FOTO anti-ISIS-demonstratie in Den Haag, 10-08-2014

Screenshot 17

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Tistochwat)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

69 reacties op FOTO anti-ISIS-demonstratie in Den Haag, 10-08-2014

 1. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Wat heerlijk vriendelijk en normaal.

  Like

 2. wim peters zegt:

  Deze demonstraties moeten landelijk gaan worden ,nu het ,,misschien ,, nog kan !
  Kom op Vaderlanders !

  Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  Grooming Children for Jihad: The Islamic State (Part 2)

  Like

 4. Armani zegt:

  Waar zijn die 10 duizenden Niet Radicale Moslims ???? ik zie geen hoofddoeken , geen lange gewaden , ik hoor ook geen openlijke protesten van Moslim organisaties , of vinden die dat niet erg dat er 10 duizenden mensen worden AFGESLACHT omdat ze een ander geloof aan hangen , kinderen worden misbruikt door de ISIS , Al Shabaab , Taliban , Al Qaida , Boko Haram , Hamas enz enz en ondertussen maar schreeuwen dat de Joden aan het gas moeten , omdat Hamas vrouwen en kinderen inzet tegen Israel ???

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Armani 10 augustus 2014 om 18:15

   “Waar zijn die 10 duizenden Niet Radicale Moslims ????”

   Die bestaan niet; er ZIJN geen ‘gematigde’ moslims!
   Er zijn ZWIJGENDE moslims die hun kans afwachten!

   Like

   • Theodoor zegt:

    Er zijn best wel aardige moslims, maar er waren ook wel aardige Duitsers en er waren ook wel aardige Russen en Chinezen en Vietnamezen.
    Toch zijn er in die landen tientallen miljoenen vermoord.

    Het zal in Euopa niet anders gaan als links aan de macht blijft.

    Like

 5. bigljohn zegt:

  Volgens de radio werden ze met stenen bekogeld door Jihad aanhangers. Multicultureel, zich aanpassen aan onze normen en waarden, samen theedrinken met die Duivelaanbidders. Ik kots van de Moslims, de Nederlandse politiek en zijn hondstrouwe linkse kiezers !

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Ik zie twee bekenden op de foto.

  “Alexander Bakker @alexanderbakker · 26 min
  Website De Ware Religie noemt blokkade op Hoefkade ‘overwinning’. ”

  Is het niet vreselijk?
  En wéér zijn ze gestaafd in hun mening dat ze ‘overwinnaars’ zijn!
  Op die manier worden ze steeds brutaler en agressiever.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Laat maar stikken: Bij de tweede blokkade mochten we tenslotte verder.
   En van die stenen heb IK niets gemerkt. Misschien gebeurde dàt op een zeker ogenblik achter ons, met die ongeregeldheden…..
   Trouwens, Tistochwat, zie je niet nóg twee bekenden? Goed kijken!
   De vrouw met de oranje rok en de man met het schilderij voor z’n borst: Jack Terrible en ik!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Oh, sorry hoor: Las even niet goed:
    Je bedóelt ons, natuurlijk!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 10 augustus 2014 om 20:30

    Klopt, ik bedoelde jullie beiden!

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Theresa Geissler: 20.30. uur. Ik zie het Theresa, mooi. Ook Jack staat er duidelijk op!

    Like

   • Frerik zegt:

    Wat had Jack op het schilderij staan? mevr. Theresa

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Frerik, 11 Aug. 08.53U: Een verwijzing naar WOII en D-Day.
    Ja, hij had aanvankelijk wildere plannen, maar dat lieten de spelregels dus niet toe.
    Voor de aanvang van de demo wou een vrouwelijke politie-agent nog even zien, wat er op stond. Goed, hij licht het toe en sta erbij en laat nogal sarcastisch los: “Ja, hoor: Mijnheer heeft de spelregels gelezen; hij neemt ze in acht….” En zij knikt, met zo ’n begrijpend lachje; het leek me een aardig mens, dat het mogelijk ook niet lekker zat, dat ze -de kit dus- niet even duidelijker stelling mochten nemen tegen dat tuig. Ik bedoel maar: Dat schorem zal toch maar een hele wijk tot no-go area verklaren zonder dat ze daar iets aan mógen doen van B&W! IK zou daar ook gefrustreerd van raken als ik de politie was!

