Calais: Territoriumgevechten tussen de indringers

Screenshot 1

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Al enkele dagen heerst in het havengebied van de Noord-Franse stad Calais de noodtoestand. Honderden illegaal het land binnengekomen Soedanezen leveren woeste straatgevechten met de illegalen uit Eritrea. Ze gingen met ijzeren staven en knuppels op elkaar los, bekogelden elkaar met stenen en verwoestten de straten. De meeste van hen komen uit Italië en willen door naar Groot-Brittannië. De hele nacht probeerde de politie de wilde hordes van elkaar te scheiden en ze gebruikte rubberen kogels tegen de geweldplegers.

Zaterdag tijdens het uitdelen van het eten ontstonden al de eerste vechtpartijen. De vijandige groepen vochten om de beste plaatsen op straat voor een illegale reis naar Groot-Brittannië. Het gaat om gedeeltes van de straten, waar vrachtwagens heel langzaam rijden en men dus probleemloos de laadruimte kan in klimmen.

Screenshot 2Screenshot 3

Video:

 

Op dit moment bevinden zich in de omgeving van de haven van Calais ongeveer 1.200 indringers, de grenspolitie kan het duidelijk niet aan, de politiek kijkt werkeloos toe. Alleen al in de eerste 6 maanden van dit jaar drongen er 61.591 personen illegaal Italië binnen. In de vergelijkende periode in 2013 waren dit er slechts 7.913. Tendens stijgend.

Het geweld tussen de verschillende Afrikaanse etniciteiten is in de kampen van Calais aan de orde van de dag en culmineerde in het begin van de week in regelrechte straatgevechten. Bij de onlusten raakten tot nu toe minstens 50 personen gewond, een man werd in het hoofd geschoten.

Screenshot 4Screenshot 5Screenshot 6Screenshot 7

Philippe Mignonet, de viceburgemeester van Calais en verantwoordelijk voor immigratie, vestigt al lange tijd de aandacht op het feit onder welke enorme druk Calais staat. Tot het einde van het jaar houdt hij rekening met 5000 illegalen in zijn stad. Hij waarschuwde ervoor dat de latent smeulende onlusten tussen de Afrikanen, die o.a. een stuk bos (“Jungle 2” genaamd) bezet houden, kunnen escaleren. Hij riep Groot-Brittannië ertoe op deze last met Frankrijk te delen. Men zou niet aarzelen om deze mensen op een veerboot te zetten en ze gratis naar Groot-Brittannië over te varen, verklaarde hij.

De kampen in de havenstad zijn nu al hopeloos overvol en zijn een haard voor ziekten. Nog in mei van dit jaar hadden de autoriteiten een van de kampen in Calais ontruimd, omdat daar schurft, een door mijten veroorzaakte huidziekte, was uitgebroken.

Screenshot 8Screenshot 9

Nu komen er in Europa dus al gevechten tussen vijandige Afrikaanse indringers om Europees territorium voor. En dagelijks halen de Italiaanse autoriteiten nieuwe indringers al bijna aan de kusten van Noord-Afrika af. Alleen al in de afgelopen drie dagen waren het opnieuw 2000 mensen, die nu met al hun ziekten en gewelddadigheid worden losgelaten op de Europese bevolking.

Hier een video van de straatgevechten in Calais:

 

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", Afrika, Barbarisme, Criminaliteit, EUSSR, Frankrijk, Groot-Brittannië, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

44 reacties op Calais: Territoriumgevechten tussen de indringers

 1. Geert zegt:

  Ik vind het prachtig al komen er tientallen miljoenen van deze kansenparels naar Europa, laat maar gebeuren de schaapjes in Europa leren het anders toch niet. Laat ze maar doorwerken tot hun dood om deze horde te betalen. Ik ben benieuwd hoe het er over 10 jaar uitziet?.

  Like

 2. wim peters zegt:

  Er is hier voor maar 1 oplossing n.l. schieten met ,,SCHERP,, !!!

  Like

 3. cat zegt:

  Leger inzetten en op ze schieten. Iemand een andere oplossing. Vies stink volk. Retour Afrika please. Ongewenst in Europa. Wij willen ze NIET. En Italie moet deze mensen niet meer opnemen.

