Het islammonster en de vaderlandse pers

Screenshot 1(Door: Erik60)

Je kon er de laatste weken niet naast kijken. Wie een krant leest, naar de radio luistert of een publieke zender op tv aanzet, het is een en al Gaza dat de klok slaat. Een mens kan gek worden van zoveel indoctrinatie. Steeds maar weer die eenzijdige subjectieve journalistiek over de Gazastrook. Geen greintje objectiviteit in de nieuwsberichten of de talloze reportages. Israël is de boosdoener en de Palestijnen zijn zielig. Één krant is ietwat objectiever in zijn berichtgeving en dat is De Telegraaf. Maar de rest van de schrijvende pers is om te huilen. Zij brengt al verschillende decennia dezelfde linkse zeurende oude mannen journalistiek.

Het is misschien heel cru gezegd, maar bijna alle kranten hangen aan de lippen van de terreurorganisatie Hamas. Deze moordenaarsbende houdt bijna heel de vaderlandse pers gegijzeld. Zij schrijft wat Hamas haar dicteert. En dat doet pijn voor veel jonge journalisten die  zich graag willen bewijzen. Maar het is voor hen niet anders. Zij moeten luisteren of ze vliegen eruit. Want de eigenlijke schuldigen in dit journalistieke drama zijn de hoofdredacteuren. Zij alleen bepalen wat er in de krant komt. En bijna alle hoofdredacteuren zijn links georiënteerd en weigeren het kwaad te zien in de kwaadaardige islam. Zij vinden moslims zielig en proberen hen daarom steeds uit de wind te houden. Maar het gaat daar alleen niet om. Hoofdredacteuren vinden zichzelf een elite binnen de elite en het klootjesvolk moet maar lezen wat zij belangrijk vinden. Want zeg nu zelf: al verschillende jaren worden christenen in het Midden-Oosten vervolgd en op gruwelijke wijze uitgemoord. Al jaren is er een genocide op christenen aan de gang. Dit was niet belangrijk genoeg voor de vaderlandse pers, want wat is het leven van een christen nu waard? Het leven van een moslim is meer waard in de ogen van onze hoofdredacteuren. Want moslims zijn zo zielig en kwetsbaar. Zelfs nu deze dolle vijand ISIS onder ons is en elke andersdenkende graag naar de andere wereld wil helpen, wordt dit vakkundig verzwegen. ISIS is hier, maar voor de vaderlandse pers zijn ze hier niet en is het maar een spel van enkele kwajongens. Mensen die geen internet hebben en niet op zoek gaan naar objectieve nieuwsgaring zijn een vogel voor de kat.

Zo was het in de jaren zestig en zeventig ook. De vaderlandse pers hing toen ook aan de lippen van Arafat, die eigenlijk niets anders was dan een bloeddorstig monster. Deze terreurleider kreeg begin jaren negentig de Nobelprijs voor de Vrede. Een grotere Joden- en christenmoordenaar liep er niet rond in het Midden-Oosten. De vele onschuldige slachtoffers in Libanon, Jordanië en Israël, die nutteloos vermoord zijn door zijn elitetroepen, zijn niet te tellen. Maar links zag in hem een Angel of Peace en gaf hem prompt de Nobelprijs. Het elitaire links van die tijd wist toen maar al te goed wat de Palestijnen met de christenen gedaan hadden in Libanon. Christenen waren toentertijd voor de Palestijnse moslimbendes vogelvrij.  Zij werden ontvoerd, gemarteld, verkracht, de ogen uitgestoken, ledematen werden afgesneden en ze werden op gruwelijke wijze vermoord. De kinderen werden geslagen, geschopt en uiteindelijk werden hun vingers afgesneden, zodat ze later niet tegen de Palestijnen konden vechten. De VN had toen aanwijzingen dat de hellehonden van Arafat een christelijke school overvielen en alle kinderen met hun schooluniform nog aan staande in de tuin van de school vermoordden. Ook verkrachtten de elitetroepen van Arafat veel jonge christelijke kleuters. Dit alles in de naam van de Palestijnse zaak. Maar daar lees je niet over in de vaderlandse pers. Terwijl het nu niet anders is. Ook nu vermoorden de terroristen van Hamas graag onschuldige vrouwen en kinderen. Hamas gebruikt talloze vrouwen en kinderen als menselijk schild. Deze terroristen zijn lafaards van het ergste soort. Maar zoals we nu weten, is dit eigen aan moslimfanaten.

