Esther Voet is ongeschikt voor haar taak. En de slappe oplossing van Rutte voor het moslimantisemitisme.

Esther Voet 2

Esther Voet, directeur van het CIDI

(Door: Martin van Vliet)

Op 5 augustus 2014 mocht Esther Voet aanschuiven bij Knevel & Van den Brink. Even daarvoor had zij overleg gehad met premier Rutte en vicepremier Asscher. Dit alles naar aanleiding van de eruptie van antisemitische incidenten in Den Haag en Amsterdam. Mevrouw Voet is de directeur van CIDI (het Centrum Informatie en Documentatie Israël ) een niet te benijden functie ten tijde van de oorlog tussen Hamas en de Joodse staat. Je moet je verweren tegen de valse berichtgevingen van tv en radio en de onbegrensde moslimhaat.

Uitzending

Als u de moeite neemt om de uitzending te bekijken (HIER!), zult u zien dat mevrouw Voet behoorlijk bang en geschokt was (vanaf 02:30). De aanleiding van de bijeenkomst met Rutte en Asscher was het incident in Brussel, waarbij een Syrië-ganger vier Joden doodschoot. Het kon hier ook gebeuren.

Naar aanleiding van haar verhaal vroeg Jort Kelder, die er was om over de Eerste Wereldoorlog te praten, of zij niet blij was dat langdurige sluimerende antisemitische ontwikkelingen in de maatschappij eindelijk zichtbaar werden. Laat ik het duidelijker zeggen, zei Kelder, de moslimcultuur is antisemitisch  en recente onderzoek toont aan dat  meer dan 80% van de Marokkaanse jeugd er antisemitische ideeën op nahoudt.

Nu kon mevrouw Voet de bal in het doel koppen als van Persie tegen Spanje, zo mooi was de assist van Kelder, maar neen. Zij zei letterlijk: “We moeten het autochtone antisemitisme vooral niet vergeten.” En daarmee sloeg de discussie dood en hield de scherpzinnige Kelder verder zijn mond.

Nu heb ik mevrouw Voet twee maanden geleden een essay gestuurd over antisemitisme en hoe het te bestrijden. De essentie van het essay was dat het moslimantisemitisme en autochtone antisemitisme apart zouden moeten worden geregistreerd, omdat de eerste toeneemt, terwijl de tweede afneemt. Daar deed zij vanzelfsprekend niets mee. Het grootste gevaar voor Joden, dat werd nu duidelijk zichtbaar, komt uit de moslimhoek. Terwijl Timmermans doodleuk verklaart: “Het is geen strijd tussen Joden en moslims.” Maar dat is regelrechte onzin meneer Timmermans. Ik citeer uit een artikel van Likoed Nederland (05-08-2014):

Nog op 25 juli j.l. zei een imam op de Hamas televisiezender: “Het is onze islamitische plicht om de Joden uit te roeien.” De strijd is juist flink aangewakkerd door de eerste Palestijnse leider, de toenmalige Grootmoefti van Jeruzalem Al-Hoesseini, die tijdens de Tweede Wereldoorlog op nazi-radio Berlijn uitzendingen maakte met oproepen als: Dood de Joden waar je ze maar vinden kan. Dat is prijzenswaardig; voor Allah, de geschiedenis en onze religie.”

Die lijn kan doorgetrokken worden tot de huidige dag. De meerderheid van de Palestijnen stemde in 2006 op Hamas, dat in haar Handvest stelt dat het een islamitische plicht is om de Joden uit te roeien. Hamas brengt die boodschap voortdurend aan de bewoners van Gaza. Ook leiders en imams van het ‘gematigde’ Fatah hebben het over de noodzaak om de Joden uit te roeien.

Ongeschikt en niet capabel

Welnu, mevrouw Voet, als u het grootse gevaar voor het joodse volk verzwijgt, dan bent u ongeschikt voor uw functie. De verklaring van de regering is dan ook een slappe hap. Leest u  zelf:

Kabinet verwerpt antisemitisme

Premier Rutte en de ministers Asscher en Opstelten hebben namens het kabinet antisemitisme krachtig verworpen. Zij deden dit maandag in een gezamenlijke verklaring met vertegenwoordigers van de Joodse gemeenschap, na een gesprek over “zorgen die wij delen over antisemitische incidenten die recent hebben plaatsgevonden in Nederland.” “De ministers waarschuwen dat conflicten die zich elders afspelen geen aanleiding mogen zijn voor spanningen en conflicten tussen bevolkingsgroepen in de Nederlandse samenleving.” schrijft Esther Voet op de site van de CIDI.

