Radicale islamieten zijn boos dat Duitsland bij voorkeur christelijke vluchtelingen wil opnemen

Screenshot 5

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

De radicale islamieten vinden het racistisch dat Duitsland de voorkeur geeft aan christelijke vluchtelingen:

In de “Tagesspiegel” beklaagt Mohammed Amjahid dat veel mensen in Duitsland eisen dat men eerst overwegend christenen van vervolging en massamoord wil redden:

In Irak en Syrië woeden de extremisten van de “Islamitische Staat”. Op hun kruistocht doden de Jihadisten onschuldige mensen van alle religies en etniciteiten. Dat er in Duitsland weer wordt gediscussieerd over het opnemen van christenen, is daarom cynisch…

En als ik de christelijke boodschap goed begrepen heb, dan moeten we alle bedreigde vluchtelingen ter plaatse en hier in Duitsland helpen, zonder daarbij te letten op hun religieuze lidmaatschap…

De enige die hier cynisch is, is de schrijver zelf. Want Duitsland redt overwegend moslims (kijk maar eens in de asielzoekerscentra). Bovendien: Waar zijn al die rijke islamitische landen? Nemen die ook duizenden vluchtelingen op die een andere religie hebben?

Journalistenwatch

En hier is de link naar de eis van Mohammed Amjahid, die men eigenlijk naar een islamitisch land zou moeten sturen.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Hypocrisie, Islam, Islamisering, Moslims, Rotzakken, Taqiyya. Bookmark de permalink .

68 reacties op Radicale islamieten zijn boos dat Duitsland bij voorkeur christelijke vluchtelingen wil opnemen

 1. janfreak zegt:

  Gauw Mohammed Amjahid naar het geliefde kalifaat sturen, dan heeft hij niets meer te zeuren.

  Like

 2. Jean zegt:

  Goede beslissing, er nu nog aan koppelen “moslims buiten” waarbij dan bedoeld wordt buiten Europa.
  De voorspelling van Gerald Celente wordt steeds eer waarheid, Heerlijk, Prachtig.

  Like

 3. tjonge zegt:

  islamieten zijn boos geboren, het zit in hun genen.
  triest volk..

  Like

 4. Monalisa zegt:

  Word duitsland wakker!!!!!!

  Like

 5. Driek zegt:

  En wat zit ik mij weer op te winden, ik kan die dagelijkse berichten over de islam gewoon geestelijk niet meer verwerken, en dan de domheid van dat christenvolk, geen greintje kritisch verstand, gewoonweg dom lullen. Ik houd het even voor gezien vandaag.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Driek: 12.48. uur. Beste meneer Driek, ik zit met hetzelfde probleem. Ik ga over mijn nek, van dat vies, goor islamvolk!

   Like

  • Harry zegt:

   Mijn emmer loopt ook soms over Driek , ik kan niet eens meer de moed opbrengen om alle artikelen te lezen op Bron . Zo spaar ik m’n oude hart .
   Sorry Hr Bron , voor al uw inspanningen .
   Het is gewoon teveel als je niet alles langs je kouwe kleren af kunt laten glijden .
   Soms probeer ik met wat humor de boel te bagatelliseren , maar de ellende neemt de overhand .
   Zelfs onder werktijd laat het me niet los en ik klik vaak wel tien keer per dag deze site aan om te kijken of er nog wat schokkends gebeurd is .

   Af en toe heb ik wel een lichtpuntje echter .
   Vandaag had ik een dominee op bezoek , (met een technisch probleem , verder gaan ze in een grote boog om me heen) .
   In mijn kantoor hangt een levensgrote poster van Geert Wilders .
   “Ben jij een Wilders man” , vroeg ie .
   Ja , heel erg . Ik ga indien mogelijk ook naar de achterban avonden .
   “Ik heb er ook op gestemd ” zei ie zacht ” al die anderen hebben geen enkele visie “.
   Niet dat het veel helpt , maar het leukt de boel wel iets op .

