Demonstratie tegen de salafisten op 10 augustus in Den Haag gaat door!

Screenshot Pro Patria

(Door: Pro Patria)

De mars van de vrijheid gaat door! Op zondag 10 augustus vanaf 15.00 verzamelen op het plein voor Centraal Station in Den Haag. Om 15.30 stipt vertrekken we en lopen we door de wijken Schilderswijk en Transvaal om te laten zien dat deze, ondanks de claim van de salafisten, nog steeds Nederlands grondgebied zijn.

Om te laten zien dat veel Nederlanders het niet meer pikken dat de salafistische ISI- aanhang kan doen en laten wat ze wil. Wij willen dat de politie en gemeente korte metten maakt met de honderden fundamentalistische islamieten die de Schilderswijk onveilig maken!

Dit kan alleen als elke klager de straat opkomt. Op dit moment hebben we ruim 400 mensen die zich hebben aangemeld.

Deel dit bericht in Facebook-groepen en op jouw eigen pagina!

Die dag geen verdeeldheid onderling, links/rechts, Hagenees of niet,  samen één signaal afgeven aan de politici op het pluche: Genoeg is genoeg!

Let wel, dit is geen anti-islam mars. Dit is een mars tegen de fundamentalisten die hun wetten aan ons willen opdringen. Wij willen de vrijheid behouden om te leven zoals wij zelf willen.

Iedereen die zich aan de spelregels houdt en die de doelstellingen onderschrijft, is welkom.

Door:
Pro Patria

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

33 reacties op Demonstratie tegen de salafisten op 10 augustus in Den Haag gaat door!

 1. Geen mars tegen de islam?Dat zou het nou juist wel moeten zijn!Halfslachtig vind ik dit!Doe het goed of doe het niet!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Oké, dat is duidelijk èn gemakkelijk genoeg!
  Ze zijn mij nog steeds wel iets te scheutig met ‘dit-is-een-demonstratie-tegen-de-salafisten-en-niet-tegen-de-islam’ maar toch voel ik er wel voor om het maar te doen.
  Wie nog meer? Spreken we nog iets af om elkaar te treffen? Toch de info-balie of zo, vanaf ca, half drie?
  Wie een suggestie heeft, mag het wat mij betreft zeggen.

  Like

 3. tjonge zegt:

  “Let wel, dit is geen anti-islam mars”

  pro patria snapt het nog niet helemaal 😦

  zinloze actie dus…

  Like

 4. rotsus zegt:

  Aan welke spelregels zou ik mij moeten houden dan? En als de politie onmachtig blijkt om “ons” te beschermen tegen dit achterlijke tuig mag ik dan iets terugdoen of moet ik me laten afmaken of in elkaar beuken of nog erger!!??
  Daarbij ben ik als de door voor de politie, “onze vrienden en helpers” als het erop aan komt. Zij schijten namelijk zelf in hun broek voor dit tuig en als ze al een beslissing zullen moeten maken dat keren ze zich tegen ons puur om het simpele feit omdat die andere groep “donker is” en wij wit en in dat geval wordt het moeilijk en gevaarlijk om “foute beslissingen te nemen als agentje”…..Toch???
  Overigens vind ik het wel een heel moedig initiatief en steun jullie van harte, maar neem me niet kwalijk dat ik het deze keer eerst eens even afwacht, mede gelet op het feit dat ik a.s. zaterdag 9 augustus moet werken van 19.00 uur tot 04.30 uur. en dus denk ik een beetje moe ben en met name dat een beetje vlugger geïrriteerd, en vooral op agentjes die denken de kennis in pacht te hebben. Dat is voor mij dan, mede gezien de omstandigheden als een rode lap voor een stier.
  Groet u en Tu M’aintiendrai!!!!
  Rotsus

  Like

 5. rs zegt:

  een beetje jammer, midden in de vakantie periode…………..

