Dus toch. Van Aartsen verbood Papoea-vlag

Van Aartsen

(Door: A. Nanninga)

Nou gelukkig werden de paar demonstranten gisterenmiddag KEIhard weggeJoziast door een wankelende burgemeester met een PR-probleem. Aartsmans kon ook weinig anders, nog één wanklank in zijn durp en hij kan op verkansie blijven. Dus volgde hij de Van der Laan-doctrine en alles kwam goed. Weet u wie trouwens heel erg goed blijkt in het op voorhand verbieden en ter plekke onevenredig keihard wegjorissen van onwelgevallige vaandels? Nee niet de Besnorde Oostenrijker. Jozias van Aartsen! Ja heus! Best wel gek maar wat met vlaggen van de nietsontziende terreurgroep ISIS niet kon, kon wel met een eenzame banier van West-Papoea.

Lees verder>>>
(h/t Tom Hendrix)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, lafheid, Rotzakken. Bookmark de permalink .

9 reacties op Dus toch. Van Aartsen verbood Papoea-vlag

 1. Theresa Geissler zegt:

  Ach, precies dezelfde tactiek als van de politie: Volijverig parkeerbonnen gaan uitschrijven om geen ander, risicovoller werk te hoeven doen.
  En dan denken ze ook nog, dat iedereen er intrapt….!

  Like

 2. Jan zegt:

  Van Aartsen prees in 2001 Arafat als ‘een moedige man.’

  Minister Van Aartsen van Buitenlandse Zaken heeft tijdens zijn reis door het Midden-Oosten amper een positief woord gesproken over Israël. Daarentegen prees hij Arabische leiders uitbundig.
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2844/Archief/archief/article/detail/587756/2001/05/09/Van-Aartsen-verbaast-vriend-en-vijand.dhtml

  Baai de weetje, Abu Taleb is dus gewoon een antisemitische lul, iemand met een grote bek en niets-kunner:
  Aboutaleb schiet Van Aartsen te hulp
  Burgemeester Aboutaleb van Rotterdam neemt het op voor zijn Haagse collega Van Aartsen, die sinds een pro-Gaza-demonstratie onder vuur ligt. Aboutaleb vraagt zich in een interview met het FD af hoe rechtvaardig het is dat een burgemeester die niet alles ziet of hoort laf wordt genoemd.
  http://nos.nl/artikel/682024-aboutaleb-schiet-van-aartsen-te-hulp.html

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Tsia zo te zien is van Aartsen een rassist die de maatregelen van Robbert Kennedy goedkeurt dat hij de Papua’s aan Suharto tegen Tin Surven heeft verkocht.En zo iemand wordt burgemeester van Den Haag?

  Like

 4. Ach ja,van Aartsen:hij kan het wel als het in zijn eigen straatje past.Anders niet!

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Het meest verontrustende van alles is dat er steeds meer van die van Aartsen en Timmermansen bijkomen. Nederland Islamiseert in een steeds hoger tempo. Moslims die demonstreren met hakenkruisen, terwijl tegelijkertijd een boek als Mein Kampf voor ons verboden word. Een uiterst crimineel boek als de Koran word weer wel toegestaan wegens de vrijheid van religie !!! Joden staan op het punt alweer vervolgd en uitgeroeid te worden. De verhouding tussen Wet en gedogen komt steeds schever te liggen, totdat die in het geheel in het voordeel van de Islam is doorgeslagen. En hoelang zullen wij Nederlanders nog veilig zijn. Maar naar welk land in de wereld kun je nog naar toe om veilig te zijn. Rusland of China zijn nog maar de enige opties. Kaaskoppen als we zijn, zullen we ons nooit aldaar kunnen aanpassen aan de cultuur cq taal. We zijn dus de gevangenen geworden van ons eigen land, dat langzaam maar zeker verandert in een hels concentratiekamp.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Als die smeerlap ook maar enig eergevoel bezat zou die uit zichzelf moeten opstappen !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s