   Like

 6. Monalisa zegt:

  Een citaat van twee Duitsers

  von jan
  Blijkbaar zijn er heel verschillende opvattingen
  dan cynisme.
  Ik denk dat de opmerking van de heer Amjahid cynisch.
  In de Bondsrepubliek voor de start van de ISIS-campagne de tweede grootste Yezidi gemeenschap leefde de hele wereld, over het algemeen rustig en onopvallend, maar van tijd tot tijd met gedwongen huwelijken en eerwraak, maar zonder bombenbastelnde geloofsgenoten etc.
  Ik heb gehoord in het openbaar debat en geen enkele stem tegen het opnemen van verdere Yezidi’s, vooral omdat er waarschijnlijk zijn administratieve bevoegdheid, die Yazidi voor automatische erkenning als vluchteling wanneer zij de Bondsrepubliek.
  sjiieten domineren overheid en militair in Irak en hebben in Iran een heel militair krachtige beschermende kracht “naast de deur”.
  Mr Amjahid wil dus – onuitgesproken, maar deze conclusie blijft – de focus naar de soennitische bevolking van het kalifaat, aldus de bevolkingsgroep waaruit de daders vandaan komen en onder welke dit is – werd meerdere malen te lezen, net als in theelepel – .. genoten van wijdverspreide sympathie
  Dergelijke incidenten als in Herford, waar Tsjetsjeense soennieten, die leven als asielzoeker of erkende vluchtelingen hier, Yezidis aangevallen door hun zeer af te dwingen zijn eigen opvatting van de vrijheid van meningsuiting, moet de federale mE heel goed kijkt naar wie en hoeveel van de Iraakse soennieten ze laten in het land. Andere voorbeelden van de vervolging en onderdrukking van christenen in dt. Asylum centra door moslims hebben ook publiek in de afgelopen weken geworden.
  Frankfurt Rwanda studie heeft duidelijk aangetoond dat bureaucraten die de voordelen van het wonen in Europa, met inbegrip van het recht om heel goed asiel te waarderen, . zonder dat de voortdurende invloed van de oude richting
  die we niet meer nodig hebt – maar dat is wat noemt Mr Amjahid impliciet – en vandaar mijn beoordeling van zijn bijdrage.

  Antwort
  @jan & das Asylrecht
  Het Europees Hof is ook voor de soevereine Duitsland de laatste instantie in geval van twijfel met betrekking tot de mensenrechten, waaronder ook valt het asiel. , kunt u er zeker van zijn dat het Europese Hof van Justitie, etc. geen allochtonen, geen religie zal worden bevorderd (en dat zal de diepe reden van de opmerking van de heer Amjahid zijn). Overigens feiten die de eiser heeft niet persoonlijk verantwoordelijk is, worden ook genegeerd.

