Kind, dat ik gedoopt heb, werd door ISIS doormidden gesneden

Screenshot 17

Andrew White

(Vertaling: E.J. Bron)

De Britse Anglicaanse geestelijke verkeert in shock: “Er was juist iemand bij me in de kamer, wiens kleine kind doormidden werd gesneden.”

Een 5-jarig kind, lid van de Anglicaanse gemeenschap in Bagdad, werd tijdens de ISIS-aanval op de stad Qaraqosh opzettelijk in twee helften gedeeld. Dat berichtte de volledig gechoqueerde Anglicaanse geestelijke Andrew White aan de Anglicaanse persdienst ACNS in Londen.

White, die uit Groot-Brittannië komt, vertelde in tranen: “Er was juist iemand bij me in de kamer, wiens kleine kind doormidden werd gesneden. Ik heb het kind in mijn kerk in Bagdad gedoopt. Deze kleine jongen werd naar mij vernoemd, Andrew.”

De ouders van het jongetje waren nauw betrokken bij de oprichting van de Anglicaanse gemeente van Bagdad. ACNS gaf geen nadere bijzonderheden over de plaats en de omstandigheden omtrent het interview van vrijdag.

Bron:
http://kath.net/news/47015

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, Genocide, Irak, ISIS, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, kalifaat, koran, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Salafisten, sharia, Terrorisme. Bookmark de permalink .

57 reacties op Kind, dat ik gedoopt heb, werd door ISIS doormidden gesneden

 1. Sjaak zegt:

  DAT ZIJN GEEN MENSEN MEER !
  OOK GEEN BEESTEN WANT DIE HEBBEN NOG KARRAKTER !
  DIT IS DE UITGEKOTSTE AFVAL VAN DE DUIVEL !
  HET IS DE AFVAL VAN DE AARDBOL !
  GRAAG MIDDELEEUWSE STRAFFEN WANNEER ZE ZO EEN
  AFVALZAK IN DE VINGERS KRIJGEN !
  VIER PAARDEN EN IN VIER DELEN UIT ELKAAR TREKKEN !

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Analoog aan hetgeen een NL-se generaal, gestationeerd in Afghanistan jaren geleden zei:” TALIBAN, taliban…………dat zijn geen moslims, want is-lam = VREDE…………… kunnen we binnenkort een “Boven-ons-gestelde” horen zeggen: “Isis,……..heeft NIETS met is=lam te maken”.

  Like

 3. Igor zegt:

  Wat verwacht je van incestueuze, inteelt barbaren. Ik word hier zo doodziek van.
  Als er iets heilig is voor mij, dan zijn het onschuldige kinderen, als een kind iets wordt aangedaan dan is die veroorzaker minder dan een beest en dat klopt ook aardig met die moslim barbaren.
  Als je als regering nu nog niet inziet hoe gevaarlijk deze verstandelijk gehandicapten zijn, dan zijn ze zelf het doodschoppen niet waard.
  En dit soort daden wordt door 73% van de moslims ondersteund.
  En dan nog hebben ze het in den Haag over gematigde moslims. Wat zijn het toch een klootzakken.
  Misschien als hun eigen kinderen doormidden worden gesneden??
  Ik denk dat ze dan nog zullen zeggen, ach ze bedoelen het niet zo. Kots.
  Ik ben niet gelovig maar ik hoop toch dat er voor zo’n kindje een soort van hemel bestaat.
  Kan wel janken hierom.

  Like

  • bigljohn zegt:

   En dit soort daden wordt door 73% van de moslims ondersteund. Volgens de peiling van Maurice de Hond. De Hond, een verlengstuk van links, wil de indruk wekken dat er nog altijd 27 % gematigde Moslims in Nederland rondlopen. Maar iedereen weet dat gematigde Moslims NIET bestaan. Met andere woorden; 100 %, oftewel de gehele Nederlandse Moslim populatie is voorstander van de Jihad ! En laten er in Nederland al
   ruim een miljoen Moslims aanwezig zijn (volgens mij moeten het er veel meer zijn). http://tora-yeshua.nl/2014/07/ruim-1-miljoen-nederlandse-moslims-zwijgen-als-isis-of-hut-het-kalifaat-uitroept-wie-zwijgt-stemt-toe/

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Mee eens bigljohn! “Ruim 1 miljoen Nederlandse moslims zwijgen” nou dat aantal zal gerust wel tegen de 2 miljoen lopen als het er nog niet méér zijn.

    In de jaren 80 vorige eeuw, had ik een kennis die bij de Rotterdamse parket-politie werkte, die zei in vertrouwen (zelf had hij het van een hoger geplaatste meerdere gehoord) dat er vijf maal zoveel illegalen waren in Rotterdam als officieel werd toegegeven.

    Tegenwoordig zegt zo een getal of verhouding niets meer, maar het bleef bij mij in het achterhoofd hangen.

