Duitse veiligheidsdienst spreekt van 40.000 radicale islamieten

Screenshot_7

(Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse veiligheidsdienst houdt op dit moment rekening met tot 40.000 radicale islamieten in Duitsland. Alleen de extremistische groepering van de Salafisten zou al 6000 leden hebben. Onder deze Salafisten zou volgens het hoofd van de binnenlandse veiligheidsdienst, Hans-Georg Maaßen, de militante bereidheid tot geweld het grootst zijn.

Radicaalislamitische groeperingen organiseren zichzelf steeds vaker op Facebook en Twitter. Dit leidt bij velen al na korte tijd tot de bereidheid om met de wapens in de hand de “Heilige Oorlog” in te trekken. Op dit moment nemen ongeveer 320 personen uit het Duitse radicaalislamitische milieu deel aan de gewapende strijd in Syrië.

Israël-conflict wakkert antisemitisme aan  

Volgens Maaßen wakkert vooral het huidige Israël-conflict het antisemitisme in radicaalislamitische kringen verder aan. Er bestaan “overkoepelende allianties” tussen radicale islamieten, Duitse links-extremisten en de radicale “Grijze Wolven” uit Turkije. Deze allianties hebben volgens de binnenlandse veiligheidsdienst al in verhoudingsgewijs korte tijd een “aanzienlijke omvang” aangenomen.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Duitsland, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Linkse Kerk, Moslims, Salafisten. Bookmark de permalink .

16 reacties op Duitse veiligheidsdienst spreekt van 40.000 radicale islamieten

 1. bobzelf zegt:

  Ja, Putin is trots op zijn leger !!
  de moslims geschift door Allah !!!
  Nederland heeft zijn gay=parade EN 130 LANDVERRADERS !!

  OOK MOOI

  gr. bob

  Like

 2. Cathja zegt:

  Veertigduizend radicale islamieten? Dat is gewoon een heel groot leger!! En Duitsland weet dit en doet er natuurlijk niets aan, net zoals hier in Nederland, waar ‘we ze scherp in de gaten houden’.
  Haha, het is bijna om te lachen!
  Nog steeds komen er radicalen bij en geen mens die hen stopt of uitzet. En als straks de pleuris uitbreekt, snappen ze zeker niet hoe dat kan, want ‘er werden geen grenzen overschreden’.
  Het ergste is, dat de bevolkingen van Duitsland en Nederland óf voor het grootste deel zitten te suffen, óf ze denken dat het zo’n vaart niet zal lopen, óf er is een deel dat wél wakker is en deze dreiging heel serieus neemt. Naar deze laatste (en kleinste) groep wordt nooit geluisterd, want deze mensen behoren tot de groep die discrimineert.
  Ik vrees voor de nabije toekomst, die steeds zwarter kleurt!

  Like

 3. Jean zegt:

  En die vuiligheid loop nog steeds vrij rond in Duitsland, net zoals in Nederland en Vlaanderen?.
  Moeten soms ook hier eerst alle beken en rivieren rood kleuren door bloed vooralleer dat smerig lafhartig gewetenloos politiek gespuis begint te doen waar het gvd voor aanwezig is nl. de eigen bevolking beschermen tegen misdaden, geweld, onveiligheid, verkrachtingen enz., of zijn de oliedollars belangrijker?
  Ze vergeten blijkbaar een heel belangrijk punt, als de nood hoog zit zijn zij de eersten die wij zullen aanpakken, zeker weten en de politie zal onze zijde kiezen want die zijn het ook spuugzat steeds beschuldigd te worden van geweld als ze zo een baardaap van straat halen, de politie krijgt onze volle steun want wij zullen die van hun krijgen als het 1 min over 12 tikt.

  Als oorlog komt laat dat dan niet over aan generaals.
  Als economische crisis komt laat dat dan niet over aan economen.
  Als ons land naar de kloten gaat (wat bezig is) laat dat dan niet over aan politiekers.
  Schreeuwen van achter een veilig beschermd bureau kan iedereen maar op de eerste rij gaan staan daar heeft dat tuig nooit van gehoord en daar zul je ze ook nooit zien want daar staat het klootjesvolk.

  Like

  • wouteenhoorn zegt:

   Jean dat is al sinds de ,schepping en er zal niks veranderen. Generaals, economen, politici en andere meelopers zorgen goed voor zichzelf. Het klootjesvolk kan verrekken.

   Like

 4. Wat ISIS en hun soortgenoten eisen is dat in Europa en de VS geen enkele kritiek op de islam (pedofiele en moordlustige ‘profeet’) geuit wordt via internet en media. Velen luisteren als makke schaapjes… de weinigen die niet luisteren naar dat bevel wordt discriminatie verweten. En die proberen ze voor het gerecht te slepen. Zoals laatst Geert Wilders.

  Like

 5. peterselie1 zegt:

  Dat de Duitse veiligheidsdiensten het houden op een aantal van 40.000 is natuurlijk aan de lage kant, ook het aantal wat door de Nederlandse veiligheidsdiensten wordt genoemd is summier vergeleken met Duitsland. Nederland loopt zoals gewoonlijk achter bij de feiten, i.p.v. flink te investeren in de veiligheid, wat eigenlijk de primaire taak van de rijksoverheid is.

