Marc van Ranst en zijn 150 ranzige collega’s

Screenshot 16

Marc Ranst: thuis in Auschwitz én bij de Ka´aba

(Door: Martien Pennings)

“Zou Von Ranzig het gek vinden dat ik, naar zijn tv-interview kijkend, een vreselijke zin kreeg om een bazooka recht in zijn hypokriete smoel leeg te blaffen? Als ik al moet vechten tegen zulke neigingen bij de aanblik op tv van een Hamas-collaborateur als Von Ranzig, wat voor bovenmenselijke zelfbeheersing moeten die Israëliërs wel niet hebben?”

Ze zijn het gewend, specialisten in ziekenhuizen, medici in het algemeen, om het allemaal beter te weten en de patiënt vol kalm paternalisme uit te leggen hoe het zit met zijn aandoening. Je moet eens gaan kijken (vanaf 28:50) hoe professor Marc van Ranst in een interview bij Terzake, die houding gisteravond óók aan de dag legde bij zijn analyse van “het Palestijnse probleem”. Mijnheer was geheel vervuld van een kalm weten en van de zekerheid van zijn morele gelijk. Hij weet niet alleen hoe het zit met uw virusaandoening en hoe het staat met de Ebola-epidemie, maar ook hoe we het Midden Oosten en “Gaza” moeten interpreteren.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", antisemitisme, Appeasement, België, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Gazastrook, Hamas, hersenspoeling, Hypocrisie, Islam, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, propaganda, Rotzakken. Bookmark de permalink .

7 reacties op Marc van Ranst en zijn 150 ranzige collega’s

 1. Erik Bink zegt:

  Gisteravond zat ik te wachten “voor” Canvas op de film “La fille du puisatier”, een hommage aan de regisseur Marcel Pagnol (1895-1974) en een remake van zijn eigen
  gelijknamige film uit 1940. Een soort streekroman-film, maar dan in de Provence van kort voor en tijdens het begin van de Eerste Wereldoorlog (waarvan de gruwelen in de film geen rol spelen)
  een genot om naar te kijken.
  Maar goed, dus tijdens dat wachten zag ik ’t eind van dat interview met de heer “Ranzig” en tja, na enige seconden wist ik al wat voor vlees ik in de kuip had, dus heb het
  geluid uitgezet.
  Hoe zou ’t toch komen, zo heb ik de indruk, dat “ze” in Belgie met betrekking tot deze problematiek nog erger – nog dommer en haatdragender zijn – dan bij “ons”? Door “hun”
  andere voorgeschiedenis? “Wij” hadden ons al 400 jaar geleden ontworsteld aan de katholieke clerus – met alles d’r op en d’r aan – en “zij” zijn daar, in psychische zin, nog een beetje mee bezig,
  zich te emanciperen, zodat alles wat maar op verzet lijkt tegen een machthebber in “hun” hart gesloten wordt. Hamas is de underdog (daar kunnen ze zich mee identificeren), Israel is de
  machthebber, waartegen je je verzet. Plus het altijd al latent aanwezige antisemitisme, die ingredienten bij elkaar leveren dan een smakelijk soepje voor Ranzig c.s. Zoiets, misschien.

  Like

  • @ Erik Bink
   Het is de Vlaamse ontvoogdingsstrijd tegen de Franskiljons en Wallonië geweest.
   In WO II zijn veel Vlamingen pro-nazi geweest vanwege die poging om via een “Nordisch” broedervolk van de overheersing van die Latijnen af te komen.
   Gulden Sporenslag, de Yzer, de Leeuw van Vlaanderen: allemaal deel van de mythologie.
   Maar in het aanleunen tegen het nazisme is er ook veel antisemitisme blijven hangen.
   Veel van die Vlaamse jongens die dienst namen in het nazi-leger hadden geen idee.
   Sommigen wel, overigens: dat waren al echte antisemieten.
   Na 1945 zijn die jongens die dienst namen in het Duitse leger, ook als ze geen idee hadden van wat Hitlers antisemitisme écht inhield, tijdens de zogenaamde “repressie” zwaar gestraft en sociaal geïsoleerd.
   Terwijl ze juist door de katholieke kerk en de katholieke autoriteiten vaak aangemoedigd waren om dienst te nemen.
   Dubbel verraden.