    Like

   • Frerik zegt:

    Ik heb het schilderij gezien op de verwijzing van Jack, duidelijk verhaal weergegeven.

    Like

   • Frerik zegt:

    Bedankt voor je antwoord Ik ben trots op mensen zoals jullie en natuurlijk op E.J. Bron die het mogelijk maakt dat we zo kunnen communiceren en op de hoogte blijven van de Waarheid.

    Like

   • Ik had maar wat graag een cartoon van Mohammed meegenomen maar dat werd me thuis hevig afgeraden. Want werd er gezegd; dan houdt de politie je aan wegens provoceren en dan kun je het schilderij afgeven of ze sturen je naar huis met je schilderij en dan kun je de hele demonstratie niet bijwonen. Het schilderij van D-Day meenemen en op je rug de tekst;”Zijn 2 W.O. niet genoeg?” Zijn 2 Wereldoorlogen niet genoeg? En dat heb ik gedaan!

    Like

 7. oud-marinier zegt:

  Geweldig ….NU pas durft men stelling te nemen TEGEN de ISIS , nadat de Amerikanen bommen hebben afgeworpen ? En de Britten en Fransen humanitaire hulp/steun hebben toegezegd ? Beetje LAF …. Is het dan ZO moeilijk om stelling te nemen TEGEN dit soort onmenselijkheden ZONDER dat men eerst afwacht wat de Amerikanen , Britten en Fransen doen ?

  Like

 8. tijluylenspiegel zegt:

  Het faillissement van Nederland, een goedgekeurde demonstratie wordt omgeleid vanwege tegendemonstranten, niet de stenengooiende tegendemonstranten worden aangepakt maar de demonstranten, de omgekeerde wereld.
  Jozias van Aartsen kan nu onmogelijk zeggen dat hij het niet zag aankomen want er werd al van tevoren opgeroepen tot rellen op de site “de ware religie”.
  Op één van de sites die hierover berichten stond een commentaar van één van de laatste autochtonen die nog in de Schilderswijk wonen (ik was al verbaasd dat er überhaupt nog een Nederlander daar woonde) dat er een nieuwe trend is onder het moslimgajes, als ze een Nederlander spotten imiteren ze een mitrailleur en maken er bewegingen bij die moeten suggereren dat ze hem doodgeschoten hebben, Alexander Pechtold vindt dat ongetwijfeld een mislukt grapje…
  Zo diep zijn we al gezonken in dit land

  Like

 9. Doornroosje zegt:

  En de eerste kalifaat is geboren.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Gloeiende vinketering, ik lees net op http://www.geenstijl.nl dat vuil Marokkaans volk, in de Schilderswijk de demonstratie van Pro Patria hebben verstoord. Vuil laf en hypocriet Mocro gespuis, welk wel het demonstratierecht voor zich opeist, maar als een andere groep een demonstatie loopt, dat met GEWELD zitten te verhinderen. Nu ben ik het zat, helaas voor de enkele goede, alle MOSLIMS eruit, en wel zo rap als een haas! UIT NEDERLAND EN EUROPA!

  Like

 11. Doornroosje zegt:

  Sorry, woede overheerste even mijn verstand. De kalifaat moet, het kalifaat zijn.,

  Like

 12. Driek zegt:

  Ongeveer 150 tot 200 mensen hielden zondag een ‘Mars van de vrijheid’. Ze begonnen de mars om 15.30 uur bij Den Haag Centraal Station en liepen van daaruit de Schilderswijk in. De groep vindt dat er te weinig wordt opgetreden tegen de aanhang in Nederland van de terreurgroep ISIS. De tocht door de hofstad was georganiseerd door een Facebookgroep die zich Pro Patria (Voor het vaderland) noemt. Rond 17.00 uur kwamen de betogers weer aan bij het station en was de demonstratie ten einde. PVV-voorman Geert Wilders stelde zondag Kamervragen naar aanleiding van de onlusten tijdens de demonstratie. Volgens Wilders „capituleert de overheid voor de islam en de verwerpelijke sharia die blijkbaar al in Den Haag heerst”.

  Het moet de heren politici nu toch wel duidelijk zijn dat die islam een ramp voor ons land is. Zouden ze nu werkelijk geen enkel schaamtegevoel hebben?