  Like

 6. Het liefst zou ik een schilderij meenemen met een afbeelding van Mohammed. Iets wat verboden is door die gestoorden en waar de doodstraf op staat. Helaas houden de laffe veiligheidsdiensten rekening met de gevoelens van religieus gestoorden en terroristen. In plaats van de strijd met ze aan te gaan. Vrijheid van kunst en meningsuiting is al 1400 jaar verdwenen door bloedvergietende ‘profeet’ Mohammed die niet beledigd en afgebeeld wilde worden!? Zou dit schilderij getoond mogen worden tijdens de demonstratie? Het gaat over vrouwenonderdrukking en moslima’s die in opstand komen tegen die dictator… http://www.dutchfreepress.nl/cartoon-oppression/ Als mijn schilderij niet getoond mag worden heeft het geen zin om te komen en heeft die hele demonstratie geen zin!!!

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  “Let wel, dit is geen anti-islam mars.”

  Het spijt me, maar bij deze ‘politiek correcte'(?) opmerking gaan mijn haren omhoog staan.
  Want waarom mag het geen ‘anti-islam mars’ zijn?
  Ik doe niet mee; zou trouwens niet kunnen vanwege het feit dat ik niet lang kan staan en lopen.
  Bovendien ben ik zo langzamerhand een beetje ‘demonstratie-moe’.

  Voor de zoveelste keer: zolang er nog ‘oranje boven!-roepers’ zijn, bereiken we niets in dit land.

  Maar desalniettemin wens ik de deelnemers veel succes!

  Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  ook ik wens de deelnemers veel succes. Maar ik had ook liever gezien, dat we duidelijker daar afstand zouden doen van de Islam. Derhalve zie ik het niet zitten om daar tijd in te steken.

  Like

 9. cat zegt:

  Nee, ik ga niet. Waarom? Het is een bange demo. Wat nou Salafisten?? Hebben ze een Salafistische Koran? Nee, het komt uit dezelfde satanische koker: Islam, Koran. Punt.
  Verbod op de Islam! Verbod op de Koran, sluiten moskeen, halal slacht verbieden, geen uitzondering. Bezit van de Koran strafbaar maken, sluiten van alle islamitische iformatie en haatsites. (China doet dit langer). Geen immigratie van moslims. Sluiten grenzen. Huidige moslims asielzoekers: eruit! Moslims moeten weg. Abou Taleb is een moslim, dus weg ermee. No Islam in Europe.

  Like

  • No islam in Europe;de enige goede oplossing!

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @cat: 16.25. uur. U noemt terecht de gronden waarom velen niet zullen deelnemen. Het probleem is de islam, en als dat niet duidelijk benoemd mag worden, is deze hele demonstratie “noch vlees noch vis”.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Het is waar: Het is een halfslachtige demo. Als er in dezelfde tijd iets ondubbelzinnigers georganiseerd was, had ook ik hier niet voor gekozen, zeker niet! Maar nu aarzel ik nog.
   En waarom? Omdat er hier van tijd tot tijd nog steeds wat meesmuilers zitten te griepen, dat die-en-die een grote mond heeft achter het toetsenbord, maar daar nooit achter vandaan komt enzovoort.
   En àls er dan eens iets is, hebben ze weer andere excuses om het tóch maar níet te doen.
   Daarom, al is het niet ideaal, denk IK er nog steeds over om het Zondag tóch maar te proberen; de kat uit de boom kijken a.h.w. Lopen er bijvoorbeeld te veel kopvodden mee, ben ik zó vertrokken, van mij op een briefje!
   Maar mocht ik het doorzetten, dan kan iedereen die nog meesmuilt van ‘achter het toetsenbord blijven zitten’ van mij de bóóm in!
   Ik had ook veelliever een andere opzet gehad, maar er IS helaas niets anders.
   En tegen de Salafisten zijn we in ieder geval wèl. (Open deur, maar is wel de waarheid.)

   Like

 10. Marijke zegt:

  Op de twitter pagina van DWR heeft men al opgeroepen om deelnemers van de demonstratie op film/foto te zetten en dit naderhand op hun site te plaatsen. Onder het mom van “als Nanninga ons mag fotograferen als journaliste, dan mogen wij dit ook en zijn wij die dag ook journalisten”. Voor diegenen die gaan dus de waarschuwing dat je foto misschien op de site van DWR komt!