    Like

   • Wij als Hollanders zijn dan nog altijd met 8 miljoen volwassenen, dus met 4 x zoveel als die moslimratten, wie houdt ons Nederlanders tegen????????????

    Like

   • De “elite”en de grote hoeveelheid nsb,ers onder ons;die houden ons [nog]tegen!

    Like

 4. Perfide Albion zegt:

  Jaren geleden weigerden mensen Mein Kampf te lezen of Hitler en de Nazi’s serieus te nemen. De gevolgen van die nalatigheid zijn bekend.

  Welk deel van:dit vers uit de Koran begrijpt men niet: Koran 8:12
  “Toen jouw Heer aan de engelen openbaarde: “Ik ben met jullie, sterkt dus hen die geloven. Ik zal de harten van de ongelovigen schrik aanjagen. Houwt dan in op de nekken en houwt hen op al hun vingers”

  En dan nog het gorre lef om mensen die wél begrijpen dat de islam erger en gevaarlijker is dan het nazisme de maat nemen!

  De aanhang van de SP tot aan de VVD bestaat uit uilskuikens. 80 procent van het electoraat is te dom om een simpele tekst begrijpend te lezen. Je zal er maar mee moeten samenleven. Niets geleerd van de geschiedenis.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Perfide Albion: 20.27. uur. En de grootste 5e colonne der muzelmensen, zijn de RODEN, zoals de SP en de PvdA, maar ook de VVD,het CDA, en de landverradersclub van D66, zijn geheel op de hand der geiteneukers. En het stomme volk van Nederland, de onnozele schapen, blijven stemmen op partijen die de moslims nog steeds steunen.
   Om te janken. Verder wens ik de ouders van dat jochie, heel veel sterkte! Sterf ISLAM!

   Like

 5. Nico zegt:

  Dus geen bescherming door de gronwet. Hoop dat Timmerfrans z’n zin heeft.

  Like

 6. Driek zegt:

  De wereld heeft veel te lang toegekeken, waardoor die volgelingen van Mohammed hun gang konden gaan, het kwaad is nu niet meer te keren. En onze bewindslieden doen ook nog steeds alsof er niks aan de hand is. Maar plotsklaps slaat dat gespuis toe. En ik vind het een groot gevaar dat ze nu overal in Nederland zijn verspreidt en bestuurlijke functies bekleden. Want hoe gek kun je het verzinnen: een Marokkaan tot burgemeester benoemen, dus een man met twee paspoorten. Nou, als het moment daar is, dan kiest die man toch echt niet voor die christelijke Nederlanders. Ik weet niet wat er in die hoofden van onze bewindslieden speelt, maar het lijkt wel een samenzwering, alsof er een afspraak is gemaakt om ons allemaal zo snel mogelijk in de vernieling te brengen. Ik kan er maar niet over uit, dat dit plaats vindt in ons vertrouwde polderlandje. En we hadden het zo leuk kunnen hebben. Ik heb nooit staan popelen om die islamitische klootzakken hier naartoe te halen. Mij is niks gevraagd.

  Like

  • cat zegt:

   Marokaanse burgermeester, hoe bestaat het. Macht over de grootste haven van Europa. Trouw aan the Prophet of Doom/Pedo Mo. Maar het is goed dat ze nu 2 paspoorten hebben, NL kunnen we Cancellen. Dus: laat ze hun 2 paspoort behouden. Komt goed uit als ze worden gedeporteerd.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Driek: 20.37. uur, op 9/8. Driek het is een SAMENZWERING. Onze marionet politici, m.u.v. de PVV, hebben zich verkocht aan de BILDERBERGBENDE, en ook aan de NWO!!

   Like

 7. Giny zegt:

  Dit kun je toch nauwelijks bevatten, vreselijk gewoon!
  Deze barbaar die dit op zijn geweten heeft, moeten ze met twee paarden uit elkaar laten trekken!
  Een kogel zou teveel eer voor hem zijn!
  Ik schrik van mezelf dat ik dit opschrijf, maar je wordt vanzelf zo gemaakt!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Schrikken van Uzelf hoeft niet, hoor: ZIJ schrikken ook niet van zichzelf.
   En het wordt hoog tijd, dat ze eens met gelijke munt terug betaald worden!

   Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Niet ervan schrikken Giny. Zo word je inderdaad gemaakt. Dat is een proces dat men ontmenselijken noemt. Dat is een goed teken. Ik hoop dat elke West-Europeaan zo gaat denken

   Like

   • Driek zegt:

    Ik vind het helemaal geen goed teken, meneer den Hollander, en ik wil mij niet scharen in de rijen der onmenselijke figuren uit de geschiedenis die onze wereld verziekt hebben. Dan maar liever dood. En of u nou gelooft of niet, maar wij allen zullen eens voor de Rechterstoel moeten verschijnen om verantwoording af te leggen over onze daden.