   Like

   • Trucker zegt:

    Flauwekul, het ontigent van walenkoppen die zich aansloot bij de ss was vele malen groter als de Vlamingen, dit is de enige maal geweest dat ze de Vlaming in cijfers overtroffen.
    Hun beweegreden walen én Vlamingen was tegen de bolsjewieken gaan vechten, tegen de Goddeloze communisten.
    Natuurlijk waren er antisemieten tussen maar voor de goede orde toen de meesten vertrokken wist dat zo goed als niemand dat hitler een totale uitroeing van de Joodse bevolking op stapel zette.
    Dus de link antisemieten die zich bij de nazi aansloten is wat voorbarig omdat het in Vlaanderen omzeggens niet gekend was.
    Zeker gingen er onvervalste psychopaten en op avontuur beluste jongens op weg maar niet om exclusief Joden uit te roeien.
    Dat er in Nederland vanuit gegaan wordt dat deVlaming de grootste groep was die “aanleunde” tegen het nazisme is omdat de walenkop bepaald wat en hoe iets gebeurd in Vlaanderen en in de feitenweergave van de Tweede Wereldoorlogs hebben ze ook de pen vastgehouden van de Vlaamse geschiedenisschrijver.
    De kerk riep op om het Goddeloze communisme te bestrijden en niet iets anders, in walenland was er trouwens REX met de beruchte léon degrelle die een waalse ss formatie oprichte om tegen de Russen te gaan vechten en niet om in concentratiekampen te gaan om Joden af te slachten.
    De repressie trof de Vlamingen het hardst, vele oude vete’s weren opgerakeld om buren (en zelfs familie) te kunnen laten arresteren en veroordelen, er zijn schrijnende gevallen bekend van onschuldigen die wreed behandeld werden door de “witte brigade” (een zelfuitgeroepen weerstanders organisatie die opeens na de oorlog tienduizenden manschappen had) die tot folteren van vrouwen en jonge mensen overging.
    Als het feiten betreft uit MIJN Vlaanderen moet je je beter informeren Pennings want die onzin van de Yzer en de Guldensporenslag willen verweven met de Tweede Wereldoorlog en ontvoogding… CRAP van de eerste orde.

    Like

 2. helletocht zegt:

  Nederland leverde in WO 2 van de WE landen
  de meeste (Hollandse) SSers voor de SS killergroepen, 25.000 in totaal,.
  Dat zegt genoeg over ons verraderspotentiëel.

  Like

 3. cat zegt:

  Terzake:gisteren bekeken. Zum kotzen…hij hoort hier niet. Wat en $$#@!&££€%÷×

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Meneer Pennings volledig met U eens. Snotverdomme, Israël MOET VECHTEN om te OVERLEVEN, en de HAATBAARDEN en ander MOSLIMGAJES VECHT OM ALLE JODEN TE VERMOORDEN! Kotsmisselijk word ik van die lulhannes von Rantzig, en ook van al dat goedmensvolk, en uiteraard de hele kliek van “links tot rechts”, die heulen met de ISLAM! Verraders dat zijn het, allemaal!

  Like

 5. Trucker zegt:

  Vijgen na Pasen over die SCHOFTEN heb ik weken geleden al gepend.
  Begrijp echt niet waarom piepeltjes het nodig achten om dan nog eens te KIJKEN EN TE LUISTEREN.
  (ik weet wie en is voor mij voldoende ik hoef die tronies niet te zien ik ruik dat SOORT reeds op afstand

  Trucker zegt:
  25 juli 2014 om 14:52

  Openbare KRomroep BRT deredactiebe…

  lees dit eerst voor te besluiten naar pelgie af te reizen om een arts te bezoeken…

  Ik zal maar dringend een arts nodig hebben en bij één van 120 SCHOFTEN terchtkomen die antisemeit blijken te zijn…nooit te oud om te leren heb ik al tot schade en schande ondervonden in het leven.
  Wacht op de lijst met namen en geef ze eveneens door op Bron’s blog

  Moeite om het woord Gazacaust niet te gebruiken” Auteur: Joppe Matyn
  Belga
  “Moeite om het woord Gazacaust niet te gebruiken” Auteur: Joppe Matyn
  vr 25/07/2014 – 11:35 Joppe Matyn 120 Vlaamse artsen hebben een oproep gedaan aan de Belgische politici om sancties uit te vaardigen tegen Israël. Dat schrijft de krant De Standaard. De artsen zeggen dat het land zich schuldig maakt aan oorlogsmisdaden in de Gazastrook. “Ik heb moeite moeten doen om het woord Gazacaust niet te gebruiken”, stelt viroloog Marc Van Ranst, die de oproep ook heeft ondertekend