Geert Wilders

En terecht schrijf de Geert Wilders  hierover het volgende: “De gezamenlijke verklaring met de joodse organisaties die het kabinet gisteren opstelde over het toenemende antisemitisme in Nederland is een flutverklaring. Er is een olifant in de kamer, maar u weigert hem te zien.

Zulk slap gedrag is een premier onwaardig.

U bent bang voor de islam en weigert daarom te zeggen wat iedereen weet: hoe groter de islam in Nederland wordt, hoe groter het antisemitisme. ´We zijn er met elkaar voor verantwoordelijk dat conflicten die zich elders in de wereld afspelen niet leiden tot oplopende spanningen en conflicten tussen bevolkingsgroepen in onze Nederlandse samenleving´, zegt u. Wat een onzin!

We zijn niet met elkaar verantwoordelijk; ú bent verantwoordelijk! Dat de “conflicten die zich elders in de wereld afspelen” leiden tot oplopende spanningen in Nederland is het gevolg van het feit dat ú onze grenzen niet sluit voor mensen uit islamitische landen, waardoor ú toelaat dat de haat tegen Joden, christenen, atheïsten en niet-moslims in het algemeen die de islamitische wereld kenmerkt, zich nu ook over Nederland verspreidt.

Doe er wat aan, mijnheer de premier: Sluit de grenzen! Pak de islam aan! Sluit Jodenhaters en Isis-aanhangers op en zet ze uit. Doe uw plicht en dring het antisemitisme in Nederland terug door de islam terug te dringen.”

Kijk, dat is klare taal mevrouw Voet. Als we de grenzen voor mensen uit islamitische landen niet sluiten, dan zal in de nabije toekomst niet alleen de joodse gemeenschap hier onder lijden, maar ieder burger in Nederland.

Door:
Martin van Vliet
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", antisemitisme, Appeasement, Censuur, Desinformatie, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Joden, Jodenhaat, lafheid, landverraad, Linkse joden, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

38 reacties op Esther Voet is ongeschikt voor haar taak. En de slappe oplossing van Rutte voor het moslimantisemitisme.

 1. Zoals ik ooit zei onder een stuk van Henk V. over Esther Voet: https://ejbron.wordpress.com/2014/05/08/een-open-brief-aan-mevrouw-esther-voet-van-het-cidi/

  Juist, Henk.
  Maar ik denk niet dat het helpt.
  Esther Voet is een sympathieke meid, maar geen groot licht.
  Via lezing van dat boek van Shavit (“Mijn Beloofde Land”) steek ik op het moment heel veel op over politiek-correct Israël én over de (recente) geschiedenis van Israël.
  In feite is Shavit zelf een vertegenwoordiger van politiek-correct Israël.
  Ik zal over een dag of 14 een kritiek op dat boek klaar hebben, maar ik kan iedereen die denkt alles al van Israël af te weten, de lezing van die bijna 500 pagina’s nu al aanbevelen.
  Niettemin: een bepaald soort domheid, een bepaald soort blindheid voor de eigen fundamentele denkfouten, die je bij links overal ter wereld aantreft, vind je ook bij Shavit.
  En ik ben ervan overtuigd dat deze Shavit, als hij mijn kritiek zou lezen (wat niet gaat gebeuren natuurlijk), geen millimeter verder inzicht zou verwerven.
  Op de een of andere manier zijn die linkse types er bijna genetisch niet toe in staat.
  Er is in die koppen structureel iets mis.
  Dat geldt vermoedelijk ook voor Esther Voet.

  Tot zover ikke onder een stuk van Henk V.

  En hier heb ik nog meer beweerd over meisje Voet:
  http://martienpennings.wordpress.com/2014/05/08/esther-voet-en-antisemiet-frans-timmermans-samen-contra-geert-wilders/
  https://ejbron.wordpress.com/2013/05/18/hoe-de-nederlandse-media-de-verjaardag-van-israel-vierden-esther-voet-tijs-van-den-brink-mylene-danjou-bert-klaver-roelof-bisschop/