    Like

 8. cat zegt:

  Dit is dus zo’n bericht, dat mijn hersenspan een kortsluiting krijgt. Niet te bevatten. Mensen, …geloof mij, deze sub humans, zijn bezeten door demonen. Kan niet anders@het is totaal not_human act. Tenzij je een moordlustige gewetenloze psychopaat bent. Je krijgt hiervoor levenslang met TBS in VS the deadtrow en elders doodstraf. Het is massa demon possesion. Deze sub humans krijgen 24/7 uit de koran geciteerd. Ze maken elkaar gek met die duivels verzen. Islam bezetenheid treft 1.2 miljard mensen!

  Like

 9. Republikein zegt:

  Een geestelijke in Bagdad, niet zo geestelijk.

  Like

 10. GT zegt:

  Ik waarschuw de moslims wereldwijd, de koppen staan naar Mekka gericht vroeg of laat staat geheel het midden oosten in brand (Kernkoppen) wel te verstaan!
  Nog even geduld, en het zal geschieden.

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  Hiermee associeer ik de krankzinnige duivelse islam:

  Like

 12. Erhan zegt:

  Ik denk dat in een smerige oorlog als in Irak, Syrie, de psychophaten hun gang kunnen gaan en dus vreselijke dingen doen zonder dat ze daarvoor gestraft worden. Zo heb ik ooit van een zigeuner uit Rotterdam gehoord dat zijn broer in de 2e WO door Nazis, van zijn voeten vastgepakt, kai hard tegen een betonnen muur te pletter is geslagen. Zijn broere was toen pakweg 5 ook. Hij heeft het van zijn ouders gehoord en mij na verteld.
  Ik probeer islam zeker niet goed te praten, ik haat islam meer dan de meesten van jullie. Ik geloof dat erergens een drempel bestaat bij een gezond mens. Ik als ex-moslim weet dat de islam het doden van een kind niet goed predikt. Het enige wat ik weet is dat “alle mannen die een zwaard in de hand konden houden/gebruiken” werden onthoofd, in de tijd v Mohammed. De slachtoffes waren allen Joden. Ze hadden zich aan de moslims overgegeven.

  Ik weet zeker dat in alle landen stille psychophaten zitten die, als ze de kans krijgen, vreselijke dingen doen, ze bevredigen hun driften daarmee.

  İSİS maakt gebruik van de haat van Soennieten tegen de Shiiten. Na de val van Saddam zijn de Soennieten vernederd, vermoord door de Shiiten. Het was een kruidvat, het kon niet anders.

  Like

  • Driek zegt:

   Erhan zegt: Ik probeer islam zeker niet goed te praten, ik haat islam meer dan de meesten van jullie. Ik geloof dat er ergens een drempel bestaat bij een gezond mens. Ik als ex-moslim weet dat de islam het doden van een kind niet goed predikt.

   Beste Erhan,
   Als ik u was zou ik ook maar niet proberen ie islam goed te praten. Jeetje, dus volgens de koran mag je geen kindjes doden? Ik zou dat verschrikkelijke boek toch nog maar eens goed lezen.

   Like

  • cat zegt:

   @Erhan, geweldig dat je de Islam verlaten hebt. Ex_moslims zijn zeer belangerijk voor ons. Ze zijn fanatieker omdat ze de Islam kennen. Ik ben ervan overtuigd, dat er velen de Islam zullen verlaten. Islam is echt slecht. Echt Evil. Koran is een leugen. Ik haat Islam.

   Like

  • treintrien zegt:

   Je laatste zin, dát is de kern van het probleem, Erhan.
   Het kan wél anders!
   Alleen in die rare woestijn is er blijkbaar niet één groep die zich daar werkelijk bij neer kan leggen: iets met ‘eer’ (kuch).

   En daarbij: ik ben ervan overtuigd, dat die ISIS daar niet als gehele amateurs bezig zijn.
   (zie de snelheid van oprukken, de wapens en voertuigen, het innemen -én laten functioneren!- van dammen ed) In mijn ogen zit daar een grotere mogendheid achter.

   Als ik het goed begrijp was/is Iran voornamelijk shi itisch en is Saoudiearabierie Soennitisch.
   Daar zit ergens een clou, vermoed ik. SA is een van de meest conservatieve moslimlanden, met érg veel geld en nog meer invloed in het MO.
   -1- De olie daar zal zo ondertussen wel op aan het raken zijn. Nou ja, preciezer gezegd: SA komt er nu achter dat de voorraad olie eindig is en het eind komt in zicht.
   Zou het zo kunnen zijn dat SA het vuile werk door IS op laat knappen om het gebied van ‘andersdenkenden’ te zuiveren om daarna vrij makkelijk het door de strijd verzwakte gebied over te nemen voor de olie?
   -2- mooie bijkomstigheid is dat er weer een groot gebied Soennitisch is geworden.
   -3- indien het werkelijk de bedoeling is dat het Kalifaat wereldwijd wordt, lijkt SA mij ook een van de aanstichters hiervan: de belangrijkste stad voor de islam ligt op hun grondgebied. Mekka zou natuurlijk een grote rol gaan spelen in het kalifaat.