  E.J. Bron zegt:
  25 juli 2014 om 17:04

  ONVERSNEDEN ANTISEMITISME! (artsen nota bene!):

  http://www.standaard.be/cnt/dmf20140724_01190544

  Hieronder de volledige namenlijst van de artsen:

  Marc Van Ranst (KU Leuven), Selwa Othman (huisarts), Hanne Bosselaers (huisarts), Daan Van Brusselen (KU Leuven), Wouter Arrazola de Oñate (BELTA ­ VRGT), Dirk Van Duppen (GVHV), Louis Ide (Jan Palfijn Gent), Nemery Benoît (KU Leuven), Dirk Avonts (UGent), Geert Leroux­Roels (UGent), Pierre Van Damme (UA), Steven Callens (UZ Gent), Petra De Sutter (UZ Gent), Patrick Van der Stuyft (ITG, UGent), Paul Van Royen (decaan geneeskunde UA), Jan De Maeseneer (UGent)
  Mede namens tientallen andere medici:
  Aisha Abraham, Heleen Aerts, Myriam Ajaji, Zainab Amajoud, Guy Armand, Geert Asman, Touriya Atar­ houch, Nele Augustyns, Hassania Bakkali, Aurélie Bigaré, Marc Biot, Sofie Blancke, Katrien Bombeke, Inger Brandt, Kim Camps, Ufuk Caydasi, Fabian Col­ le, Luis Carlos Silva Corten, Myriam Cramm, Kristien Daenen, Hans De Beenhouwer, Thomas De Been­houwer, Bert De Belder, Dagmar Deboeck, Wim De Ceukelaire, Johan De Clerck, Steven Declerq, Saskia Deceunick, Chantal De Goignies, Jeroen Dekervel, Lieve De Lille, Tine Demeulenaere, Hakki Demirkapu, Guy De Mûelenaere, Chris Deprédomme, Hanne Desmet, Brecht De Tavernier, Katrien De Troeyer, Marie­-Laure De Vleeschauwer, Pol De Vos, Toenga De Vos, Katrien De Vusser, Caroline De Weer, Anja De Weggheleire, Barbara Dhooghe, Glenn Dhooghe, Marion Dietrich, Dries Dieusart, Elisabeth Dirickx, Natalie Eggermont, Esmael El­Abdellati, Ellen Faes, Louis Ferrant, Ria Follet, Johan Frans, Bala Gezim, Carl Gillebert, Evelyne Gobert, Wouter Goovaerts, Guido Groenen, Jan Gryffroy, Malika Ichichi, Patrick Haazen, Kristin Hendrickx, Joke Herto­ gen, Pieter­Jan Honoré, Sigrid Huyghe, Brecht Ingelbeen, An Jacobs, Celine Jacobs, Bart Jans­ sens, Wim Laffut, Ann Lemmens, Evy Lenaerts, Erik Loosen, Nathalie Lorent, Kaur Manpree, Corinne Maes, Goedele Malfroid, Peter Meeus, Freddy Merckx, Sofie Merckx, Peter Misotten, Alessandra Moonens, Rudy Natens, Jolijn Neels, Rik Nieuwenhuizen, Marie­Christine Payen, Paul Peeters, Ahmad Rawaha, Roy Remmen, Michel Roland, Steven Ronsmans, Christine Rouneau, Egmont Ruelens, Myriam Scholtès, Karl Segers, Lieve Seuntjens, Moene Seuntjens, Werner Soors, Maurice Sterckx, Yoshimi Sumio, Sarah Swannet, Rudi Teulingkx, Tom Teulingkx, Sofie Torfs, Aurore Torsin, Cristophe Van Berckelaer, Jonathan Van Bergen, Karel Van Bever, Lore Van Bruwaene, Cecile van de Konijnenburg, Elisabeth Vandendriessche, Bart Van den Eynden, Debby Vandenheede, Sigi Van den Wijngaert, Hilke Van De Putte, Servaas Van Eeckhoudt, Lowie Vanfle­ teren, Natasja Van Gasse, Johan Vangeneugden, Christiane Van Ghyseghem, Guido Van Ham, Toon Vanhemelryck, Katrien Van Hoorick, David Vanneste, Caroline Van Noten, Erik Vanobbergen, Rita Vanobberghen, David Van Osta, Catherine Van Overloop, Frank Van Steenkiste, Kristien Van Vaerenbergh, Brecht Verbrugghe, Jorien Vercruyssen, Charlotte Verduyn, Jos Vermylen, Joan Vlayen, Iris Vrijhof, An Wauters, Lut Wirix

  Comment geplaatst namens Trucker!!

  Webmaster

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s