ISIS moet compleet worden weggevaagd

Screenshot 7

Horror: Koerdische Jezidi´s op de berg Sinjar met de lichamen van kinderen die door IS werden vermoord

(Door: Frank Verhoef)

Met bombardementen alleen kom je er niet.

Op grote schaal moordt ISIS, tegenwoordig Islamic State (IS) geheten, minderheden uit in Syrië en Irak. Het islamitische terreurleger van IS bestaat uit ongeveer 30.000 radicaalislamitische mafketels die afkomstig zijn uit de hele wereld. Ook uit Nederlandse steden als Den Haag, Delft en Zoetermeer. De laatste dreiging is gericht tegen de yazidische Koerden, die zich tot de orthodoxe islam moeten bekeren of anders…

Enfin, wie de afschuwelijke beelden van genocidale praktijken van IS nog niet heeft gezien – IS is er nogal trots op, want het wordt gebruikt als propaganda om nieuwe terroristen te werven – moet maar even kijken. Inmiddels begint het Westen wakker te worden. De Verenigde Staten voeren strategische precisiebombardementen uit om de voor IS gevluchte Koerden, die dreigen om te komen van de honger en dorst als ze niet van de berg af komen, te steunen.

Lees verder>>>

(h/t katan)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Genocide, Irak, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, kalifaat, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Salafisten, sharia, Terrorisme. Bookmark de permalink .

12 reacties op ISIS moet compleet worden weggevaagd

 1. Dot zegt:

  Zijn de kinderen door Isis vermoord of door dorst omgekomen ? Wat net zo erg is want zij waren op de vlucht voor de jihadistes.

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Het woord “ISIS”, zou beter vervangen kunnen worden door “ISLAM”.
  Ook al zou isis weggevaagd worden, komt er weer een andere verderfelijke UITWAS van die middeleeuwse arab-ideology

  Like

  • lucky bee zegt:

   Helemaal mee eens. Hoe ze zich ook noemen in de hele wereld, de Islam is een brij dat afkomstig is van een brijpot dat in Mekkah gekookt wordt, voor 1400 jaren.Ze moeten allemaal vernietigd worden als wij vrede op aarde willen hebben.Maar dat ben ik bang, kan alleen gebeuren als de Heer weer terug komt op de aarde.

   Like

 3. Sjaak zegt:

  De hele islam moet uit de ziviliseerde wereld !

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Het beste voor de vrede zou zijn dat het hele islamitische geloof wordt weggevaagd.
  Noem bv. een islamitisch democratisch land en welk islamitisch land is geen dictatuur.

  Like

 5. Willie zegt:

  Gewoon een nieuwe landingsaktie , en elke isisidioot dat men tegenkomt : AFKNALLEN !!! Is trouwens nog vele malen genadiger dan wat die minkukels de mensen daar aandoen ,niet ??
  Alternatief : neutrootje op hun stinkende kl…….

  Like

 6. Jelle R zegt:

  Als ISIS wordt weggevaagd komt er binnen enkele jaren wel iets anders voor in de plaats. Nee, de bron van alle kwaad moet worden vernietigd en dat is niet anders dan de Islam zelf. De Koran verbieden en op de zwarte lijst zetten, moskeeën met de grond gelijk maken, hun feestdagen verbieden, … Ik hoop dat ik het ooit zal kunnen meemaken maar gezien de ontwikkelingen van de laatste jaren zullen we nog een heel moeilijke en zware periode tegemoet gaan.

  Like

 7. Jaantje zegt:

  Deze mensen moeten geholpen worden maar als het even kan niet door de Amerikanen want dat zijn namelijk de aanstichters en wapenleveranciers en trainers van datzelfde ISIS of IS zoals het nu heet.
  Amerika gebruikt de oude maffia truc eerst een stelletje ongeregeld in je zaak die alles kort en klein slaan om vervolgens bescherming aan te bieden tegen een prijs natuurlijk..
  Overgeleverd noemt men dat.

  Like

 8. cat zegt:

  Hartverscheurend !! In die hitte, geen schaduw, dorst, honger, angst, …je kinderen en je familieleden zo te zien sterven is afschuwelijk. Ik zag in beelde, een oudere meneer met zijn vrouw, met rolator !! Schrompelen om die stenige berg te beklimmen. Kudde schaapjes volgden hen. Arme lieve diertjes, ze zijn ook waarschijnlijk omgekomen. Verschrikkelijk. Een Nachtmerrie. Ik haat Islam, ik haat het !diegene die deze satanische ideologie aanhangen zijn misdadig. Er kleeft bloed aan de handen van iedere moslim.

  Like

 9. Alles plat bombarderen rondom die berg;daarna een precissiebom op mekka;daarna systematisch elke moskee tegen de grond!

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Het grootste probleem, is de ISLAM en het GRUWELBOEK KORAN. Dezen zouden geheel VERBODEN moeten worden, in Europa en de rest van de “vrije wereld”. Verder ben ik het eens met de column van Rob Hoogland, ik had het vanmorgen al gelezen. Vaag dat hele HAATBAARDGESPUIS compleet weg! Deze onmensen verstaan maar een taal, en dat is GEWELD! Ik haat ook de Islam, roei het uit met “wortel en tak”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s