  Like

 4. Marc Bouwman zegt:

  Het zal niet lang duren of de EU wordt op autochtone wijze de nek omgedraaid. Want de EU, en de corrupte VN, zorgen ervoor dat overal in Europa de natiestaat de schade wordt toegebracht.

  Like

  • cat zegt:

   Nu op ’t Journaal: de hollandse fruit en groente boycott Rusland !! Om te gillen…Poetin pesten, stelletje $$@@$$…
   Heb geen woorden voor. Terwijl de rattenplaag aan de deur staat te bonken. En aantal van hen nu al aan het parasieteren zijn geslagen. Ik weet: laat de pleuris maar breken, dan worden de meesten van ons pas wakker. Wellicht een coupe nodig???!

   Like

 5. cat zegt:

  Waar zijn de leiders v EU bezig ?? Het is angstwekkend. Het is een plaag van ongedierte. Bah

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Bedankt klootzakken met jullie EUSSR. Dit gaat het worden in heel Europa, vuile rode schoften, en ook de lafaards van liberalen en christen-democraten, ongezien de tyfus!

  Like

  • Driek zegt:

   En waarom worden die apen niet terug gestuurd? Vluchtelingen zijn het niet, en je hoeft toch niet bijster intelligent te zijn te begrijpen dat onze leefwereld hieraan ten onder gaat, want die primitieve lieden brengen geen enkele geestelijke bagage mee. En -, meneer Hendrix, we kunnen ze nu allemaal wel ongezien de tyfus wensen, doch lijkt het mij verstandig ons voor te bereiden op een algehele ramp. Want waar moet al dat geld vandaan komen, om die horde paupers te voorzien van eten, drinken en medische verzorging? – en nog veel meer? Ik zou zeggen: laat maar komen. De ramp is toch niet meer tegen te houden. En eens zal toch het moment komen dat al die zwakzinnigen in Brussel verantwoording moeten afleggen. Trouwens, wij zijn niet meer de jongsten, wij kunnen gelukkig onze verontwaardiging kwijt op deze site, maar voor de rest moeten we het gewoon loslaten, want anders verpest het onze levensvreugde. Zijn ze nou helemaal besodemietert. Dat laten we toch niet gebeuren? Ga een mooi boek lezen.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Driek: 21.27. uur, op 8/8. Inderdaad meneer Driek, ik zou me niet zo kwaad moeten maken. Mijn kwaadheid is onmacht en moedeloosheid, gebaseerd op het gegeven dat velen in onze bevolking niet willen/kunnen inzien dat ons land de afgrond in dondert.

    Like

 7. Willie zegt:

  Rubber kogels ??? Beter loden nemen , liefst hollow point : voor eens en altijd komaf maken met dit vuil addergebroed

  Like

 8. wouteenhoorn zegt:

  Ja de politie zal weinig doen. Hoe meer er in die vrachtwagens kruipen hoe liever. Maar ze zijn toch zo lief Mister Hollande.

  Like

 9. dutchess43 zegt:

  Plaats een groot hoog hek om die kampementen, zet er stroom op, en laat ze elkaar fijn afmaken, o, en natuurlijk de toegang tot de haven blokkeren.
  Oorlog in ons “fijne “EU, het was te verwachten met die wilden.

  Like

 10. Rick zegt:

  “De hele nacht probeerde de politie de wilde hordes van elkaar te scheiden
  Waarom??? Laat ze elkander lekker de “hersens” inslaan; ruimt zo heerlijk op 🙂

  Like

 11. Igor zegt:

  Vergeet het maar Geert dat de schaapjes in de EU het wel leren, dan ken je de Gutmensch nog niet goed.
  Deze Gutmenschen lijden allemaal aan het Stockholm syndroom. Ze willen het gewoon niet zien.
  Ik maak me sterk, dat zelfs indien hun dochters verkracht worden door deze bavianen, ze zullen zeggen, “Ja maar ik begrijp het wel die verkrachting, want moet je nagaan, die jongens zitten nu al zo lang zonder vrouw”
  Ik maak dit soort dombo’s dagelijks mee in mijn prachtwijk. Ziende blind en horende doof.

  Like

  • Vergeet het maar Geert , mwhhhhh moet dat toevallig niet zijn ” vergeet Geert nou maar ?

