Pot en ketel!

Screenshot 18
NOS: 10 augustus:

”Landjepik”

“De minister [Frans Timmermans] benadrukt dat landen niet het recht hebben te proberen hun wil aan andere landen op te leggen door landjepik of onrust stoken, zoals Rusland bij Oekraïne doet. De Russische inmenging heeft volgens de minister geleid tot een felle gewapende strijd in Oost-Oekraïne, met grote internationale gevolgen.”
_______________________________________

*Zie foto. Commentaar overbodig!

Bron:
Vrijspreker.nl

(h/t Monalisa)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Frans Timmermans, Hypocrisie, Nederland, NOS, Oekraïne, Rotzakken. Bookmark de permalink .

24 reacties op Pot en ketel!

 1. windwens zegt:

  Hij vergeet erbij te vertellen dat de EU eerst lekker het vuurtje heeft op gepookt. Geld voor wapens en wapens heeft geschonken……………Ben klaar met BZ minister Timmermans en zijn consorten.

  *Dus wat moslims in ons land doen is ook landje pik.*

  Like

 2. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv @MinPres EINDELIJK MYSTERIEUS ONZICHTBARE Pot&Ketel TERECHT in BEELD! ‘wij blijven 8ter jùllie staan http://wp.me/p1O7aM-hEL

  Like

 3. Jean zegt:

  Commentaar is echt overbodig, de echte bemoeizijkstralers maar als het te warm wordt lekker wegzakken achter een bureau en roepen “mijn naam is haas maar pik wel uw kaas”. Via photoshop die vuile Timmermans nog toevoegen da zou ik heel helder en duidelijk beeld geven.

  Like

 4. bobzelf zegt:

  STUUR DIE MONGOLEN NOG 1 X , 1 KEERTJE MAAR LANGS !!

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Deze NSB er TimmerfranSS, is een vieze hypocriet en leugenaar. Een man die het gore lef heeft, om te verklaren dat christenen niets hebben te vrezen in Irak, is van een zo laag allooi. Ik zou nog niet voor mijn verdriet, in de buurt van deze man willen zijn.

  Like

  • Cathja zegt:

   Inderdaad, @ Tom 18:10, deze uitspraak is vreselijk voor al die christenen, die nu vervolgd en gemarteld worden! Vandaag las ik dat er vrouwen en kinderen levend begraven zijn! Ik voelde meer dan afschuw boven komen, en durf gerust te zeggen dat satan hier grondig aan het werk is!
   De uitspraken van Timmermans zijn niets anders dan zeer christen-vijandig! Zou hij wérkelijk menen dat de christenen niets te vrezen hebben omdat ze grondwettelijk zijn beschermd? Nee, hij weet donders goed wat er gebeurt, want hij is goed op de hoogte. Hij is een vreselijke leugenaar! Eens zal het hem worden aangerekend.

   Like

 6. Pieter zegt:

  ik stel deze 2 idioten persoonlijk aansprakelijk voor de strijd in Oekraine, het drama met MH17 en het financieel verlies dat boeren, tuinders en andere bedrijven nu lijden na de terechte boycot van Rusland.

  Like

 7. bigljohn zegt:

  Die eerste op de foto (links) lijkt wel een mongooltje, terwijl de tweede mij aan Hitler doet denken.
  Zijn brilletje afzetten, en een snorretje er op fotoshoppen en de gelijkenis is treffend ! Dat soort schooiers wil zo graag hun wil aan ons opleggen. Of di alles al niet erg genoeg is, met ook nog die voorkeur voor de Islam die ze hebben, en waar wij steeds meer onder te lijden hebben !

