VIDEO: “We worden afgeslacht in naam van Allah”

Het Jezidi-lid van het Irakese parlement, Fiyan Dakheel (van de Koerdische Alliantie), barst in tranen uit na haar oproep aan de mensheid om de bevolkingsgroep van de Jezidi´s te redden van genocide. Het Irakese parlement kwam op 5 augustus 2014 bijeen om de situatie binnen Irak te bespreken.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t vederso, via Snaphanen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Irak, ISIS. Bookmark de permalink .

30 reacties op VIDEO: “We worden afgeslacht in naam van Allah”

 1. Jan zegt:

  Het interesseert niemand, socialisten niet, die haten iedere niet-socialist, en moslims al helemaal niet. Hoe meer doden, hoe meer vreugde bij beide groepen.
  Nieuwe genocide en de zon doet het werk:

  Iraqi Yazidis stranded on isolated mountaintop begin to die of thirst
  Stranded on a barren mountaintop, thousands of minority Iraqis are faced with a bleak choice: descend and risk slaughter at the hands of the encircled Sunni extremists or sit tight and risk dying of thirst.

  Humanitarian agencies said Tuesday that between 10,000 and 40,000 civilians remain trapped on Mount Sinjar since being driven out of surrounding villages and the town of Sinjar two days earlier. But the mountain that had looked like a refuge is becoming a graveyard for their children.

  http://www.washingtonpost.com/world/iraqi-yazidis-stranded-on-isolated-mountaintop-begin-to-die-of-thirst/2014/08/05/57cca985-3396-41bd-8163-7a52e5e72064_story.html

  Wereldwijde demonstraties van socialisten? Ach natuurlijk niet, geen Joden bij betrokken.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Jan: 22.15. uur, op 6/8. De RODEN/SOCIALISTEN zijn de meest smerige VERRADERS van de mensheid. Ik ben geroerd door de oproep van deze vrouw, om de genocide op de Jezedi, de christenen, koerden en anderen te stoppen! Maar de vuile SMEERLAP OBAMA, de SMEERLAP TIMMERMANS van de Partij van de Arabieren, die horen we hier ook niet over! Ja, precies zoals U zegt Jan, als deze vieze HYPOCRIETEN ISRAËL en het JOODSE VOLK kunnen demoniseren, dan STAAN ZE OP DE EERSTE RIJ!!

   Like

 2. Ik zag het op tv,vanavond;je maag draait om!Het verwonderde me wel dat ze het uitzonden!Ingesloten door isis!Waarom droppen ze geen bom,rondom die bergen?Tegenwoordig kunnen ze toch precissiebombardementen uitvoeren?Waarom niet?

  Like

  • koloth zegt:

   Idd. Yvonne waarom geen apaches er naar toe ? In 1 uur schiet je 90 % kapot.
   Dus dan begrijp je wel aan welke kant het westen staat (de verkeerde) en voor de TV maar huilen dat het zo erg is..

   Like

 3. Thomasson zegt:

  Ik ben bang dat haar oproep gericht aan de VALSE VRIJE WERELD zal net zo eindigen als de oproep van de Tibetanen en de oproep van de christenen in Syrië en Irak. We zou haar volk te hulp komen? Voor de media in het westen (vooral de KWALITEITS MEDIA), de westerse politiek en zeker bij wat zich noemt INTELECTUELLEN: tranen en leed zijn niet gratis; maar een HANDELSWAAR!!!. Er moet voor worden betaald!!! Ze willen de kassa horen rinkelen en het geld vloeien in genummerde bankrekeningen in belastingparadijzen vloeien. Wie niet betaald krijgt van de ‘serieuze pers en TV zenders’ geen service De Palestijnen hebben het goed. OPEC landen betalen de volle pond voor hun smart en pijn. De gekroonde VIP-stakkers van de wereld. krijgen alle aandacht en de ogen worden uitsluitend naar hen gericht: Of liever gezegd naar het geld dat ze in de la brengen.

  Like

 4. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Wat ISIS doet is pas genocide, maar laten we met z’n allen concentreren op Israel. Of Sinterklaas, ook goed.

  Like

 5. tjonge zegt:

  mensen, maak u niet druk, heb niets met de islam te maken zegt franske….

  Like

 6. Monalisa zegt:

  EJ bedank voor je video dit bedoelde ik met mijn schijven ergens ander op je blog timmerman heeft deze beelden zeker niet gezien.

  Like

 7. Scarlatti Bombatti zegt:

  neergezet bij die vréselijke pagina ‘een ander Joods geluid’ https://www.facebook.com/eenanderjoodsgeluid?fref=nf
  DIT is wat er gebeurt!
  SLUITEN JULLIE DAAR ALLEMAAL DE OGEN VOOR IN JULLIE ZELFGENOEGZAAMHEID?

  VIDEO: “We worden afgeslacht in naam van Allah”
  Yazidi Member of Iraqi Parliament collapses in tears after calling upon World to Rescue the Yazidis

  Geplaatst op 6 augustus 2014 door E.J. Bron
  Het Jezidi-lid van het Irakese parlement, Fiyan Dakheel (van de Koerdische Alliantie), barst in tranen uit na haar oproep aan de mensheid om de bevolkingsgroep van de Jezidi´s te redden van genocide. Het Irakese parlement kwam op 5 augustus 2014 bijeen om de situatie binnen Irak te bespreken.

