De vergeten kindslachtoffers van Hamas en ISIS

Screenshot 8

(Door: Daniel Greenfield – Vertaling: Wim Jongman)

Terwijl woedende linkse menigten, gedrapeerd met hun Keffiyahs, krijsen over Gaza op de openbare pleinen van zo’n beetje elke grote stad, ging ISIS “gewoon” verder met de genocidale opmars richting Bagdad. In de laatste 24 uur vluchtten de Yazidis, een niet-islamitische minderheid, voor ISIS naar een bergtop waar hun kinderen sterven van de dorst, terwijl de wereld toekijkt en zwijgt.

De grimmige realiteit van hun benarde situatie, gevangen gezeten tussen dorst en een genocidaal leger, staat in schril contrast met de valse beweringen over Gaza waar ladingen aan goederen uit Israël de grens blijven passeren tijdens de oorlogstijd, waar de winkelcentra i-Phones hebben en de vijfsterrenhotels taarten aanbieden zo groot dat ze alleen met een hijskraan kunnen worden aangesneden.

Lees verder>>>
(h/t vederso)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Hamas, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

4 reacties op De vergeten kindslachtoffers van Hamas en ISIS

 1. Monalisa zegt:

  Anti-ISIS demonstratie in Haagse Schilderswijk

  DEN HAAG –
  Anti-ISIS demonstranten houden zondagmiddag een ‘mars van de vrijheid’ door de Haagse Schilderswijk. De demonstranten verzamelen zich om 15.00 uur op het Centraal Station en beginnen om 15.30 uur met hun mars.
  Een dikke 300 mensen hebben zich op Facebook aangemeld voor de demonstratie. ADO-fans zouden zich bovendien na de wedstrijd tegen Feyenoord willen aansluiten bij de mars. De politie verwacht in verband met de demonstratie verkeershinder in de stationsbuurt en het centrum, meldt Omroep West.
  Bewoners van de Schilderswijk verwachten rellen, zo zeggen ze tegen de website DeWareReligie.net. ,,Het is overdreven om mijn deur dicht te timmeren, maar dat het zondag geen kinderfeestje gaat worden, daar zijn de meesten in de wijk het denk ik wel over eens.” Een confrontatie met de demonstranten wordt niet uitgesloten: ,,Het is zondag gewoon oorlog hier

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  De progressieven, en de roden zijn de 5e colonne der geiteneukers. En dat zijn ze al meer dan 30 jaar. Het liegen en bedriegen zit ook in de genen van deze mensen. Alles goedpraten van de moslims, en zijn er dan in Irak en Syrië 10 duizenden doden gemaakt, waaronder ook christen en yezedi”s, dan hoor je deze RODE en PROGRESSIEVE HUICHELAARS niet. Ik wal momenteel van iedere socialist en progressief!

  Like

 3. Auke zegt:

  Liegen en bedriegen bestaat bij de gratie van een wezen dat weet, volkomen onafhankelijk, wat liegen en bedriegen is. Liegen en bedriegen heeft niets te maken met context, met politieke voorkeur of met wat wij als mensen de waarheid vinden. Het betekend dat er een externe bron is, die weet wat liegen en bedriegen is. en dat wij (als mensen) door de bron, volkomen objectief, kunnen bepalen wat liegen en bedriegen is.

  Like

 4. Pingback: DE JAKNIKKERS VAN DE HAAT… | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s