Frankfurt: Joodse gemeente verlaat wegens islamitische Jodenhetze de Raad van Religies

Screenshot

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Na een wekenlange hetze tegen Joden en Israël in de straten van Duitsland trekt de joodse gemeente in Frankfurt eerste conclusies. Want niet alleen op straat zijn eindelijk alle maskers gevallen. Blijkbaar aangemoedigd door het politieke dulden van de openlijk getoonde Jodenhaat bevrijden zich nu ook de islamitische dialeugenloog-partners van hun Taqiyya sluier en zeggen meer dan ooit wat ze zo allemaal denken. Bijvoorbeeld dat de Joden zelf schuldig zijn aan de haat die hen tegemoetkomt.

Leo Latasch, afdelingschef sociale zaken van de joodse gemeente in Frankfurt, zette na antisemitische en Israël-vijandige uitspraken van de kant van vertegenwoordigers van de Islamitische Religiegemeenschap Hessen (IRH) maandag eerst een streep onder de dialoog met de moslims. “Dit zijn niet de personen met wie wij verder kunnen werken, daarvoor is het werk in de Raad van Religies te belangrijk”, aldus Latasch. Ook heeft volgens hem de Raad niet voldoende gereageerd op de antisemitische uitlatingen.

De “Jüdische Allgemeine” bericht:

Daarvoor had de IRH de Centrale Raad van de Joden in Duitsland ervan beschuldigd met de discussie over antisemitisme in Europa “een afleidingsmanoeuvre van de oorlogsmisdaden van de Israëlische regering” geïnitieerd te hebben. “De Centrale Raad van de Joden, veel politieke kringen en media in Duitsland proberen de afgelopen dagen in toenemende mate de oorlogsmisdaden van het Israëlische leger (…) ten gunste van het antisemitismedebat in Duitsland te verdringen”, aldus de IRH in een persmededeling.

Ünal Kaymakci, vicevoorzitter van de IRH en lid van de Raad van Religies, had bovendien op zijn Facebook-site gelinkt naar een artikel, waarin Israël werd beschuldigd van staatsterrorisme en misdaden tegen de menselijkheid. “Wij zijn niet vergeten dat Israël bij de aanval op Gaza in het jaar 2009 honderden kinderen gruwelijk heeft vermoord”, staat er in een door Kaymakci aanbevolen bijdrage.

Selçuk Dogruer, vertegenwoordiger van de moslims in de Raad van Religies, beschuldigde de Centrale Raad van de Joden er indirect van medeschuldig te zijn aan de antisemitische protesten van Arabische demonstranten.

Bovendien was Dogruer (foto boven, rechts) ook nog zo brutaal om de chef van de Frankfurter politie aan te vallen, omdat die het “gewaagd” had zich bij de Centrale Raad van de Joden te verontschuldigen dat de Jodenhaters toestemming hadden gekregen om door een politiemicrofoon hun antisemitische leuzen te brullen.

Afgelopen weekend was er bij de president van de Centrale Raad van de Joden in Duitsland, Dieter Graumann, ook een lampje beginnen te branden dat er eventueel iets niet klopt met de dialoog met de moslims, om in dezelfde ademtocht weer in te binden:

Graumann zei al enkele weken geen contact gehad te hebben met vertegenwoordigers van de islamitische verenigingen. Dat schreef hij toe aan het conflict in het Midden-Oosten: “De afgelopen weken werd er veel vertrouwen kapotgemaakt, dat moeten we samen weer opbouwen.”

Tijdens demonstraties tegen de Gaza-oorlog hadden moslims antisemitische leuzen geschreeuwd. Bovendien worden van oorsprong Arabische jongeren ervan verdacht een aanslag op de synagoge in Wuppertal-Barmen te hebben gepleegd.

Volgens Graumann is het gevoel van onveiligheid bij Joden in Duitsland sterk toegenomen: “We lopen rond met gekwetste zielen.” Hij bekritiseerde ook politici en media, omdat deze eerst geen aandacht hadden geschonken aan de leuzen van de demonstranten. “Uiteindelijk moeten wij ons altijd zelf melden en dingen aansporen”, benadrukte Graumann. “Waarom eigenlijk?”

Ja, waarom eigenlijk? Wakker worden! Omdat het voor de politiek zeer comfortabel is wanneer de Centrale Raad van de Joden zich zelf bezighoudt met het gedoe met de islamitische verenigingen en daarbij ook nog doet net alsof de relatie een van de beste is.

De enige reden waarom moslims net doen als ze met Joden, christenen en andere ongelovigen een dialoog voeren, is gelegen in hun Taqiyya en het gebod om zich, zolang men in de minderheid is, coöperatief te gedragen. Bovendien is het praktisch, want als je weet dat de vijand zo dicht bij h je is, kun je, als de tijd gekomen is, gemakkelijker over hem heen vallen. Dat noemt men tactiek en tot nu toe is deze met de verblinde christenen in Europa net zo goed opgegaan als met de Joden.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Jodenhaat, Moslims, Taqiyya. Bookmark de permalink .