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  “We moeten het autochtone anti-semitisme vooral niet vergeten.” Zei ze dat?!
  Oke, Mevrouw Voet, duidelijk: Voor U zullen ten eeuwigen dage de autochtone anti-semieten het gedaan hebben en vooral níet de moslims. Hè?
  U liet u zelfs verleiden om naar die pro-marokkanendemonstratie te gaan, hoe ‘ontgoocheld’ U daar ook werd, achteraf. Was er een demonstratie georganiseerd door, bijvoorbeeld, de PVV, dan had U misschien wel ‘reserves’ gehad, niet?
  Neem me niet kwalijk, maar bij het lezen van zóiets komt er bij mij een woede boven, waar, vrees ik, Martien (Pennings) nog een puntje aan zou kunnen zuigen!
  U wilt niet zien, wie er aan uw kant staan, wel? Nou, ik zou zeggen,Dame: Stík er dan maar in!
  Je zou gaan wensen, dat U flink te grazen wordt genomen door de Salafisten; dat zal wel de enige manier zijn om het U duidelijk te maken…. (Of niet.)
  Bàrst alstublieft met uw linkse , stijfkoppige wanbeleid!

  Like

  • N.F. van Kleef zegt:

   Ik ben volledig eens met u.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Ik zou het niet erg vinden als Mevrouw Voet binnenkort volgens de islamitische folklore zou worden onthoofd.

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Theresa Geissler: 14.37. uur. Ook ik kook van kwaadheid over de kwaadwillige instelling van Mw. Voet, Theresa. En ben het volledig eens met de verklaring van Geert Wilders. Maar, ze zullen NIETS DOEN met deze verklaring, Theresa. Want de LANDVERRADERS van CDA,VVD,D66,PvdA, hebben GETEKEND voor de Resolutie van Straatsburg. Zij, hebben massaal de HAATBAARDEN Nederland en Europa binnen gehaald, dat hebben wij normale burgers NIET GEVRAAGD. En de lamlul Rutte, met zijn geteem, van WIJ, de lul denkt alleen aan zijn eigen hachie, zoals de rest van de hele politieke kliek van “links tot rechts”. Alleen de PVV houdt de rug recht. Het is om te kotsen!

   Like

 3. Philippine zegt:

  Esther Voet gaf bij haar aantreden Harry van Bommel een zoen. Dat vond en vind ik een enorm zwaktebod van Ester Voet.

  Like

 4. rotsus zegt:

  Vergeet Thijs v.d. Brink niet die er even tussendoor zegt rond 5.15 min: “zolang je in dit land vrij op internet mag zeggen wat je wil zal dit vermoedelijk doorgaan” !!!!!!! Zou hij doelen op internetcencuur of ben ik nu echt aan het complotten!!!??? Denk aan het feit dat alles wat deze 2 heren in hun uitzending brengen uitmuntend geregiseerd en gestyled is en met altijd een vooropgezet plan!!! Ik vertrouw deze 2 engerds net zo min als Pauw & Witteman die het “nieuws van de dag” altijd een beetje in de verkeerde richting proberen bij te sturen voor ALS we het verkeerd begrepen zouden hebben.
  Ik kan ze niet meer zien maar weet wel, als ik dan al eens verplicht moet meekijken als ik ergens op bezoek ben dat ik NIETS mis. Dit is pure misleiding en rubbish.
  En deze dame doet gewoon wat belangrijk maar stelt geen ene moer voor, het is een zogenaamde zachte heelmeester en eenieder weet waar dat toe leidt,…….yep, naar stinkende wonden.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Eén ding is zeker: het internet is een enorme doorn in het oog van de gevestigde media!!!

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @E.J.Bron: 15.19. uur. Dat denk ik ook, Bert. Het liefste zouden ze je site willen sluiten, ik vertrouw ze voor geen meter!

    Like

   • leefbarbaar zegt:

    Zeker waar heer Bron, vooral door mensen als u, die hun mening niet verkopen aan de linxe kerk. Toch worden steeds vaker kritische site ineens Joopachtig (Thepostonline) of gaan op zwart. Het gevaar bestaat dat Brussels wetgeving wordt gebruikt om alles te sluiten dat niet policor zou zijn of met een zak geld te overtuigen valt alleen de foute mening te verkondigen.
    Verder is mevrouw Voet natuurlijk een rund. Het CIDI heeft zichzelf geen dienst bewezen met haar aanstelling.

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Ja E.J. wij blijven de gevestigde media en orde prikkelen, tot dat het prikkelen steken wordt, dan ziet men wel verder.