   Disclaimer:
   Niet dat ik érgens iets vanaf weet 😉
   Losse flodders van een totale onbenul 😉

   Like

   • treintrien zegt:

    En waar ik Iran zei wil ik graag Irak zeggen en ik wil een joker inzetten… Stop de tijd 🙂

    Like

   • cat zegt:

    Nieuwsuur ned.2 gekeken?? ISIS is wel degelijk een gevaar. De menselijk wil en strijdlust is de meest gevaarlijke wapendie er is. Die gasten zijn zo strijdlustig! Kinderen worden gebrainwashed om een jihadist te zijn. Nee, ze willen Alles. Wij zijn allemaal kafirs, ongelovigen in hun zieke mentale geest. Ons wacht bekering en/of de dood.

    Like

   • treintrien zegt:

    Nee Cat,
    niet gezien.
    Maar ik hang hier ook al een tijdje rond 😉
    Dus mij maak je niet zo veel meer wijs 😉

    Maar met moordzucht kun je geen fabrieken en dammen aan het werk houden.
    Ik las ergens dat de directie van dit soort bedrijven wordt vermoord om vervangen te worden door eigen mensen. Dát baart me meer zorgen als die idioten met geweren.
    Een échte idioot denkt daar niet over na.
    Hier zitten blijkbaar gasten tussen die daar wel over nadenken.
    (íets zegt me dat dit niet de lbo-ers uit NL zijn 😉 Zal de onderbuik wel wezen )

    Like

   • Trucker zegt:

    isis bestaat niet enkel uit een zooitje samengeraapte boeren of landbouwers, er zijn zeer velen met en legeropleiding (zelfs opleiding gekregen van US of Britse special forces) en de klassiekke overlopers die maar al te graag hun kennis en know how demonstreren om hun loyaliteit te bewijzen.
    Grappig hoe piepeltjes op deze blog de islamiet als strijder BLIJVEN onderschatten.
    Ze strijden Godverdomme al 1400 jaar en hebben de Russen en de Us verslaan je begrijpt het echt niet hé.
    Die “…grotere mogendheid…” bestaat in de hoofden van hun die onderschatten wat er nu gebeurd in het midden oosten…of wacht bildenberg of zoiets zal ook nog wel op de proppen komen

    Like

   • Jade zegt:

    @ cat 9 augustus 2014 om 23:32
    Bekeren heeft ook geen zin, dan snijden ze alsnog je kop er af…
    http://gopthedailydose.com/2014/04/02/muslims-force-christian-convert-islam-brutally-behead/

    Like

  • Perfide Albion zegt:

   Hulde Erhan! Dat is pas echt lef hebben.De islam afzweren. Dat moet moeilijk zijn! Zeker als er mohammedanen in uw directe omgeving zouden verkeren.

   Uw hulp kunnen we heel goed gebruiken! De strijd tegen dit barbaarse systeem.gaan we winnen. Hoe dan ook. Dit continent heeft er al teveel last van gehad. Ditmaal bevindt de vijand zich onder ons maar toch gaan we dit keer weer winnen. Omdat wij van het leven houden.

   Like

  • Trucker zegt:

   Psychopaten hebben geen oorlog nodig om hun gang te kunnen gaan, het zooitje islamieten dat issis bevolkt bestaat zeker niet uit enkel en alleen wat we vandaag onder de noemer sociopaten ranschikken.
   Waarschijnlijk ben je niet bekend met het gegeven dat de omstandigheden (lees omgeving in al zijn facetten) de pysche van de man (laat ons eerlijk zijn in oorlog speelt de vrouw op het terrein geen rol van belang) vervormen.
   In WW2 waren zeer veel ss’ers voorheen brave huisvaders die geen vlieg kwaaad deden tot ze door de opleiding en daarna hun “taken” de Jodenvervolging en de onmenselijke behandeling tot de meest gruwelijke uitspattingen in staat waren.
   De meeste sociopaten zijn van klein af aan gemakkelijk eruit te halen maar weinig ouders weten dat hun kind deze karaktertrekken vertoond (ze kennen ze simpelweg niet) en dus hebben ze een kind met karakterstoornissen die later onaangepast gedrag vertoont en een minderheid gaat over tot het botvieren van hun lusten die komen dan uitgebreid in de krant.
   Wat de islam(iet) betreft is iets van een heel andere orde, het geen respect hebben voor een ander zijn opvattingen of geloof (islam is een ideologie voor de duidelijkheid meneer de “ex” islamiet), geen respect voor een dier en het lijden daarmee gepaard en tot slot de starre dogmatische volgzaamheid van een manual die van de eerste pagina tot de laaste volstaat met dood en nog eens dood en straffen voor alles en nog wat maakt hun kneedbaar tot een willoos instrument getuige hoe gemakkelijk de islamiet zijn gebroed kweekt met haat tegen de Joden en anderen.
   Dit zijn GEEN psychopaten dit is een aangeleerd (geindoctrineerd) patroon.
   Ik betwist niet dat er sociopaten tussen zitten maar kom niet af met GELEUTER van het zijn allemaal verknipten dit is hoofdzakelijk “normaal” islamietengedrag .
   Jouw gewauwel doet mijn nekhaar overeind komen meneer de “ex islamiet” en mijn gevoel bedriegd me zelden.
   Tussen haakjes over wat ik nu pen weet ik het één en ander uit eerste hand karakterstoornis en zo kom dus niet met je gezever af.
   islamiet of “ex” voor mij geen verschil.