  Like

 13. Jade zegt:

  Hulde voor Geert…

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  O ja, en Jozias ARSCHLOCH alias Jozias de wegkijker is nergens te vinden! Wat een aanfluiting! Respect voor de mensen die hebben meegelopen met de demonstratie.

  Like

 15. Jan zegt:

  Toch zal hier de gemeente en regering moeten ingrijpen want anders leidt dit tot een tweede Belfast. Optocht van geitenneukers en daarop weer van Nederlanders, dat escaleert uiteindelijk al hebben wij alle gelijk.

  Like

 16. Thomasson zegt:

  Het was een geslaagde demonstratie. Er kwamen daar ook mensen uit België. Hoe dan ook de politie liet de demonstranten niet door de Schilderswijk lopen. Het Islamitische vullis, van deze
  Sharia wijk, stond al klaar de demonstranten aan te vallen. Ze riepen daar als bezetenen Allah Akhbar. Denk maar naar: alle ISIS en Gaza demonstraties (is hetzelfde) konden gewoon in het hart van Den Haag (of andere steden) plaats vinden, maar voor deze ‘Tegen demonstratie’ moest de politie afweging nemen om de demonstranten niet verder laten lopen wegens risico voor eigen leven. Het was hart verwarmend te zien dat mensen van alle gelederen van de maatschappij namen deel aan de demonstratie. Dat betekent : eindelijk zien ook mensen die niet zo lang geleden behoorden tot de “Gutmenschen” dat NEDERLAND IS IN GEVAAR. Dat linkse multiculturele praatjes hebben hun validiteit verloren. Wie er niet was? DE PVV. In de Gaza/ISIS demonstratie in Utrecht namen SP, Groen Links nog paar “Gutmenschen partijen en organisaties deel. Zelfs de lage soort mens van het EAJG. Voor ‘Pro Patria’ waren alle demonstranten mensen die voor het doel van rechtvaardigheid kwamen. PVV LIET VANDAAG HAAR WARE GEZICHT ZIEN. Het zijn goedbetaalde politici niet meer en niet minder. EEN PARTIJ DIE HAAR ACHTERBAAN TE MIN VINDT, kan niet lang blijven bestaan.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Niet zo rigoureus, Thomasson
   Ik begrijp de beweegredenen van de PVV nog wel enigszins:
   Ze vonden de opzet natuurlijk te halfslachtig; Alleen tegen de radicalen en NIET tegen de Islam in het algemeen, daar staan ze natuurlijk niet 100% achter.
   Ik ook niet, als ik eerlijk moet zijn, maar het was: Daar even over heen stappen of -als altijd- blijven griepen achter het toetsenbord.
   Een compromis dus, al heb ik er geen spijt van.
   De PVV moest zelf maar eens iets organiseren. En dan ook nog een tikkeltje ondubbelzinniger, dat zou helemáál mooi zijn.
   Nu hadden we niets anders, dus het was best fijn.
   En: Géén kopvodden, die zich als ‘gematigde’ moslima ’s zagen. Dus die hadden best door, dat het hún demonstratie niet was.
   Dat is alweer wàt, toch?

   Like

 17. Simone zegt:

  Dappere dappere mensen die voor hun mening durven uit te komen.

