Hoe naïef is minister Timmermans?

Screenshot_6

Gebied van het kalifaat volgens IS (voorheen ISIS)

In de NRC van gisteren staat een opinieartikel van PvdA-minister Frans Timmermans waarin hij zegt: “Het is geen strijd tussen Joden en moslims.”

Dit terwijl vele Palestijnse leiders publiekelijk hebben verklaard dat dit wel het geval is. Nog op 25 juli j.l. zei een imam op de Hamas televisiezender: “Het is onze islamitische plicht om de Joden uit te roeien.”
De strijd is juist flink aangewakkerd door de eerste Palestijnse leider, de toenmalige Grootmoefti van Jeruzalem Al-Hoesseini, die tijdens de Tweede Wereldoorlog op nazi-radio Berlijn uitzendingen maakte met oproepen als: “Dood de Joden waar je ze maar vinden kan. Dat is prijzenswaardig; voor Allah, de geschiedenis en onze religie.”

Die lijn kan doorgetrokken worden tot de huidige dag. De meerderheid van de Palestijnen stemde in 2006 op Hamas, dat in haar Handvest stelt dat het een islamitische plicht is om de Joden uit te roeien. Hamas brengt die boodschap voortdurend aan de bewoners van Gaza. Ook leiders en imams van het ‘gematigde’ Fatah hebben het over de noodzaak om de Joden uit te roeien. Zie de lijst van televisie-uitzendingen hieronder.

Lees verder>>>
LIKOED

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Islam, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Moslims. Bookmark de permalink .

27 reacties op Hoe naïef is minister Timmermans?

 1. E.J. Bron zegt:

  Ik denk persoonlijk, dat Timmermans het tegenovergestelde van naïef is. Hij is kwaadaardig en handelt te slechter trouw… 😦

  Like

  • Igor zegt:

   M.a.w. E.J. “een kwaadaardige narcist”
   Want dat hij een 1e klas narcist is, staat ook als een paal boven water.
   Ik persoonlijk walg van deze linkse trekpop.

   Like

  • peterselie1 zegt:

   Dat denk ik nu ook E.J. alles in die richting wijst daarop. Timmermans is een rabiate Jodenhater en een tijdelijke nationalist, wanneer het even uit komt om voor de bühne toneel te spelen.

   Zoals hij de wereld heeft laten zien met zijn perfect uitgevoerde speech over de vliegramp bij deze nutteloze instelling de VN. Waar hij met omfloerste stem de kwestie van lijkschennis te berde bracht. Deze speech sloeg in als een bom bij veel naïeve dwaze Nederlanders, welke de volgende dag zelfs hun energie leverancier opbelden of zij misschien Russisch aardgas leverden.

   Welnu deze laatsten zullen gegarandeerd het deksel op de neus krijgen, later in het jaar. Timmermans een vileine anti semiet en EU paladijn, werkt volgens een strak protocol en de meeste mensen willen dit nu eenmaal niet inzien totdat het te laat is.

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Peterselie1: 11.17. uur. En niet te vergeten, de smerige rol die Timmermans en de EU hebben gespeeld in de Oekraïne queeste, Peter. Daar heeft deze huichelaar, samen met van Baalen ( VVD) en Verhofstad (VLD België), de NAZI’S in Kiev zitten op te naaien, om nota bene een democratisch gekozen President te verjagen, en daar een NAZI REGIME te installeren!

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Ja Tom er is geen twijfel over mogelijk, de gehele reguliere politiek is verrot, ziek maar vooral machtsbelust en doen ook alles om de machtssfeer te consolideren.

    Like

  • Tistochwat zegt:

   Ja natuurlijk; helemaal mee eens!
   En de rest van de dames en heren van de ‘elite’ weet ook d*nders goed wat er aan de hand is; ze hebben toch ook toegang tot internet waar heel veel informatie, zoals op deze site, is te vinden!
   Waarom zouden wij ‘domme’ burgers wél op de hoogte zijn van de rampspoed die ons boven het hoofd hangt en onze ‘wijze lijders’ niet?!
   Waarom weten wij, ‘onnozele schapen’ wél hoe de vork in de steel zit?!
   Ik geloof geen woord meer van wat ons wordt wijsgemaakt door de ‘politiek correcten’ en de ‘Gutmensch’!

   Like

  • Jean zegt:

   Aan naïef zijn kan iets gedaan worden maar aan misdadigheid niet die moeten geïnterneerd worden.

   Like

 2. Erik Bink zegt:

  Mijn idee!!