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Mee eens Trucker (zoals gewoonlijk wilde ik schrijven), vroeger las ik dat er 1 op de 100 een psychopaat of een sociopaat is. Dan hebben wij het wel over een gigantisch aantal mensen die dus ‘verknipt zijn’. Maar ben even op zoek geweest en tot niet mijn verbazing las ik net dat 3 op de 100 psychopathisch is, dit houdt in, dat er een nog groter leger van psychopaten zijn.

    Welke “tot ze door de opleiding en daarna hun “taken” de Jodenvervolging en de onmenselijke behandeling tot de meest gruwelijke uitspattingen in staat waren.” dit is nu precies wat er aan de hand is. Zeker wanneer er op deze psychopathische eigenschappen geselecteerd wordt, krijgt men een uiterst meedogenloos leger van kwaadaardige, narcistische serie moordenaars.

    Welke zonder met het knipperen van de ogen een christelijk jongetje van 5 jaar doormidden klieft. Dit doet mij weer aan het verhaal terug denken welk ik eens had gelezen over de samenwerking van de Nederlandse politie onder Duits bevel in de WO II.
    Deze politie mannen bestonden vroeger inderdaad hoofdzakelijk uit mannen, maar dit terzijde.

    Er moest onder Duits gezag razzia’s houden om de Joodse mensen op te pakken en een Nederlandse politiechefs, wisten welke politie mensen voor deze smerige taak te selecteren. Want in principe moeste alle politie mensen deze taak doen. Leuk om te weten dat één op de tien politiemannen ondergrondse activiteiten hadden, dus zij waren niet allemaal even verrot.

    Like

   • Trucker zegt:

    @ peterselie1 10 augustus 2014 om 13:24

    Je cijfers verbazen me hoegenaamd niet, veel CEO’s zijn sociopaten maar hebben zichzelf uitstekend onder controle.
    Men ka er gemakkelijk van uitgaan dat in ELKE straat minstens één sociopaat huist weinigen weten dit of erger zouden het niet geloven omdat de meerdeheid denkt over hun zoals ze in de bioscoop geportreteerd worden…
    Jaren terug heb ik bij een aankoop in belang voor mijn toekomstige behuizing intens kontakt gehad met de bank waar ik klant ben, de man die de transaktie in orde bracht was een sociopaat ik zag het de eerste minuut reeds peterselie1 ik ken het (jammer maar zo is het).
    Wat die “bekeerling wauwelt” over ‘psychopaten’ is dus fout, je kan ze er zo uithalen zij die geilen op wreedheden en daar hoef je geen shrink voor te zijn en dat is inderdaad wat de gestapo of ss en andere geheime diensten deden die voor hun “werk” beulen nodig hadden.
    Folteraars zijn de loepzuivere velen worden trouwens sexueel opgewonden bij het “proces” (lees de “ondervraging”).
    De meerderheid van die issi islamieten zijn gewoon onmenselijke wezens die niet wakker liggen van dood of leven van wie of wat dan ook maar hoeven daar allesbehalve sociopaat voor te zijn.

    Like

 13. Cat:tegen die tijd neem ik er toch echt zoveel mogelijk mee!

  Like

 14. De politiek, onze volks vertegenwoordigers blijven doodstil, zij kijken weg en laten het toe. Wie zijn deze politici? Wij met zijn allen zijn net zo schuldig, wij hebben ze gekozen. Alle Nederlanders zijn mede schuldig aan deze wandaden en luisterden niet, en nog steeds niet naar de boodschappers die al jaren waarschuwen. Net als Jesus toen een boodschapper was blijven we de boodschappers verraden, verguizen en monddood maken.

  Like

 15. Bas Koning zegt:

  Links maakt zich drukker over zwarte piet. Treurig, eigenlijk.

  Like

 16. Erhan zegt:

  Wat de krachten achter het ISIS betreft, o.a. Erdogan staat achter ISIS. De gewonde ISIS terroristen worden in Turkije verpleegd. İedereen in Turkije weet dit. Ze worden beschermd door de regering Erdogan. Er is sinds enkele jaren enkele vrachtwagens door de “Jandarma” (zoiets als de marechaussee) staande gehouden omdat ze wapens richting Syrië vervoerden. Per heeft is de MIT (Turkse geheime dienst) de zaak overgenomen en mochten er in een straal van 5 km!! geen journalisten komen bij de vrachtwagens!!! Dit is nu zo normaal geworden in Turkije dat het geen nieuws meer vormt!!!!