   Hij is ook gewoon een clouwn in dienst van de ” haagse zichzelf legaliserende staatsmaffia” , om de meute die in hem( nog ) gelooft rustig en bezig te houden met zijn acts .

   Net als Hans Janmaat destijds , gewoon valse profeten .

   Hij is absoluut niet gevaarlijk voor ze anders was hij net als de enige ware profeet Pim al lang geleden afgeknald , door die illuminatiknechten !

   Like

   • Driek zegt:

    Sjonnie Simpel zegt: Vergeet het maar Geert , mwhhhhh moet dat toevallig niet zijn ” vergeet Geert nou maar ?

    Meneer Simpel,
    u doet uw naam alle eer aan. En koop eens een woordenboek.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Janmaat zij het al in 1992 dat dit het grote probleem zou worden het is nu 22 jaar verder hij maakt het niet meer mee, maar hij had wel gelijk, en zo met velen andere.Die dit zeggen het volk

    Like

   • Monalisa zegt:

    Ik ga hier nog even op verder we hadden eerst boer Koekkoek zo christelijk als de pest die zij dit al voor janmaat, maar Koekkoek werd uitgelachen door de politiek, maar met dank aan de PVDA in de jaren 1973 (Joop den Uyl) met dank aan steun van de VDD die wilden goedkopere arbeidsplaatsen, de wet waar zwitserland mee omgaat heeft den Uyl nooit durven ondertekenen dan hadden we misschien!!! niet zo veel van deze moslims in nederland gehad. Denkt u maar aan gezinshereniging denkt u maar aan die twee generaal pardons allemaal het werk van de PVDA die heel nederland naar de kloten helpt samen met de VVD, en hun eigen oudjes laten ze creperen in dit land.

    Like

 12. Benesha zegt:

  Het is duidelijk dat het ene land de hete appel naar het andere probeert door te schuiven. De Fransen doen de vrachtwagendeuren waarschijnlijk zelfs open voor die gelukszoekers. Tja. De vele mensen die nu nog Rusland bashen zullen op den duur nog smeken om ginder binnen gelaten te worden. Want Putin heeft die massa gelukszoekers steeds buiten zijn grenzen gehouden.

  Like

 13. Jean zegt:

  Waarom geen echte kogels?

  Like

 14. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Rustig hun gang laten gaan, des te eerder roeien ze zichzelf uit!

  Like

 15. Laat ze elkaar maar afmaken,ik zal er geen traan om laten.En Italie is misdadig bezig door iedere godvergeten dag honderden van die parasieten binnen te slepen.Alleen omdat “het moet”van Brussel!Laten ze in Brussel lekker de pleuris krijgen!Ik kan niet begrijpen dat er geen mega-weerstand ontstaat tegen dit soort misdadige praktijken!Schiet ze af of laat ze verzuipen,maar haal ze niet binnen;half Afrika zit al hier!Met al hun eisen,waandenkbeelden,grote bekken en ziektes.Oppleuren met dat ongedierte!

  Like

 16. Pingback: Calais: Territoriumgevechten tussen de indringers | burgelijkongehoorzaam

 17. Cathja zegt:

  Europa moet gezuiverd worden van dit tuig! Dit zijn echt geen vluchtelingen, maar parasieten, die er op uit zijn om onze samenlevingen kapot te maken. Met medeweten en stilzwijgende goedkeuring van de ‘leiders’ in Brussel! Bah, wat walg ik van dit soort filmpjes!

  Like

 18. Trucker zegt:

  “de politie gebruikte rubberkogels” ziijn ze door hun voorraad standaard Nato heen misschien…nochtans heeft de Gendarmerie zeker geen gebrek aan munitie.
  Rubber rotzooi is goed om in het beste geval een oog uit een islamiet zijn kop te halen (wel toevalstreffer dan) het gajes burgemeester die de rellen op deze wijze wil beeindigen (zeker een linkse islamofiel multikuller) moes uit zijn ambt ontzet worden.
  Tuig (wat islam is dus) wordt geneutraliseerd bij voorkeur met lood (bewerkte munitie met gaatje in waar “iets” ingaat dat garant staat voor GROOOOTE schade aan een overbodige islamietenlijf).
  Koper…ook goed maar heeft zijn beperkingen want tenslotte gaat het om weefselschade en niet om een verbrijzeld botje meer of minder.
  Perimeter instellen en in minder dan geen tijd is er van oproer geen sprake meer en ook niet van “wonden likken”.
  Er is voor alles een oplossing.