    Like

 5. Um Shmum zegt:

  Zo is dat ook nog eens een keer, stelletje blinde vinken.
  Bovendien waren de verkeerde partijen ontboden, het had moeten zijn: alle imams van alle moskeeën, alle opperhoofden van de NL moslimorganisaties
  Miezersss

  Like

 6. peterselie1 zegt:

  Israëlhater Jimmy Carter roept VS en EU op Hamas te erkennen

  Carter impliceert dat er vergeleken bij de Palestijnen niet genoeg Joden en Israëliërs zijn omgekomen – In eigen land: GroenLinks kiest (weer) de kant van de Palestijnse terroristen

  Al jaren geleden sloten Carter (R) en Ismail Haniyeh (L), de politieke leider van Hamas dat openlijk alle Joden wil uitroeien, elkaar letterlijk in de armen.

  De voormalige Amerikaanse president Jimmy Carter –vóór Obama officieel de slechtste president ooit- heeft zijn aloude haat tegen Israël weer de vrije loop gelaten door de VS en de EU op te roepen om Hamas, dat openlijk de Joodse staat en de Joden zelf wil vernietigen, zowel politiek als militair te erkennen. Daarbij bezigt Carter de ronduit schandalige leugen dat Israël doelbewust Palestijnse burgers heeft aangevallen, en negeert hij dat het juist Hamas is dat zijn eigen volksgenoten als menselijke schilden heeft ingezet.

  ‘Hamas kan niet weggewenst worden, noch zal het meewerken aan zijn eigen ondergang,’ redeneert Carter. Alleen door de terreurbeweging te erkennen als politieke kracht die een groot deel van het Palestijnse volk vertegenwoordigt, ‘kan het Westen Hamas de juiste prikkelingen geven om zijn wapens neer te leggen.’

  Carter beschuldigt Israël van oorlogsmisdaden door ‘doelbewust burgers aan te vallen’. Er is in zijn ogen geen enkele rechtvaardiging voor de vernietiging van duizenden huizen, scholen en ziekenhuizen in Gaza, waardoor meer dan 250.000 Palestijnen moesten vluchten. Ook werd een groot deel afgesneden van water en elektriciteit. ‘Dit is een humanitaire catastrofe.’

  Te weinig Israëlische slachtoffers

  De oud-president zegt weliswaar dat Hamas ‘hetzelfde’ doet door raketten op Israëlische burgers af te schieten, maar vindt dat er vergeleken bij het aantal Palestijnse slachtoffers bij lange na niet genoeg Israëliërs en Joden zijn omgekomen om de Israëlische militaire reacties te rechtvaardigen. ‘Er zijn 3 Israëlische burgers gedood door Palestijnse raketten, terwijl de overweldigende meerderheid van de 1600 Palestijnse doden burgers zijn, inclusief meer dan 330 kinderen.’

  Dat er sterke aanwijzingen zijn dat deze aantallen doelbewust zijn opgeblazen door Hamas –iets wat in het verleden bij ieder conflict blijkt te zijn gebeurd-, en dat Hamas openlijke instructies heeft gegeven om gedode terroristen als ‘burgerslachtoffers’ op te geven, is voor Carter kennelijk van geen enkel belang.

  Sterker nog, hij wil dat Israël gerechtelijk vervolgd wordt voor het zich verdedigen tegen de duizenden raketten die de Palestijnse terreurgroepen op de Joodse staat hebben afgeschoten. Tevens spreekt hij zijn onomwonden steun uit voor de Palestijnse eenheidsregering met Hamas, dat hij ‘één van de meest bemoedigende ontwikkelingen van de laatste jaren’ noemt.

  Einde aan ‘belegering’

  Tenslotte eist Carter dat de VN Veiligheidsraad ingrijpt om een ‘einde te maken aan de belegering’ van de Gazastrook. Egypte, dat zijn grens met Gaza potdicht houdt, wordt niet genoemd. Israël, dat al jarenlang wekelijks hele colonnes vrachtwagens vol voedsel, medicijnen en andere materialen naar Gaza stuurt, wordt opnieuw ten onrechte beschuldigd.

  Aan de grenzen met Gaza moeten in zijn ogen waarnemers komen om onder andere schendingen van het bestand te rapporteren. Al in 2005 werd deze taak door EU-waarnemers verricht, maar toen Hamas in 2007 de Gazastrook overnam, moesten die daarmee stoppen. Vervolgens konden de Palestijnen vrijwel ongehinderd enorme hoeveelheden wapens en raketten naar binnen smokkelen. (1)

  Groen Links wil krachtige steun voor Palestijnen

  Ook in eigen land begint de politiek zich weer eenzijdig tegen Israël te keren. Nadat gisteren minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans het ‘onaanvaardbaar’ had genoemd dat er zoveel Palestijnse doden zijn gevallen door Israëlische aanvallen –daarbij negerend dat een groot deel van die doden zijn gevallen omdat ze door Hamas gedwongen werden als menselijke schilden te functioneren- pleit nu ook het gemarginaliseerde GroenLinks voor een ‘grondige herziening’ van de Nederlandse houding tegenover Israël.

