Timmerfrans: ‘Christenen in Irak zijn veilig voor ISIS’

timmermans

(Door: A. Nanninga)

Christennoodklok! We gaan hem nogmaals luiden. We hebben een rapport van waarnemers uit Mosul en andere delen van Irak waaruit blijkt dat er sprake is van een zuivering van christenen uit ISIS-gebied. Christenen mogen kiezen: bekeren, christenhondbelasting betalen, of dood. De meesten proberen te vluchten, hun eigendommen worden gemarkeerd met de letter ‘nun‘ (zie afbeelding, inmiddels een geuzenteken) en geconfisqueerd. We hebben beelden (beslist NSFW) van christenhoofden bungelend aan Syrische elektriciteitsdraden. We hadden zondag een demonstratie in Enschede waar duizenden mensen aandacht vroegen voor deze religieuze zuivering in Irak. En we hebben minister Timmerfrans, die doodleuk stelt dat ook gristelijke medemensen grondwettelijke bescherming genieten in Het Kalifaat Irak. Dude. Serieus? Serieus.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, Frans Timmermans, Hypocrisie, Irak, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

31 reacties op Timmerfrans: ‘Christenen in Irak zijn veilig voor ISIS’

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Met de dag neemt mijn AFSCHUW voor deze RODE HUICHELAAR meer toe. De RODEN zijn de schaamte ver voorbij. En wat doen de nep liberalen der VVD, meejanken met de smerige LANDVERRADERS van de PvdA!

  Like

 2. Jean zegt:

  Die debiel Timmermans is dat een christen? Ja, dan stuur hem 48u ter plaatse eens zien of hij dan nog van dergelijke achterlijke zever uitbraakt.
  Als ze daar merken dat hij van de verkeerde kant is zijn de uurtjes geteld.

  Like

 3. Jade zegt:

  Is er al een petitie, mensen?
  Ik popel om te tekenen…

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Timmerfrans blijkt toch een volslagen idioot te zijn, de man is gespeend van elke realiteitszin.

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Als we Franz TimmermanSS moeten geloven, is het beter te vertoeven in de Hel dan in de Hemel.
  Volgens hem hebben de Christenen in Irak een luizen leventje onder het ISIS schrik bewind.
  Wat heeft onze Lieve Heer toch een stelletje rare kostgangers. En wij maar PVV stemmen, en keer op keer (bij het zoveelste nieuw rood kabinet) weer moeten aanzien dat die rooie neten ons land weer verder in de afgrond duwen !

  Like

 6. Wordt tijd dat hij zelf eens tegen een bommetje op loopt!Dus Frans,doe me die lol en ga eens ter plaatse kijken wat isis allemaal uitvreet!

  Like

 7. Tom Hendrix. zegt:

  Ik zit nu met een brandende vraag; trekken de CU en de SGP NU hun GEDOOGSTEUN aan het VVD/PvdA faalkabinet in? Als ze dat NIET DOEN, dan zijn ze medeschuldig aan het massaal vermoorden door de ISIS SCHOFTEN en MOSLIMTUIG! Ik zou nu wel eens willen weten hoe consequent deze partijen zijn! Hallo Slob, hallo van der Staaij!

  Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  O ja, LUL TIMMERMANS minister van HAMAS in Nederland, in dat fijne Oekraïne van jouw NAZI VRIENDEN, gebruiken de NAZI STRIJDKRACHTEN een zwaar Chemisch gas, tegen de Oost Oekraïnse bevolking! Daar horen we die lamzak natuurlijk niet over, maar wel Israël bashen, en heulen met de NAZI ISLAM. Dat is de PvdA ten voeten uit, anno 2014!

  Like

 9. Henk.V zegt:

  De ultra katholiek Timmermans WIL absoluut over de islam geen kwaad horen. Deze man is niet naïef, maar een doortrapte leugenaar. Hij liegt tegen beter weten in, want er is meer dan genoeg bronnenmateriaal beschikbaar die een haarscherp inzicht in de problemen in het Midden Oosten mogelijk maken. .
  Zijn dienstbaarheid aan de doelstellingen van de islam maakt hem tot een ideale , kneedbare dhimmi, tot elke islam-vriendelijke dienst bereid.
  Zo zagen wij dat hij het conflict tussen Israël en Hamas op geen enkele wijze in een godsdienstig kader wil plaatsen.De haat van Hamas bevat geen islamitische voedingsbodem, ”denkt hij”.

