De Zweedse tolerantie behoort steeds meer tot het verleden

Screenshot 19

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

De tolerantiefanatiekelingen uit alle landen gaven ons steeds opnieuw Scandinavië, en dan vooral Zweden, als voorbeeld en beweerden daarbij dat de tolerantie in een multiculturele samenleving een goed succesmodel zou zijn, dat men per se zou moeten navolgen. Ze zullen nu op zoek moeten naar een ander voorbeeldmodel, want Zweden wil dat niet meer zijn:

De bovenstaande video werd weliswaar vorige herfst opgenomen, maar de trend houdt aan, als we de Engelstalige conservatieven op de sociale media mag geloven.

En hier is een artikel uit deze maand, waarin Åkesson, de chef van de ZwedenDemocraten, wordt geciteerd, die zegt dat de islam “het nazisme van onze tijd” is, waarbij hij met “nazisme” eigenlijk algemeen “de duivel” bedoelt. Hij zou net zo goed kunnen zeggen: “De islam is de Vikingenplaag van onze tijd.”

Over de moslimmigranten met Zweedse paspoorten, die naar hun Oriëntaalse landen Syrië of Irak terugkeerden om daar als Jihadstrijders te moorden, zegt hij:

“Jullie kunnen daar blijven. Zweden is jullie thuis niet meer, dit land werd op christelijke fundamenten opgebouwd.”

Breitbart.com

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Islam, Islamisering, Moslims, Multiculti, tolerantie/intolerantie, Zweden. Bookmark de permalink .

17 reacties op De Zweedse tolerantie behoort steeds meer tot het verleden

 1. peterselie1 zegt:

  Åkesson, het komt nooit meer goed! Om maar eens de woorden van Fred Schuit te gebruiken

  Like

 2. cat zegt:

  Well said !!

  Like

 3. Peterselie!:nu niet de moed opgeven!We zijn [nog]een minderheid,maar dat blijft niet zo!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zó is het, Yvonne! Ik vraag me werkelijk wel eens vertwijfeld af, waarom de pessimisten onder ons deze site nog bezoeken als ze nergens meer een gat in zien!
   Daar word je toch dood-ellendig van, lijkt me….!

   Like

   • Theresa,ook ik heb wel eens een dag dat ik denk:onbegonnen werk,waar doe ik het nog voor?Maar daarna schop ik mezelf onder mijn achterste en ga toch weer door.Ik heb me voorgenomen dat ik er alles aan zal doen om te helpen het tij te keren.En,mocht dat,onverhoopt ,niet lukken,heb ik in ieder geval mijn uiterste best gedaan voor een goede zaak!

    Like

 4. wim peters zegt:

  Geweldig Zweden en hoop dat het spreekwoord,,als er een schaap over de dam is,volgen er snel meer,, ook hier opgaat !!!!

  Like

 5. OphEUffen zegt:

  Ik gun het Malmstrom en haar linkse soortgenoten van harte. Wie niet horen wil moet maar voelen. They ain’t seen nothing yet and the worst has yet to come. Maar de immigratiestroom moet vooral blijven doorgaan volgens Cecilia. Importeer een keer lekkere wijven uit Brazilie of Venezuela. Van wandelende Komo zakken word ik niet vrolijk.

  Like

 6. helletocht zegt:

  De situatie in Zweden is ook de situatie in ons land. Te lang hebben vooral linkse bestuurders omwille van baantjesjagerij en partijpolitieke overwegingen de belangen van de burgers, en daarmee bedoel ik de mensen die zich goed gedragen overeenkomstig onze wetten, geschaad. De brave burger wordt geknipt, geschoren, en beroofd van al zijn sociale verworvenheden en opgebouwde rechten. De persgeile,vaak onbekwame bestuurders en politici, hebben erin toegestemd en eraan meegwerkt dat we nu een maatschappelijk bestel hebben, waarin de vele goedbedoelende landgenoten zich niet meer herkennen, laat staan dit ooit gewild hebben. Degenen die het veroorzaakt hebben gebruiken hun nepotistische netwerk om ondanks de aangerichte rampen er toch beter van te worden. ZIj hadden niet de belangen van de burger voorop staan, maar de belangen van degenen die hun electoraal gewin zouden opleveren. Dat geldt in hoge mate voor de linkse partijen. Deze groeperingen hebben een moreel gezien verderfelijke rol gespeeld, die ons vele miljarden per jaar kost, en die niet aangwend kunnen worden voor de burgers. Financiëel zijn zij de kapitaalvernietigers bij uitstek, maar het gaat ze allen goed.
  Vraag eens aan de universitair afgestudeerden van de afgelopen jaren of ze een baan kregen, en als dat zo is, welke? Vraag eens aan de ouderen hoe ze behandeld worden als ze afhankelijk zijn van zorg. Vraag eens aan de werknemers of ze nog rechten hebben. Vraag eens aan de mensen in de straat of ze de vele huidige no-go cities in ons land (kalifaat in spe gebieden) gewild hebben. Het antwoord zal duidelijk zijn, dat hebben ze niet, ze hebben het wel laten gebeuren. Toch bevoordeelt onze overheid in weerwil van dit alles, de allochtonen, pakt ze de daar heersende omvangrijke criminaliteit niet aan, treedt ze zichtbaar niet op tegen extremisten, treedt ze niet op tegen rovende graaiers, rovende Balkanlegers, corrupte politici, en asociale landgenoten. Dit alles tast onze vrijheid aan. Toen de Franse revolutie losbrak had men een lijst met 210 namen die de belangen van de burgers ernstig geschaad hadden, en de belangen van de adel en de kerk bevorderd hadden. Zo een lijst valt hier ook te maken. Een lijst met landsverraderlijke politici en bestuurders is long overdue!

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Laten we hopen dat de Zweden Demoicraten, hun rug recht kunnen houden! Optiefen met het moslimtuig!

  Like

 8. OphEUffen zegt:

  Mijn complimenten voor reactie Helletocht.

  Like

 9. tjonge zegt:

  het is toch verbazingwekkend, de parallellen tussen sd in zweden en de pvv in nederland, de cordon sanitaire, het geweld van extreem links, werkelijk ongelooflijk !

  niets gaat hun te ver om de pislam te pleasen !

  Like

 10. Jan zegt:

  Zweden, Sociaal Democraat Omar Omeirat:

  Filipstad – Omar Omeirat, Social Democrat candidate for the town council of Filipstad, central Sweden, gave a speech in the town on Friday evening advocating diversity and openness.
  On Saturday he sang a very different tune.
  “The entire Muslim world is sitting and watching while our brothers and sisters in Palestine are slaughtered by the Jewish pigs,” Omeritat wrote on his Facebook page.
  “May Allah strengthen those who defend Palestine, and be merciful towards the dead Muslims. Amen.”
  http://antisemitism.org.il/article/89584/politician-says-palestinians-are-being-slaughtered-jewish-pigs

  Like

 11. Paardestaart zegt:

  Tjonge – waarom is dat nou ongelooflijk?? Het hele westen loopt toch hetzeldfde scenario af?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s