Creeping Sharia…

minaret

Sinds kort is mijn buurt, Molenwijk in Haarlem, officieel een moskee ‘rijker’. Het kleine gebouwtje stond in de buurt sinds 2001 bekend als (Marokkaans) Islamitisch Sociaal Culturele Vereniging (Betuwelaan 15 – Schalkwijk – Haarlem als je via Google maps de exacte locatie wilt weten).

Maar de Marokkanen laten nu openlijk, en dankzij de steun van Nederlandse collaborateurs (bouwbedrijf HJ PLAK uit t’Veld) hun ware gezicht zien. Sinds kort is het laagbouwonderkomen uitgebreid, voorzien van twee koepels en een mini-minaret (die verlicht gaat worden)!

Voor diegenen, voor wie cultuur en volk nog waarde hebben: Sta op! En stop deze waanzin!

Door:
Theo
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, Dhimmitude, Graaien, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Nederland, Overheid, politici, Rotzakken. Bookmark de permalink .

45 reacties op Creeping Sharia…

 1. wim peters zegt:

  Ja ,zo worden we dag na dag,week na week,besmet met het smerige islam virus en dat alles onder
  onder toeziende oog van onze ,,Jan Lul,, MP.
  Waar het gaat eindigen weten we niet,maar wat we wel weten is dat hij samen met zijn kompanen en de hele ,,oranje kliek,, een beter heenkomen hebben gezocht en ons met dit immorele tuig laten zitten !

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Wim Peters: 19.33. uur. Inderdaad zullen de door en door laffe politici, van “links tot rechts”, maken dat ze wegkomen, als de HAATBAARDEN op ONS los gaan. En Koning Willem de Overbodige met zijn Tangotrut, ook zij zijn gevlogen als de shit los gaat!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Tom Hendrix. 6 augustus 2014 om 21:06
    Ja, en ze kunnen kiezen uit diverse leuke lustparadijzen. Maar het zal tegen die tijd Patagonië wel worden; daar bezitten ze ook een ‘bescheiden lapje’ grond.

    Like

   • Cathja zegt:

    Ja @ beste Tom (21:06), als de grond de ‘Oranjes’ te heet onder de voeten wordt, smeren ze hem. Dit is al generatie op generatie zo, met uitzondering van moeder Bea.
    In feite zijn het lafaards. We hoeven van ons koningshuis echt niets goeds te verwachten.
    Opa Bernhard schoof regelmatig aan bij de Bilderbergconferenties, en wat daar allemaal besproken werd (en nog wordt) is niet voor onze oortjes bestemd.
    Dan weet u wel hoe laat het is!

    Like

   • Als de Hel los barst gaan ze allemaal het land uit of het BOS in.
    fijne dag
    Bart

    Like

  • vanhetgoor zegt:

   Beste Wim Peters, het kan toch niet zo zijn dat onze geliefde Koning Willem Alexander ‘van Buren’ ‘van Oranje Nassau’ van Amsberg en zijn geliefde gemalin, onze Koningin Máxima van Amsberg – Zorreguieta veilig in hun huis op de Argentijnse pampa’s blijven wonen als wij hier in de shit zitten. De grote hoeveelheid huizen in het buitenland van de Van Amsbergjes zijn met Nederlandse belastingcenten gekocht, dus ze zijn van de Nederlandse belastingbetaler. Ik weet echt wel dat Koning Willem 1 met zijn belastingvrije geld de eerste basis voor de onmetelijke rijkdommen heeft gelegd, en dat daar bijna twee eeuwen belastingvrij rente op rente is gestapeld en dat er alleen maar bij is gekomen, geschraap in de Oost, geschraap in de West.

   Welnu, als er revolutie komt, en als ISIS aan de macht komt in Nederland dan hoeven we ons over de dochters van Willen Alexander en H.K.H Máxima ons geen zorgen te maken, die zullen niet vermoord worden. Die zullen liefdevol worden opgenomen door de troepen van ISIS. Maar de vele huizen in het buitenland (Italië, Griekenland, Moçambique en Argentinië etc. etc. ) zullen geen bescherming bieden tegen ISIS omdat als de Nederlandse staat valt, die huizen dan toch ook vervallen aan ISIS.

   Ergens speel een gedachte door mijn hoofd, het is een citaat van de Engelse cultuur filosoof Douglas Adams: “Als er revolutie komt gaat dat tuig het eerst tegen de muur!”