10 reacties op Frankfurt: Joodse gemeente verlaat wegens islamitische Jodenhetze de Raad van Religies

 1. sprx zegt:

  joodse gemeente in Frankrijk
  je bedoelt Frankfort

  Like

 2. Islamitische spreekwoord; “Na de zaterdag komt de zondag” betekent; “Na de Joden komen de christenen aan de beurt”.

  Like

 3. ieznogoud zegt:

  Hoewel ik eigenlijk wel weet dat er met moslims niet is te praten of te onderhandelen omdat ze nu eenmaal zijn wat ze zijn, ben ik toch elke keer weer verbaasd (en dat is dan eigenlijk een tekortkoming van mijn kant) over het gigantische onbenul dat heerst aan de zijde van niet-moslims, zoals nu weer bij de bovengenoemde personen in kwestie.
  Waarom duurt het bij de niet-moslims toch altijd zo lang voordat het kwartje valt (wenn überhaupt) en men inziet dat je door moslims uiteindelijk altijd belazerd wordt met hun taqiyya.
  En daarmee bedoel ik dan niet de gutmenschen, want bij hen valt het kwartje nooit omdat de voor dat kwartje benodigde gleuf met elke indoctrinatie een beetje meer is dichtgegroeid. Bij die mensen kan zelfs geen operatie meer helpen.
  Overigens, in Duitsland stond onlangs een artikel in de kranten (uiteraard zou ik bijna zeggen) over de door moslims gemelde vijandige atmosfeer jegens moslims die in de BRD heerst. Vanzelfsprekend geen enkel woord van twijfel te lezen in dergelijke artikelen.

  Like

 4. lucky bee zegt:

  De anti semithisme in Duitsland is jammer genoeg nog steeds voorhanden, ook bij de duitsers.Voor al bij de linkse studenten.Dat heb ik bij mijn muzikanten gezien, die allemaal studenten waren van de Munchner conservatotium te Munchen.De meeste van ze hebben een linkse ideologie en zijn antie Amerikaans. Maar waren behoorlijk hypocriet want ze denken dat ze heel snel rijk zullen zijn.en ze hun eerste millioen gaan verdienen.Dat is ook een oorzaak dat ik geen muziek meer wil gaan maken.

  Like

 5. Jan zegt:

  Ünal Kaymakci (…) had bovendien op zijn Facebook-site gelinkt naar een artikel, waarin Israël werd beschuldigd van staatsterrorisme en misdaden tegen de menselijkheid.

  PvdA: Israël schend mensenrechten: ‘Oorlog in Gaza, stil in Europa’ en verwijst naar een bericht van de NOS waarin Israël de schuld krijgt van de doden, hoewel de raketten van HAMAS kwamen. Lamlul Servaes komt graag in actie, met de pen, als hij Israël een smeer kan geven.
  http://www.pvda.nl/berichten/2014/08/Oorlog+in+Gaza%2C+stil+in+Europa

  Ook Timmermans kwam met een opmerkelijk artikel, dit even terzijde:
  Dit is geen strijd tussen Joden en moslims
  http://www.pvda.nl/berichten/2014/08/Dit+is+geen+strijd+tussen+Joden+en+moslims

  Allemachtig, wat een randdebiel is het toch.

  Like

 6. Mowdes zegt:

  Ik sla de trom, stroomt samen, wij zijn velen.
  Mijnwerkers komt met bijlen en houweelen,
  Gij boeren scherpt Uw zeisen en Uw grepen,
  Matrozen neemt de haken van Uw schepen,
  En jagers laadt met scherp Uw jachtgeweren,
  Wij zijn de laatsten en wij moeten ’t keeren.
  Boven den knoet verkiezen wij den dood.
  Wordt wakker, want de nood is groot.

  Like

 7. Tom Hendrix. zegt:

  Het is gloeiende vinketering weer 1933! En wat heeft Churchill gelijk gehad met zijn uitspraak: ” De fascisten van de toekomst, zullen zich anti-fascisten noemen”. Hierbij klaag ik de HELE RODE LINKSE KERK, de achterlijke GOEDMENDSEN en de vuile verraders van partijen als de LIBERALEN en CHRISTEN-DEMOCRATEN AAN! Zij, en alleen ZIJ zijn AANSPRAKELIJK ervoor dat we weer in de NAZI TIJD zijn aangeland!

  Like

 8. Jan zegt:

  Sjoelasiel
  Joden in Pinneberg bieden moslim sjoelasiel aan.
  http://www.tagesspiegel.de/politik/kirchenasyl-in-der-synagoge-juden-bieten-muslim-asyl/10295340.html

  ‘einzigartig’, inderdaad, en volslagen mesjogge.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s