Journalisten zijn leven niet zeker in Schilderswijk

Screenshot 23

(Door: Frank Verhoef)

De Schilderswijk in Den Haag is een no-go-area geworden voor journalisten.

Het was vandaag weer raak op de Hoefkade in de Haagse Schilderswijk. Een aangekondigde demonstratie, georganiseerd door de Facebook-groep Pro Patria, moest van de Hoefkade af, omdat een grote groep islamitische tegendemonstranten van ongeveer 100 man (met ISIS-logo’s, jihadvlaggen en gezichtsbedekking) hen even verderop stond op te wachten. De groep van Pro Patria werd omgeleid via de Koningstraat.

De tegendemonstranten gingen vervolgens los op zowel de politie als een klein groepje aanwezige journalisten, onder wie ikzelf. Het liep uit de hand op precies dezelfde plek als tijdens de pro-ISIS-demo. Verschillende journalisten werden belaagd: Telegraaf-verslaggever Alexander Bakker en zijn cameraman moesten rennen voor hun leven, de camera van een Novum-journalist werd vernield (zie foto hieronder), en alle nog aanwezige journalisten moesten oppassen voor talloze vliegende bakstenen.

Demonstranten probeerden @ernstlissauer te belagen. Camera is kapotgemaakt. “Dit is de shariawijk” pic.twitter.com/sZNzBzDQrd
— Frank Verhoef (@fverhoef) August 10, 2014

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, democratie, Dhimmitude, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Persvrijheid, politici, Rotzakken, Salafisten, sharia, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op Journalisten zijn leven niet zeker in Schilderswijk

 1. janfreak zegt:

  Ik moet wel even kwijt dat ik het wel enigszins provocerend vind dat ze die demonstratie uitgerekend in de Schilderswijk moesten houden. Deed me min of meer denken aan de Oranjemarsen in Belfast. Den Haag lijkt me groot genoeg. Maar ik hoop wel dat van Aartsen de moslims daar duidelijk maakt dat de Schilderswijk Nederlands grondgebied is en daar gewoon de Nederlandse wetten gelden en niet de sharia. En dat het lastig vallen van mensen die door deze wijk lopen hardhandig aangepakt wordt. Niet met vermaningen of taakstraffen maar met celstraffen.
  Liefst uitzetting, per slot van rekening kunnen ze hun geluk helemaal op in het kalifaat.

  Like

  • cat zegt:

   Moslims “duidelijk” make? Man, heb je het nog niet door? Het is oorlog ! Leger inzetten en op ze schieten. Dat is de taal dat ze begrijpen. Ze moeten bang worden. Snap je?? Opruimen die hap. Snel wetten door heen jassen, waar dit mogelijk wordt gemaakt. Snap je nog niet? Een Marokaan die paar maanden geleden vakken zat te vullen bij de buurt super, is nu in Irak , ISIS mensen aan t onthoofden. ??@ kan het nog duidelijker.

   Like

  • DonnaDolce zegt:

   Het werd tijd dat er iets gebeurde en provocerend of niet, het gaat om de uitkomst en hopelijk pakt die positief uit ;-).

   Like

   • Wat hun doen,op ons grondgebied,levende van ons geld,is niet provocerend dan?Van mij mogen ze allemaal oprotten naar hun geliefde kalifaat.En als ze niet snel opdonderen worden ze een handje geholpen;dat duurt niet meer lang!Wij zijn het zat!

    Like

  • joopklepzeiker zegt:

   En het dan nog steeds provocerend vinden !!

   Tja de mentale draaimolen is een mallemolen geworden !

   Like

  • Cathja zegt:

   Het is belangrijk dat ze júist in de Schilderswijk demonstreerden, om op die manier duidelijk te maken dat dit NEDERLANDSE straten zijn in een NEDERLANDSE woonwijk, waar we ISIS nooit zullen toestaan! We willen gewoon in elke stad of dorp, in elke wijk, gewoon over de openbare weg kunnen wandelen/fietsen, zonder dat ons ook maar iets in de weg wordt gelegd!
   Nederland was van ons, is van ons, en blijft van ons.
   Lui die hier niet horen te zijn moeten uitgezet worden. Onze tolerantie is al veel te ver doorgeschoten, en daar heeft men handig misbruik van gemaakt.

   Like

  • Rick zegt:

   Uiteráárd moeten “wij” vóóral niet provoceren. Kunnen we véél beter overlaten aan die geweldige cultuur verrijkers. ZIJ zullen ONS wel even, al dan niet hardhandig, uit de doeken doen hoe WIJ hier in ONS land behoren te leven.
   Ga toch FF lekker op het dak zitten met je “oranjemarsen”!!!