   Like

   • Rick zegt:

    Dit verhaal raakt nu letterlijk kant noch wal.

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Vergeet even niet het percentage aan oprichting aandelen van de Koninklijke Shell niet vanhetgoor. Ook over het geschatte totale vermogen van de Oranjes hebben veel blogs er zich mee bezig gehouden, enfin feit is dat Princes Beatrix elk jaar bijna één miljard op haar rekeningen bijgeschreven krijgt (oprichtingsaandelen Koninklijke Shell) terwijl zij een aantal jaren geleden in haar kerst-toespraak pleitte voor bezuinigingen en de mensen maar de broekriem aan moesten halen, ook was naderhand de wrevel tegen G. Wilders merkbaar.

    Welke personen er exact achter deze firma`s zitten blijft in de schaduw verborgen en daarom is het heel vreemd, dat wij de Nederlanders daar duizenden euro`s per Nederlander sinds 2008 (de bankencrisis) met een miljardentotaal voor garant staan en aan krediet uitlenen. Mijn vermoeden is dan ook, dat de “Koninklijke Familie” in 2008 failliet was door de crisis bij de ING Groep (€ 10 miljard liquiditeit + € 27,7 miljard garanties), ABN AMRO BANK (circa € 30 miljard liquiditeit) en AEGON (circa € 3 miljard liquiditeit), die door de staat geholpen moesten worden.

    Met name in de ABN AMRO BANK zou de “Koninklijke Familie” behoorlijk groot aandeel moeten hebben, aangezien “Koning” Willem I de voorloper, de Nederlandse Handels Maatschappij heeft opgericht en daarin toch een aandeel had van circa 25%, door het totale aandelenkapitaal van de start van 4 miljoen gulden, zelf 1 miljoen gulden in te leggen destijds. Ook bij Shell zijn een paar schimmige firma`s grootaandeelhouders, zoals Black Rock Inc. (5,63% aandeel), Legal & General Group Plc. (3,10%), The Capital Group Companies Inc. (5,01%), Euroclear Nederland (28,50%) en BNY Limited (16,27%). In ieder geval is er aangenomen, dat “Koningin” Wilhelmina in het verleden 25% van de aandelen van Shell in bezit zou hebben en dat zou dan dus nu volgens sommigen nog steeds het geval moeten zijn. >>>

    http://erwinlensinkvrij.nl/de-monarchie-is-failliet-door-de-stagflatie-coup.html

    Like

   • bobzelf zegt:

    MAG ik dan ook meehelpen ??

    a.u.b.

    gr. bob

    Like

 2. wim peters zegt:

  Zo,n bouwbedrijf als Plak noemde we in WO 2 ,,Collaborateurs !

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Beste,
  je bent al veel langer bedonderd; veel mosketen worden valselijk aangemerkt als culturele centra en vangen op die manier subsidie. Uw eigen B&W weten daar alles van. Uw ambtenaren en uw gemeenteraad ook. En op een dag staat er dan een echte haatreactor, betaald door H&I.

  Like

 4. bobzelf zegt:

  wel eens van een “”MOLOTOV COCKTAIL ‘ gehoord ?

  problem solved

  gr. van bob uit Molotov country

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Nou, Theo, ik weet dat het eentonig wordt, maar….
  Volgens mij hoog tijd voor de (autochtone) buurtbewoners om eens een nachtelijke sessie te overwegen meteen paar vaten varkensbloed en -koppen…..
  Zó gecompliceerd lijkt me dat niet met de ligging van dat gebouwtje.

  Like

 6. Dot zegt:

  Coktails Molotov op de dak vanuit de balkons ?

  Like

 7. Rick zegt:

  Beste Theo. Wat verwacht U nu dat wij doen!?? Het is Uw buurt en U weet van de hoed en de rand. Misschien leuk ideetje geweest om er zelf iets aan te doen i.p.v. Uw ongenoegen schriftelijk te uitten op dit blog.

  Like

 8. Driek zegt:

  Nou, beste Theo, daar bent u mooi klaar mee. Zo’n tyfusmoskee in je wijk. En een minaret met feestverlichting. Hoe verzin je het. En iedere keer als ik zoiets lees, zit ik me weer vreselijk op te winden. Wat een ergernis toch, die Mohammedanen. Ik kan ze niet meer zien. Maar we krijgen die rotzakken nooit meer weg. Ik word er zo moedeloos van.