  Like

 7. Maria zegt:

  Langzamerhand komt de ware degoutante aard van die moslims naar buiten. Dit is hetgene ik bedoelde een tijdje geleden dat men niet moet wanhopen omdat wanneer men het niet verwacht de kentering komt.
  Heel de planeet ziet nu wat er met de Christenen gebeurd in het Midden Oosten, stap voor stap begint het te keren. Zij de barbaren kunnen hun ware aard niet meer verbergen, ze stellen eisen die aan het absurde grenzen en dat terwijl die barbaren allen op kosten van de EU gemeenschap leven, nergens zie je de moslims normaal doen, integendeel het escaleert verder. Moed mensen er komt soon een moment dat alle krediet op is en dat 5 miljard NIET moslims op aarde zich gaan verenigen en gigantisch gaan keren tegen die islam en alles wat ermee te maken heeft.
  De geschiedenis leert ons dat die islam vanaf het ontstaan niets anders deed dan te gaan moorden en te overheersen, diezelfde geschiedenis leert ook dat keer op keer ALTIJD die islam werd uitgeroeid en verdreven van waar ze probeerden de landen en mensen te bekeren onder die moordende religie, zelfs in boeken zoals Nostradamus en anderen staat letterlijk dat die muselmannen hun heilige oorlog zullen afroepen en gaan proberen om alles over te nemen door moord maar dat het niet zal lukken. Ik heb gisteren een gesprek gehad met een moslim een normale die westers hier leeft en zelf aangevallen wordt door die islam gemeenschap omdat die een bedrijf heeft en enkel met Belgen werkt. Hij zijn vrouw en dochters zijn moeten verhuizen omdat ze doodsbedreigingen kregen vanwege te westers te leven en hij zijn familie niet in toom heeft omdat ze niet gesluierd rondlopen. Nu vertelde deze man me dat bijna iedereen in die Islam met zwarte magie werkt en daardoor zoveel zeggenschap en macht hier hebben, die man is er doodsbang van.
  Zelf heb ik lang lang geleden een Marokkaanse vriendin gehad en kan dit bevestigen dat zij inderdaad voor alles zwarte magie gebruikte, om meer geld te verdienen om een man verliefd op haar te laten worden, voor alles ging zij naar een soort priester imam om die lepe magie te kunnen gebruiken (dit werkte dus effectief hé), weet dit uit eerste hand want was ooit eens meegegaan en wat ik daar zag en meemaakte kan ik hier niet schrijven, point van dit verhaal die ex vriendin van me zit nu al jaren in een gekkenhuis, die imam hebben ze met vitriool overkapt en weet niet of hij dat overleefde, heeft uitvoering in Belgische media gestaan dat verhaal. Die moslimman waar ik mee sprak vertelde me dat die Islam zoveel macht heeft vanwege de zwarte magie waar ze mee werken, (ik heb het zelf gezien en meegemaakt in mijn leven en weet dat die dingen werken) keerzijde van die medaille is dat op een gegeven moment alles keert tegen degene die met die zwarte magie werken want alles komt met een prijs. Het is echt kwestie van tijd en alles gaat keren en hoe! Aan de hand van hun misdaden op de menselijkheid aan de hand van hoe ze zich uiten hier en eisen stellen en hun ware aard laten zien, is het moment van die kentering begonnen, een barbaars volk dat in naam van het Goddelijke alles uitmoord zwarte magie erbij gebruiken en al de rest kan en zal nooit overheersen.
  Ik weet dat voor sommigen dit misschien absurd overkomt wat ik schrijf maar geloof me in dit. Al degenen ook die Illuminatie die zorgden voor deze catastrofe op aarde krijgen de rekening voorgeschoteld hoor… Stap voor stap ontwaken mensen, zoals ik al zei MOED want de media en links hebben zelf zware problemen onder hen, zij ontwaken ook hoor.

  Like

  • Jean zegt:

   Maria,
   Langzamerhand? Met een rotvaart komt die barbaarse rotzooi onze kant op en wat doen de lafaards van de EU? Ze zijn op vakantie ong 3 maanden want dat is hard werken 9 maanden lang de burgers belazeren en besodemieteren.
   Hopelijk zullen zij de eersten zijn die in de klauwen van die barbaren vallen zo niet vallen ze in onze handen en dat zal geen kattenpis worden.

   Like

   • Maria zegt:

    Jean met langzamerhand bedoel ik de niet moslims die wakker worden en ook een deel van links, het heeft lang geduurd maar het is zover, zij de barbaren kunnen zich niet meer controleren en hun Takiya toepassen, het is spijtig genoeg wachten op de eerste moorden in de EU op niet moslims en dan barst de bom, zij de barbaren kunnen zich niet meer beheersen en gaan nu fouten maken waardoor de kentering gaat komen, ze gaan hier beginnen met moorden dat is kwestie van tijd

    Like

   • Maria zegt:

    en Jean als de moorden effectief hier in de EU beginnen door dat haatvolk op mensen van hier dan heeft links afgedaan compleet en dan ga je pas zien wat er gaat gebeuren met die EU en dat volk erin die verantwoordelijk dan zijn voor die catastrofe wat ons werd aangedaan, vergeet niet dat het enkel een paar westerse landen zijn met hun marionetten erin die dit veroorzaakt hebben, onderschat aub niet hoe de bevolkingen van hier gaan reageren wanneer dat haatvolk effectief aan het moorden slaat hier

    Like

   • cat zegt:

