldman Sachjes naar de afgrond is geduwd en waar zodoende GEEN ECONOMIE meer over is en de mensen uit vuilnisbakken vreten, maarja, dat heeft hij met zekerheid van zijn opa geleerd die ook de hele wereld afn….. en overal schijt aan had en zelfs voor de ernstigste feiten gevrijwaard werd door “onze” (nogmaals wellicht ten overvloede niet de mijne) regering. Denk gewoon even aan Lockheed, kinderen overal in het buitenland, zijn welbekende Nazi-achtergrond (overigens evenals Prinsje Claus) en ik ken er zo nog wel een HELE BOEL.
  Nee mensen, met deze instelling is het met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid TE LAAT.
  Het beste ermee en tot………..wie weet. Julliue aan de binnekant van de draad en IK zeker niet.
  Maar misschien da ik jullie dan wel stiekum kan komen bijvoederen als de kampbeulen slapen.
  Fijne dag verder.
  Rotsus

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Rotsus: 13.32. uur. Precies wat U zegt, Rotsus. De grote massa van de bevolking, gelooft de OPLICHTERS van de POLITIEK, kijkt iedere dag naar de RODE (KR0Omroepen, valt in extase neer voor de ORANJE/BILDERBERGFAMILIE, en we kunnen ONS te barsten pennen, de ZOMBIE BEVOLKING is niet WAKKER te krijgen. Ben vorig jaar op de Koekamp geweest, bij de manifestatie! Ik ben best bereid om weer de straat op te gaan, maar ik VREES dat het altijd dezelden zijn, die eraan trekken. Doodmoe word ik ervan.

   Like

  • Republikein zegt:

   Beste Rotsus,
   Ik lees alles!
   Bedankt maat, ik kan het waarderen.

   Like

 12. Jan zegt:

  U.K. reviewing arms exports to Israel over Gaza conflict
  The U.K. is reviewing all arms export licences to Israel in response to the conflict with Hamas in Gaza, a British government spokeswoman said on Monday. The move is similar to that taken by the British government after Operation Cast Lead in 2009, and which was first published in Haaretz.

  “Clearly the current situation has changed compared to when some licenses will have been granted, and we’re reviewing those existing licenses against the current situation but no decisions have been taken beyond going back again and reviewing,”
  http://www.haaretz.com/news/diplomacy-defense/1.608814

  Wat anders te verwachten van iemand die in jubeltonen over de islam spreekt.

  Like

 13. Jan zegt:

  Z Street: cruciale informatie met betrekking tot het IRS-schandaal. Hoe de huidige Amerikaanse regering politieke opponenten dwarsboomt en waarom dit een reden is de president af te zetten

  Like

 14. Jan zegt:

  Times of London weigert advertentie van Elie Wiesel

  London Times rejects Wiesel ad against Hamas ‘child sacrifice’
  The London Times refused to run an ad featuring Nobel Prize winner Elie Wiesel speaking out against what the ad says is Hamas’ use of children as human shields.
  The London Times refused the ad because “the opinion being expressed is too strong and too forcefully made and will cause concern amongst a significant number of Times readers,” according to a statement from a representative of the newspaper, the Observer reported.
  http://www.jta.org/2014/08/05/news-opinion/united-states/london-times-rejects-wiesel-ad-against-hamas-child-sacrifice

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s