  Like

 9. koloth zegt:

  De westermoskee in Amsterdam is ook bijna klaar.
  Maar die is wel 10 maatjes groter en duurder dan die hut in Haarlem.
  Bijkomstigheid: de Aannemer is failliet gegaan, zou God dan toch bestaan ?

  Like

  • vanhetgoor zegt:

   Als de aannemer failliet is gegaan dan kan de boel niet worden opgeleverd omdat het niet kan worden afgemaakt, dan vind er ook geen overdracht plaats, toch? Of zou het wellicht zo zijn dat er slechts een technisch faillissement is, waarbij alleen bijvoorbeeld de toeleveranciers niet volledig betaald kunnen worden, of waarbij de bedrijfsvereniging en de belastingen hun geld niet meer zien. Op een project van tientallen miljoenen is het zeer lucratief om op tijd de juiste BV’s te laten springen, als er handig geschoven wordt met verantwoordelijkheid dan is de buit al binnen als de curatoren nog moeten vechten om de laatste stuiver die nog ergens in een pennebakje ligt.

   De opdrachtgever koopt via een stroman het bouwbedrijf, de lonen worden betaald en de leveranciers, alleen is er geen winst, want die winst zit hem ergens anders. Omdat er niet voldoende geld is kunnen bijvoorbeeld de sociale lasten niet betaald worden, 20% korting omdat de BTW niet wordt afgedragen. Die winst zit in een netto lagere prijs voor het ‘theater’, omdat de belastinginspecteur het niet aandurft om de opdrachtgever aan te spreken blijft er veel geld dat naar de belastingdienst had gemoeten ergens hangen.

   Als het bouwbedrijf op de fles gaat dan weet je zeker dat er ergens iemand rijk van geworden is. Er hoeft tegenwoordig geen enkel bedrijf te sluiten als er voldoende opdrachtgevers zijn, als er voldoende werk is. Tenzij natuurlijk het geld opzettelijk wordt weggesluisd. Zoek de echte eigenaar van het failliete bouwbedrijf en volg het geld, 90% kans dat het geld bij het moskee bestuur is gekomen, een faillissement is een veelgebruikte truc om de kosten op het bordje van een ander te leggen. Als er een belastinginspecteur met ballen was geweest dan had hij die zogenaamd failliete moskee gewoon bij opbod verkocht. Ik denk dat Joop van den Ende best de exploitatie op zich wil nemen. En op vrijdag en zaterdag is er disco, door de week zijn er speel-automaten of een casino. Ik weet ook even geen ander doel dan dit. Een gebouw wat er neergezet is om de bezoeker voor te liegen en op te lichten, dat is toch het zelfde als show en in een casino raakt men zijn geld ook kwijt, net als in een moskee.

   Like

 10. Pieter zegt:

  ze houden wel van een kleurtje toch? verf de raamkozijnen mooi rood met varkensbloed ofzo

  Like

 11. rotsus zegt:

  Ik zou eens heel graag hun vergunningaanvraag en de beslissing daarop door de gemeente willen inzien en controleren of alles wel voldeed aan de eisen want daar zet ik grote vraagtekens bij. Het zou toch een mooie bak zijn als hier niet volgens de vergunningvoorschriften zou zijn gebouwd. Dit zijn namelijk mensen, die de zwaktes van de Nederlandse “controleurs” van bouw- en woningtoezicht van de gemeente wel kennen en net daardoor veelal doen zoals het hun uitkomt.
  Dus degene die hier in de buurt woont kan met volle recht inzage verlangen in de bouwvergunning en beoordelen op juistheid. Is dit niet gebeurd moet deze alsnog en opnieuw worden goedgekeurd wat nagenoeg onmogelijk zal blijken te zijn en er dus zodoende afbraak zal moeten plaatsvinden van het bouwwerk.
  Ik ben er maar op aan het wachten tot bij mij in de buurt zo’n duivenhok met koepel komt. Ze kunnen zich verheugen op een hele kundige bezwaarmaker wat ik normaal nooit zou doen echter het begint me nu langzamerhand mijn strot uit te hangen dat ik als ik naar een grotere Nederlandse stad afreis ik me door alle shoarmatenten en moskeëen in Istanboel waan en daar MOET een einde aan komen. Het is mijns inziens volledig uit de hand aan het lopen en ik ben heel bang dat dit allemaal met opzet gebeurd door onze trekpoppen in den Haag die niet meer dan een theatershow opvoeren. Ze kunnen zo solliciteren bij van de Ende Productiebedrijf.
  Joop heeft vast goede ideëen voor dit stel volledig doorgeslagen idioten!!
  Het gaat nu toch echt afstevenen op een megaburgeroorlog en ik ben bang dat als de vlam in de pan slaat de groep Nederlanders welke niet in hun broek schijt minder in getale is dan de groep extreme moslims, niet wetende dat zij aan de beurt komen als wij het onderspit hebben gedolven. Kijk hiervoor gewoon in de geschiedenisboeken alwaar duidelijk omschreven staat hoe het ging in een land waar deze zandbaarden binnengevallen waren en hun slachtingen welke ze daarna verrichtten.
  Fijne avond verder.
  Rotsus