  GL-leider Bram van Oijk beschuldigt Israël van ‘buitenproportioneel en buitensporig’ geweld, net als Carter implicerend dat er niet genoeg burgers in Israël zijn omgekomen om de militaire antiterreuracties te rechtvaardigen. Verder wil hij dat Nederland economisch gaat samenwerken met de Palestijnen, en pleit hij ervoor dat er veel krachtigere steun komt voor een eigen Palestijnse staat. (2)

  Hypocriete linkse waarden

  Het blijft bevreemdend dat ‘links’, dat traditioneel beweert zo op te komen voor de rechten van vrouwen, homo’s en sommige (maar niet alle) minderheden- vrijwel altijd partij kiest tegen Israël, het enige land in het Midden Oosten waar vrouwen een gelijkwaardige positie hebben, Arabische minderheden volwaardige burgers zijn en homo’s openlijk worden geaccepteerd. Ronduit bizar is de linkse steun voor Hamas, dat juist massaal vrouwen en minderheden misbruikt, burgers als menselijke schilden inzet, homo’s vervolgd of vermoordt en openlijk alle Joden wil uitroeien.

  De conclusie lijkt gerechtvaardigd dat de Israël- en Jodenhaat bij ‘links’ dermate groot moet zijn, dat daardoor kan worden geaccepteerd dat de Palestijnen net als bijna alle andere moslimvolken en –landen regelrecht tegen alle ‘linkse waarden’ die in het Westen zo heilig worden geacht ingaan. Of dat betekent dat er bij ‘links’ sprake is van onbeschaamde hypocrisie, of van de moderne variant van het aloude antisemitisme, of misschien wel van beide, laten we aan uw eigen beoordeling over. >>>

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/08/Isralhater-Jimmy-Carter-roept-VS-en-EU-op-Hamas-te-erkennen

  Like

  • Monalisa zegt:

   peter ik kom op iets anders terug jij als stadgenoot als jij uit je huis naar de zuiddijk liep kreeg je een kluft daar recht tegen over zat een lampen zaak dat waren joden mijn vrienden, hij is op tijd Nederland verlaten en zo zat zijn oom op de hogedijk met een zaak van verf en scheepsspullen.

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Ja Monalisa deze winkels kan ik nog voor de geest halen, maar dat de eigenaars van deze zaak Joods was daar heb ik geen herinnering aan. Dan weet jij Monalisa wanneer je deze kluft op liep en rechts af de Zuiddijk op liep je een warme bakker tegen het lijf liep, welke heerlijke, zoete Duivenkaters verkocht.

    Grt

    Like

   • Monalisa zegt:

    klopt daar zit nu die beruchte kroeg in op de ene hoek zat toen Albert Hein en aan die ander hoek zat een slager Tja dan kan je ook Vooren (piet) de ijzerwinkel maar ook in jou straatje zat een snoepwinkeltje.en daartegen over had je een huis staan met mooie meiden!!!.

    Like

 7. kernrob4 zegt:

  Lieve mensen Onze site wordt door links al uitgemaakt voor een haat site. Laten we hen niet in de kaart spelen. Reageer aub netjes. Gebruik niet onnodig kwetsende woorden.
  Laten we een voorbeeld zijn hoe het moet.
  Robert Kern

  Like

  • Ahava zegt:

   Mooi gezegd Rob! Onthoofding van het CIDI zou dan ook verre te prefereren zijn boven de hierboven gestelde letterlijke versie, welke schriftelijke woedeuitbarsting ongepast is.

   Like

  • tjonge zegt:

   @ robert kern, zie het maar als een compliment als de linksen rechtse site,s beginnen te haten !

   de tijd van politiek correct reageren ebn thee drinken zijn we allang gepasseerd mr kern !!

   Like

  • Harry zegt:

   Kernrob 4 :
   Waarom zouden we het linkse leugenachtige tuig ontzien ?
   Ze helpen ons hele , voorheen zo geweldige landje in ettelijke tientallen jaren helemaal naar de verdommenis en nou moeten we ze nog sparen ook en onze woorden op een goudschaaltje wegen ?
   Gaan we liever politiek correct en uitermate bescheiden en beleefd naar de donder ?
   Moeten we die landverraders niet veel harder aanpakken ?
   Moeten we ze niet tot op het bot beledigen en kleineren ?
   Wat heeft het voor zin om als voorbeeld ten onder te gaan ?