  Peins dat deze te gedetailleerde comment op the Boss zijn veto zal stuiten 😦
  Dus hierboven stond een praktische oplossing om dit in de toekomst te vermijden en dan nog wel zonder rubberkogels 🙂

  Like

 19. Ron zegt:

  Ze maken er eerst in hun eigen land een zootje van en dan komen ze het hier doen. Optieven met dat primitieve volk. Allemaal terug naar Afrika!

  Like

 20. Erik zegt:

  Spinoza: doel van de staat is de vrijheid.
  Dit staat fier onder zijn standbeeld bij de Amsterdamse Stopera en naast het monument voor het Joodsche verzet,
  Wanneer de staat de burgers niet meer beschermt, de boeven binnen, de indringers buiten, dan is er geen democratische staat meer mogelijk, geen sociale verzekeringen, geen ziekteverzekeringen, geen brandverzekering, geen nix nix meer.
  Dan sterft de vrijheid omdat men in de jungle terecht is gekomen, en nog slechts het recht van de sterkste geldt.

  Like

 21. Avidia zegt:

  Opdonderen allemaal, stelletje slecht volk, ons bestelen en bedriegen is het enige dat zij kunnen. Wat moeten wij toch gelukkig zijn met die multiculturele mensen in ons land, een ware verrijking!!

  Like

 22. Tom Hendrix zegt:

  @Monalisa: 10.38. uur. Janmaat uitte zich niet altijd even slim, maar in de kern had hij volkomen gelijk! En deze man moest meemaken, dat zijn vrouw door een aanslag van LINKSEN, beide benen moest missen. Deze man werd monddood gemaakt, daarna de moord op Pim Fortuyn, die ook zeer kritisch was op de islam en de massa-immigratie. Hij werd vermoord, en nu Geert Wilders, die ook volledig wordt gedemoniseerd en 24/7 bewaakt moet worden. Ziehier het LAFFE NEDERLAND van 2014!

  Like

  • Cathja zegt:

   Juist, @ Tom, helemaal mee eens! Ik kan en wil niet begrijpen dat mensen die tot ons eigen volk behoren, vreemden de hand boven het hoofd (blijven) houden! Vreemden die hier nooit een thuis zullen hebben, maar wel onze centen incasseren! Wat een laffe landgenoten, die ons verraden aan de islam en zijn volgers! Met dit soort mensen wil ik liever niets te maken hebben!

   Like

  • Monalisa zegt:

   Tom Hendrix ik ben het volkomen met u eens.Ziehier het LAFFE NEDERLAND van 2014!

   Like

  • Monalisa zegt:

   Stank voor dank!

   AMSTERDAM –
   Na de oorlog opgericht dankzij gulle giften van de bevolking, nu dreigt door de nieuwe zorgwetgeving het einde van een wooncomplex voor zieke en oude veteranen. Hoogbejaarde echtparen vrezen uiteen te worden gerukt. „Managers in strakke pakken en met torenhoge salarissen regeren, wij zijn slechts decor, onbelangrijk kanonnenvoer.”

   Like

   • Monalisa;wanneer komen wij in het geweer tegen de gehele” elite”?Want zij zijn de enige die tot nu toe de dans ontspringen over onze ruggen,wel te verstaan!Maar zij zijn ook diegenen die ons dit allemaal aan doen!

    Like

   • Monalisa zegt:

    Yvonne dank voor u reactie helaas de ouderen komen niet in het geweer! ( ze vinden het wel best zo, voor die paar jaar dat ze nog te gaan hebben) ik ga uit van 3 miljoen mensen die hun AOW hebben, dus als deze mensen massaal op de PVV zouden stemmen dan gaan we pas de goede weg op als ik het goed heb zijn dat al 55 zetels alleen al van de oudtjes (als ik het fout hebt melden dan maar)

    Like

 23. Pingback: Asiel: 60% meer aanvragen – tendens stijgend | E.J. Bron

 24. jip gulzen zegt:

  Totale Remigratie!

  Like

 25. Pingback: Calais: Traangas tegen illegale Afrikanen | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s