  Like

 12. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Hoeveel moskeeen zijn er intussen? 600? 700? houdt iemand dit bij?

  Like

 13. Thomasson zegt:

  Beste Theo. Hartelijk dank voor uw inbreng. Uw verhaal komt zeer bekend voor. Iedere dag verlaten autochtone Nederlandse gezinnen de hofstad Den Haag; “de vroegere mooi stad achter te duinen”. Ze verlaten de stad waarin vele generaties van hun familie hadden daar (met plezier) gewoond. Nu worden ze gedwongen uit deze stad WEG TE VLUCHTEN. Den Haag lijdt ruim dertig jaar aan een OMGEKEERDE APARTHEID. In alle wijken waar betaalbare sociale woningen zijn, concentreert zich een gigantische massa aan Islamitische en Afrikaanse bevolking bestaande uit migranten en vluchtelingen. Voor autochtone blanke Nederlanders is er geen plaats meer daar. Als ze niet snel vertrekken, worden ze via pesterijen en vaak ook fysiek geweld gedwongen te verhuizen. Behalve Duindorp en Scheveningen dorp zijn alle Haagse wijken met betaalbare woningen reeds overgenomen. Dus het Witte Vlucht moet zich richten naar andere gemeenten. Het islamisatie-proces van een wijk; (beginnend met de eerste hoofddoek en kinderwagen in het straatbeeld) duurt ongeveer tussen vijf en acht jaar. De krachten achter dit proces zijn niet de Moslims zelf, maar een stel verraderlijke ambtelijke dwergen die bereid zijn, voor geld, alles en iedereen te verraden. Sommigen van deze dwergen doen dat uit ideologische gronden. Ze wachten op het moment dat hun land en volk in de golven van de Noordzee zouden verdwijnen.

  Like

  • lucky bee zegt:

   Ik heb liever dat het de Arabieren zijn die Den Haag verlaten.

   Like

   • Thomasson zegt:

    @Lucky bee
    Dat doen ze zeker niet!. Niemand verlaat een gebied die hij van plan is over te nemen. Sommige gebieden in bijvoorbeeld Den Haag horen al bij Kalifaat Nederland. De rest volgt nog. De volgende link laat zien hoe ISIS gebieden veroverd https://www.youtube.com/watch?v=3X1vAuP1HLs. Helaas de hele site is in het Arabisch. Maar de beelden spreken voor zichzelf. Hier in Nederland (en Europa) zijn de methodes verfijnd en aangepast. Ze worden via COLLABORATEURS uitgevoerd: a) via positieve discriminatie. Zo veel mogelijk mensen als kandidaat stellen bij bevriende politieke partijen, b) zoveel mogelijk eigen mensen in het stadsbestuur c) zo veel mogelijk eigen mensen als leden van de Tweede Kamer d) zo veel mogelijk eigen mensen die werken binnen de administratie van nutsbedrijven en stads- cq. gemeentebestuur (spionage van binnen), e) omkoop praktijken bij woningbouwverenigingen f) omkoop praktijken bij instanties dat sociale woningen toewijzen. Dat gebeurt vooral in gebieden zoals Rijnmond, Haaglanden en natuurlijk Amsterdam. Maar ook in Middle grote steden. In het “kleine Nederlandse paradijsje” behorend tot een gemeente aan de rand van Den Haag (valt onder qua toewijzing van woningen bij Haaglanden) zijn deze praktijken zo klaar als een klontje. Hoe kan men dat verklaren dat in een nette plezierige straat met (tot heden) overwegend autochtone bevolking, werden binnen nog geen drie maanden drie huizen aan drie islamitische gezinnen toegewijzen? Hoe kan dat juist moslim gezinnen de huizen krijgen, terwijl zo veel Nederlandse gezinnen waaronder plaatselijke mensen wachten al jaren op een huis in hun gemeente? Het is niet voor de eerste keer dat zulke praktijken aan het licht komen. Lees: https://www.sp.nl/wonen/nieuwsberichten/5982/080917-fraude_bij_toewijzing_huurwoningen_snel_aanpakken.htmlzulke praktijken worden