  Like

 3. Scarlatti Bombatti zegt:

  timmermans is nèt zo kwaadaardig als de hamassers!
  @timmermansEU @MinPres @APechtold SYRIA Christian man forced to convert to Islam, then gets beheaded anyway http://youtu.be/rTisrEIv1H0 @YouTube

  en die kerry, zijn baas obama en consorten zijn vh zelfde laken een pak!
  @geertwilderspvv Kerry is KNETTERGEK: ‘Als raketten uitblijven, moet Israël grenzen Gaza op… http://www.standaard.be/cnt/dmf20140806_01206506?_section=61209715&utm_source=standaard&utm_medium=newsletter&utm_campaign=ochtendupdate&&M_BT=253114349173 … via @destandaard

  ZIE DE LEUGENACHTIGHEID vd so called PALLISTINIANS! Can diplomacy still end the Gaza crisis? https://www.youtube.com/watch?v=XjSXWyyFZsw

  Like

 4. catharina zegt:

  Door de linkse signatuur is Timmerfranz dermate sociaal geindoctrineerd dat ie de wolf niet ziet die recht voor hem staat. In plaats van werkende reflexen heeft Franske goedkoop sentiment ;(onhoorbaar snikt): “NL is zo’n goed land”. Hij wil zelf zo goed zijn maar de echte NL-er wil inmiddels dat er gehandhaafd wordt en dat goedwillenden beschermd worden door de overheid. De z.g. “verlichten”in de politiek zijn levensgevaarlijk. Bijdeweg, fijn dat je er weer bent, Heer Bron…..

  Like

 5. helletocht zegt:

  Deze man is niet naïf, maar heeft grootheidswaanzin. Daar waar expliciete uitspraken van de Palestijnen nu en in het verleden duidelijk maken waar het om gaat, vertelt deze misplaatste linkse maakbaarheidsfilosoof wat het dan wel is. De man die mede aan het door Europa veroorzaakte Oekraïne debacle stond is enkel bezig met zijn eigen ambities. We kunnen hem nu al vertellen dat hetgeen de Palestijnse Neanderthalers over de Joden zeggen ook voor alle andere godsdiensten geldt en eveneens voor al degenen die niet godsdienstig zijn. Kijk maar hoe onze ISIS vrienden in het Midden-Oosten opereren. De club die duizenden onschuldige mensen afslacht mag in Den Haag en verder Europabreed heerlijk op straat hun abjecte taal op gewelddadige wijze uitslaan onder het banier van misplaatste democratie. Voor deze figuren zijn we allemaal honden en varkens. Qua omvang gezien heeft de Gaza strook de meeste miljonairs ter wereld, en daarbij woont de aanvoerder van deze religieuze roversbende in Quatar. Hij heeft een geschat vermogen van 2,6 miljard e. Deze figuren offeren in hun blinde haat hun eigen volk op. Ook een Palestijn wil uiteindelijk in vrede leven. Wat deed de Nederlandse overheid? Zij nodigden als eerste de Palestijnse Min.van Buitenlandse Maken uit, om hier zijn Palestijns evangelie in prime time voor TV te kunnen verkondigen. De media zoals, de Stasi-omroep deden exact hetzelfde. Het Alle Uren Heel Godsdienstig duo K/vdB, gaf zelfs een Palestijn het hele programma in handen, om zijn eenzijdige boodschap uit te dragen. Binnen dat tijdsbestek moest de correcte Jood F.B. zich noodgedwongen letterlijk uit de wurggreep van zijn Palestijnse buurman bevrijden. Alle andere aanwezige malloten keken amusant toe. De historie vertelt ons meer. Toen in 1609 het 12jarig bestand inging tijdens de 80jarige oorlog, sloot onze Republiek als eerste diplomatieke betrekkingen met het Ottomaanse Rijk en Marokko. Nu weten jullie waar ons hart ligt, en waarom het er nu in ons land zo uitziet.

  Like

 6. HansFire zegt:

  TIMMERMANS is gewoon een GROTE LINKSE KLOOTZAK.

  Like

 7. janfreak zegt:

  Ik heb ook al meerdere malen laten weten dat ik Timmermans naïef vind. Ik geloof niet dat hij dat speelt, maar dat hij gewoon te dom is de situatie weloverwogen in te schatten. Hamas heeft nog steeds in haar handvest dat alle joden omgebracht moeten worden en de Palestijnen claimen een gebied waarin ook Israël deel van uitmaakt. De Arabische landen gedogen nu eenmaal niet een democratie in hun midden. En zeker geen dat bewoond wordt door joden.

  Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  De PvdA, met afstand de grootste 5e colonne der Islam! En daar is TimmerfranSS lid van! Zeg mij wie uw vrienden zijn, dan zeg ik wie U bent! Dat past precies!

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Timmermans is beslist niet naïef, de man is gewoon een enorme domme linkse ZAK !!

  Like

 10. Theodoor zegt:

  Neen, Timmermans is niet naïef.
  Timmermans is een progressieve linkse kl–tzak die alleen maar meer ellende in zijn bagage heeft.
  Timmermans is niet meer voor Nederland, nee Timmermans is er alleen maar voor zich zelf ten koste van de Nederlandse bevolking.