  Waarom steunt Erdogan ISIS?
  Wel nu, ten eerste haat Erdogan Alevieten. Tijdens de “Gezi” protesten (Juni 2013) zijn van meerder Alevieten de ogen door de politie kapotgeschoten met traangas en er zijn meerdere mensen om het leven gekomen door lynch partij van de politie in burger!!!!.
  De Politie schoot doelgericht op hoofden van de menigte met de traangasprojectielen. Hier van zijn meerdere, wel honderden foto’s en video’s van in de omloop. De Alevieten zijn meer gematigd en laten zich niet zo snel misbruiken door een leider. Ze waren ook een “probleem” in de Ottomaanse rijk. Zij waren diegenen die protesteerden bij corruptie etc.

  Ten tweede, Hij heeft altijd de rebellen gesteund tegen de Assad regering (Aleviet). Hij zei dat Assad binnen no-time verdreven zou worden, hij heeft zich vergist. Hij haat Assad. Erdoğan wilt de grote leider van het MO zijn. Dat is zijn droom. Hij heeft ISIS nodig om vuile oorlog tegen zijn vijanden te voeren.

  Waarom hoort men niets in EU/VS over die achterlijke Erdogan vraagt U zich misschien af.
  EU vindt het wel prima met Erdogan omdat het makkelijk onderhandelen is met een dictator. Erdogan heeft 8 rekeningen (Edward Snowden) in Zwitserland met MİLJARDEN(!!!) aan dollars. De oppositie heeft om uitleg gevraagd maar hij weigert ieder commentaar. Dus, EU kan zo iemand makkelijk weer van zadel af doen maar waarom zou EU? Zo heeft Griekenland 16 eilanden die aan Turkije behoorden “bezet” en de Turkse Marine MOCHT GEEN ACTİE ONDERNEMEN!! Hadden de officieren dan toch actie genomen, zouden ze direct opgepakt zijn met beschuldiging van samenzwering (“Balyoz” , “Ergenekon” ).

  Vele honderden officieren, generaals, zijn zo opgepakt. De militairen zijn “gezuiverd” van de seculiere Kemalisten (Ik zelf behoor tot de Kemalisten,)

  Erdoğan staat zo ver in stront dat hij wel aan de zadel moet blijven om niet berecht te worden. Er zijn honderden schandaal zaken geweest (Miljoenen aan dollars in schoendozen bij ministers in huis!!!!) maar inmiddels heerst er in Turkije angst om tegen de regering te zijn. Je wordt gearresteerd, vermoord. Er is wel de geschreven recht maar die is er alleen voor de pro-Erdogan mensen. Anders kan je wel fluiten naar je rechten. Een voorbeeld. Een student die eieren in zijn tas meenam naar een speech van een minister is aangehouden en voor 8 jaren gestraft omdat hij de intentie had om de minister zwaar te mishandelen met dood tot gevolg of zo.
  Een ander schandaal dateert van 17.12.2013. Een telefoon gesprek van Erdogan met zijn zoon, de dag dat de zonen van ministers gearresteerd werden (door de CEMAAT, zie link). Hij zegt zijn zoon dat hij de rekeningen moet “Nihiliseren” en zijn zoon antwoord, “het meeste geld is weg, er is nog maar 30 miljoen Euro over”. Volgens Erdogan was dit “Montage”. En, het geld uit de schoendozen, dat was geld van vrijwilligers om nieuwe moskeeën(!!) te bouwen!!!!!

  Nu vraagt U zich af, hoe kan de bevolking zo een achterlijke man nog steunen?
  De bevolking is “verdoofd”. Het is een mix van angst, en geloof. Erdogan de Psychophaat weet heel goed de religie te misbruiken. Het is de “Boze Westen” die de sterke economie van Turkije niet uitstaan kan en het zijn zij die ieder keer onrust in Turkije willen zaaien! Het gaat zo ver dat ze zelfs geloven dat Obama terugdeinst van Erdogan!! Ze geloven echt dat Erdogan een wereld leider is!! Zie Stockholmsyndroom.

  Die man doet alles om in zadel te blijven. Hij is een psychopaat. Hij is net zo erg als Hitler. Mocht hij ooit miljoenen mensen moeten doden om in zadel te blijven, dan doet hij dat ook!

  Verwijzing:
  Gezi Protesten: http://nl.wikipedia.org/wiki/Gezi_park_protesten
  Alevieten: http://nl.wikipedia.org/wiki/Alevieten
  Kemalisten: http://nl.wikipedia.org/wiki/Kemalisme
  Balyoz: http://nl.wikipedia.org/wiki/Balyoz_(staatsgreep)
  Ergenekon: http://nl.wikipedia.org/wiki/Ergenekon_(organisatie)
  Erdogan: http://nl.wikipedia.org/wiki/Recep_Tayyip_Erdo%C4%9Fan
  Stockholmsyndroom: http://nl.wikipedia.org/wiki/Stockholmsyndroom

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Erhan: 12.00. uur. Ik geloof U op uw woord Erhan. En fijn dat U een kemalist bent, Mustafa Kemal Atatürk, deze verlichte man, had een spuughekel aan de Islam!