En de pers bleef zwijgen over ISIS. Tot nu toe. Nu de Amerikanen die massamoordenaars aan het bombarderen zijn, kan ze niet meer wegkijken. Maar wat heeft onze vaderlandse pers toch gedaan om steeds maar weer de multiculturele samenleving in de bloemen te zetten? Indien zij haar werk naar behoren had gedaan en een objectieve berichtgeving nagestreefd had, dan waren er niet zoveel slachtoffers te betreuren geweest van deze opgedrongen samenleving. Dan hadden onze beleidsmensen in Den Haag de ongebreidelde import van kanslozen wel moeten inperken, omdat de gehele publieke opinie dit wenste. Nu het gevaar zich tussen ons bevindt, weigeren zij nog om het op een objectieve wijze aan de man te brengen. De roof-jihad op onze ouderen gaat onverminderd door. Bijna dagelijks worden in ons land ouderen op brutale wijze beroofd en geen enkele journalist wil of kan de link leggen naar de roof-jihad. Wat een bende losers zijn onze journalisten toch. Het wordt hoogtijd dat er een nieuwe onafhankelijke krant komt die objectieve nieuwsgaring en reportages brengt. Een krant die het beestje bij de naam noemt en niets achterhoudt of als een kat rond de hete brij heen draait. Een krant waar geen linkse literaire hoofdredacteur de scepter zwaait. Een krant vol strijdlustige journalisten die de onderste steen boven halen. Want in een normale democratie met normale journalisten had onze Minister van Buitenlandse zaken allang kunnen oprotten. Dan hadden de kranten steeds vol gestaan met zijn blunders en hadden ze in Den Haag geen andere keuze gehad dan hem aan de deur te zetten.

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Censuur, Desinformatie, Hypocrisie, Islam, Linkse Kerk, mainstream-media, Nederland, Rotzakken. Bookmark de permalink .

30 reacties op Het islammonster en de vaderlandse pers

 1. koddebeier zegt:

  Het merendeel van de Nederlandse pers zijn linkse landverraders, die pro 5e colonne zijn. het zijn de nieuwe NSBers en zo ziet U, er geen verschil tussen socialisme of nationaal socialisme.

  Like

 2. Lucie zegt:

  Nou,dan moet je zien wat die “objectieve” Televaag over de ramp met het vliegtuig in Oekraíne schrijft.
  De koppen op de voorpagina’s getuigen van grote leugens tegenover Rusland.
  Obama en Kiev zijn de boosdoeners in dit drama,maar Putin krijgt de schuld terwijl er tientallen bewijzen staan op internet dat Obama en Kiev de daders zijn.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Heel goed van U verwoord Erik60! Ik ben het volledig met U eens, dat we in Nederland geen objectieve schrijvende pers meer hebben. Gezwegen van de totaal rode omroepen, en het staatsjournaal. Noord-Korea kan daar nog wat van leren. Bah, wat is er van Nederland geworden!

  Like

  • koddebeier zegt:

   Tom, De Nederlandse pers van kranten en tv, zijn het kankergezwel van Nederland, die het land verzwakken en verzieken van binnenuit !!
   Objectieve verslaggeving en onderzoek naar misstanden door journalisten kennen we in dit land al jaren niet meer !!

   Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Voor de lol: de lezers van de Volkskrant vinden in meerderheid dat hun eigen krant te veel de kant van Israël kiest. Terwijl dat vod natuurlijk voortdurend de kant van de Palestijn belicht. Maar dat is nog niet goed genoeg voor de linxe lezers, die zijn pas tevreden als de Jodenhaat tot resultaten heeft geleid en Israël van de kaart is verdwenen. WTF? Dus deze linxe krant, die de waarheid niet eens zou herkennen, als die op de stoep zou staan is nog niet fout genoeg voor hun lezers? Het wordt echt tijd voor een rechtse krant, misschien dat de Azijnbode dan eindelijk weer erkenning krijgt als linxe PvdA-bode. Want meer is het niet.
  Doe mij maar het internet.

  Like

 5. Driek zegt:

  Duidelijk, recht voor z’n raap. U heeft het mooi neergezet.

  Like

 6. Van harte eens Erik!
  Ik leg al jaren de schuld bij de laffe, islam verzwijgende politici en geestelijk leiders, m.n. de christen-lijken.
  En uiteraard zijn het dan de mediamagnaten, die ons hun leugenachtige werkelijkheid door de strot blijven duwen.
  Gelukkig hebben we nog een vrij internet.
  Shalom
  Ben

  Like

 7. wim peters zegt:

  Het is niet te geloven ,heet dit land Nederland van JohanCruyff,Abe Lenstra ,Joop Soetemalk en vele andere groot heden ? Nee zo heten we niet meer,we zijn overblijfsel van jarenlang PvdA en
  D66 machtsmisbruik en domheid van de kiezer.Laat dit niet nog eens gebeuren ,want dan is het misschien ,,ECHT,, te laat !!!

