De dagelijkse massamoord

Screenshot 3

(Door: Timo Lokoschat – Vertaling: E.J. Bron)

De terreurbeweging “Islamitische Staat” (IS, voorheen ISIS) vermoordt in Irak systematisch tegenstanders en anders gelovigen. Timo Lokoschat van de “Abendzeitung” uit München vraagt zich af waar de protesten tegen deze dagelijkse genocide blijven.

De jonge mannen – het zijn er honderden – worden in vrachtwagen aangevoerd, opzichters slaan ze uit de laadruimte naar beneden. Ze moeten op hun buik in een uitgegraven greppel gaan liggen. Daarna lopen meerdere gemaskerde mannen met machinegeweren langs de rijen en schieten met een vreselijke nonchalance in de lichamen.

In de volgende scene zie je hoe mensen naar de oever van de rivier worden gesleept. Een man schiet hen in het hoofd, een ander duwt de stervenden in het water. Steeds maar weer.

Van dit soort video´s staan er op dit moment honderden op videoportalen zoals YouTube. De beelden zijn nauwelijks te verdragen. Het is de terreurbeweging “Islamitische Staat” (IS) die zich op de borst klopt met haar moorden.

Wereldwijde protesten, zoals tegen Israël of Rusland, zijn er niet. Het afslachten wordt uitgeschakeld. Terwijl van de kant van Poetin zogenaamd de “Derde Wereldoorlog” dreigt en Israël een “genocide” bedrijft, vindt de ware massamoord iedere dag in Syrië en Irak plaats. Duizenden mensen worden als tegenstanders of anders gelovigen geïdentificeerd, geselecteerd, afgevoerd en systematisch terechtgesteld.

In enkele dagen worden meer mensen het slachtoffer van de terreurbeweging dan in de hele Gaza-oorlog. Ze sterven niet als “bijkomende schade”, die eveneens niet goed te praten is, maar worden doelbewust gedood: met het mes, het geweer, aan de galg.

Over deze genocide, zonder aanhalingstekens, heerst ook in de islamitische gemeenschappen in de hele wereld stilzwijgen. Geen schreeuw van verontwaardiging, geen demonstraties, men neemt er geen afstand van. Het is immers veel gemakkelijker om op zondag op de marktpleinen de oude doodsvijand Israël voor al het kwaad in deze wereld verantwoordelijk te maken dan de eigen, ontketende geloofsbroeders aan de kaak te stellen, die meer moslims op hun geweten hebben dan de gehate Jodenstaat.

Waar zijn de “STOP ISIS”-affiches? Waar is de solidariteit onder moslims?

Internationale commissies, die bijna dagelijks Israël kapittelen en sancties tegen Rusland besluiten, falen vreselijk wat betreft Syrië en Irak. Het lijkt er bijna op alsof het leven van de vermoorde moslims daar minder waard is.

De dramatische situatie van de christenen wordt sowieso vergeten. Terwijl het land op het punt staat “christenvrij” te worden – de bijna 2000 jaar oude geschiedenis van deze religie in Irak loopt ten einde.

Deze “wieg van de mensheid” is een menselijke afgrond geworden.

Bron:
www.abendzeitung-muenchen.de
Auteur: Timo Lokoschat

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Irak, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, koran, Krankzinnigheid, lafheid, Moslims, Rotzakken, Salafisten, sharia, Terrorisme, Westen. Bookmark de permalink .

25 reacties op De dagelijkse massamoord

 1. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Ook in de “oorlogsverklaring” tegen ISIS van Obama vind je geen woord over de genocide op Christenen — nee de Yadizi’s en o ook andere moslims gaan dood. Ik snap ook niet dat de Kerken overal niet in rep en roer zijn en de regering vragen om aktie.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @jitskesez: 10.58. uur. Ook ik vraag mij af, waar de afkeurende woorden blijven der zogenaamde christelijke kerken. Een heel vreemd zwijgen.

   Geliked door 1 persoon

   • hans-e-pans zegt:

    Misschien klopt het verhaal over de antichrist wel, en zorgt die voor een soort verlamming onder de christenen.