   Like

  • cat zegt:

   @n ogmaals: geweldig dat u ex_moslim bent. Ik ken de Ottomaanse geschiedenis. Mustafa Kemal was een held, anti Islam en hij was geen moslim. Hij heeft zelfs een hoop imams laten hangen. Iedere standbeeld van hem staat met zijn rug toe naar Konya (religieuze islam bolwerk). Dessaltemien zijn de Turken zeer nationalistisch en een trots volk. Ze hebben ooit aan de grote macht geroken (de Ottomaanse Rijk ), dat willen ze terug.
   Turkije wordt ook de nieuwe Islamitische Kalifaat. Erdogan is gevaarlijk, zeker, maar Erdogan heeft het Westen niet meer nodig. Hij heeft nu zijn gezicht gedraaid naar de “Turkse volkeren, moslims, in het Oosten. De _stan landen.
   Er zijn een hoop dappere seculiere Turken, maar ook niet moslim Turken die zich verzetten tegen Erdogan en tegen de islamisiering van Turkije. Grootste schorum aan moslim Turken zitten HIER, zij vormen dan weer gevaar voor ONS. Maar uiteindelijk zal de grote meerderheid Turken (moslim) teruggaan. Het land Turkije kan ze veel meer bieden dan wat ze hier ooit zullen hebben. De economie bloeit, het is modern, zorgsector is modern, goede faciliteiten. Nothing to worry, dus als je moslim en een Turk bent, een moslim paradijs.
   kijk ook naar :www.walidshoebat.com.
   http://www.religionofpeace.com
   Nog iets: er is niets goeds aan de Islam.
   Verdedig de Islam niet.
   volgende week zondag 16 aug. +/_ 23.00 BBC
   Documentary Ottoman Empire
   deel 2
   Het was een bloederige tijd.

   Like

   • Erhan zegt:

    Ik waarschuw al jaren voor de islam in EU. Ik heb lang gereageerd op NUJIJ.NL tot dat ze mijn account blokkeerden omdat volgens de redactie ik te vaak slecht over de islam schreef. het enige wat ik deed was mensen toelichten over de islam. Bvb, dat Aisha 9 jaar pud was en hij 53 toen hij haar in zijn bed nam, dat een slavin die zijn urine dronk werd beloond met de boodschap dat zij na de dood direct naar de hemel zou gaan etc. Allemaal dingen die gewoon in de Koran en de Hadits terug te vinden zijn! Dus eigenlijk niets mis mee! Maar neen, ik mocht niets “slechts” over de islam schrijven!

    Maar goed, hier kan ik dus mijn gang gaan maar vraag me af hoeveel mensen dit zullen lezen. Ik vind dat het belangrijker is om de moslims wakker te schudden dan haat te zaaien tussen de moslims en de niet-moslims. Met haat bereik je alleen maar ellende en verdriet, dat wil ik niet. De meeste moslims weten bizar weinig over hun geloof. Ik vind dat de politiek hier wat aan kan veranderen namelijk: geef iedereen geloofs-leer! Vertel de WAARHEID die ze normaal nooit elders te horen zullen krijgen! Zo heeft Mohammed op een avond de maan naar de aarde doen neerkomen, nadat deze in 2en brak! Om kort daarna weer terug naar zijn plaats te vliegen. Er waren 5 getuigen die dit gezien hebben! De rest v d mensheid lag gewoon te slapen! Ik heb dit gelezen NADAT ik Ateist ben geworden. Nooit heeft een imam mij dit verteld! Zo zijn er wel veel meer onzin in die Koran te vinden! Het mooiste zou zijn en totaal verbod op indoctrinatie, ongeacht de geloof.

    Ik wil niet GELOVEN, ik wil WETEN!

    Like

  • cat zegt:

   @Erhan, de meerderheid vd moslims weten bar weinig in wat ze geloven. 70% vd moslimvolk is analfabeet. Bovendien spreken niet alle moslims Arabisch. Ze weten niet eens wat ze bidden. Het is allemaal rituelen. Turken spreken geen Arabisch. En Turken zijn geen Arabieren. Onbegrijpelijk dat ze dan in arabisch bidden en ze weten niet eens wat ze bidden. Wat te denken van indo moslims, de Oeigoers, enz. Bizar. Informeren is zeer belangrijk. Moslims zijn ( de meeste) misleid. Maar ik heb een hard hoofd in dat er iets gaat veranderen. Islam is echt echt een ziekte. Er zijn ook een hoop moslims, die de Islam verlaten. Gelukkig maar.

