VIDEO: Hamas en het UNRWA-schooldrama

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Trucker)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Pallywood", Hamas, Rotzakken. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO: Hamas en het UNRWA-schooldrama

 1. Zoals gewend in scene gezet om weer een “Pallywood” (Palestijnse gemanipuleerde) video aan de wereld te presenteren om de publieke opinie te beïnvloeden!

  Like

 2. Ik Heb Er Zo Genoeg Van zegt:

  Alleen beesten doen zoiets en dan beledig ik de beesten ook nog.

  Like

 3. fleckie zegt:

  Hoofdredactioneel| varia, …..NIW 1 aug2014, van hoofdredacteur M.Swirc………..,’Haha !
  De boodschap hoe het echt zit met Israel en Hamas,moet naar buiten”, vertelt de Israelische uitbater van een horeca-etablissement in Amsterdam-Zuid op zijn terrasje. ” Niet naar Joden toe.Die weten wel hoe het zit.Maar naar niet-Joden,ik wil bijeenkomsten organiseren waarin we het ze uitleggen. Want het gaat niet goed.”In zijn ogen zie ik grote verontwaardiging.Maar zijn vastberaden blik gaat even daarna over in een warme brede lach en een groot handgebaar. Er zit nog een andere Israelische jongen aan tafel en-hoe indringend ons gesprek ook is -het is tegelijkertijd genoegelijk. Tel Aviv is hier altijd dichtbij. Het voelt vertrouwd.
  Nu woon ik daar nog om de hoek,maar deze week verhuist ons gezin naar de Rivierenbuurt.Ik zal ons oude buurtje missen. Tegelijkertijd is waar we heen gaan nu al heel erg ons thuis.Maar dinsdag stond er een klein berichtje in Het Parool:op muren nabij het vroegere huis van Anne Frank aan het Merwedeplein waren met krijt hakenkruisen getekend.Ze waren snel verwijderd en lokale bestuurders spraken direct hun afschuw uit. Alles wijst op een streek van straatjochies die zin hadden om even lekker te choqueren.Tijdens de pro-Israel-demonstratie op de Dam anderhalve week eerder had ik gezien hoe na afloop enkele jongens lekker heel hard ” ISIS rules!” En ” Fuck Israel” riepen en vervolgens breed lachend genoten van de geschokte gezichten.Even deden deze jongens ertoe.Een samenleving die anders weinig aandacht voor ze heeft,kreeg die avond een zalige,scherpe plaagstoot………..Betekenen deze uitingen weinig omdat er lang niet altijd diepgeworteld gedachtegoed achter schuilt? Zeker niet. Het is hoe dan ook een vorm van terreur in de publieke ruimte.Net als de krijtstrepen op het Merwedeplein.Boe! Haha! Naar he! Wees maar lekker bang en word maar heerlijk kwaad,is de boodschap.
  Toen de Haagse burgemeester Van Aartsen vorige week stelde dat tijdens een pro- ISIS- demonstratie geen grenzen waren overschreden toen ” dood aan de Joden” werd gescandeerd,besefte ik dat we het voor een deel zelf zullen moeten doen.En daarmee doel ik niet op eigenrichting.Maar we mogen ons niet laten intimideren.Dat is makkelijker gezegd dan gedaan,maar onze angst is het belangrijkste cadeau voor de dreigers en provocateurs.En er is geen enkele reden voor cadeaus,integendeel.#######################################

  Like

 4. jitskesez zegt:

  Op een andere site hierover wordt getoond dat het meisje niet eens gewond is (namaakbloed en -wond) — en zo wel, waarom met haar rondsleuren en -rennen?

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Alle MOSLIMS liegen en bedriegen, want dat mag staat in het GRUWELBOEK de Koran!

  Like

 6. peterselie1 zegt:

  CIDI joriste Wilders uit advertentie

  PVV-leider was in eerste instantie een van de ondertekenaars van de anti-jodenhaat advertentie die vanmorgen de hele achterpagina van De Telegraaf bekleedde, maar haalde het papier uiteindelijk niet. En daar heeft hij het zelf naar gemaakt, zo zegt een woordvoerder van initiatiefnemer van de advertentie het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI) tegenover de NOS.

  Toen Wilders onlangs nog in niet mis te verstane bewoordingen liet weten de conclusies van een bijeenkomst van Joodse organisaties in het Catshuis maar niets te vinden, werd besloten zijn naam uit de advertentie te schrappen. Door tijdsgebrek is het er toen bij ingeschoten om de PVV-leider op de hoogte te brengen daarvan. Het CIDI zegt de situatie te betreuren, maar dat heeft Wilders er op zijn beurt niet van weerhouden zijn frustraties op Twitter te spuien, met schermafbeeldingen van het mailcontact tussen het CIDI en hem er nog eens bij. >>>>

  http://www.spitsnieuws.nl/archives/binnenland/2014/08/cidi-joriste-wilders-uit-advertentie

  Like

 7. johannes zegt:

  idd Tom als ze een scheet laten liegen ze al

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s