In Irak dreigt een genocide op minderheden

Screenshot 6

(Vertaling: E.J. Bron)

De gruweldaden van de radicaalislamitische terreurbeweging “Islamitische Staat” (IS, voorheen ISIS) nemen in Irak intussen de omvang aan van een genocide. In het veroverde middelste en noordelijke deel van het land worden successievelijk christenen, Koerden en Jezidi´s vermoord en verdreven. Het doel van de terreurbeweging is een religieuze zuivering van haar kalifaat. Zo dient ook het heiligste monument van de moslims in Mekka, de Ka´aba, vernietigd te worden, omdat men geen stenen mag aanbidden.

De VS opnieuw militair actief in Irak

De VS hebben met het oog op het oprukken van de radicale islamieten naar de Irakese Koerdenhoofdstad Erbil nu luchtaanvallen uitgevoerd en zijn zodoende twee jaar na de officiële aftocht van het leger weer militair actief in Irak – officieel om een “religieuze genocide” te verhinderen. Maar in werkelijkheid worden de luchtaanvallen vermoedelijk uitgevoerd uit angst om het Amerikaanse consulaat in Erbil, omdat de IS-terroristen al maandenlang woeden in Irak en hier tot nu toe ook door de Amerikanen niets tegen werd ondernomen. Ook het afslachten van christenen en andere minderheden in Syrië was voor de VS tot nu toe geen aanleiding om de radicale islamieten een halt toe te roepen of zelfs de wapenleveranties aan hen te stoppen. Zo zouden talrijke Jihadisten van IS in het geheim in door de CIA geleide trainingskampen in Jordanië zijn opgeleid voor hun strijd in Syrië.

Partners van de VS en de EU financieren IS

Interessant zijn ook de achtergronden van de financiers en ondersteuners van de radicale islamieten in het Midden-Oosten. Het is algemeen bekend dat Qatar, dat het wereldkampioenschap voetbal in 2022 organiseert, evenals Saoedi-Arabië, Koeweit en Turkije de terroristen financiële en logistieke hulp doen toekomen. Al deze landen zijn handelspartners en bondgenoten van de Europese Unie en de Verenigde Staten. Turkije heeft willens en wetens gewonde strijders in ziekenhuizen weer fit gemaakt en zou zelfs trainingskampen voor Jihadisten op eigen territorium hebben toegestaan. In een interview met de Franse tv-zender “France 24” beschuldigde de minister-president van Irak, Nouri al-Maliki, Qatar openlijk van het financieren en bewapenen van IS-terroristen.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Arabische wereld, Barbarisme, Censuur, Desinformatie, EUSSR, Genocide, Hypocrisie, Irak, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, kalifaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Qatar, Rotzakken, Saoedi-Arabië, Terrorisme, Turkije, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

18 reacties op In Irak dreigt een genocide op minderheden

 1. Jelle R zegt:

  Zijn er bronnen die aangeven dat CIA jihadisten opleidt in Jordanië? Ik zou het dan graag willen lezen.

  Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  Het lijkt mij de hoogste tijd om onze Patriot raketten terug te halen uit Turkije.
  Het land gedraagt zich al lang niet meer als een Navo bondgenoot.

  Like

 3. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  De genocide is al weken gaande, alsook in Nigerie. Genocide voor de Joden dreigt zolang Hamas etc. bestaan. Maar het plan van de ISIS om de Ka’aba te vernietigen, dat is interessant.

  Like

 4. Harry zegt:

  Het slimste dat we kunnen doen is die twee islamitische groepen tegen elkaar opzetten . En dan de verliezers steeds een beetje helpen zodat ze ongeveer even sterk blijven en elkaar maximaal uitdunnen . Steeds een beetje voeren en opstoken dat vuurtje .
  ” Till the last man standing ” .

  De enige optie tenzij we zelf van die megapaddestoelen willen gaan kweken .