   Like

   • Rick zegt:

    Oeps…Foutje. Hoort thuis onder: janfreak zegt:10 augustus 2014 om 22:17

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ha, die Rick!
    Liep je soms ook nog mee, gisteren?
    Jammer dan, dat je het hier niet even hebt laten weten!
    By the way: Die ADO-supporters zijn zo beroerd nog niet, hoor: NIET bij deze gelegenheden; dan zijn ze eerder broodnodig!
    Maar misschien heb je dat inmiddels zelf wel ervaren; dat weet ik nu dus niet.

    Like

  • peterselie1 zegt:

   Het nieuwe islamofascisme is reeds een feit, zij marcheren weer, laten hun IS(IS) vlagen wapperen, scanderen leuzen die een autochtone burger niet wil horen. Dan heb je het min of meer over de zogenaamde ‘Oranjemarsen’ wat een totaal ander beeld is, dan wat er aan de hand is in de Schilderswijk, Belfast en de Schilderswijk zijn niet te vergelijken, hier mee gaat jouw vergelijking helemaal mis,dat weet jij ook wel janfreak.

   Je probeert hier mee de protestmars van Pro Patria in een kwaad daglicht te zetten en het komt mij over dat jij deze protestmars waar men toch een flinke dosis moed en vastberadenheid voor nodig heeft om deze mee te lopen moedwillig wil beschadigen. Nu laat ik je een ding vertellen deze mensen die aan deze protestmars hebben meegedaan hebben meer moed in hun pinknagel dan jij in je hele lijf hebt.

   Like

  • Óudpapier .. zegt:

   Wie?
   Hebben ze een burgemeester in Den Haag dan??
   Volgens mij mogen deze demonstranten demonstreren waar
   waar zij dat willen en mogen!!!
   Alleen bewijst dit wel weer dat wij grondgebied zijn kwijt geraakt!!!

   Like

 2. cat zegt:

  Het is goed dat dit gebeurd. Moslims laten hun ware aard zien. Heel goed. Bare naked Islam. Nog barstr keer, dan barst de hel los. Leger wordt ooit ingezet. Let maar op. Burgeroorlog, het begin en einde van Islam in Europa.

  Like

  • Roger Catrysse zegt:

   Ik hoop dat het einde van de islam in zicht is,maar ik geloof het niet

   Like

   • Wim Peters zegt:

    Roger Catrysse ,ik hoop dat er eens ( door de politie ) geschoten gaat worden en zij hunNederlandse gezicht eens laten zien aan dat tuig !

    Like

  • Rick zegt:

   Over wélk leger heeft U het?? Dat restant, óók door booslims geïnfiltreerde, slecht bewapende lanterfanters?? Laat me niet lachen…zullen éérder ingezet worden tegen de eigen autochtone bevolking.

   Like

 3. DonnaDolce zegt:

  Berichten die journalisten nu ook wat er WERKELIJK gaande is daar in Den Haag of wordt er nog steeds omheen geluld??

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  Het wachten is op het eerste schot !

  Like

 5. Waterkanonnen,honden en traangas;dat had de m.e. in moeten zijn op de isis-varkens!En van Aartsen is net zo,n nsb,er als Pechtold;dus daar hoef je geen maatregelen van te verwachten!Nogmaals;we zullen het zelf moeten doen!

  Like

 6. Wim Peters zegt:

  Dit alles kan in stad van ,,Burgemeester,, van Aartsen ! Begrijpt u het ? Ik niet !

  Like

 7. Rick zegt:

  Ja, ja…”onze” nationale Gestapo troepen weten wél héél precies tegen wie ze al dan niet optreden 😦 Dit hondshoerengebroed mept liever de legaal demonstrerende autochtoon in elkaar; dan de illegaal relschoppende booslim!! Hiermee is de toon dus gezet…Mensen wapent U!! Tegen de booslim EN de (R)overheid en hun rigide handlangers.