  Like

 11. helletocht zegt:

  Elke uiting tegen de extreme islam is zinvol. Elke goede Nederlander moet op allerlei manieren in heel ons land protesteren tegen deze lieden. Verspreid vlugschriften, hang posters op, maak stickers, laat het duidelijk zijn dat we het niet langer pikken. Onze roverheid komt niet voor ons op, wij moeten het zelf doen. Hang overal in alle winkels, kerken, gebouwen, waar je komt je boodschap op. “Nederlanders wordt wakker, de islam vreet ons op”!

  Like

 12. Iederéén mag mij fotograferen en filmen. Het liefst heb ik dat ze mijn schilderij van de Mohammed cartoon en twee half naakte moslima’s fotograferen en filmen. Betere expositie kan ik niet wensen!!! Daarom ga ik er heen!!!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ga jij? Te gek! Hoe ga je? Misschien is het tóch nog mogelijk om elkaar te treffen?
   Zeg het maar als je een voorstel hebt…..!

   Like

   • Beste Theresa, ik ga met de trein naar Den Haag Centraal Station. In het bericht staat dat je vanaf 15.00 uur moet verzamelen op Het Plein voor het station. Dan zorg ik dat ik er om een uur of twee, half drie ben. Ik ken je gezicht. Je kan mij herkennen aan een schilderij onder mijn arm of op mijn borst dragend. En ik loop moeilijk. Als er genoeg blanke mensen en beveiligingspersoneel aanwezig zijn draag ik mijn schilderij onbedekt op mijn borst. Dan heb ik ware doodsverachting!!!

    Like

   • Nee, sorry, ik heb de spelregels gelezen. Ik ga naar het Centraal Station van Den Haag om op het Plein te verzamelen om door de Haagse Schilderswijk te trekken met een zelfportret op mijn borst met de tekst; “Shalom… I am a Jew!”

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Oké, rond die tijd wou ik er ook zijn.
    Dat moet lukken: Het stationsplein hoef je helemaal niet te zoeken.
    Tot dan!

    Like

 13. Monalisa zegt:

  Nog maar een keer plaatsen.
  Antisemitisme is niets anders dan een import artikel van ons tolerant, links en laks geregeerd landje. Antisemitische leuzen en oproepen tot geweld komen alleen voort uit die religieuze immigratiegroep waar ene heer Wilders al jarenlang, tevergeefs, voor gewaarschuwd heeft. Anti islamisme begint in Nederland en de rest van Europa de kop op te steken en we weten allemaal dondergoed waarom dat zo is. Onze jarenlange naïeve tolerantie wordt keihard afgestraft. Wij zijn er om de openbare orde te handhaven. Synoniem voor “de-escaleren”. Synoniem voor “schreeuw en doe maar raak.
  Maak er maar een zooitje van.
  Wij treden als overheid niet op, omdat wij bang zijn, dat het dan uit de hand loopt”. Synoniem voor “LAF”. Hou elkaar maar de hand boven het Hoofd. Schandalig !!!! Er zijn geen vraagtekens alleen maar uitroeptekens!!!! Wij zijn er niet om de publieke opinie te bevredigen, Aboutaleb, dat deed van Aartsen juist wel door zijn NIET optreden. En een demonstratie bij voorbaat verbieden wordt niet gevraagd. Wat wij vragen is om zodra er geschreeuwd wordt dat er een van onze bevolkingsgroepen aan het gas moet of in zijn algemeenheid vermoord moet worden EISEN wij (het Nederlandse volk) er direct opgetreden moet worden en dat zullen zelfs de primitiever bedeelden onder ons moeten kunnen begrijpen.
  Waar zijn de burgemeesters die nu,net als bij de uitspraken van Wilders, nu voorop staan om aangifte doen van haatzaaien en discriminatie i.p.v. wegwuiven van het probleem ????
  Waar heel Nederland verontwaardigd was is als Wilders iets zegt wat de gevestigde orde niet zint er vragen en veroordelingen in de kamer komen,hoor ik erg weinig vanuit de linkse hoek als de Joodse gemeenschap wordt aangevallen van n.b.
  ISIS demonstranten en er elke dag nieuwe demonstranten de straat op gaan en geen slecht woord over de terroristische Hamas die deze oorlog heeft veroorzaakt. Een grof schandaal wat Aartsen heeft toegelaten, dat kan Aboutaleb ook niet goed praten.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Monalisa : 20.44. uur. De rode linkse kerk, dat zijn de grootste huichelaars, Monalisa!