    Like

  • Theodoor zegt:

   Van het CDA kun je niets verwachten die hebben zelf al moslims in hun gelederen opgenomen, maar de ChristenUnie en de SGP moeten zich wel doodschamen. Die kunnen niet meer met een slappe verontschuldiging bij de Heer aankomen.

   Geliked door 1 persoon

 2. helletocht zegt:

  Men is bang voor het moslim electoraat in ons land, maar ook Europabreed tegen zich in te nemen. Te veel figuren verdienen goed geld in de integratieindustrie. Te veel politici zijn hoirig aan een verderfelijk systeem. Te veel moslims maken al deel uit van de bestuurscolleges om er hard tegen in te gaan. Te veel politeke-correctheid verlamt! Zelfs de kerken wier eigen geloofsgenoten 24 uur per dag vermoord worden roeren zich niet. Weer blijkt dat de godsdienst oorzaak is van bijna alle onheil. Hadden wij in Europa een restrictief toelatingsbeleid gevoerd, en hadden wij de juiste mensen toegelaten, dan hadden wij dit gevaarlijke multi-culturele drama niet gekend. Ik hoef u niet uit te leggen wie hiervoor verantwoordelijk zijn! Nu ISIS in Nederland is en ook in Europa, treden we nog niet op. Als we dit willen oplossen, hebben we een ongekende hardheid nodig. Maar ziet u het al voor zich. Wie moet er voor zorgen. De angsthaas van Aartsen, de bromsnor Opstelten, het weekdier Lady Ashton, de mislukte kapelaan van Rompuy, de vinoloog Juncker, de rabiate linksman Schultz, Europrominent Timmerfrans, schreeuwlelijkerd Verhofstadt? Geen van allen zal ons helpen. Eerst zijn we kapot gemaakt door criminele bankiers en daaraan geliëerde politici, vervolgens worden we dagelijks een eindje verder uitgeleverd aan de islam, en als klap op de vuurpijl hebben de Euro-imperialisten zich gemengd in een gevaarlijk spel dat Oekraïne heet. Wij zijn verdoemd, * Wie de vrijheid lief heeft, moet hem verdedigen*

  Like

  • cat zegt:

   Hiervoor heb je een capable nieuwe regering nodig, nieuwe wetten, leger en wapens. En de andere EU landen MOETEN meedoen. Ten eerste het leger en politie apparaat moet gezuiverd worden van moslims. Er is op dit moment 3500 moslims in het leger!!! Overheids instanties idem. Eerst een zuivering vanuit de overheidsinstellingen. De naturalisatie, en deportatie. No entry EU. Ik sluit overdaad aan geweld niet uit. Ze gaan nl. Niet terug, althans niet vrijwillig.

   Like

 3. Pingback: De dagelijkse massamoord | Nikontino's Blog

 4. Dr.Kwast zegt:

  Geen kruistochten meer. We zijn beschaaft. Bij voorbaat krijg men de absolutie. Het afslachten kan verder de kerk bid.

  Like

 5. Jan zegt:

  Amerikaanse junta: “We Are Not Going To “Decimate” The Islamic State, Even Though They Are Planning Attacks Against America…”

  Wat te verwachten was, want het doel is immers de VS te verwoesten.

  Like

 6. Jan zegt:

  Twee maanden terg zei de Psychopaat:

  “if you had to choose any moment to be born in human history, not knowing what your position was going to be, who you were going to be, you’d choose this time. The world is less violent than it has ever been. It is healthier than it has ever been. It is more tolerant than it has ever been. It is better fed then it’s ever been. It is more educated than it’s ever been.”

