De slachtoffers van Hamas

Screenshot 1

(Door: Michael Freilich)

Nu dat de wapens in Gaza (hopelijk blijven) zwijgen heeft het Israëlische leger enkele cijfers vrijgegeven over het jongste conflict. Hamas heeft in totaal 3.356 raketten afgevuurd op Israël de voorbije maand. Het Israëlisch leger heeft 4.762 terreurdoelen in Gaza bestookt.

Op louter militair vlak was de campagne alvast een succes voor Israël, vooral het feit dat zo’n 35 terreurtunnels (niet te verwarren met de smokkeltunnels richting Egypte) werden gevonden en vernield is een uiterst belangrijke verwezenlijking. Deze tunnels, soms tot 3 kilometer lang, werden gebouwd met slechts één doel voor ogen: terreur, dood en verderf zaaien in Israël. Opgepakte Hamas-terroristen hebben tijdens hun ondervragingen het plan verraden om op 25 september, op de dag van het Joodse Nieuwjaar Rosj Hasjana, Israël aan te vallen. Vanuit elke tunnel zouden die dag zo’n 30 zwaarbewapende militanten Israël infiltreren. We spreken dus van een ‘klein leger’ met meer dan 1.000 terroristische strijders.

Zij zouden dan onverwacht opduiken in kibboetsiem juist over de grens. Daar zouden ze, vermomd in Israëlische legeruniformen, in eetzalen, crèches, en synagogen binnenvallen om zo veel mogelijk burgers te vermoorden. Na de huidige campagne in Gaza kan Hamas deze moorddadige ambities opbergen.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
De Redactie.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op De slachtoffers van Hamas

 1. aquarius4422 zegt:

  Jahweh heeft beslist dat die terreuraanslag niet doorgaat.
  Daar kan een nep god als Allah niet tegen op.
  Allah snackbar.

  Like

 2. Igor zegt:

  Als je de reacties onder deze meer dan goede colomn lees, dan begrijp je ook dat ook België compleet onder de duim van de vuurroden zit.
  Helaas wonen er in België dus ook erg veel anti semieten net als bij ons, ook bestaande uit inteelt en incest allochtonen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s