  Like

 18. Theresa Geissler zegt:

  Hé, Verrek, zeg! We staan er op! En duidelijk ook!
  Ik natuurlijk weer eens met een rare grimas(want ik ben nou eenmaal totaal niet fotogeniek) maar goed,het had erger gekund!
  Persoonlijk vond ik het een fantastische middag, Mensen: We waren weliswaar aan een paar restricties gebonden (Alleen tegen het Salafisme, niet tegen de Islam als geheel, maar ook dat had erger gekund: Op de eerste plaats was er geen hoofddoek in de stoet te zien; dat was al een heel obstakel minder. En ten tweede waren een pààr leuzen wèl geoorloofd: O.a. “Geen Jihad in onze st(r)aat” en Ïsis, Isis, krijg de tyfus!” En jullie kunnen er op rekenen dat die dan ook veelvuldig gescandeerd ZIJN!”
  Het was een beetje als orgel spelen in de lagere registers, maar altijd beter dan helemààl niet te spelen.
  En wat ook al fijn was: Kort na aan komst -zo rond tweeën- wisten Jack -Terrible- en ik elkaar onmiddellijk te treffen! EN Lucky bee. Maar die raakten we in de stoet kwijt.Jack en ik hebben tussendoor een cappuccino gepakt; konden we er even tegen. Ik heb er maar voor gezorgd, de verdere tijd wat in de buurt van Jack te blijven, want die is natuurlijk wat slecht ter been en hij had zijn schilderij -nette verwijzing naar WO II- ook nog de hele tijd mee te torsen. Maar hij heeft zich uitstekend gehouden; ik kan niet anders zeggen. En mij viel het ook niet tegen. Natuurlijk nog weer een stortbui en aan het eind hadden we geen droge draad meer aan ons lijf, maar who cares? De stemming leed er absoluut niet onder!
  Even dreigde er onenigheid, toen de politie ons wilde omleiden en een paar lui dat niet namen, maar het liep met een sisser af. Bij een tweede keer gaven ze overigens toe en mochten we wèl doorlopen.
  Trouwens: Lieve God, wat was er nú opeens een kit op de been, zeg! Tjonge Jonge! Bij ons hoede kennelijk niet “de-escalerend” opgetreden te worden! Enfin, je kunt het misschien ook wel zien als bescherming, weet ik veel……
  En er was één ‘princenvlag,’ die zag ik toen we de tweede keer enige minuten halt moesten houden. Dus ik er een ogenblik op afgestoven en uitgeroepen:”Laat Pechtold de kolere krijgen; leve de Princenvlag!” Wat een een erkentelijke opgestoken duim van de drager opleverde. Ik gaf er maar één terug. Nee, de sfeer was echt goed!
  Als ik het nog eens kon Jack en ik overdoen, deed ik het weer!
  En de Volkskrant en GS hebben hele tirades van de aanwezigen staan optekenen, dus daar moeten we ook noch even op letten!
  Nee, echt: Begrensd of niet begrensd, het WAS de moeite waard! En ik zweer het: Geen enkele hoofddoek! -Behalve natuurlijk aan de kant van de weg.
  Wie doet er mee, de volgende keer?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   13de regel van onderen: hoede=hoefde.

   Like

  • Harry zegt:

   Goed van je Theresa , volgende keer hoop ik er ook bij te zijn !

   Maar dat je die luckybee nou toch kwijtgeraakt bent ……………
   Hoorde dat ie een soort batman pakje aan had met gele en zwarte strepen .
   De laatste keer dat ie gespot werd zat ie “luckybee” op dat pak te borduren .
   Die moet je toch zo terug kunnen vinden ?
   Tenzij ie, zoals een bij betaamt gewoon weggevlogen is, richting huis .

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Geintje, uiteraard…..?
    Geen sprake van een of ander carnavalspakkie of zo.
    Leek anders, verrassend genoeg, wel erg op de voorstelling die ik me altijd van hem gemaakt had:
    Kleine, kale West-Javaan op leeftijd met een nogal stoere, want zware, Davidsster om.
    Je ontmoet wel eens vaker lui van de site, waarvan je denkt: Hé, ik had me jou toch anders voorgesteld. En dat is ook helemaal niet gek, natuurlijk.
    Maar bij hèm was dat niet zo, dat was juist het opmerkelijke!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Harry! Zie Lucky bee z’n comment van hedenmorgen 11.23u:
    Weliswaar niet gevlógen, maar wel richting huis!
    Geen wonder dat we hem kwijtgeraakt zijn!
    Typisch Lucky bee, zo ’n handelwijze -veronderstel ik.

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler: 19.44. uur. Respect voor jou Theresa, Jack Terrible, en ook voor Lucky Bee, en alle anderen die hebben laten zien, dat we ISLAMFASCISME en JODENHAAT niet DULDEN! En een volgende keer hoop ik wel erbij te kunnen zijn!

   Like

  • Thomasson zegt:

   @ Theressa Geissler
   Wat leuk zeg? De oh zo politiek-correcte ‘Gutmenschen Zeitung’ DE VOLKSKRANT begint zich langzaam bij te draaien. Ze ruiken waarschijnlijk de toekomstige ONHEIL in de lucht. Ik denk, persoonlijk, dat deze media meer uit eigen belang zich bijdraait. Stinkers als Thomas von den Dunk, Anja Vuilnisbelt en andere multiculti schooiers zijn ‘passe compose’. Tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog deden dat ook heleboel kranten, organisaties en gewone mensen, die tot kort voor de kentering (D-Day en de opmars van de Rode Leger) 100% de NSB hadden gesteund en waren enthousiaste nazi’s. Ze wisten dat ze moesten ook in de nieuwe realiteit overleven.