  Gingrich zegt dan ook terecht het volgende: “The president couldn’t even honestly describe ISIS last night because it goes against his ideology”
  The entire Washington political establishment has bought into the idea that has been assiduously pushed by groups like the Hamas-linked Council on American-Islamic Relations (CAIR) for years: that to speak honestly about such matters constitutes “hatred” and “bigotry.”
  http://www.jihadwatch.org/2014/08/gingrich-the-president-couldnt-even-honestly-describe-isis-last-night-because-it-goes-against-his-ideology

  Shapiro zegt het harder dan Gingrich, onomwonden dat de Psychopaat in niets en niemand is geïnteresseerd is, slechts een poseur is, die een potje gaat janken om emoties los te maken en vervolgens naar de golfbaan gaat

  (He) pretends to give a damn about suffering of innocents when it hits the headlines, ignore it the rest of the time.
  Because Obama doesn’t truly care. At all. He is a master emotional manipulator, capable of achieving effective posturing when it comes to the suffering of innocents. That’s why the media constantly swoon at his “tone” and his “attitude” during his press conferences. They repeatedly praise his “anger” or his “determination.” But they rarely ask just what he’s doing to fight evil.
  Any deployment of power will be short-term and ineffective. Obama will do all he can for innocents up until the moment when he doesn’t have to do so. Then he’ll leave them to die.
  http://www.breitbart.com/Big-Peace/2014/08/08/The-Obama-Doctrine-Pretend-to-Give-a-Damn

  Like

 7. Jan zegt:

  Intussen cirkelen de nucleaire bommenwerpers van Rusland boven Amerikaans grondgebied om de restanten van wat eens de VS waren op te pikken als binnenkort het land ineenstort
  Russian strategic nuclear bombers conducted at least 16 incursions into northwestern U.S. air defense identification zones over the past 10 days, an unusually sharp increase in aerial penetrations, according to U.S. defense officials.
  The numerous flight encounters by Tu-95 Russian Bear H bombers prompted the scrambling of U.S. jet fighters on several occasions, and come amid heightened U.S.-Russia tensions over Ukraine.
  http://freebeacon.com/national-security/russian-strategic-bombers-conduct-more-than-16-incursions-of-u-s-air-defense-zones/

  De Big Zero

  Like

 8. Jean zegt:

  Wordt het niet hoogtijd dat heel de beschaafde wereld in verzet kom tegen die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam genaamd? Of meten er eerst nog enkele miljoenen burgelijke slachtoffers vallen?
  Hoe is het mogelijk dat over die barbaarse slachtpraktijken er zo weinig e horen valt? Blijft de linkse media de ogen sluiten?
  Persoonlijk eis ik dat ALLE moslims uit onze samenleving verwijderd worden, hetgeen die laffe EU bende nu doet is de vijand in onze woningen plaatsen dan is het straks gemakkelijker al de Europanen onder dwang te doen slikken want die troep zit echt met een nate droom nl. DICTATUUR & SENCUUR zodat zij de mcht kunnen uitbuiten.
  Misschien met alle chinezen maar niet met den deze.

  Like

 9. Jan zegt:

  The World Is Less Violent Than It Has Ever Been

  If you had to choose any moment to be born in human history, not knowing what your position was going to be, who you were going to be, you’d choose this time. The world is less violent than it has ever been. It is healthier than it has ever been. It is more tolerant than it has ever been. It is better fed then it’s ever been. It is more educated than it’s ever been.

  Like

 10. lucky bee zegt:

  4. De Vrouwen (An-Nisa)

  Geopenbaard nà de Hidjrah. Dit hoofdstuk heeft 176 strofen.
  56. Gewis, degenen die Onze tekenen verwerpen zullen Wij weldra het Vuur doen binnengaan. Wij zullen hen telkens, wanneer hun huiden zijn verbrand, andere huiden er voor in de plaats geven; opdat zij de straf ten volle zullen ondergaan. Waarlijk, Allah is Almachtig, Alwijs.

  Dit kan natuurlijk alleen gebeuren als de Jihadi’s ze voor heen ze gedood heeft.Zonder hun hulp is Allah totaal hulpeloos.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  En de huichelachtige politici houden hun bekken !!! In heel Europa lopen ze als een schoothondje achter Obama aan…. Wat een misselijk makende lui. BAH !

  Like

 12. Ik ken de beelden al jaren.Toen onschuldige geestelijke uit verschillend landen met de zwaard werden afgemaakt.Daarna begon men met de rest die als tegenstander werd beschouwd.En onze leiders zeiden dat deze zogenaamde vrijheidstrijders ondersteunt moesten worden met miljoenen euros.In feite zijn de leiders medeverantwoordelijk voor de dood van duizenden mensen inclusief 300 nederlanders die neergeschoten zijn ,door ????.