    Like

 14. delamontagne zegt:

  Ik wil hier natuurlijk niemand op verkeerde gedachten brengen, maar toen ik dit las moest ik denken aan een annecdote, een familielid me vorige jaar E-mailed over een moske die daar ook werd geopend.:::
  /////////
  In een klein stadje niet ver van Trenton in New Jersey, werd een nieuwe moskee ingewijd.
  De bewoners werden uitgenodigd om een kijkje te nemen in de “allah bliss inti qatra” mosque.
  So, John en Mike, (niet bepaald bewonderaars van het nieuwe…………), besloten eens een kijkje te gaan nemen.
  Met sjaals als sluiers om hun gezichten gedrapeerd, kwamen ze het fonkelnieuwe gebouw in.
  Een moslimaatje kwam onmiddellijk op hen af-ge-sneld: “heren, heren,………..U weet toch wel dat het voor mannen niet NODIG is gesluierd hier te lopen.” !
  “Voor ons wel, dame” zei de ene, terwijl ze al lopende een jerry-can benzine leeg lieten lopen……………………………

  Like

 15. exter39 zegt:

  Als met teen niet in het begin een grote protest groep , zijn best doet om deze geloofswaanzin te voor komen , word het steeds moeilijker om het af te breken, we hebben alles te lang en te veel getolereerd en als je nu ziet wat zei denken dat wij moete pikken ,is niet meer normaal, dit kregen wij in hun land echt niet voor elkaar , maar het mooiste is dat ze dat zelf nog zeggen ook, dus onze politieserie moeten zich voor ons verantwoorden, zo kan het niet langer.

  Like

 16. Avidia zegt:

  Ik woon gelukkig in een stad waar de moslims een oude school kregen als bidplaats en ook nog in een nieuwbouwwijk. In de stad zelf zie je ze nauwelijks, enkelen schoffelen door de stad, gewoon lopen kunnen ze kennelijk niet, de vrouw achter de man op gepaste afstand. Niemand wil ze in de stad zelf, God zij dank!

  Like

 17. lucky bee zegt:

  Dit is de reden waar om ik met Pro Patria in Den Haag de 10 de Augustus, tegen de salafisten om 15 uur ga demonstreren.Ook bij ons in Dordrecht is in mijn wijk (Wielwijk)een Salafistische moskee van al Fath zijn nadere voltooing tegemoet moeten zien.Dat is tegen de 10 Geboden , exodus 20 vers 1-26.

  Like

 18. leefbarbaar zegt:

  Besten
  met bloed besmeuren of afbranden is strafbaar. Het is ook niet nodig, indien u allemaal verhaal gaat halen bij de echte schuldigen: de Neo-NSB. De oude politiek. Van SP tot en met VVD, de PvdA voorop. Deze partijen zorgen ervoor dat de moskee er komt. Via subsidies van het maatschappelijk werk, via projecten voor zieligen betaald door de woningbouwcorporaties. enz. Natuurlijk staat er nooit een fiks bedrag op de begroting voor de bouw van een haatreactor, maar wordt dit allemaal via een omweg geregeld. Inclusief regelgeving en vergunningen. Dat kan alleen omdat de oude media hier nooit iets over vermelden en u zelf te lui bent om uit te zoeken hoeveel geld welke partij steekt in een cultureel centrum voor moslims. Uw eigen woningbouwcorporatie steekt bakken met geld in minderhedendingen en verhoogt ieder jaar uw huur en u doet er niets aan.
  Kijk eens naar de stukken van uw gemeenteraad en lees de notulen eens.
  Groet, LBB

  Like

  • Rick zegt:

   “verhaal gaat halen bij de echte schuldigen”
   Laat me niet lachen. Hoe had u zich dat voor gesteld!??
   Uw “oplossing” riekt naar ambtenarij. “Verzet” via de administratieve weg.
   God oh God oh God…..Wat een gelul.