  Like

 8. Vederso zegt:

  Vlad Tepes ziet dat er in de MSM, onder druk van de werkelijkheid, iets aan het veranderen is in de berichtgeving. Ik zie deze verandering niet. Als je nog steeds Gaza als een geïsoleerd conflict presenteert en niet als onderdeel van een globale jihad, dan zijn je ogen nog niet open gegaan;

  Vlad Tepes: Just to be clear, what I mean by the title is in the past few weeks, the official speeches of muslim leaders and well publicized actions of islamic group, even, to a degree, in the usually supportive MS media, has started to make it clear to the average person what Islam actually believes. Actually stating their desire to fight ‘unbelief’ and force all people under sharia etc. Taqyyia drops away like leaves from a Maple in the fall.

  This is an interesting development and will have implication to blogs like this. However even if we no longer appear necessary, we should remember the lesson that the media simply cannot be trusted and there has to be independent voices that tell the truth about things not in line with the agenda of the powerful. If the MSM swings around to dealing with the truth and even assists with the recovery of classically liberal values, it is still subject to subversion, cultural diversion and hijacking by agencies that control its value though denial of access to airwaves and so on. There always has to be alternative voices.

  Like

 9. Zolang er geen rechtse krant en rechtse nieuwszender is,zolang blijft onze voorlichting beperkt tot een te kleine groep mensen.Mensen die hangen aan de lippen van propogandisten!

  Like

 10. jantjeuitnl zegt:

  @Vederso: Obama die zijn vriendjes laat bombarderen. Er is nog hoop.

  Like

 11. Michael Jacobs zegt:

  Het artikel laat twee aspecten onvermeld: (1) de linkse, zwakke, ‘vrouwelijke’ pers aanbidt de sterke ‘mannelijke’ Arabieren en hun geweld; (2) de politiek kiest sinds 1973, onder zware bedreiging, de Arabische olie en moskeeën in plaats van de Joden en hun Bijbelse cultuur – deze voorkeur sijpelt dóór naar de redactie-kamers.

  Like

  • Van mij mogen ze verzuipen in hun olie!Uiteindelijk redden we het heus wel zonder die veel te duur betaalde olie!Van mij mogen ze dat chantage-contract vandaag nog opzeggen;zeker weten dat er in no-time andere oplossingen tevoorschijn komen,die nu onderin een kast liggen om Arabie en de Bilderberg-maffia ter wille te zijn!

   Like

 12. Jan zegt:

  Like

  • En wie betalen onze media?Zou ik wel eens willen weten!Een beetje reporter moet toch over zijn/haar nek als er iedere dag weer leugens moeten worden verteld/geschreven!Of hebben die lui helemaal geen geweten meer?

   Like

   • treintrien zegt:

    Echt lezen, Yvonne:
    Eurabie- Bath Ye’Or.
    Die link(s)e loetjes in de jaren zeventig hebben dit afgesproken via de EU (toen nog EEG). Niet alleen moest Europa immigratie van moslims toestaan, ook moest de arabische cultuur bevorderd worden. Er mocht niets negatiefs meer geschreven worden over moslims. Ieslam ies vrede. Bladiebla. Olie voor immigratie.

    Pamela Hemelrijk (Vrede zij met Haar 😉 grimlachje) constateerde :
    “Jarenlang heb ik me afgevraagd hoe het mogelijk was dat onze autoriteiten, zonder uitzondering, allemaal letterlijk dezelfde zoetsappige cliché’s bezigden als het over moslim-immigratie ging. Niet alleen hier, maar in heel West-Europa! Nooit eerder, zelfs niet toen half Suriname naar de Bijlmer verkaste, had ik er eentje horen lullen over “onderwijs met behoud van eigen taal en cultuur”, of “verrijking van de samenleving”. En nu deden ze het ineens allemáál! Ze leken wel gehypnotiseerd!”
    Hier de hele column uit 2005:
    http://www.meervrijheid.nl/?pagina=1391

    Oh wat mis ik dat mens toch!
    Er werkt nu een Hemelrijk bij GS. Die heb ook een lekker pennetje. Stiekum hoop ik dat ’t familie is en dat ’t in de genen zit 😉 Beetje lekker Buikhuisen 😉

    Like

   • susan zegt:

    Het mediafonds met raad van toezicht aan het hoofd,die vnl linkse figuren kent,oa George Lawson, vroeger plv directeur OCW en ambassaderaad voor de kunst in Berlijn en voorzitter podiumkunsten met vnl. linkse vriendjes, heeft nog meer van die functies en adviseert nu gemeentes om gebied van kunst en cultuur.