  Like

  • Jan zegt:

   ….de seperatisten met medewerking van Putin.

   Like

   • Igor zegt:

    Ik wist niet Jan dat jij in het bezit was van alle Amerikaanse sateliet gegevens en daarbij de numero 1 deskundige was op het gebied van vliegtuig ongelukken.
    Verder lijkt het erop dat je DE deskundige bent die alles weet van Rusland en Oekraïne.
    Je komt op mij in ieder geval knap stom over.

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Syrier/assyrier: 12.29. uur. Geheel met U eens. Het is een grote schande, dat politici van socialistische,liberale en christen-democratische snit, deze onmensen hebben gesteund. Doodschamen moesten ze zich!

   Like

 13. alidas1 zegt:

  ik heb het al geschreven op een andere site van Bron
  Niet alleen de joodse mensen zijn aan de beurd de christenen en niet gelovigen ook en het is onze eigen schuld.
  Jihad strijders komen terug en krijgen weer hun uitkering waar werd die naar toe gestuurd toen ze aan het strijden waren?
  We vragen er zelf om waarom demonstreren we niet dat we
  ,dit niet langer pikken.

  Like

 14. de 13de imam zegt:

  Er vinden geen protesten plaats omdat de meerderheid van de moslims IS weldegelijk steunt. Hetzelfde geldt voor Boko Haram en El Shabaab. Een andere groep moslims (en linxen ook trouwens) ziet in IS een zionistisch plot om de islam een slechte naam te geven. Kijk maar eens op Marokkaanse en extreem linkse fora, IS is zionistisch en Abu Bakr al-Baghdadi is een Mossad agent. Heel populair deze complottheorie. Geeft ook een goede impressie van de zieke mindset van onze moslimvrienden.

  Like

 15. Theodoor zegt:

  Waarom hier in de wereld weinig of geen aandacht aan besteed wordt ligt aan het feit dat de pers beheerst wordt door de NAZI-linkse politieke partijen en in Europa zijn er vele mee besmet.

  Ik kan maar niet begrijpen dat de betreffende bestuuurders alsmede de politieke leiders ‘s-nachts nog wel kunnen slapen.

  Betekent geld dan zoveel?

  Like

 16. Auke zegt:

  Het is logisch dat de kerken geen antwoord geven. Ook zij gaan uit van het atheïstische wereldbeeld dat alle culturen, religies en mensen gelijk zijn. Daarbij gaan ze er ook van uit dat alleen hun denominatie het ware woord van Jezus geeft. En zolang deze denominatie niet geschaad wordt, wordt ook Jezus niet geschaad. Dat een lichaam uit verschillende, allemaal zeer belangrijke organen bestaat, daar wordt niet bij stil gestaan. Dat dus het doden van andere denominaties(organen) van Jezus wel schade toebrengt aan het lichaam van Jezus daar staan onze “Herders “niet bij stil, terwijl de christenen in Nederland, maar zeker wereldwijd toch echt een machtsfactor van betekenis zijn. Nee, de seculiere christenen gaan liever praten met afgodendienaars en deze afgoden die deze afgodendienaars aanbidden steunen. Want ja: Jezus gaf ook zijn andere wang, en Jezus is vrede en Jezus vecht niet. Niet rekening houdende met het gegeven: Jezus liet zijn andere wang zien, om aan te tonen dat Hij gelijkwaardig was aan de leiders, Jezus zei heel duidelijk: ik breng ruzie en geen vrede (vrij vertaald), Jezus heeft in de zondvloed ongeveer minimaal een miljard mensen omgebracht en Jezus komt terug om te vechten tegen zijn tegenstander. De middeleeuwers begrepen dat het geloof er is om voor te vechten, de hedendaagse leider van een christengemeente is als een leider in de tijd van de Richteren: en een ieder deed wat goed was in zijn ogen (een puur atheïstische leer)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s