   Dat voelt toch net als tijdens het zinken van de Titanic , dat de band gewoon doorspeelde totdat iedereen tot z’n kruis in het water stond ?

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @kernrob4: 16.53. uur. Dus het demoniseren en uitschelden mag wel, als het door de RODE LINKSE KERK gebeurt? Ik begrijp U wel, maar als ik mijn gevoel niet meer mag uiten bij onrecht, dan is mijn reactie ook niet meer mijn reactie. Ik verrek het om mij door de linksen en roden de mond te laten snoeren. NOOIT!

   Like

  • peterselie1 zegt:

   Hi Robert ben het eens met de reacties hierbeneden, wanneer men voor zoete lieve Gerritje gaan spelen, dan wordt men helemaal ingepakt door de NON argumenten van de linksmenschen.

   Gewoon zeggen waarop het staat voldoen al vaak niet meer, deze linkse nazi collaborateurs, rommelen Nederland stilaan een nieuwe oorlog in, en het feit is dat men NIET meer kan zeggen ‘Dat hebben wij niet geweten’ opdat wij het Wel weten en volgens mij kan dat argument af en toe met harde woorden verdedigd moeten kunnen worden.

   De tijd van thee drinken met de vijand van de Nederlandse cultuur en ‘democratie’ is een gepasseerd station mijns inziens, er is al te veel links water onder de brug door gestroomd.

   Like

 8. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Zoals Wilders zegt, Er is een olifant in de kamer maar u weigert hem te zien. De “demonstranten” schreeuwen het gewoon hardop uit, Alle Joden moeten dood en NOG durft men niet op te treden.

  Like

 9. Deze mevrouw Voet siddert dus ook al voor de moslims!Is er ergens hier te lande nog een hoge piet die het niet in zijn broek doet en geen nsb gedrag vertoond?Volgens mij is dat zoeken naar een naald in een hooiberg!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Yvonne van Cleef: 18.07. uur. De enige echte vent met karakter: GEERT WILDERS!

   Like

   • Ben ik met u eens,maar ik zou graag willen dat Wilders dan nu wel actie onderneemt!Alleen vragen stellen,waar toch niet op geantwoord wordt,lost onze problemen niet op!En iemand zal toch het voortouw moeten nemen om deze regering uit het zadel te flikkeren!

    Like

 10. rinus zegt:

  Deze mevrouw Voet is ook een wegkijker 1e klas. Doodsbang om uitgemaakt te worden voor racist als ze de waarheid verteld. En die waarheid is dat moslims vrijwel zonder uitzondering Jodenhaters zijn. Ingegeven of meegegeven door hun ouders en (dus) door de koran die overvol staat met haat tegen (vooral) Joden. Die paar gekken zoals Kusters en co zijn het vermelden nauwelijks waard. Uiteraard trok mevrouw Voet een paar maanden terug wel fel van leer tegen de PVV die tegen Europa bondgenoten zocht in Europa. Toen was een bladzijde in de (uiteraard mee-jeremiërende Telegraaf) te klein.

  Like

 11. gladstoned66 zegt:

  In deze moeilijke tijden, vind ik dat ze het goed doet. En laten we haar steunen. Afbranden doet frontaal naakt al. Zij heeft steun nodig veel steun.

  Like

 12. gladstoned66 zegt:

  Men moet begrijpen dat ze ook het achterste van haar tong niet kan laten zien. Ze is slimmer dan dat. Ook zij is het met deze site eens. Maar dat in knabbel en babbel volop te gaan uitbrengen zal haar geen steek verder brengen. De media staan klaar met hun zwaarden (pennen) en het inkt gedoopt, om haar af te slachten. Zowaar heen gemakkelijke opdracht voor haar.

