Asiel: 60% meer aanvragen – tendens stijgend

Screenshot 21

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Duitsland is wereldkampioen, maar niet alleen met voetballen. Nee, ook wat betreft de opname en erkenning van illegaal het land binnengedrongen mensen. Volgens het Bureau voor de Statistiek van de EU, Eurostat, hebben in het hele jaar 2013 ongeveer 435.000 mensen een asielaanvraag in een EU-land ingediend. Tot vreugde van alle Duitse goedmenschen gingen daarvan 109.580 eerste aanvragen en 17.443 vervolgaanvragen naar Duitsland. Alleen al in de eerste zes maanden van dit jaar dienden 77.109 personen een asielaanvraag in Duitsland in, dat zijn er 60% meer dan het jaar daarvoor, aldus het Bundesamt für Migration und Flüchtlinge (BAMF). Daarmee is Duitsland de “beste van de klas”.

Frankrijk mag zich verheugen in de tweede plaats met 65.000 aanvragen en Zweden krijgt de bronzen medaille wat betreft de meest invasievriendelijke Europese landen met 54.000 aanvragen. Volgens de VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR steeg alleen al tussen 2012 en 2013 het aantal asielaanvragen met 70%.

Maar ook wat betreft het aantal erkenningen kan Duitsland zich laten zien: in 2012 gaf Duitsland aan 17.140 binnendringers de asielstatus. Gevolgd door, op respectabele afstand, Zweden met 9.000 en Frankrijk met 8.645 positieve beslissingen ten gunste van de “Neo-plus-EU-burgers”.

Inmiddels kan het BAMF het werk niet meer aan en eind januari 2014 was er al sprake van ongeveer 100.000 nog niet afgewerkte procedures. Nu moeten er 300 nieuwe medewerkers worden aangesteld.

Screenshot 24

Weldra zullen niet alleen de diverse vijandige clans hun messenmeditatie en door het geloof veroorzaakte oorlogshandelingen bij ons uitvechten, maar zullen ook, net zoals in Frankrijk, de eerste territoriale gevechten tussen Afrikaanse stammen aan de orde van de dag zijn. Maar dan zullen de asiellobbyisten ons vermoedelijk wel vertellen dat dit alles door de pure rentabiliteit van deze toch zo “dringend nodige vakmensen” te verwaarlozen is.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Duitsland, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Asiel: 60% meer aanvragen – tendens stijgend

 1. Jean zegt:

  Dat gaan wij Nederlanders en Vlamingen nog zwaar betalen zowel met geld als met ons leven.
  Wij willen ze eruit en het politiek gespuis haalt ze binnen alhoewel wij toch met 500.000.000 zijn. Raar he? Dat stinkt naar dictatuur of beter gezegd dat is dictatuur.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  En dat alles onder de regie, van de stroheksen der RODE EUSSR, Malmström,Ashton en Reding.
  Ik stel voor dat deze RODE TAKKENHEKSEN om te beginnen ieder 50 van deze verrijkers in huis opnemen. Maar dat zal niet gebeuren, deze RODE KLIEK, de GOEDMENSEN en de POLITIEK CORRECTE BENDE, bij ons van VVD,CDA,PvdA, D66,GL,SP,CU,50+, geven NIET THUIS als zij deze “kansenparels”, in hun huis zouden moeten opnemen. Maar WIJ gewone burgers en belastingbetalers worden met deze uitvreters opgezadeld!

  Like

 3. Roger Catrysse zegt:

  Men zou denken dat onze? leiders de spreuk indachtig zijn hoe meer zielen hoe meer vreugde

  Like

 4. Republikein zegt:

  Gratuliere Frau Merkel.

  Like

 5. cat zegt:

  Het is niet te bevatten voor de weldenkende Europeaan. Zelfs de meest vreedzame mens op aarde pikt dit op den duur niet. Ratten zijn het.Ratten

  Like

 6. cat zegt:

  Het is niet te bevatten voor de weldenkende Europeaan. Het is een rattenplaag. Kan er niets anders van maken. Zo van de jungle of woestijn richting EU.Dit kunnen we niey meer aan.

  Like

 7. Theodoor zegt:

  Dat ziet er goed uit toch?
  De EU, die overal heel goed in is scoort bijzonder goed in de ogen van de linkse partijen die graag de wereld naar Europa willen hebben.
  Ze, die linkse partijen doen net alsof ze de baas zijn over de rest van de oorspronkelijke bewoners.
  Iedereen met een klein beetje verstand weet dat dit gewoon fout moet lopen.
  De linksen hebben geen gezond verstand, ze zijn geesteziek.

  Like

 8. Als je die rot koppen ziet ga je toch spontaan over je nek!En je komt ze overal tegen,dagelijks!Maar ja,daar hebben de Haagse plucheplakkers geen last van;die kunnen zich nog woongenot permiteren,in tegenstelling tot ons die het in zo,n prachtwijk moeten zien uit te houden en te overleven!Want dat is het:overleven,in plaats van leven!En daarvoor ben ik dan 62 een brave,goedwillende burger geweest!Krijg ik dit als beloning!Vinden ze het nog gek dat je hartpatient wordt!

  Like

 9. joopklepzeiker zegt:

  De vooruitgestuurde 5e colonne !

  Like

 10. joopklepzeiker zegt:

  Objectief gezien is dit dus zelfmoord, is dat nu vooruitgang ?

  Like

 11. cat zegt:

  Suicide of Europe.

  Like

 12. desmond zegt:

  Ach zo ontstaat er weer een woning tekort …huizenbezitters waarvan hun woning onder water staat zullen hiervan profiteren…. mits ze niet in hun buurt worden opgehokt

  Like

 13. realist zegt:

  laat ons beginnen met deze migranten te huisvesten in regio’s waar overwegend links gestemd word,laat hen de verrijking aan den lijve ondervinden en dan zullen de ogen open gaan. het is altijd makkelijk om nobel te zijn als je er zelf de last niet van ondervind.
  linksen willen multicuul,awel geef ze de volle laag!

  Like

 14. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Europa zal binnenkort worden veranderd in Eurabia of Eurafrika. Kiest u maar!

  Like

 15. In de eerste helft van dit jaar zijn meer immigranten naar Nederland gekomen dan in dezelfde periode vorig jaar. Ruim 76.000 immigranten hebben zich in Nederland gevestigd, 8.600 meer dan in 2013.
  http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2014/8/Meer-immigranten-naar-Nederland-vooral-Polen-weten-de-weg-1574182W/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2014-08-11|Meer_immigranten_naar_Nederland,_vooral_Polen_weten_de_weg

  Like

 16. realist zegt:

  malmstrom krijgt waarschijnlijk al een orgasme,al die verrijkingen die komen bijdragen aan onze sociale zekerheid(sarcasme)
  eigenlijk mogen we blij zijn dat deze ss-teef niet bij de brandweer werkt want die zou hoogstwaarschijnlijk branden bestrijden met benzine als men haar migratie “beleid” ziet.

  Like

 17. Jan zegt:

  Bijzonder: Duitsland’s eerste moskee: Halbmondlager in Wünsdorf
  https://moscheestrasse.wordpress.com/tag/halbmondlager/

  Met interessant filmpje

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s