    Ik ben a member of the Body of Christ. Ik ga niet naar de kerk en ik heb geen banden met geen enkele “Christen”. Ook de Christendom, sinds St.Pouls times, verkondigd een “gemixde Evangelie”. Wat hij noemd: a cursed Evangel. Religie is gif ! Here Jezus had het meeste problemen met de religieuze leiders, de Farizeers, van Zijn tijd. Zelf gemaakte godsdienst en selfrightenious. Tegenwoordige “kerk”, is verblind door het valse licht (Satan).
    Ze mixen de Evangelieen, wat niet de bedoeling is. De hele Bijbel is Gods Woord and it’s all about Israel and the Jews. De Joden, Gods verkoren volk gaat zeker heersen met Christus over de hele aarde. Dat is the promiss of the Most High. Maar…de boodschap van Paulus, uitgezonderd de “Hebreeen”, is voor de niet Joden. Onze bestemming is de hemelse sferen. We will judge angels…Van het echte Christendom is bijna niets over. Het is genade. En geen menselijke inspanning. Ik heb zelf ook veel en veel research gedaan in Illuminati case. De hel wereld is nog steeds onder de macht van Satan. Je ziet het overal. In het bijzonder de financiele sector en media. Islam is dan weer een “masterpiece van Satan”. Islam is 100% evil, satanisch. En ieder die geloofd in de Koran, is een aanbieder van satan. Islam wordt verslagen, ben ik van overtuigd. Maar eerst moet het in NL.en in EU, tot een kookpunt komen. Eerst moet er helaas wat ergs gebeuren. Het zal wel moeten. Het is een woeste, barbaars volk, die verschillende vormen aanneemt. Asiezoeker, uitkeringstrekker, arbeider, advocaat, socialworker tot burgermeester.

    Like

  • cat zegt:

   @Maria, een interessant stukje, met veel belangstelling gelezen. Ik weet door zelf onderzoek van de Islam, dat er veel zwarte magie wordt gebruikt. Het is vrij gebruikelijk. Het is een uiterst occulte kwade “religie”/ideologie. Ze werken met djinns, evil spirits inderdaad. Griezelig.
   Ik ben een gelovige in Christus en heb de Heilige Geest. Mij kan op het vlak van zwarte magie niets gebeuren.
   In de Bijbel is alle maar dan ook alle occulte handelingen bij God verboden. Zelfs lezen van een horoscoop. (Katholieke kerk is helaas ook doordrenkt met occultisme)
   U stukje geeft me nu veel meer inzicht in de Islam. Wilt u er meer over vertellen?
   Ik heb op eerdere artikelem greageerd als: demon possed humans, over de moslims. ISIS strijders worden voor 100% geleid door demonen. Het kan niet anders. Het is o zo evil. Geen enkele normaal mens kan kinderen door het midden snijden, onthoofden. Nu las ik op ViceNews, dat ze 500 Yedizis levend hebben begraven. Dit is Satanisch.

   Like

   • Thomasson zegt:

    @Maria en Cat
    De zwarte magie van de Islam is in een woord uit te drukken: GELD!. Onze politieke leiders, de media en de (nep en gewetenloze)Intellectuelen vallen voor dit toverwoord direct op hun knieën en op hun smoel. Ze kussen en bedanken de hand die ze zo veel zegen geeft; al is de hand zo smerig als wat. Voor een leuke sommetje op een genummerde bankrekening in een belastingparadijs doen ze voor je alles; zelfs u reet kussen. De Jhinns en het lampje van Alladhin hebben lang niet zo veel toverkracht als het OPEC-geld.