  Like

 8. Ad de Koning zegt:

  We hebben dit alles te danken aan de EU met Hans van Baalen en Guy Verhoffstadt. Nu hoor je ze ineens niet meer terwijl ze beiden altijd zo’n grote mond hebben

  Like

 9. Het zijn idiote, onwetende en naïeve politici, die absoluut niet begrijpen hoe het systeem daar in elkaar steekt. Deze politici zouden per direct op non actief gezet moeten worden en eerst maar eens terug naar de schoolbanken gezet moeten worden om geschiedenis te studeren en inzicht te krijgen in de mentaliteit van de volkeren die daar leven. Onvoorstelbaar dat ze blijven zitten en fout op fout kunnen stapelen en het Nederlandse volk in het afvoerputje te stoppen. Dat het volk niets weet, dat is nog daar an toe, maar gekozen volksvertegenwoordigers behoren te weten wat ze doen. Ze schijnen echt totaal onwetend te zijn. Waar leven we in godsnaam. Ik dacht altijd dat ze hier in NL op een hoger plan zaten, NIET DUS. DUHHH. Niet om te pochen, maar ik weet het beter dan deze zelfbenoemde politici, die schijnbaar, of geen advies inwinnen, ofwel arrogant zijn. Ze snappen er dus niets van. Wat ik absoluut niet kan begrijpen en schijnbaar velen met mij, dat het bekend is dat er in Nederland vele mensen zijn die het wel weten hoe het daar werkt of bepaalde dingen nooit zullen werken omdat…… Het is hetzelfde met onze beroeps moslims die bepaalde dingen doen dat wij, Nederlanders nooit moeten accepteren en toch, onze benoemde politici nemen daarmee continu foute beslissingen waardoor de Nederlanders elke keer opnieuw de dupe zijn en de hoge prijs moeten betalen. Ze zullen de belastingen opnieuw gaan verhogen, en de gezondheidszorg zal nog verder worden versoberd.

  Like

 10. wim peters zegt:

  Het duo ,,Jut en Jul,, !!

  Like

 11. Jean zegt:

  Jammer, zeer jammer dat ze die smeerlappen niet dadelijk hadden opgepakt voor en uitgeleverd aan Rusland, eens benieuwd of ze dan nog zo een grote klepper zouden gehad hebben, ik denk het niet als ze bij Poetin zaten want die laat dergelijke laffe huichelaars niet zoveel ravage maken en zich daarbij ook niet verrijken.

  Like

  • zrast zegt:

   Smeerlappen is onderdaad de juiste benaming voor die vuile fascisten! Mensen, wij hebben elke dag contact met bewoners van Lugansk, hun huizen worden elke nacht vanaf 04.30 en s middags vanaf een uur of 3, 4 beschoten met artillerie, mensen sterven door beschietingen, hartaanvallen. Mensen vluchten masr de oudjes kunnen dat niet en blijven hopeloos achter, wat wen tragedie speelt zich daar af, en het zijn zulke vriendelijke en gastvrije mensen. Ik mail elke dag rtl en de nos maar die laten niks zien of horen over deze tragedie. Ik heb de tweede kamerleden ook gemaild, kreeg reacties terug van de sp en pvv. Maar het is inderdaad mede de schuld van volgevreten varkenskop van Baalen en dus ook van NL, gr. Zrast

   Like

 12. koddebeier zegt:

  Zijn dat geppie en heppie ?????

  Like

 13. Jan zegt:

  Zie ik die twee droom ik even weer van een Lapua

  Like

 14. zrast zegt:

  Respect voor de mensen die meededen aan die anti is demonstratie!

  Like

 15. AZ zegt:

  Heb mensen al horen zeggen dat er uiteindelijk niets anders dan eigenrichting zal resten.
  Vindt ik persoonlijk ook wel heel ver gaan. . .
  Maar het woord gaat in de samenleving. Tja, en de macht komt de burger toe, toch ?

  Like

 16. jaantje zegt:

  Als je minder minder roept word je vervolgd en deze zeer gevaarlijke idioten staan daar tot oproer(geweld) en oorlog(chaos en leed) op te roepen als dat geen reden is om die twee voor het gerecht te brengen(vervolgen) dan weet ik het niet meer…snap niet dat de partijen en de kamer het niet afkeuren het blijft griezelig stil.

  Like

 17. treintrien zegt:

  Toet-toet Boing-boing ….

  Maar dit illustere duo zou zich ergens in een hoekje de ogen uit de kop moeten gaan zitten schamen. Dat wel.

  Like

 18. Jaantje zegt:

  oproerkraaien/onruststoken is toch strafbaar?

  Like

 19. Avidia zegt:

  Wat een rotkoppen, je kunt aan hen zien hoe ze in elkaar zitten, dat stralen ze helemaal uit, dat is niet tegen te gaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s