  Like

 5. peterselie1 zegt:

  Het is mij opgevallen dat de journaille de laatste tijd iets meer de vrije hand hebben gekregen van de redacties om de negatieve islam gerelateerde problemen in hun artikelen te verwoorden. Natuurlijk is er op ELKE redacktie een AIVD informant werkzaam, zelfs de AIVD merkt het aan alle kanten dat deze anti Israël hetze uit de klauw dreigt te lopen in ons kikkerlandje vol met verraders.

  Zelfs dit artikel van, von der Dunk doet mij stijl achteroverslaan van verbazing en doet mij sterken in mijn mening over journalisten die voor de Mean Stream Media werken als broodschrijvers, welke geen idealisten zijn en nooit uit eigen beweging een dergelijk stuk zonder toestemming van hun redacteur DURVEN te schrijven.

  ‘Het Midden-Oosten wordt steeds meer een binnenlands probleem’
  ‘De traditionele wegkijkpolitiek, waarbij de beweerde neutraliteit in de praktijk op partij kiezen voor Israël neerkomt, wordt onhoudbaar’, schrijft Thomas von der Dunk.
  In Oeganda zitten radicale evangelische predikanten uit Amerika achter de jacht op homo’s en in Oekraïne blijken Russisch-Orthodoxe separatisten het speciaal op protestanten te hebben voorzien, terwijl de voor hun avontuur bestemde wapens in Moskou door popes worden gezegend.

  Wie mocht denken dat religieus fanatisme, verbonden met haat jegens alle andersgelovigen, het exclusieve voorrecht vormt van joden en moslims in het Midden-Oosten, of in de christelijke wereld tenminste sinds de Godsdienstoorlogen van de 17de eeuw verdwenen is, heeft de afgelopen weken even niet opgelet. Wel is het – zeker niet onbelangrijk – ginds een graadje erger, en resulteert die haat daar in bloedige gevolgen op een aanzienlijk grotere schaal, zoals we dezer dagen weer kunnen constateren.

  Vredelievendheid
  Vrijwel alle religies prijzen graag hun eigen vredelievendheid aan, maar tegelijk is er natuurlijk wel nog dat Woord van God, in cryptische geschriften van eeuwige geldigheidsduur vastgelegd, waaraan iedereen zich in het ondermaanse dient te houden. Ook de ongelovigen, ja, vooral die – Und bist du nicht willig, so brauch ich Gewalt, om uit Goethes Erlkönig te citeren.

  Te weinigen huldigen dan helaas de variant die ik laatst op internet aantrof – Und bist du nicht willig, so brauch ich Geduld (In geldbeluste bankierskringen heeft men intussen sinds een jaar of wat een derde versie omarmd: Und bist du nicht willig, so brauch ich Gehalt).

  Vooral het christendom en de islam lijden traditioneel, vanwege hun universalistische pretenties, onder een grote bekeringszucht, met Kruistochten en Jihad als gevolg. Joden hebben daarvan minder last, maar hún fundamentalisten wensen wel hun eigen geloofsgenoten te disciplineren – rijdt niet op sabbat met de auto door bepaalde wijken van Jeruzalem, je wordt gestenigd – en claimen bovendien vrij exclusief het Volk van God te zijn, wat al decennia de nodige ellende in het Onheilige Land veroorzaakt.
  Interne haat
  Kan men zich bij de eeuwenlange afkeer van christenen van moslims en omgekeerd als buitenstaander nog relatief makkelijk iets voorstellen – de anderen hebben immers het Foute Boek tot Heilig Boek uitgeroepen – intern is de onderlinge haat vaak niet minder groot. Ketters blijken dan in de ogen van geloofsfanatici in feite zelfs nog erger dan heidenen.

  Toch is ook dat ergens logisch. Heidenen weten niet beter en kunnen ook niet beter weten – die hebben het licht nog niet gezien. Maar ketters kunnen wel beter weten: die wíllen het licht niet zien. Die gaan wel van dezelfde heilige boeken uit, maar verbinden daar andere conclusies aan. Dat is veel bedreigender voor de eigen geloofszekerheid, en daarom moeten die dood.

  Ja, met die onthutsende vanzelfsprekendheid werden de afgelopen dagen her en der in de pers ook gewone moslims uit het Midden-Oosten – soennieten zowel als sjiieten – die hun eigen dagen normaliter heel vreedzaam als groentehandelaar of automonteur slijten, heftig sprekend opgevoerd.