    Like

 13. U.G. Kempenaer zegt:

  De telegraaf is een flutkrantje. Spreekbuis van de vvd. Oorlogshitsers die Rusland belasteren. Nee, van de telegraaf hoef je niets goeds te verwachten. In de oorlog fout en nog steeds fout.
  De rest van de kranten zijn extreem-links. Cultuurrelativisten en autochtonenhaters.
  De politiek is of maligne en landverrader of incompetent en ziende blind. Die begrijpen het probleem niet en kunnen en willen het ook niet oplossen.
  Het antwoord moet komen van een georganiseerd verzet die het land bevrijd van de landverraders en de vijfde islamitische colonne.

  Like

 14. U.G. Kempenaer zegt:

  bevrijd+t

  Like

 15. jaantje zegt:

  Helemaal mee eens de media is te eenzijdig en schrijven allemaal hetzelfde riedeltje…geen wonder dat bijna niemand meer een krant koopt.
  Al opgevallen dat het wel erg stil is geworden in de verslaggeving van Syrië?
  Wel over de veroverde gebieden het kalifaat maar niets over Syrië terwijl er hele steden belegerd worden en hele dorpen weggevaagd en de mensen afgeslacht.
  Hulp gaat naar de vluchtelingen kampen en die zitten vol met spul van de jihadi’s.

  Like

 16. Avidia zegt:

  Yvonne, die mensen hebben geen geweten, ze denken alleen aan hun eigen hachje zoals alle linksen doen, allemaal eigenbelang.

  Like

 17. Joost Visser zegt:

  Soms moet je eens kijken wat de andere partij te melden heeft. Van de demonstratie van vandaag heb ik niets gezien op de Moslim Omroep. Hilarisch is wel het volgende wat mijn oog trof.

  NOS moet zich schamen’, maar weet niet waarvoor

  12 juli 2014 32 reacties

  ‘Shame on you NOS!’
  Verbaasde uitdrukkingen op de gezichten van Haagse voorbijgangers als een menigte met Palestijnse vlaggen en ‘Palestina Vrij!’ scanderend langs hen voorbijtrekt. Nog verbaasder is de aanwezige NOS-verslaggeefster, die leuzen aanhoort als: ‘Shame on you NOS!’ en zelfs ‘NOS schande, bloed aan je handen’. Niet verbaasd zijn zij, die de afgelopen dagen social media in de gaten hebben gehouden. Sinds de escalatie in de Gazastrook, waarbij inmiddels meer dan 100 Palestijnen zijn omgekomen, worden op Facebook massaal protestberichten gedeeld. Protestberichten, die vooral protesteren tegen de berichtgeving, die in hun ogen eenzijdig is. En daarbij gruwelijke foto’s van gewonde kinderen, met bijschrift: ‘De Nederlandse media zal je deze beelden niet tonen.’ De berichten werden gedeeld en gedeeld en zorgden voor een zeer hoge aanmelding voor de demonstratie tegen het leed in de Gazastrook en tegen de muur, die vandaag begon op het Spuiplein in Den Haag. Niet eerder zag ik dan ook een demonstratie tegen het geweld in Palestina met zoveel mensen. Hoeveel precies, is gissen. De NRC spreekt van 500, de NOS van duizenden en een woordvoerder van een van de organisators van de protestmars, ‘Youth for Palestine’, spreekt zelfs van minimaal 7500 demonstranten.

  ‘Eenzijdige berichtgeving’
  Het publiek op het Spuiplein is divers. Jonge allochtone jongeren zijn in de meerderheid, maar er zijn ook moeders met buggy’s en autochtone bejaarden op de demonstratie afgekomen. Ze zijn hier om hun solidariteit te tonen, maar in elk gesprek komt de berichtgeving van de Nederlandse media ter sprake. ”De Nederlandse media vertellen wel over een raketje van Hamas, maar zwijgen over de doden, die er vallen in Gaza,” meent een van oorsprong Palestijnse jongen, gehuld in de vlag van zijn vaderland. “De Nederlandse media zijn nog steeds pro-Israël. Dat komt ook door de sterke Israëlische lobby. Als er een medium kritisch durft te zijn, wordt het meteen op de vingers getikt door het CIDI,” valt een andere demonstrant hem bij. Een van de woordvoerders van ‘Youth for Palestine’ vindt het schandalig dat er door de Nederlandse politiek en media wordt gedaan alsof Israël zich op dit moment verdedigt tegen de raketaanvallen van Hamas: “Het is precies andersom. Hamas probeert zich te verdedigen tegen Israël.”