  Like

 11. peterselie1 zegt:

  Dus minister Timmermans: doe snel uw ogen open, of hou op met ons voor te liegen, want het gaat wel degelijk om de oeroude Jodenhaat die ons continent al eens eerder in een verwoestende oorlog stortte. Toen waren de Nazi’s de daders, nu zijn hun ideologische verwanten van de islam volgens hun eigen woorden hetzelfde van plan.>>>>

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/08/Klassieke-eenzijdige-Isral-bashen-ook-in-Den-Haag-weer-begonnen

  Like

 12. Timmermans als zowel de rest van de regering:puur misdadig!Niks naief!Ze weten donders goed waar ze mee bezig zijn!Ik mag toch hopen dat hun koppen het eerste rollen!

  Like

 13. bigljohn zegt:

  Die Timmermans ja. Ik ben er als de dood voor dat de volgende kabinetten een voortzetting zullen zijn van het huidige kabinet. Het vele politieke partijenstelsel wat Nederland kent, kan men eerder een nadeel dan een voordeel noemen. Wijlen Koningin Wilhelmina zag het toen destijds ook al niet zitten met die vele politieke partijen. http://www.historischnieuwsblad.nl/nl/artikel/6629/de-mislukte-politieke-vernieuwing-van-nederland-na-de-tweede-wereldoorlog.html. Maar naar een alleen heerserschappij van de koninklijke familie moeten we ook niet naar toe. Al zou de PVV bij de volgende verkiezingen zelfs 40 zetels halen, wat ik niet waarschijnlijk acht, dan zullen de andere politieke partijen daar lak aan hebben en samen met elkaar alweer een links kabinet gaan vormen. De PVV demoniseren heeft top prioriteit bij hun. Een Rutte drie, of Pechtold 1 ligt dan in het verschiet. Zie maar eens hoeveel jaren we onder Balkenende moesten zuchten. Ik zie het al voor me; Pechtold 1, Pechtold 2, Pechtold 3, Pechtold 4, en vervolgens het Moslim Kalifaat der Nederlanden. De kiezer die immer stom blijft zal daar wel voor gaan zorgen, en ons PVV stemmers voor schut gaan zetten !

  Like

 14. Jan zegt:

  Caroline Glick:
  “Now the reason why the Palestinians are considered, for some reason, to be different from ISIS, different from Osama Bin Laden, different from all of these monsters in human form, is because they are primarily attacking Jews. And if they were primarily attacking Christians, people would recognize that there’s no distinction. But because their primary target is the Jews, people pretend that there’s a distinction, and that a victorious Hamas–God forbid!–wouldn’t move on from there to Jordan, to Egypt, to America–they will! And I think that’s the primary point that has to be raised.

  Maar Frans Timmermans weet het natuurlijk beter.

  Like

 15. Henk.V zegt:

  mijn commentaar bij ”Timmerfrans: ‘Christenen in Irak zijn veilig voor ISIS’ geldt ook hier..

  Like

 16. Jan zegt:

  ‘Zusje’ van Timmermans, Hillary Mann Leverett: “There Is No “Deep-Seated” Anti-Semitism In The Middle East…”

  Well, you know, if you look at Jewish communities in other places around the Middle East, there certainly was, after the creation of the State of Israel – and especially after the ’67 war – an emigration of Jews from many of these Arab countries to Israel. But there still are Jewish communities. So, for example, there’s a thriving Jewish community in Iran. And when I’ve talked about that, people say, oh, that’s so terrible. How can you say that? Of course, they’re suffering. Well no, I’ve actually been there. I’ve been to the kosher restaurants. I’ve been to the Jewish hospital in Iran.

  There is not this deep-seated Arab/Jewish or – you know, Muslim/Jewish animosity. There’s not an anti-Semitism in the Middle East the way that there was in Europe, which is based on race; which is based on color; which is based on genes and biology. That doesn’t exist in the Middle East. There’s no history of that in the Middle East.
  http://newsbusters.org/blogs/matthew-balan/2014/08/04/msnbc-guests-deny-deep-anti-semitism-middle-east-claim-only-white-con?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

  Overigens was het het ook Melissa Harris-Perry die zei dat kinderen niet van de ouders zijn maar van de staat:

  Ik heb de indruk dat de media en socialisten in de VS krankzinniger zijn dan hier.

  Like

 17. Avidia zegt:

  Timmermans is een acteur, hij kan heel goed toneel spelen, en dat deed hij, een schande voor de democratie hier in Nederland. Iedereen kent Timmermans als een keiharde man, en dan nu ineens emotioneel voor tv komen????? Een grote schande voor ons Nederlanders, hij is zo koud als een klomp ijs.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s