  ‘Sjiieten geen echte moslims’
  Als ik honderd raketten had, zo verklaarde een soenniet, dan is er eentje voor Israël bestemd, en alle overige negenennegentig zijn voor Iran. Had Iran ze iets misdaan, zoals Israël dan tenminste nog de afgelopen weken achttienhonderd Palestijnen om zeep heeft geholpen, teneinde wat extra revanchegevoelens op te roepen? Nee, dat niet, maar sjiieten waren geen echte moslims en moesten daarom gewoon dood.

  Het doet inderdaad denken aan onze eigen Europese Godsdienstoorlogen – ook onze opstand tegen Spanje vertaalde zich in beide kampen in daden van weerzinwekkende wreedheid – en het heette indertijd onder vurige calvinisten dat men liever Turks zou zijn dan paaps.

  Zo’n eeuw lang heeft die collectieve zelfmoordpoging van Europa – ze bleef niet beperkt tot de Nederlanden – op basis van het eigen absolute theologische gelijk geduurd. Toen waren beide kampen uitgeput, en realiseerden zowel katholieken als protestanten dat ze er niet met geweld in zouden slagen de tegenpartij het ware geloof op te leggen.

  Naar de hel
  Zeker: die pretentie dat dat moest, bleef nog even bestaan. En dat de ander in de hel zou branden, vanwege zijn vasthouden aan rooms bijgeloof of protestantse ketterij, stond ook onwrikbaar vast, en zou nog ettelijke eeuwen met grote stelligheid van vele kansels worden verkondigd. Alleen legde men zich er tegelijk bij neer dat het niet langer de eigen taak was om de anderen post mortem naar de hel te helpen, maar dat men dat aan God zelf moest overlaten, in goed vertrouwen dat die dat inderdaad zou doen.

  Het zou al heel wat zijn wanneer soennieten en sjiieten zich die instelling eigen zouden maken. Of Palestijnen en Israëli’s. Een vriend van mij opperde laatst dat ze misschien loodjes moesten trekken: wie wint, krijgt het hele Heilige Land. Omdat de radicalen in beide kampen God volledig aan hun zijde weten, kunnen dié daar in elk geval niet op tegen zijn.

  Een andere optie is dat Ban ki-Moon dreigt dat de VN mannenbesnijdenis voor illegaal zal verklaren, als beide partijen niet binnen twee maanden tot in detail een tweestatenoplossing inclusief Jeruzalem hebben uitgewerkt.

  Binnenlands probleem
  Intussen wordt dit buitenlandse probleem voor steeds meer Europese landen ook een binnenlands. Die krijgen, met het oog op de interne godsdienstvrede, een steeds urgenter belang bij een oplossing voor het conflict. Want het antisemitisme dat overal nu de kop opsteekt moge oude wortels hebben, de nieuwe hevigheid valt uiteraard niet daarvan – en van het volstrekt disproportionele jongste optreden van Israël – los te zien.

  De traditionele wegkijkpolitiek, waarbij – ook in Nederland – de beweerde neutraliteit in de praktijk op partij kiezen voor Israël neerkomt, wordt zo onhoudbaar. Maar een deel van het Binnenhof blijkt moreel weinig van de Oekraïense vliegramp te hebben geleerd, zodat de verwoesting van Gaza daar de facto nog steeds als legitieme collateral damage wordt afgedaan. >>>

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/6178/Thomas-von-der-Dunk/article/detail/3716183/2014/08/10/Het-Midden-Oosten-wordt-steeds-meer-een-binnenlands-probleem.dhtml

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Tja, Obama, de oppermoefti en moslim, komt nu met bombardementen op deze “waanzinnigen”, omdat er in de stad Erbil, Amerikanen zitten. Die moslim in het “Witte Huis”, heeft “een dubbele agenda”. Maar dat de waanzinnigen, van IS(IS) nu op bommen worden getrakteerd, daar heb ik geen enkele moeite mee!