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Het heeft even geduurd, maar eindelijk is dankzij het beleid van de Nederlandse overheid de West Bank en Gaza aangekomen in Nederland. Er is maar een remedie tegen deze islamitische bezetting en die zal niet van onze regering komen. De volgende keer met minimaal 3000 Vaderlandslievende Nederlanders door de Schilderswijk lopen. Voor Frank Verhoef heb ik nog een boodschap. Spreek in je toekomstige artikelen niet meer over orthodoxe moslims of over fundamentalistische moslims. De nuance zoeken in het islam debat werkt vanaf nu enkel nog averechts. Zij die dat blijven doen bezigen het alleen omdat ze aangestuurd worden door een dubbele agenda. Voor het grote publiek werkt dat verwarrend en strooit mensen zand in de ogen. Alles wat we in Gaza, in Irak, in Noord Afrika en in de Schilderswijk zien is de ware islam. Elke moslim die vandaag nog gewoon naar school gaat of naar zijn werk of voor mijn part in de WW of bijstand zit kan morgen de onbedwingbare behoefte krijgen in de voetsporen te treden van zijn grote voorbeeld de profeet en de Jihad in trekken. Bespaar me het geleuter over gematigde moslim, verlichte moslim of orthodoxe moslim. Het probleem zit hem namelijk in de islam zelf. Het is de islam die alle moslims verbind en juist hierin schuilt de boosaardige dynamiek die de vakkenvuller van vandaag bij Albert Hein morgen doet veranderen in een islamitische hoofden af snijder en gewetenloze verkrachter. Het is de sharia die bepaald dat alle huwelijken in door de islam veroverd gebied per direct automatisch ontbonden zijn en dat de vrouwen eigendom worden van de Jihadistische veroveraar. Voor de psychopaten onder ons waarlijk een religie om van te smullen. Al deze islamitische vuiligheid werd door onze gekozen regeringen geïmporteerd. Alle Nederlanders die het nog steeds niet willen weten of willen zien zullen de komende jaren vol met hun progressieve smoelwerk in de islamitische werkelijkheid gedrukt worden. Als de islam werkelijk vredelievend was dan waren er nu wereldwijd honderdduizenden moslims op straat om te protesteren tegen de islamitische gruwelijkheden in Irak. Maar nee hoor. Het islamieten volk en het links gepeupel komt alleen de straat op als Joden met al hun ingebouwde reserves in Gaza Hamas een kopje kleiner proberen te maken. Ook in Nederland zullen hoofden gaan rollen en gespietst worden op palen. Laten we gewoon eerlijk zijn, er is maar een goede moslim en dat is de ex moslim. Moslims die willen integreren hebben op het moment dat ze dat willen doen al een conflict met hun geloof en met de hun immer aansturende beroepsmoslims. Kortom het zal nooit gaan werken.

  http://www.exmoslim.org/geweld%20in%20de%20islam.html

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Zo, door het bekijken van deze foto ‘s/video ’s -o.a. ook due van Regio 15 is het voor mij mogelijk geworden, om de gang van zaken wat zorgvuldiger te reconstrueren.
  Want tja, als je zelf deel uitmaakt van de stoet, ontgaat je nog genoeg!
  Zó was het dus: Ter hoogte van de Hoefkade werden we staande gehouden. Wij -Jack en ik- liepen de hele tijd enige meters achter de mensen met het doek Wij blijven.” De politiebus voor ons boog af en na enige tijd volgden we. (Het tumult achter ons werd inderdaad veroorzaakt door enkele ‘voortrekkers, die dat niet pikten. Tja,daarvan zullen er best een paar opgepakt zijn.) Maar wij en de rest van de deelnemers zijn uiteindelijk niet geconfronteerd met de tegendemonstranten; die tegenaanval met stenen en dergelijke is vervolgens door de politie en de pers opgevangen. Zó is het dus gegaan.
  Maar goed: Daar hèb je dus de confrontatie: Deo Patria hàd toestemming voor deze demonstratie en in welke hoek ze ons, de deelnemers er aan, ook proberen te zetten, de stenen en de agressie waren uiteindelijk niet afkomstig van óns, maar van die tegendemonstranten, die GEEN toestemming hadden; dàt staat nu wel vast.
  Laat ze dus maar lekker triomfantelijk doen vanuit islamitische hoek; het bewijs is hiermee geleverd: Niet de autochtonen, maar de àllochtonen zijn de wederrechtelijke agressors!
  We zouden dit gewoon de nodige keren moeten herhalen en verder de spelregels gewoon in acht nemen, dan komt dat elke keer duidelijker aan het licht!
  Ja, er wàren ADO-supporters en dergelijke bij, dat klopt. Maar juist daardoor geen zogeheten “gematigde moslims” die natuurlijk wel voelden, dat dit hun demonstratie niet wàs. En juist daardoor was de sfeer hoe dan ook best te pruimen; voor mij in elk geval wel!
  En ik blijf er bij: Een volgende keer zou ik het zó weer doen: We moeten dat schorriemorrie gewoon uit hun tent lokken, dan verraden ze zichzelf!
  En mij kan het niet schelen om met ADO-supporters te demonstreren: De vijand van mijn vijand is mijn vriend!
  En nog iets: Ik ben blij om die ‘Princenvlag!’ Blij! Blij! Dóe daar maar eens wat aan, misselijk makend, miezerig mannetje Pechtold!

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Misschien worden de journalisten nu eens eindelijk wakker ??????

  Like

 11. alidas1 zegt:

  Als er gematigde moslims zouden zijn moeten die hun goede wil tonen en ze aanpakken.
  Maar dat doen ze niet dus zijn ze het er mee eens.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s