    Like

   • Maria zegt:

    vroeger had ik veel moslimvrienden, meer dan 20j gelden toen ze nog niet zo gestoord waren. Ben zelfs in hun landen geweest en had veel contact met Imams zwarte magie personen etc… Wat mij altijd zal bijblijven is een moment dat zij (zwarte magie mensen), doodsbang van me waren. Ooit toen mijn toenmalige moslim vriendin bij die gek was om een zwarte magie spul te verkrijgen om iemand kwaad aan te doen en in problemen kwam daar waardoor ik haar weg wou halen en uit die trance te verkrijgen heb ik daar wat meegemaakt… Zou eigenlijk dat verhaal eens tegoed op papier moeten zetten.
    Die zwarte magie mens liet mij men vriendin niet meenemen en ontstond tumult wou haar niet achterlaten want wist instinctief dat ze het met de dood zou bekopen, om het verhaal kort te maken die man had een gouden (kaft was in echt goud) koran toverboek, hij eiste dat ik dat boek zou openslaan en als me dat lukte kon ik mijn toenmalige vriendin meenemen, ik ken geen angst dat was mijn geluk, ik opende die koran en my god wat er toen gebeurde pffff, die man sloeg daar een kreet uit zijn gezicht veranderde en hysterisch roepend gillend moest ik zijn huis verlaten, bang dat die was dat zal ik nooit vergeten, kort daarna is die toenmalige vriendin volledig zot gedraaid zag overal demonen, ikzelf goh heb ook dingen meegemaakt, was niet en nog steeds niet praktiserend gelovig maar toen ik geconfronteerd werd met die zwarte magie schreeuwde ik om god en godzijdank ben ik gevrijwaard geweest van enige macht van die zwarte magie op me. Nog steeds vraag ik me af wat die man zag in dat gouden koran toverboek waardoor die zulke angsten had.Het is door dit dat ik weet dat het bestaat die zwarte magie.

    Like

   • Maria zegt:

    @Cat, heb enorm research gedaan naar de Illuminatie en zwarte magie, en inderdaad enkel door occultisme te misbruiken zijn die in staat om deze vreselijke daden tegen de menselijkheid te doen, er is hoop want duistere machten en krachten hebben ook regels die de Illuminatie flagrant aan hun laars hebben gelapt vanwege hun bereiking tot absolute macht waardoor ze zich verheft hebben boven evil, trust me on this wanneer ik dit schrijf evil en zijn macht controleer je niet zoals die Illuminatie denken en nu doen, evil en macht controleert JOU ALTIJD, lap je die regels aan je laars keert alles tegen degene die ermee werken, dit zijn universele wetten die boven alles staan ook het goddelijke, is moeilijk om in het kort uit te leggen, maar er bestaan dingen waarvan je het bestaan nog niet eens kan bevatten, dat is de reden waarom religies dat hebben proberen uit te moorden tijdens het bestaan van de mens, want de kerk andere instituten werken zoals jij het opmerkt ook allen met occultisme maar misbruiken het wreed

    Like

  • cat zegt:

   @Maria, wat een verhaal !! Wat een enge ervaring. Ik vind dat je je ervaring moet opschrijven. Echt. Het opent namelijk weer een nieuwe inkijk op de Islam. Ik heb 0 moslims in mijn kring. Hou ze strak buiten mijn cirkel. Ik vertrouw geen enkele moslim en doe ook geen zaken met ze. Ook niet met diegene die Westers uitzien en gedragen.
   Ik heb ook geen Afrikaanse (moslims).
   Ik ga verhaal wel even doorsturen. Vind het zeer interresant. Want ik ken iemand die ooit in Tunesie is geweest met vakantie, met een moslimvriendje, ze is sinds niet niet meer helemaal okey. Alles gaat fout in haar leven. Ze heeft zich laten” bidden” daar ??
   Maar in de Naam van Jezus zal ieder tong beleiden, elke knie zal buigen. Jezus is de Heer der heren en Koning der Koningen.
   In Zijn naam, MOETEN ze weg uit die persoon.
   Txs voor je antwoord.

   Like

   • Maria zegt:

    nu mijd ik moslims als de pest, ze zijn allen geïnfecteerd door zwarte magie, heb geprobeerd jaren aan een stuk te ontdekken waarom ze zo bang voor me zijn die zwarte magie mensen, het lukt me niet de sleutel te verkrijgen wat ik al dan niet heb bezit via DNA waardoor die magie geen vat op me heeft. Ik weet wel 1 ding droom veel en wat ik droom komt uit. Durf hier niet meer vertellen want dan onthul ik wie ik ben en kunnen ze me herkennen, trust me de islam zal niet rulen over de aarde en de illuminatie is ten dode opgeschreven dat weet ik 100% zeker, de MOED niet opgeven want jullie gaan nog verschieten uit welke hoek de hulp ,gaat komen xx