   Like

 19. Theresa Geissler zegt:

  Zeg, mensen: Het NON-journaal in de bocht:
  In de uitzending van 20.00uur: GEEN WOORD over de demonstratie in Den Haag, vanmiddag.
  Alleen even over een Palestijnen-demonstratie in Utrecht!
  Zóu je die hufters niet?!

  Like

 20. koloth zegt:

  Wat ik er van begrijp is dat de Moslims een onaangekodigde (en dus verboden) tegendemonstratie hielden die behoorlijk agressief was.
  Daardoor werd de oorspronkelijke route van de anti isis demonstranten omgeleid en ging niet meer door de schilderswijk.
  De zoveelste buiging voor de Moslims, maar de confrontatie is nu toch eindelijk wel een feit.
  En ik heb er niets van op het TV journaal gezien, ook wel belangrijk.
  Wordt vervolgt.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Och, behoorlijk agressief…….
   Het was kennelijk gericht op een deel van de stoet, àchter ons, want er gebeurde dan wel iets, maar we konden niet precies waarnemen wàt. Dàt dan, klaarblijkelijk.
   En ja, de eerste omleiding zetten ze dóor; later probeerden ze het nog eens en toen mochten we tenslotte doorlopen.
   Zoals alles meestal is ook dat dus weer wat overdreven; Jack Terrible noch ik hebben er een schram aan overgehouden.
   Het zal ze hoe dan ook niet helpen, wat mij betreft: Bij de eerstvolgende gelegenheid ga ik wéér!

   Like

 21. aquarius4422 zegt:

  Lang gedacht dat theeleut Cohen het dieptepunt van bestuurlijke incompetentie was maar flapdrol van Aartsen bewijst dat het nog erger kan.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Ja, dat ze zich alletwee zo onmogelijk gedragen. Alle twee zijn het Joden. Je zou toch verwachten dat ze hun eigen volk beschermen, in plaats van mee te helpen dat ze het mikpunt worden van moorddadige Moslims !

   Like

 22. treintrien zegt:

  Ik heb groot respect voor iedereen die wél is geweest!
  Jullie doen al die dingen áltijd als ik moet werken!
  Express zeker… snif.
  7 september is er bijvoorbeeld een bijeenkomst met heel veel interessante mensen in Utrecht… en jawel hoor… wéer werkweekend. Hans Janssen en Theodore Dalrymple op één avond:
  http://mises.nl/mises-conferentie-7-september-2013/

  Like

 23. Avidia zegt:

  Wat had ik er graag bij willen zijn, goed van jullie Jack en Theresa, petje af.

  Like

 24. lucky bee zegt:

  Goeie morgen allemaal ik ben zo als je ziet helemaal heel in Dordrecht teruggekomen.Ik heb echter de demonstratie niet helemaal uitgelopen, was in de buurt van Hollandspoor toch maar besloten om naar huis te gaan,ik heb voor de demonstratie al erg veel gelopen reeds vroeg in de morgen in Dordrecht was ik van thuis (Waterstein) naar het zieken huis in Dordwijk gelopen, eerst daar de bus kunnen nemen.Ook in Den Haag heb ik de Mauritshuis bewonderd, en dan het Binnen hof binnen gelopen,in buitenhuis heb ik besloten een bioscoop te nemen, maar aangezien ik geen film leuk vind ben ik de spuistraat en ergens een biertje gedronken . het was in de tussentijd 12 uur.Ik heb nu nog steeds spier pijn van de vele wandelingen.Now tot de volgende keer, maar dit keer zal ik voor heer niet meer zo veel Joggen.

  Like

 25. Jaantje zegt:

  Fijn te lezen dat iedereen heelhuids is weergekeerd van deze bewogen demonstratie.
  Was er helaas zelf niet bij aanwezig.
  Las iets van een herhaling/herkansing op 20september?