  Like

  • bigljohn zegt:

   Zo zit dat Tom; Bombardementen om de daar aanwezige Amerikanen en de Amerikaanse Oliebelangen veilig te stellen. En voor het oog van het kerkvolk voedseldroppings in de bergen. Leer mij die Obama kennen ! Hij wil van Amerika zelfs nog een kalifaat maken !

   Like

 7. Wim Peters zegt:

  Als dat stelletje linkse klootzakken niet heel snel wakker gaan worden en maatregelen gaan nemen,
  gaat dit ook hier gebeuren en eerder u denkt!!

  Like

 8. windwens zegt:

  Vandaar dat Obama zo graag wil weg hebben. Eergisteren heeft hij dit gezegd in een persconferentie, als deze man weg is en kan er weer een stabiele regering gevormd worden. Hij heeft weet dus al dat hij geen bondgenoot heeft aan deze man. Tevens bevestigde hij dat hij het wel zuur vond dat de ambassade nu onder dreiging ligt en deze moet beschermen tegen ISIS die hun eigen materieel in handen hebben. Ook wist hij te melden dat hij niet van plan is een offensief uit te voeren dat de mensen op de berg direct geholpen worden die krijgen water en eten en zien verder maar of ze er zo verder uit kunnen komen.

  Like

 9. de 13de imam zegt:

  Tja, wat kan ik als rechtgeaarde islamofoob anders zeggen dan “I TOLD YOU SO!!!” Dit is islam ja, IS is pure islam, niet eens radicale maar gewone islam. Ik sta hier helemaal niet van te kijken, dit bevestigd geheel mijn visie op deze zieke doctrine. Dit is islam, dit is dezelfde manier waarop de islam het gehele Midden-Oosten, Noord-Afrika en delen van Azie en Europa heeft ingenomen. Met grof geweld en ongekende wreedheden. Een reactie daarop waren de kruistochten, iets waar we ons volgens sommigen heel erg voor dienen te schamen.

  Nu zouden alle praatprogramma’s en nieuwsrubrieken vol moeten zitten met experts als Robert Spender, Bill Warner en Hans Jansen. Nu zou deze genocidale doctrine ontmaskert moeten worden, nu moeten mensen wakken geschud worden. In plaats daarvan worden we echter getrakteerd op wegkijkers en multiculturisten die menen dat dit allemaal toch helemaal niets met de islam van doen heeft. Met goedpraters die ons proberen wijs te maken dat de gemiddelde moslim IS toch echt afwijst (hetgeen niet waar is). Wat is er in godsnaam voor nodig om onze nihilistische medeburgers wakker te krijgen?

  Like

 10. Auke zegt:

  Voor Jezus zijn aanhangers van de islam (degenen dan die hun godsdienst serieus nemen), atheïsten (zie de wandaden van Stalin, Mao, Hitler, Lenin, Pol Pot en er zijn nog veel meer van die atheïstische idioten), zogenaamde seculieren (mensen die het atheïsme als “neutraal “beschouwen, ook wel agnosten genoemd) en aanhangers van andere afgodendiensten (hindoeïsme, boeddhisme, sjamanisme, hekserij, vrij metselaars, new age etc.) mensen die de zelfde kant van de medaille aanhangen. Allemaal zijn het tegenstanders van Jezus. Het christendom is een zeer grote Joodse sekte, niets meer en niets minder. Vandaar dat je ziet op de grote media dat het vermoorden van Jezedis een grotere plaats krijgt in het nieuws dan het vermoorden van christenen. en joden. De satan, gemaakt door de Enige Ware God, is een mensenmoordenaar van het begin af. Dus het afslachten van mensen is in de ogen van de god van de aarde, mooi. En het is helemaal prachtig, wanneer de mensen die geloven in de Enige Ware God, ook slachtoffer worden of juist slachtoffer worden.

  Like

 11. Voor het eest in 2000 jaar luiden geen kerkkloken in Mosoel en zijn alle kerken en kloosters van alle denominaties geconfiseerd,meer dan 45 in totaal.

  Like

 12. Pingback: DE JAKNIKKERS VAN DE HAAT… | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s