FOTO

Screenshot 18

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, Genocide, Irak, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme. Bookmark de permalink .

13 reacties op FOTO

 1. VarAway zegt:

  Direct doorsturen aan het “heilige” CDA van v.Agt, de Gristenunie
  en de Mannenbroeders van het SGP…..

  Like

 2. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  For all the good it does, my mouth is WIDE open!!

  Like

 3. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op de site van de Telegraaf:
  Tienduizenden mensen hebben zaterdag in Londen geprotesteerd tegen de militaire acties van Israël in de Palestijnse Gazastrook. Onder de sprekers was de parlementariër van Labour Diane Abbott. Zij repte van de grootste solidariteitsactie tot nu toe in Londen voor de inwoners van Gaza, aldus de BBC. De demonstratie was georganiseerd door de organisatie Stop the War. De deelnemers aan de betoging liepen via de Amerikaanse ambassade naar Hyde Park. Een groep hulporganisaties heeft binnen 24 uur 4,5 miljoen pond (5,6 miljoen euro) ingezameld. Dat geld is bestemd voor noodhulp aan de bewoners van de Gazastrook. Tijdens ruim 3 weken van Israëlische bombardementen zijn ruim 1900 Palestijnen in Gaza omgekomen.

  Toe maar, ga maar weer demonstreren, stelletje sukkels. Noodhulp voor de Palestijnen. Kunnen ze weer een paar extra bommen kopen. Ik hoop dat ze daar allemaal flink plat gebombardeerd worden. Wat een eenzijdige manipulatieve berichtgeving.

  Like

  • delamontagne zegt:

   De meesten zullen wel echte, oorspronkelijke Engelsen zijn geweest bij die demonstratie. Net zo als die ‘true-english-lady” Abbott.
   Ze is tenslotte in engeland geboren…..!
   Tien jaar geleden, na die verschrikkelijke bomaanslagen in de subway in Londen, was er ook niet veel oproer tegen de muslim-mede-engelsen.
   Die Engelsen demonstreren nog mee voor hun eigen ondergang.
   Ik heb weleens die videootjes gezien waarbij die Ënglish-bobbies” er als “lulletje-rozenwater” bij staan, terwijl om hen heen die moslim-meute als wilden tekeer gaan. Tenenkrommend…………

   Like

 4. johannes zegt:

  ze hebben nog lang niet genoeg op hun donder gehad,en collectanten,kunnen mijn deur beter mijden.

  Like

 5. Waarschijnlijk een foto van de demonstratie afgeloen woensdg in Brussel.
  Natuurlijk heeft niemand erover gehoord omdat de media niet geintereseerdt is in het christendom.
  Ook verbaas ik mij iedere keer over de kennis van de journalisten bij nos.

  Like

 6. aquarius4422 zegt:

  Ondertussen vindt in Irak een echte genocide plaats maar dat interesseert de bende huichelaars niet.
  Duidelijk dat het lot van slachtoffers hen geen ruk uitmaakt en de demonstratie enkel een kapstok is om hun Jodenhaat aan op te hangen.

  Like

 7. Driek zegt:

  Telegraaf bericht zojuist:
  Deelnemers aan een vredesmars voor Gaza zondag in Utrecht mogen Palestijnse en vredesvlaggen meedragen. Ook spandoeken „met goede teksten” en megafoons zijn welkom. Maar de organisatie wil geen racistische of antisemitische uitingen zien of horen en roept de deelnemers op om zich niet te laten provoceren.
  De Utrechtse vredesmars begint om 14.00 uur op het Vredenburgplein en eindigt daar 3 uur later ook weer. Voor de tocht hebben zich al zo’n 1500 mensen aangemeld. De mars wordt ondersteund door onder andere GroenLinks en de SP in Utrecht, de stichting Een Ander Joods Geluid en het Christian Peacemaker Team.
  Utrecht heeft toestemming gegeven voor de demonstratie. Gemeente en politie rekenen erop dat de tocht geweldloos verloopt, aangezien „Utrecht niet de maatschappelijke onrust kent die er kennelijk wel in Amsterdam is.” De ‘tolerantierichtlijn’ van het Openbaar Ministerie verbiedt het dragen van gezichtsbedekkende kleding tijdens een demonstratie, net als het dragen van opruiende vlaggen.

  Ja hoor, Groen Links en de SP. Het tuig van de richel loopt mee. Vredesmars voor Gaza. Hoe stom kun je zijn. Mijn Zondag is al weer verpest. Die lui hebben werkelijk geen hersens.

  Like

  • cat zegt:

   Zo gaat het uitzien, als we de moslims willen uitzetten of gaan protesteren: Anti_Islam. Forbid Koran, Ban Islam. Pro linkse goedmenschen komen op de been, wij worden berecht en gevangen gezet. Deze pro Palastina demo’s is een voorproefje, hoe massa denkt. Ik zie ze als vijand nr.1. Wetten he!! Die zijn nog steeds niet aangepast of veranderd. Het is in de voordeel van moslims. Ze worden beschermd door de staat….

   Like

 8. Jan zegt:

  “Helaas zijn wij wegens vakantie afwezig. Na 1 september kunt u voor vragen bij ons terecht”. m.vr.gr. M. Rutte

  Like

 9. Jan zegt:

  Links volk is alleen geïnteresseerd als zij Joden/Israël ergens van kunnen betichten, in alle andere gevallen blijft het muisstil.
  Daniel Greenfield schrijft er over op Frontpage Magazine in het artikel ‘The Forgotten Child Victims of Hamas and ISIS’, dat links volk direct de straten op gaat en om Joods bloed schreeuwt als mij menen dat Israël iets heeft gedaan dat in hun ogen een misdaad is, maar muisstil blijft als misdaden door moslims worden begaan en niets meer van zich later horen als achteraf blijkt dat zij voorbarig zijn geweest in hun veroordeling.
  http://www.frontpagemag.com/2014/dgreenfield/the-forgotten-child-victims-of-hamas-and-isis/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s