   Like

   • Willie zegt:

    Rick , we zijn al lang uitgepraat met die klootzakken , rest alleen nog actie ,en DAT is t probleem : de meesten hier zijn al te oud , fysiek gezien dan , en de jongeren ?? Die hebben t te druk met hun i-phone of hoe noemt men die ondingen
    Anyway : we staan er met enkelen ALLEEN voor .Maar desnoods kan je van in een rolstoel ook nog een 2-loop afvuren ,niet ?? (Wel handrem aantrekken ,heheh)

    Like

   • leefbarbaar zegt:

    Beste Rick,
    dat je het niet begrijpt maakt het nog geen gelul.
    Hierbij een link van de gemeenteraad van Haarlem: https://gemeentebestuur.haarlem.nl/Gemeentebestuur/raad/
    Dit zijn de mensen die de moskee daar mogelijk maken, volksvertegenwoordigers. Die kun je er op aanspreken, iedere dag weer.

    Like

  • Thomasson zegt:

   @Leefbarbaar. Nee! U vergist zich!. WIJ – via onze belastingen – steken bakken met geld in minderheden en het bouwen van moskeeën. Sommige mensen bij de wooncorporatie en stadsbestuur VERDIENEN ER BAKKEN MET GELD AAN DEZE PRAKTIJKEN. Voor niets gaat de zon op. Voor de rest MASTER-CARD, VISA en Gemeinschaftsbank.

   Like

 19. vanhetgoor zegt:

  Voor de verlichting aan de buitenkant van een gebouw is een hinderwetvergunning nodig. Soms is voor het aanbrengen van een dakkapel géén bouwvergunning meer nodig, echter in sommige gemeentes nog wèl. Een koepel op een als een dakkapel, dáár valt vaak niet veel tegen te doen, maar de verandering van de functie van het gebouw wel. Een buurthuis valt onder sociaal culturele aangelegenheden, maar een moskee valt onder de zelfde commerciële categorie waar ook een bioscoop en een schouwburg onder vallen, een moskee is een theater. Er wordt elke week een sprookje opgevoerd en in sommige kleinere gemeentes wordt dit gesubsidieerd, in de grotere steden niet Voor een theater met een goede omzet is een andere hinderwetvergunning nodig dan voor een buurthuis waar tokkies samen hun ellende delen.

  Met de wet in de hand kan deze moskee worden tegen gehouden.

  Een ander punt, als er op de minaret elke nacht verlichting schijnt dan is er kennelijk toestemming om deze minaret te verlichten, dan is het ook toegestaan om daar door middel van laser een tekst op te projecteren. Het zou toch erg aardig zijn als men de muzzelmannen zou helpen door een paar teksten uit de koran voor iedereen leesbaar op dat gebouw te zetten, het is dan wel jammer dat de politie moet optreden tegen het grote scala aan strafbare feiten dat wordt gepropageerd, diefstal, roof, discriminatie, genocide en pedofilie. (etc. etc.)

  Als niet meer lukt dan is het ook mogelijk om beelden te maken van de imam en deze aan het openbaar ministerie te laten zien. In dat geval moet het openbaar ministerie wel optreden en de imam met de tjoeketjoek-boot terug naar Barbarije te sturen.

  Like

 20. Willie zegt:

  Who cares over al die wetkronkels ?? Dat is NIET de manier om er te komen jongens , wetten volgen is niks anders dan bezigheidsterapie (terwijl doe je niks wat hun kan t lastig maken )

  Like

 21. Pauline zegt:

  Zolang in een gemeenteraad de pvda zit, en het voor het zeggen heeft ,dan komen er Moskee,s,
  In Rotterdam was dat ook, daar hebben we teveel Moskee”s wij immers(helaas) een marokkaanse burgemeester, . Ik het is ook dankzij de Kut regering die dit toelaten
  Willem- Alexander ken hier ook niks aan doen, Hij heeft verder niks te vertellen, toen er moskee”s kwamen was zijn Moeder nog koningin

  Like

 22. Wie bouwen deze Moskees eigenlijk de Moslims of wij Nederlanders die in de bouw werken
  Dat is wat ik graag weten wil

  Like

 23. Wij Moeten het land beginnen terug te nemen en die Moskees met Varkens Bloed gooien liever een kop er bij , dan mogen ze er volgens hun geloof niet meer betreden de grond is dan onrein .
  haha ook al is het rein er komen elke dag te veel Ratten uit

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s