  Op 10aug is er eentje in Amsterdam daar ga ik niet heen men wil doormiddel van die demonstratie de hulp inroepen van de VN tegen IS in de oorlogsgebieden en dat is nou juist hetgeen dat ik ten zeerste afraad sta er iets anders in.

  Like

 26. Jaantje zegt:

  Op 10aug moet zijn 30aug…

  Like

 27. Jan zegt:

  Bloggers website EJBRON bekende rechts-extremisten

  Volgens de Anti-Fascistische Aktie (AFA) werd de demonstratie van afgelopen zondag in de Schilderswijk in Den Haag niet geleid door bezorgde burgers, maar door ‘bekende rechts-extremisten’. De Mars van de Vrijheid was aangekondigd en georganiseerd door Pro Patria en was volgens deze organisatie een protest tegen de radicaalislamitische IS-beweging die dood en verderf zaait in Irak en Syrië.

  ‘Op de dag van de demonstratie bleek dat de demonstratie werd georganiseerd door bekende rechts-extremisten en neonazi’s’, schrijft AFA. Volgens deze linkse organisatie werd zondag ook duidelijk dat het ‘niet ging om IS an sich, maar dat het vooral een anti-moslimprotest was.’

  De mensen die ageerden tegen de demonstranten, worden volgens AFA onterecht neergezet als IS-aanhangers.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3717878/2014/08/13/AFA-anti-IS-demo-was-van-extreemrechts.dhtml

  Like

 28. vctleman zegt:

  Muslim Defence League (MDL, AL-QAIDA afd. in Nederland) gaat demonstreren op het Spuiplein!

  Terwijl ISIS en alle andere jihadisten met de machtsvertoning bezig zijn, worden er walgelijke moslim monumenten gelanceerd! Cultuurfanaat J. van Aartsen is dolblij met zijn hoofddoek monument op het Spuiplein! Op deze plein hebben de PvdA, SP, D66 en GL de Nederlandse vlag controversieel en provocatief verklaard en de propagandastandpunten van Nederlandse ISIS tak, onder de vlag MDL (Muslim Defence League) hebben overgenomen!

  Veel corrupte bestuurders, anti-Nederlandse gemeenten, alle moskeen in Nederland, stimuleren/organiseren moslims om daarheen te gaan en tegen G. Wilders te demonstreren!!

  Een onvoorstelbaar dom signaal richting de ISIS jihadisten. Op 20 september verwacht van Aartsen op deze plek 10 000 den moslims! De centrale plekken zijn dus aan de jihadisten aangewezen, namelijk het Spuiplein aan ISIS aanhangers? Dit is echt ongelooflijk erg! Een vernietigend realiteit voor onze hele cultuur en leefwijze. Wat is dit erg.

  Terwijl de zwarte terreur vlag van ISIS wappert op het oorlogsmonument, Jozias van Aartsen financiert islam in zijn stad!

  Het decadente en weerloze Nederland is bezig in elkaar te zakken.

  Effectief geeft van Aartsen en kabinet Rutte daarmee vrij spel aan de ISIS en HAMAS. De ontwikkelingen in de Schilderswijk, worden nu beloond, er is ook ook een moslimmonument gelanceerd als start signaal voor de overname van hele stad…! Corrupte politiek ziet de Schilderswijk als een pilotproject.

  Vijandelijke machthebbers hebben de Schilderswijk als voorbeeld, een experiment wijk gemaakt en nu de centrale pleinen worden doelwit verklaard…!

  Bij succes en weinig weerstand vanuit de overheid en/ of bevolking, zoals nu het geval is in Den Haag, zal het islamiseringsproject naar iedere verwachting ook gevolg gaan vinden in andere wijken en steden waar er een significante moslims minder- of zelfs meerderheid is.

  Elite met zijn hoofddoekmonument, moskeen en door de gemeente gesponsorde demonstraties wilde aantonen hoe de effectieve overname van Nederlands grondgebied door moslimfundamentalisten onder alle voorwaarden getolereerd mag worden.

  En er schuilt een groot gevaar in het ontstaan van een meerderheid van moslims in den Haag met de steun van PvdA, SP, D66 en GL.

  J.Van Aartsen als burgemeester moet weg die gefaald heeft en berecht worden wegens het faciliteren van ernstige bedreigingen door ISIS, AL-QAIDA en HAMAS in de stad.

  Vriendelijke Groeten

  Victor LEMAN

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s