   Like

   • Erhan zegt:

    Ik hoop dat de wereldleiders gaan inzien dat Islam een ziekte is en ze die zieke geesten gaan helpen. Op zijn minst, verhinderen dat de nieuwe generatie ook wordt besmet met die ziekte. Islam is gewoon geen religie. Islam is gebaseerd op plundering! Plundren wat je plunderen kan en, of je doet mee en wordt een moslim, of je wordt vermoordt! Dit is gewoon geen religie te noemen, dit zijn psychophaten die men moet bestrijden!

    Like

 17. peterselie1 zegt:

  Mooie, duidelijke samenvatting van het ‘probleem’ Erdohan, gegeven Erhan.

  Like

 18. Voor de christenen hier.

  Wat we nu voor onze ogen zien gebeuren is gewoonweg een ‘voorproefje’ van wat er straks tijdens de Grote Verdrukking’ massaal en wereldwijd zal geschieden als de satan met zijn gevallen engelen uit de hemel wordt getrapt, waarschijnlijk vlak na of tijdens de Opname van de Gemeente.
  En een toepasselijke bijbeltekst op bovenstaande”:

  “Wee de aarde en de zee, want de duivel is tot u nedergedaald in grote grimmigheid, wetende, dat hij weinig tijd heeft” (Openbaring 12:12)

  “Wie vuil is hij worde nog vuiler en wie heilig is hij worde nog heiliger”.
  We zien o.a de moslims steeds vuiler worden.

  Like

 19. Republikein zegt:

  Terug in zes planken, de verzekering[ikke] betaalt.

  Like

 20. killertweety zegt:

  Wat zijn dit voor mensen en voor geloof.Heel erg ziek in ieder geval, gewoon ook in tienen snijden, stukje voor stukje.Zodat het heel erg lang duurt voordat hij overlijdt, dat moeten ze met dat soort mensen doen.

  Like

 21. killertweety zegt:

  Wat voor mensen zijn dat en wat voor geloof, ziekelijk.Dit soort mensen moet je gewoon in 10 stukken snijden, zo langzaam mogelijk. Dat het heel erg lang duurt dus heel veel pijn zal lijden, voordat hij dood gaat.Dat moeten ze met al dit soort schorem doen.

  Like

 22. Pingback: Het vasthouden aan het absurde onderscheid islam-islamisme zal tot de vernietiging van Europa door de islam leiden | E.J. Bron

 23. Pingback: De opmars van de demonen van IS(IS) | Het orakel van Nederland

 24. Pingback: De opmars van satans demonen | E.J. Bron

 25. Pingback: BOINNK!!! | Uit het Nieuws, door Franklin ter Horst

 26. vctleman zegt:

  PVDA + CDA en VOEDINGSBODEM VAN JIHAD

  De kinderen van de analfabete ouders lopen meer risico om jihadist te worden.

  Gezien dankzij corrupte rechters en politici, zijn ze niet meer verplicht om een taal examen af te leggen,komen ze massaal binnen en vormen een grote gevaar voor nederland! Kinderen worden door de moskeen en islamsvcholen gebrainwashed om een jihadist te worden en de moskeen worden gesteund door CDA.
  Nee, CDA zegt weer dat ze niet wisten van moskee opvoeding, “nederlanders zijn allemaal kafirs, ongelovigen in hun zieke mentale geest. hen wacht bekering en/of de dood.” dit is de vaste propoganda van een gemiddelde moskee in enderland…
  In het gebied van islamisering heeft CDA altijd de PVDA gevolgd. De immigratiebeperking van moslims wordt ook door CDA tegengehouden.

  Huwelijksmigratie, met name uit moslimlanden, is een grote gevaar en is de groteste bron voor de jihadisten. via deze weg komen er per definitie de allerlaagste elementen van de achtergestelde gebieden binnen.
  Met zoveel kinderen die niet meer kunnen opgevoed worden, is de voedingsbodenm van Jihad al klaar!
  Deze moslima’s krijgen elke jaar een kind die een wapen vormt in handen van ISIS, AL-KAIDA en HAMAS!

  Het belangrijkste aspect uit die wetgeving over immigratie bleek het geëiste hoge inkomen van de in Nederlande wonende partner. Uit een rapport van het Ministerie van Justitie bleek dat hierdoor de huwelijksmigratie met maar liefst 4 procent afnam. Somalieers, Afghanen, Turken en Marokannen die moslimmaatschappij willen vergroten halen, onder de naam “gezinsvorming, huwelijk” continue nieuwe moslims binnen… Voedingbodem voor jihadisme wordt op deze manier steeds groter.!

  Huidige wetgeving is al niet voldoende om het beperken van zulke massalle instroom. Hoe meer moslims, hoe meer nieuwe kommers en hoe meer jihadisten in Nederland! Huwelijksmigratie en gezinshereniging zijn de belangrijkste oorzaak voor de immigratie van Marokkanen en Turken. Die stroom is nog niet echt terug gebracht tot aanvaardbare proporties. PvdA is weer aan de macht, ze willen graag dat er meer moslims binnen komen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s