  Een ding is zeker dat in Nederland zo een beetje alles is geminimaliseerd dat houdt in dat de uitvoerende diensten zoals politie, AIVD en MVD onderbezet zijn, zowel in kennis, vakbekwaamheid en technische uitvoering die te wensen overlaat. Ook het NFI waarbij de gehele man/vrouw kracht, druk bezig is om de identificatie van de slachtoffers vast te stellen welke bij de tragische vliegramp MH 17 omgekomen zijn.

  Deze laatste trekt een zware wissel op het gewone politiewerk wat óók moet gedaan worden zoals overvallen, inbraken ect. Dus met andere woorden wanneer het zover komt dat het paard van Troje zijn deur opent en de ongeregeldheden uitbreken, staan al snel de uitvoerende diensten met de handen in het haar.

  Dat er ongeregeldheden uitbreken is alleen nog maar een kwestie van tijd m.i. mede gezien het feit dat de ellende in Oekraïne, zo een gevaarlijke wending aanneemt dat ook Nederland later in het jaar de gevolgen van de diverse boycot’s aan den lijve moeten onder vinden. De 5e colonne begint zijn acties, wanneer er de tijd daarvoor rijp is, deze strategie heeft zijn doel al talloze malen bewezen in de loop der geschiedenis.

  Verder ben ik het eens met de hierboven gegeven reacties, wanneer men stelt dat men het getal van 40.000 juist is dat dit een serieuze bedreiging kan vormen voor Duitsland, dus ook voor de rest van Europa. Gelet op het feit dat er in Nederland alleen al een aantal van circa 2 miljoen niet westerse allochtonen zijn, laat men zich niet wijs maken dat het grootste gedeelte gematigde moslims zijn, want de nieuw nazi’s marcheren reeds in de straten.

  Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  Daar zijn we mooi klaar mee! Ziehier de gevolgen van het beleid, om deIslam genereus toe te laten tot Europa. Vervloekt de dag, dat de vuile verraders van politici, hebben ingestemd met; “de Resolutie van Straatsburg”. En ja, politici zijn het walgelijkste volk dat er bestaat, voor geld en baantjes doen ze alles!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Beste Tom, 6 augustus 2014 om 11:03
   Misschien staan we wel op de drempel van ‘Armageddon’; wie zal het zeggen?
   En in dat geval zullen al deze dingen MOETEN gebeuren.
   De puinhoop moet eerst volkomen uit de hand lopen.

   Ach, was het maar waar, dan zou er een eind komen aan alle walgelijkheden in deze wereld.
   En er zou korte metten worden gemaakt met de ‘koningen de aarde’, die zichzelf te goed doen aan elke heerlijkheid die deze aarde hun kan bieden; wat zij nog als vanzelfsprekend beschouwen ook.
   Grotere hebzuchtige egoïstische huichelaars zul je niet vinden…
   Wat zou ‘onze koning’ ons in september weer met een stalen plechtige uitdrukking op het gelaat door de strot willen duwen qua ‘bezuinigen’ en ‘allen een offer brengen’?

   Like

  • Driek zegt:

   Europa is inmiddels met zulke grote aantallen moslims overspoeld, die krijg je alleen nog weg met grof geweld. En we kunnen hier wel verontwaardigde boze reacties blijven schrijven, maar daar trekken die ‘vuile verraders van politici’ zich geen ene moer van aan. Ja, daar zijn we mooi klaar mee, meneer Hendrix, maar er zijn dagen, zoals vandaag, dat ik de moed opgeef. Het ergste zal ik, gezien mijn leeftijd, niet meer meemaken, maar het gaat mij wel aan het hart dat de wereld ten onder gaat door een misdadige ideologie, en dat zelfs heel verstandige mensen daar niet tegen protesteren.

   Like

 7. Al noemen ze me een rascist of beschuldigen ze me van discriminatie;het boeit me niet!Ik kom op voor mijn gezin,mezelf en mijn eigen landje!Al vraag ik me soms wel af of dat landje het nog wel waard is om me zo druk over te maken,gezien de vele landverraders die ons land herbergt!Niemand kan mij,in deze tijd van internet,nog wijs maken dat het gros van de bevolking onkundig is van de ellende die dagelijks groter wordt en wordt veroorzaakt door het accepteren van islam en islamieten in grote getale in ons land.Niemand!

  Like

 8. Mowdes zegt:

  Ik sla de trom, stroomt samen, wij zijn velen.
  Mijnwerkers komt met bijlen en houweelen,
  Gij boeren scherpt Uw zeisen en Uw grepen,
  Matrozen neemt de haken van Uw schepen,
  En jagers laadt met scherp Uw jachtgeweren,
  Wij zijn de laatsten en wij moeten ’t keeren.
  Boven den knoet verkiezen wij den dood.
  Wordt wakker, want de nood is groot.

  Like

 9. John Wolf zegt:

  De meute is murw geslagen met allerlei anti racisme wetten opgelegd door het selecte clubje nooit verkozenen des volks ,nl de EU despoten.
  De enige uitweg is gewapend verzet ,en zolang er luitjes zijn die beweren ,dat hun moslim buur “niet is zoals de anderen,” haalt een oproep tot eendracht NIKS uit ,wij die altijd op de barricaden staan tegen de bouw van alweer een moskee ,zijn hiervoor al veroordeeld door het Belgischsistische STASI kromrecht .
  Verwijder -desnoods met geweld- de collaborateurs in de regering en der rest loopt terug in de pas ,een andere uitweg is er NIET

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s