Bulgaarse regering sluist Syrische vluchtelingen door

Screenshot 14

(Vertaling: E.J. Bron)

De Bulgaarse regering geeft een soort “algemene erkenning” aan zogenaamde vluchtelingen uit het Nabije en Midden-Oosten. Sofia verzorgt de vluchtelingen met documenten voor een vertrek zonder visum naar alle andere EU-landen. Met deze documenten worden de vluchtelingen naar Midden-Europa, vooral naar Duitsland en Oostenrijk, “gesluisd”. Zo beperkt Bulgarije het aantal vluchtelingen dat in het land wil blijven enorm. De vluchtelingenstatus staat het hen officieel toe tot drie maanden in een ander EU-land te verblijven.

Dit zou ook de oorzaak zijn van de sterk toenemende aantallen vluchtelingen in Oostenrijk en Duitsland. Dit bewijzen bijvoorbeeld uitlatingen van Iliana Savova, het hoofd van de vluchtelingenafdeling van de mensenrechtenorganisatie Helsinki Committee in Bulgarije. Ook Malta en Italië zouden zijn overgestapt naar deze handelwijze. De methode wordt vooral toegepast bij vluchtelingen uit Syrië.

 1.200% meer asielzoekers met een vluchtelingenstatus

Bulgarije had in het jaar 2013 slechts in 183 gevallen deze geprivilegieerde vluchtelingenstatus toegestaan, dit jaar waren dat in het eerste halfjaar al 2.535 gevallen – een toename van ongeveer 1.200%. Met deze methode bereikt Bulgarije dat de vluchtelingenkampen daar slechts tot 40% bezet zijn. De autoriteiten in de doellanden moeten zich echter redden met de bestorming van vluchtelingen uit Bulgarije, die zij ook na afloop van de roekeloos verstrekte vluchtelingenstatus niet meer kwijtraken.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bulgarije, EUSSR, Immigratie, Syrië. Bookmark de permalink .

9 reacties op Bulgaarse regering sluist Syrische vluchtelingen door

 1. Wans Horst zegt:

  Alle kiezers die niet op de PVV stemmen geven hier impliciet hun goedkeuring aan. Het domme klapvee krijgt niet meer dan het verdient.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Wans Horst: 16.48. uur. Klopt helemaal wat U zegt. De hele VERRADERSKLIEK in Den Haag, van “links tot rechts”, heeft ons uitgeleverd aan het GEDROCHT EUSSR. En de lapzwans MARX RUTTE, heeft door ondertekening van het ESM Verdrag onze zogenaamde schatkist, bij de COMMUNISTEN in Brussel afgegeven. Wij mogen kapot van CDA,VVD,PvdA,D66,CU,SP,50+,SGP,GL. Alleen de PVV staat nog voor een vrij en soeverein Nederland.

   Like

 2. Misdadig gedrag!Waarom slaan alle EU-landen de handen niet ineen en weigeren vanaf vandaag iedere zogenaamde vluchteling?We zitten vol,bomvol!Brussel houdt geen rekening met ons,dus wij niet meer met Brussel!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Yvonne van Cleef: 17.25. uur. En dan te begrijpen, Yvonne, dat de toenmalige koningin Juliana, zowel in de jaren ’50 van de vorige eeuw, als in 1979, moest zeggen- van de toenmalige regeringen- ” NEDERLAND IS VOL,TEN DELE OVERVOL! Vuile hypocrieten van VVD,CDA,PvdA en D66, jullie waren en zijn daarbij betrokken geweest. Jullie vuile leugenaars, zie ik het liefste hangen, aan de hoogste bomen! LANDVERRADERS!

   Like

 3. cat zegt:

  Ze komen uit elke hoek en gat naar de poorten van EU. Ratten! Alleen Christenen zijn welkom.

  Like

 4. Rob van Marle zegt:

  het loopt toch echt naar de afgrond

  Like

 5. Theodoor zegt:

  De Islamitosche troepen worden nog steeds versterkt.
  Zijn die mensen in het Binnenhof werkelijk zo dom/stom dat ze het niet zien gebeuren en gaat het ze alleen maar om de maandelijkse bijschrojving op de bankrekening.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s