Israël slaat terug: nieuwe bombardementen na raketten uit Gaza

Screenshot 11

(Door: Shari Deira)

Israël heeft vrijdag gereageerd op de raketbeschietingen vanuit de Gazastrook. De Israëlische luchtmacht is begonnen met het bestoken van ‘terroristische doelwitten’ in Gaza.

Dat heeft de Israel Defense Force bekendgemaakt. ‘In reactie op de hernieuwde raketbeschietingen door terroristen in Gaza, bestoken wij terroristische doelwitten.’

Luchtalarm

Vrijdag om 07.00 uur Nederlandse tijd liep het 72 uur durend staakt-het-vuren tussen Israël en Hamas af. Volgens het Israëlische leger begonnen terroristen in Gaza enkele uren voor het officiële einde al met het afschieten van mortieren en raketten.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hamas, Israël. Bookmark de permalink .

15 reacties op Israël slaat terug: nieuwe bombardementen na raketten uit Gaza

 1. Erik Bink zegt:

  Hierbij een bericht dat ik op “Tundratabloids” vond:
  NETHERLANDS: SOCIALIST AND MUSLIM PARTIES DEMAND DUTCH JEWS SERVING IN IDF NOT TO BE ALLOWED TO RETURN TO ROTTERDAM……..
  Dat zijn de SP en de NIDA (islamitische partij) in Rotterdam.

  http://tundratabloids.com/2014/08/netherlands-socialist-and-muslim-parties-demand-dutch-jews-serving-in-idf-not-to-be-allowed-to-return-to-rotterdam.html

  Dienen in het leger van een andere staat is inderdaad verboden – maar gedogen in Nederland is reeds folklore geworden, toch!?. Bovendien komt de morele vraag steeds meer aan de oppervlakte en blijkt het rechtsstelsel daar geen antwoord op te hebben.
  Zo komt de burgeroorlog in Nederland steeds dichterbij, door de splijtzwam islam en zijn faciliteerders in Nederland (en omstreken). ‘t Is maar dat we ‘t weten.
  Beantwoorden

  Like

  • Igor zegt:

   Kan je zien Erik, waar de belangen van de maoïsten van de SP liggen. Over de koppensnellers en genocideplegers van ISIS wordt met geen woord gerept.
   Neen erger, die krijgen geestelijke bijstand van den Haag.
   Dit dus typeert de Nazi mentaliteit van de linkse partijen cq regering.

   Like

 2. Jan zegt:

  Israël’s laatste oorlogsmisdaad: de Iron Dome niet willen delen met Hamas

  The UN’s top human rights official again condemned Israel for its military actions to stop Hamas rocket attacks against Israeli civilians, accusing the Jewish state of “deliberately defying International Law… in a way that may constitute war crimes.”

  Navi Pillay told reporters following yet another “emergency” meeting of the Geneva-based UN Human Rights Council that Israel was not doing enough to protect civilians. “There is a strong possibility,” said the known Israel critic, “that international law has been violated, in a manner that could amount to war crimes.”
  http://www.breitbart.com/Big-Peace/2014/07/31/UN-Condemns-Israel-s-Latest-War-Crime-Not-Sharing-Iron-Dome-with-Hamas

  Like

 3. Harry zegt:

  Tjonge zeg , nou moeten die arme palestijnen die na hun vlucht weer teruggekeerd waren naar hun holen ALWEER op de vlucht vanwege nieuwe beschietingen .
  In het kader van de obesitasbestrijding een goede zaak natuurlijk .
  Zag ooit eens een reportage van een Israelische legerofficier die zich rotlachte omdat er gemiddeld iedere 10 minuten wel een palestijn belde om te melden waar een andere soepjurk ( waarschijnlijk hamas ) zich ophield .
  Vraag me af hoeveel palestijnen liever vrede willen en hoeveel die andere optie aanhangen .

  Like

 4. breget zegt:

  Hamas zal het kat en muisspel blijven spelen zo lang er vele sympathisanten zijn .

  Like

 5. de 13de imam zegt:

  Israël moet zich geen reet aantrekken van alle kritiek en hard toeslaan. Anders zitten zij straks, net als de yazidi’s nu, op een kale berg dood te hongeren. Dan hebben ze wel de sympathie van onze linkse vrienden, dat dan weer wel. Iedereen vindt de Iraakse christenen en yazidi’s immers heel erg sympathiek, of ze daar nu veel mee opschieten is weer een ander verhaal.

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Een raket van Hamas zou in Gaza zijn ontploft. Aldus artikel van Elzevier.

  Natuurlijk komt deze granaat inslag met de collaborerende hulp van de mainstream media ook op het conto van Israël terecht.

  Like

 7. Vederso zegt:

  Kritiek op IDF kan men nu in Israël ook horen; De IDF heeft slechts half werk geleverd.

  (via http://www.i24news.tv/en/tv/live)

  Like

 8. GT zegt:

  Laat ik het zo zeggen,wie er ook de trekker zal overhalen -Rusland, Iran, Israël, of Amerika -, er komt volgens de Bijbel een dag waarop Mekka en heel Saudi Arabië letterlijk in vlammen zullen opgaan, en ‘in eeuwigheid niet meer bewoond’ zullen worden.
  En het zal gebeuren, islam zal volledig uit geroeid worden moslims moet zich ernstig zorgen gaan maken!

  Like

 9. bigljohn zegt:

  Gt. Jouw visie berust volgens mij ook op waarheid ! Volgens mij bedoel je de kernbom. Ook in de Bijbel (Sodom en Gomorra) vind je iets frappants. De Heer deed het vuur en zwavel regenen uit de hemel. De vrouw van Lot die omkeek, veranderde plotsklaps in een zoutpilaar. Ook in een van de boeken van de schrijver Erich von Daniken (Zijn wij Godenkinderen) word een gebied genoemd van enige duizenden jaren oud, waar de structuur van de grond verried (onder andere door de grote aanwezigheid van glasparels) dat de enige conclusie hier moest zijn dat aldaar ooit een atoombom was ontploft ! Raar maar waar !

  Like

 10. jantjeuitnl zegt:

  Het IDF zou Hamas beter kunnen uitroken door flink wat gassen in die tunnels te blazen ipv die tunnels op te blazen. En als ze naar buiten komen meteen een bom erop.

  Like

 11. Wat is nieuw, ik verbaas me daar niet over. Arabieren liegen, bedriegen en uiteindelijk, bij het einde van het Islamitische pad, snijden ze je keel door. Maar de joden hebben het gedaan natuurlijk. Eigenlijk, als je de geschi6een beetje bekijkt, hebben die Arabieren nog nooit iets gepresteerd dat een positief effect zou kunnen hebben op een samenleving. Het is een soort mens dat ziek in zijn hoofd is en ook nog denkt dat hij boven alle andere mensen verheven is. Een wel zeer gevaarlijke combinatie. Het zijn een soort bloedzuigers, parasieten dus, maar het kan ook een kankerverwekkend gezwel zijn. Hier in het westen bestrijden we dat met chemo, of radioactive bestralingen, misschien een idee voor de toekomst? Laten we eerlijk zijn, als ik moet kiezen tussen zij of wij is het antwoord erg simpel. Wilders heeft diverse malen in de media gezegd dat zachte bezems niet goed schoon vegen en gelijk heeft hij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s