  Like

 13. Frank de Vries zegt:

  De Tweede Kamer debatteerde vandaag over het standpunt in zake (eindelijk!) het met geweld terugslaan van Israël naar Hamas in de Gaza strook.
  Het is een schande voor de Haagse politici om daarin naar een standpunt te zoeken!
  Als zij Hamas politiek gaan steunen (omdat ze NU zo “zielig” zijn geworden, omdat Israël eindelijk de jarenlange Hamas raketbeschietingen op hun grenssteden beu is geworden) dan is het duidelijk, dat ALLE Haagse politieke partijen (behalve de PVV van Wilders ) als “Judassen” Nederland aan de Islam “verkocht” heeft! (Hitler zal ook trots op ze zijn!)
  Hun “raadgever” daarin is gewoon ordinaire “laffe angst voor de agressieve moslims, die zij zelf ondemocratisch in onze eens zo veilige samenleving hebben in gevoerd, onder het Linkse flut-argument van een voor ons door hen bedachte “verrijking van onze cultuur”.
  Daarmee zal het hier weer “10 mei 1940” zijn geworden!
  De inmiddels twee miljoen moslims onder ons in Nederland, zitten al te wachten op het “aanvals-signaal” uit Mekka, Ankara en Rabat, om de hoofdopdracht uit hun heilige Koran OP ONS ALLEMAAL te gaan uitvoeren; “Het is de heilige taak van moslims om alle niet-moslims te doden”! (Zie Koran hfst. 9 vers 5).

  Like

 14. Jan zegt:

  Wilders geweerd uit anti-Jodenhaat-advertentie
  De naam van Geert Wilders staat niet onder de paginagrote advertentie tegen antisemitisme van het CIDI in De Telegraaf van donderdag. De PVV’er was wel gevraagd om hem te ondertekenen, maar het CIDI besloot om zijn naam te schrappen.
  Volgens CIDI-directeur Esther Voet is daartoe besloten na kritische uitlatingen van Wilders over een bijeenkomst van Joodse organisaties in het Catshuis afgelopen maandag.

  Wilders noemt de gang van zaken “vreemd.” In een tweet publiceert hij de mail van Voet waarin hij gevraagd werd om de advertentie te ondertekenen en zijn bevestigende antwoord.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22940670/__Wilders_geweerd_uit_advertentie__.html

  Like

 15. Pingback: COMMENTAAR: Esther Voet is ongeschikt voor haar functie (deel 2) – Een foute advertentie en het schofferen van Wilders is onvergeeflijk | E.J. Bron

 16. Frank de Vries zegt:

  “Ongeschikt”?
  Ze discrimineert en pleegt censuur!
  Wie kan haar wegens wanprestatie en/of ontzegging van onze “grondwettelijke” vrijheid van meningsuiting niet (als normale Nederlandse werknemers) ontslaan zonder recht op WW?
  Van Aartsen is toch ook niet op basis hier van naar huis gestuurd?
  Dat lukt ons toch nooit bij politici? (Ordinaire discriminatie en misbruik van macht?).
  Toen ik die lijst met (z.g.) BN-ers zag achterop de Telegraaf dacht ik: “De meesten staan daar om HUN NAAM WEER TE ZIEN STAAN!
  Waarom heb ik 99% van deze lieden de afgelopen kwart eeuw NOOIT PUBLIEK een woord van Islam-kritiek horen uitspreken? Dit terwijl IEDEREEN (met enige kennis van zaken!) WEET, dat de ISLAM niet alleen “DOOD AAN ALLE JODEN” maar ook “DOOD AAN ALLE NIET-MOSLIMS” in hun heilige Koran EIST en opdraagt aan al hun miljard (gedwongen) volgelingen!
  De meesten van de “gepubliceerde namen” zijn voor mij huichelaars, die NU al weer vergeten zijn waarom ze zich op die lijst lieten zetten.
  Het is n.m.m. zeer naïef om te veronderstellen, dat er in de praktijk VERSCHIL zal worden toegepast in het VERMOORDEN van JODEN (dat mag niet wegens “Jodenhaat”) of Israëliërs (omdat deze mensen in Israël wonen en leven!)
  DAAROM IS DEZE ADVERTENTIE LEUGENACHTIG, HYPOCRIET EN WEER ZO LAF POLITIEK-CORRECT, dat elke moslim alleen maar lacht om HUN DWAAS NAIEVE STATEMENT!
  Hamas (en al die z.g. Palestijnse “autoriteiten”) wensen nog steeds OPENLIJK: “DE VERNIETIGING VAN ISRAEL!”
  De moslims hier mogen van Den Haag overal en openlijk “GENOCIDE OP ALLE NIET-MOSLIMS” rondschreeuwen EN IN DE WERELD IN PRAKTIJK BRENGEN! Maar als ik uit piëteit en uit boosheid over de jarenlange raketbeschietingen door de Islam op Israël en haar burgers, WAAR AL DEZE LIEDEN NOG NOOIT TEGEN HEBBEN GEPROTESTEERD! een Israëlisch vlag zou uithangen , heb ik kans bijna 100% kans op “een steen door mijn ruit”, moedwillig aangebrachte “schade aan mijn auto en/of andere bezittingen” EN DAN DOET DEN HAAG NIETS VOOR MIJ!
  DAT IS DE SITUATIE AL IN NEDERLAND, DIE VEROORZAAKT IS DOOR VELE VAN DEZE ZELFDE ONDERTEKENAARS, die met hun z.g. (uit pure lafheid) tolerantie naar de INTOLERANTE Islam, ons land, zijn autochtone bevolking en onze cultuur al (vanaf 1973 onder Den Uyl en c.s.) als “Judassen” (stiekem!) hebben “verkocht aan de Islam” voor een beetje olie!
  DOOR HEN EN HUN VOORGANGERS NU IS HET VOOR MIJ AL WEER “10 MEI 1940” GEWORDEN!
  KIEZEND NEDERLAND IS HET ZELF SCHULD, DOOR NIET DIRECT MASSAAL GEERT WILDERS TE STEUNEN, DIE VAN BEGIN AF WEL POLITIEK OPENLIJK TEGEN DE ISLAM IS GEWEEST!
  Ik denk dat het nu al “te laat” zal zijn!
  Nederland heeft door zijn domheid en volgzaamheid van zijn JARENLANG laffe, wegkijkende en Haags partijpolitiek egocentrisme (NB: “Ondemocratische INVOER VAN ARMLASTIG NIET-WESTERS KIESVEE ! ) een VERWACHTBARE EN HISTORISCH BEWEZEN cultuur-bom onder ons laten neerleggen!
  “ISIS” is onder ons!
  ISLAM IS “DOOD ALLE NEDERLANDERS”!
  Suf Nederland heeft het nog steeds niet door! (Net als van 1930 tot 1940 t.a.v. Hitler Duitsland !)
  Ik wacht op een volgende Telegraaf (mag voor mij ook op alle media!) met een HELE KRANT VOL MET VIJFTIEN MILJOEN NAMEN VAN NEDERLANDS DIE DE ISLAM WIL LATEN VERBIEDEN OP GROND VAN HUN KORAN “GRONDWET” (Zie hfst. 9 vers 5) “HET IS DE HEILIGE TAAK VAN ALLE MOSLIMS OM ONS ALLEN (als niet-moslims!) TE DODEN!