  NOS: ‘Wij zijn objectief’
  De aanwezige verslaggeefster van de NOS zegt geschrokken te zijn van de kritiek omtrent haar werkgever. “Ik denk echt dat wij een medium zijn, dat zo objectief mogelijk opereert. Wij bespreken in elke vergadering of we objectief berichten over de zaak en dat doen we volgens mij. We hebben zelfs twee correspondenten, één in Israël en één in Gaza.” Volgens de verslaggeefster krijgen ze andersom net zoveel klachten van mensen, die vinden dat ze te pro-Palestina zijn. “Maar ik heb niet het gevoel dat we een kant kiezen.”

  Ophef over hakenkruis
  De aanwezige jongeren nemen geen genoegen met dit antwoord. Zeker niet als ze via hun smartphones hoogte krijgen van verslagen over de ruim twee uur durende protestmars. De focus wordt gelegd op een vlag met een hakenkruis. “Kijk, dit bedoelen we nou,” vinden drie jongens, die een Palestinavlag omhoog houden, “als je om je heen kijkt zie je alleen maar normale borden en vlaggen, maar dan wordt één zo’n stom bord eruit gepikt om ons te framen.” Een jonge demonstrante met een Palestijnse vlag op haar wang geschminkt knikt instemmend. “Bovendien heeft de organisatie die vlag veroordeeld en gevraagd om hem weg te doen, dus dat is niet waar deze demonstratie om draait,” vindt ze. Inderdaad worden we met name omringd met vlaggen van landen: Palestijnse, maar ook Marokkaanse en Turkse vlaggen en borden met leuzen als: ‘boycot Israel’, ‘Shame on you NOS/PVDA’ ‘Stop het bloedbad in Gaza’ en diverse borden met een foto van de 16-jarige Palestijnse jongen, die vorige week in de media kwam, nadat hij in brand was gestoken als vergeldingsactie voor de drie ontvoerde en gedode Israëlische jongens. Om half zeven eindigt de protestmars na een middagvullend programma, bestaande uit anderhalf uur speeches en twee uur lopen door de hofstad, bij het eindpunt: Den Haag Centraal. De organisatie vraagt mensen een rij te vormen voor een laatste speech, maar veel mensen kiezen ervoor het station binnen te gaan. De demonstranten kwamen uit heel Nederland (van Purmerend tot Enschede) en het duurt inmiddels nog maar drie uurtjes voor de iftar aanbreekt.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Joost Visser: 05.02. uur. Dat betekent niet meer, of minder dat ons land verdeelt is tot op het bot! Sociale cohessie, dat kunnen we wel vergeten. LINKS/PROGRESSIEF heeft net als VVD,CDA,PvdA en uiteraard D66, gekozen voor de moslims, en tegen de eigen- van oorsprong-Nederlandse bevolking. Zo zie ik het!

   Like

 18. Joost Visser zegt:

  Toch nog eentje, een kop van een video :

  Politieagente ‘Werken en vasten gaat goed samen bij de politie’

  Geeft toch het failliet aan van een organisatie die 24 uur per dag alert zou moeten zijn? Je zal maar om 5 uur ´s middags een noodoproep krijgen en je ´moslimmaatje´ heeft een dag niet gegeten.

  Bij andere onrendabele overheidsorganisaties betaald door de belastingbetaler kan ik mij er nog wat bij voorstellen, maakt toch geen verschil, maar de politie?

  Like

  • koddebeier zegt:

   Ach Joost dat is nog niets, in mijn regio zit bij de politie een moslima op de afdeling die wapenvergunningen verstrekt…………..waar zouden deze gegeven terecht kunnen komen ????? Maar ja , de overheid en nadenken, bijna niet te combineren toch ?

   Like

 19. wouteenhoorn zegt:

  Zeg je krant toch op en ga naar sites die durven. Daar alleen heb je ze mee. Ik geef er in ieder geval geen stuiver meer voor uit.

  Like

 20. 4sjun zegt:

  Precies wouteenhoorn. Van die krant hoef je geen verhalen over de islamisering van Afrika, het Midden Oosten en Europa te verwachten al kan men er niet altijd omheen weg te blijven kijken van de gemulticultiveerde ‘verrijking’. http://bit.ly/1A76WMM

  Het zal niet voor niets geweest zijn dat Pieter Broertjes (jarenlang hoofdredacteur bij de Volkskrant) namens de PvdA als burgemeester van Hilversum benoemd is. Om voorbij te kunnen komen aan zulke vooral rode poortwachters naar de massamedia is het dus handig gebruik te maken van internet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s