  Daarom is deze gruwel op Buitenlandse Zaken beslist ook een politicus die de belangen van Israël
  niet bepaald tot een zwaar wegend onderdeel van zijn politiek maakt.Liever wil hij de nooit eindigende strijd om te overleven die de rechtstaat Israël en haar Joodse inwoners TEGEN HUN WIL moeten voeren gereduceerd worden tot een ordinaire strijd om territorium en wil hij de Joden het liefst dwingen dat zij grenzen accepteren die een effectieve verdediging van hun land nagenoeg onmogelijk maken.
  Zijn ontkenning van elke vorm van kwaad dat uit naam van de islam wordt bedreven maakt hem medeplichtig aan alle daden die aanhangers van de islam tegen anders denkenden ,vrouwen in het algemeen,homo’s en lesbiennes begaan.

  Ik vind deze persoon is een totale aanfluiting voor de Nederlandse politiek.

  Timmerman heeft waarschijnlijk hoge EU aspiraties.En dan is het onophoudelijk bekritiseren en dwarszitten van Israël een pluspunt.En vriendelijk zijn voor de islam strekt ook tot voordeel.

  Ik wens dat hij de ”beloning” voor zijn treurige stellingnames ooit in volle omvang tijdens zijn leven zal ontvangen.

  Like

 10. Monalisa zegt:

  Timmerfrans: ‘Christenen in Irak zijn veilig voor ISIS’ dan heeft hij zeker de beelden van vanavond niet gezien op de tv.

  Like

 11. jans zegt:

  Timmermans is een vuile rooie. Maar volgens mij zijn zelfs de VVD en D666 te rood.

  Like

 12. realist zegt:

  europa heeft een coupe van het gezond verstand nodig zoals al-sisi gedaan heeft in egypte. er is meer norm en waarden besef in het leger dan bij die wereldvreemde politici,u weet wel de zelfverklaarde intellectuelen,de zogenaamde politiek correcten die niks correct doen

  Like

 13. Avidia zegt:

  Timmermans denkt dat hij een aureool boven zijn hoofd heeft hangen die hem beschermt. Maar nee Timmermans je hebt een teken van de duivel boven je hoofd hangen, wacht maar af, op een dag word je ter verantwoording geroepen.

  Like

  • susan zegt:

   Waar,daarom is hij ook zo super arrogant, op zijn Facebook site,duldt hij geen kritiek,alleen maar hielenlikkers, je had er zo een in 1940-45 ook met vreselijke gevolgen. Je kunt het ook zien aan zijn lichaamstaal, een bal gehakt waar een hoofd op is gezet en lachen doet hij ook niet,alleen die mond staat open.Ik heb wel eens op zijn Facebook gezet, dat hij het grootste gevaar was, nu dat was er zo af.Maar het is wel waar.

   Like

 14. Ik was er uiteraard met mijn familie erbij.Jammer dat het onderbelicht is in de land der doven.
  Wat mij heeft verbaast is dat de opper-rabbijn erbij was en hij zag wat de meerderheid van de nederlanders niet ziet.Ook was er een goede toespraak van P.Omzigt.
  Ik heb hem later ook bedankt voor zijn steun en moed in een raar tijd.

  Like

 15. lucky bee zegt:

  Timmermans is een Ex Katholieke, goddeloze Marxist. wat kan je van zo iemand verlangen of verwachten?Niet vergeten wat Bischop Muskens gezegd heeft Allah = JHWH?

  Like

 16. Frans Brassens zegt:

  En de bron van alle ellende is HET SUPER DOMME KIESVEE dat er voor zorgt dat dit soort imbeciel functionerende en uit volle borst liegende land en volk verradende staatscriminelen aan de macht komt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s