  Het is eigenlijk te gek voor woorden, dat ONZE VOLKSVERTEGENWOORDIGERS (en de meeste Nederlanders ) deze algemene Islamitische grondwet NIET ALS LEVENSBEDREIGEND EN MAATSCHAPPELIJK ONTWRICHTEND WILLEN ZIEN!
  (Zelf met de jarenlange gruwelijke bewijzen daarvan in de wereld .. tot de dag van vandaag!)

  Ik snap er niets van! (Vooral niet van alle westerse vrouwen, die met invoer van de PUUR VROUW-HATENDE Sharia (Islamitische wet!) AL HUN HUIDIGE RECHTEN KWIJT ZIJN!
  Ze mogen weet ongestraft door elke man geslagen en mishandeld worden!
  Ze mogen legaal en ongestraft door iedere man verkracht worden!
  Ze moeten hun dochtertje van drie jaar laten verkopen voor een (kind)huwelijk aan een “wellicht ook gedwongen” volwassen huwelijkskandidaat, DIE ZIJN WETTIGE VROUW (als ze negen jaar is!) mag verkrachten in haar eerste huwelijksnacht!
  Vrouwen zijn Sharia-juridisch dan nog maar “de helft waard” van elke man!
  En… manlief mag er legaal nog drie andere vrouwen naast nemen!
  En … meisjes en vrouwen MOGEN NIETS MEER!

  Willen ALLE westerse (Nederlandse) vrouwen dit?
  WAAROM HOOR IK ZE (NOG STEEDS) NIET?
  GA DAGELIJKS NAAR HET BINNENHOF EN PROTESTEER MET MILJOENEN!
  “WEG MET DE ISLAM EN HUN (ONS) LEVENSBEDREIGENDE VOLGELINGEN!

  GEEF HET DOOR EN DOE HET!
  HET GAAT OM UW OVERLEVEN IN VRIJHEID!
  (Die z.g. BN-ers en Den Haag ZIJN NOG STEEDS PRO-ISLAM en kritisch jegens de zelfverdediging van Israël ! Nog steeds juicht Hitler en de moslims ze toe !).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s