   Like

   • Monalisa zegt:

    Tom Hendrix. dat weet ik daarom hebt ik 35 jaar geleden bedankt voor de PVDA, (maar ben zeer ROOD opgevoed door mijn ouders)toen zag ik al dat dit fout ging,maar luisteren naar de mensen daar doen zij niks mee, gaat alleen om hun eigen zak te vullen.

    Like

 14. tjonge zegt:

  theresa, demonstreren tegen salafisten maar nadrukkelijk de islam niet zien als het probleem, is m.i. controlled opposition !

  btw, bij hoeveel hoofddoeken trekt u de grens die meelopen in de demo om weg te gaan ?
  bij mij is 1 hoofddoek voldoende ! ik wil helemaal nooit, maar dan ook nooit met een hoofddoek geassocieerd worden, wat ook het doel moge zijn !

  je zal jezelf toch maar terugzien op www lopend zij aan zij met pislammer ! brrrrrrrrrrr…

  Like

  • tjonge zegt:

   met een pislammer

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Zal wel zien. Jack gaat nu toch ook, zegt-ie. Mèt zijn schilderij. Dan blijf ik niet achter: Als HIJ niet te veel scrupules heeft, dan ik ook niet!
    Het is twee dingen: Of maar even voor lief nemen, dat het specifiek tegen de salafisten gaat, -die inderdaad probleem nr. 1 zijn- óf zuiver principieel blijven, maar dan ook niets anders kunnen dan thuis zitten griepen. Ik zal het maar afwisselen en nu eens voor het eerste kiezen.
    Weet je, nog een overweging: Het gáát tenminste tegen de salafisten. Als het puur een “Mars voor de Vrede” was geweest zoals laatst, had ik inderdaad gezegd: Mijn portie aan Fikkie. Dan waren er ook gegarandeerd veel meer hoofddoeken aanwezig geweest.
    Nu wil ik dat even bekijken. Ik heb op de Facebook-pagina van ze wel éven gekeken en je komt toch wel wat commentaren tegen van moslima’s, die ‘nu al vrezen, dat er te veel anti-islam lieden meelopen. ” Mooi. Klopt. Blijf maar lekker thuis, dan.
    Als Jack het wil proberen, wil ik het óók.
    Benieuwd of we nog wat van Rick horen: Die heeft vaak genoeg de grootste mond, maar eerlijk gezegd is hij de laatste dagen, wat dit betreft: “Stil. Zóóóó stil….
    Misschien vreest hij de ADO-supporters…..?

    Like

 15. Het is een protest optocht tégen Jodenhaat. Daarom neem ik mijn zelfportret mee met de tekst boven het portret; “Shalom… I am a Jew!” Dat moet kunnen. Dat is een normaal schilderij. Ik hoop dat er veel meer Israël-sympathisanten en veiligheidsmensen zijn zodat mijn schilderij en ik er ongeschonden vanaf komen. Zo niet, pech gehad! Wie niet waagt die niet wint! Angst is een slechte raadgever! En als toetje hang ik mijn Davidsster (Jodenster) op mijn borst!

  Like

 16. jip gulzen zegt:

  Alleen voor Totale Remigratie trek ik mijn jas aan!

  Like

 17. alex van buren zegt:

  komt weer 5 man op af dus kansloos

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s