  Like

 8. Ik heb net de beelden gezien op tv.Verschrikkelijk voor hen en voor de Assyrische christenen en de andere minderheden.
  De redding komt misschien van de pkk die naar het front is gezakt

  Like

 9. Wachteres zegt:

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2668/Buitenland/article/detail/3714428/2014/08/06/Yezidi-s-kunnen-kiezen-sterven-van-dorst-of-vermoord-worden-door-ISIS.dhtml

  Nog meer info: Yezidi’s kunnen kiezen; sterven van dorst of vermoord worden door ISIS.

  Niets aan de hand toch, Timmerfranz?

  Like

 10. Jaantje zegt:

  Die bergen zijn al menigeen op stuk gelopen(denk aan Afghanistan en Koerden) ben bang dat men daar weer in het geniep enge chemische wapens gaat gebruiken in de grotten die als ‘schuilplaats” worden gebruikt en waar de vluchtelingen samengedreven zijn.
  juist ja samengedreven…
  Laten we onze regering stoppen aan het meedoen van deze waanzin.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Jaantje: 12.29. uur. U zegt: “Laten we onze regering stoppen aan het meedoen van deze waanzin”. Tja, hoe zouden we dat moeten doen, Jaantje? Deze marionetten van de communisten in Brussel, zijn met legale manieren niet te stoppen. dat weten deze SCHOFTEN van PvdA en VVD verrekte goed!

   Like

  • koloth zegt:

   Wij ( het volk) kunnen die mensen niet redden en onze regering doet het gewoon niet.
   Maar wij willen dat ze het wel doen, dus we moeten een soort statement maken:
   Ik stel voor dat één van jullie éérst Timmerfrans om zeep helpt ( ik heb geen tijd en moet werken voor m’n hypotheek) Als dat niet helpt gaat de volgende er aan.
   Nou ja het is maar een idee.

   Like

 11. bigljohn zegt:

  Ook ik zag deze emotionele oproep van deze vrouw op de TV. Maar ik kreeg de indruk dat het parlement (haar omstanders uitgezonderd) deze oproep volkomen koud liet. De Koerden moeten het nu hebben van steun door het Iraakse leger. In hoeverre dit gaat lukken is nog maar zeer de vraag…..

  Like

 12. Jan zegt:

  IS maakt 400 Yazidi vrouwen tot slavin

  The Islamic State (IS) allegedly captured more than 400 Yazidi women from Sinjar in northern Iraq Tuesday night, reported pro-Kurdistan news Shafaaq News Wednesday.
  http://syriadirect.org/rss/1481-syria-direct-news-update-8-6-2014

  Like

 13. Jan zegt:

  Maar de Amerikaanse junta heeft een stevig antwoord aan IS gegeven:

  We urge all parties to the conflict to allow safe access to the United Nations and its partners so they can deliver lifesaving humanitarian assistance, including to those Iraqi families reportedly encircled by ISIL on Mount Sinjar. The United States is committed to helping the people of Iraq as they confront the security and humanitarian challenges in their fight against ISIL. Iraq’s leaders must move swiftly to form a new, fully inclusive government that takes into account the rights, aspirations and legitimate concerns of all of Iraq’s communities. All Iraqis must come together to ensure that Iraq gets back on the path to a peaceful future and to prevent ISIL from obliterating Iraq’s vibrant diversity.
  http://www.aina.org//news/20140806230136.htm

  Dat zal hard aankomen.

  Like

 14. Jan zegt:

  Marie Harf (Stae Department, woordvoerster): “Dat de Jezidi’s afgeslacht worden is eigen schuld, zij stellen zich op als slachtoffer”

  “It’s not just a humanitarian crisis…..the Iraqis also have to stand up, they have to pull themselves together”
  http://pjmedia.com/tatler/2014/08/07/state-departments-harf-the-iraqs-need-to-pull-themselves-together/

  Aldus trainwreck Harf.

  Vervolgens de Sociopaat: “Genocide is geen reden om in te grijpen. Miljoenen werden in Afrika afgeslacht, dit stelt niets voor”
  http://www.nbcnews.com/id/19862711/ns/politics-decision_08/t/obama-dont-stay-iraq-over-genocide/

  Like

 15. Jan zegt:

  Fijn om het standpunt van de Amerikaanse junta te weten. Dus Inu de eerste raketten weer op Israël neerdalen* zou ik zeggen maak het karwei nu definitief met napalm af.

  * IDF says cease-fire broken before official end when two rockets landed in southern Israel.
  http://www.jpost.com/Operation-Protective-Edge/IDF-confirms-two-rockets-land-in-Israel-breaking-cease-fire-before-official-end-370460

  Like

 16. Jade zegt:

  Zo`n oproep op TV zou de hele wereld moeten raken.
  Militaire actie, humanitaire hulp, het is allemaal
  zo geregeld, maar er gebeurt geen zak.
  Waarschijnlijk zijn er nog maar weinigen met hart.

  Like

 17. 4sjun zegt:

  De ineens verdwenen video moet natuurlijk niet zomaar verdwijnen maar voor iedereen inzichtelijk blijven in plaats dat de toegang daartoe om een of andere reden (als witwassen van islam) bemoeilijkt wordt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s