    Like

  • cat zegt:

   @Maria, je hebt gelijk. Ik mijd ze ook als de pest. Terwijl ik best wel een okey mens ben. Gek op dieren, heb emphatie voor mensen. Maar met moslims en ik: water en vuur. Er is geen enkele lichtje is in hun ogen. Zo zwart. Arrogantie straalt vanaf. Meest ben ik woedend op onze regering, goodmenschen, links, zweefteven, cultuurfreaks en journalisten, media.
   Moslims worden zeker verdreven uit Europa. Australie heeft nu al maatregelen genomen tegen asiezoekers. In de VS zijn sterke organisaties die tegen de Islam zijn. Dus er is zeker hoop. Nederland komt heel langzaam opgang…langza aa aa m.
   Pas goed op jezelf. En do not give up. No Surrender to Islam.

   Like

  • Maria zegt:

   @cat, er is iets zwaar fundamenteel verkeerd aan de christelijke religie die door het vatiaan wordt vertegenwoordigd, dat is 1 van de redenen waarom ik niet kan knielen voor Jezus of die God van hen, Het christendom heeft er een occulte moordende zaak van gemaakt in de middeleeuwen waardoor de dag van vandaag gans dat Christendom verkeerd word belijdt en daarom dat satansime grond heeft op onze aarde, ik weet dat er iets bestaat maar niet zoals de mens het uitvoerd onder gezag van het vaticaan, in de kerkers van het vaticaan is een wandschildering van The Beast wat zij in ere houden, wist je dit? Het vaticaan is geen haar beter dan de religie onder Islam, de mensen zijn meegezogen in een occulte beweging die het kwaad eert, als je studie doet naar de leer van Christus dan wordt alles duidelijk ook als je de openbaringen bestudeerd, Jezus sprak niet van een vaticaan op te richten met priesters, bisschoppen, kardinalen en al zeker geen gezant van god een paus, die paus is regelrecht een gezant van het occultisme het kwade want in de openbaringen staat zeer duidelijk dat elkeen die in naam van god spreekt de duivel zelf is… geen 1 religie op aarde vertegenwoordigd het goddelijke geen enkele kijk naar de geschiedenis hoe door moorden de religies tot stand kwamen, daarom leeft de mens in de hel op aarde

   Like

   • cat zegt:

    Ik weet precies wat je hier schrijft. Ook heb ik de Christendom bestudeerd. Vaticaan is zeer duivels en Satanisch. Ik weet het. Jezus Christus kwam naar de aarde om redding voor de mensheid te brengen. En geen religie. Hij was juist tegen religie. Maar ook de evangelische stroming druipt van demonic teachings. Satan doet zich voor als engel des lichts. En juist de Christenen worden verbli d door hem. Muziek, cremonien, zingen, feestdagen enz. Het heeft een heidens oorsprong. De zuivere leer van Christus is te lezen in de bijbel. Bijbel is een canon van geschriften die ongeveer 6 duizend jaar oud zijn. Geloof me, ik ben een nuchter mens en onderzoek alles. Ik ben geen meeloper. Daarom sluit ik me nergens aan.
    Ik heb de bijbel bestudeerd en nog steeds. Jezus zegt niet, sticht een kerk en maak een religie. Man made dogma’s.
    Ik kniel zeker voor de God en Vader van onze Here Jezus Christus.
    En het geloof in Hem is een geschenk van God. Mensen proberen te bekeren is zo dom.
    Het valse Christendom zie je ook in Afrika en ook in China. Cursed Evangel.
    Openbaringen en ook in Daniel zijn de 4 beesten, de 4 Grote wereld goddiensten. En ze gaan allemaal vallen.
    De eerste:Christendom
    De tweede: Islam
    De Derde : Hindoeism
    De vierde: Boedisme.
    Ja, je leest het goed, als eerste de Christendom.
    Openbaringen in de Bijbel is echter een studie apart. Maar zeer interessant.
    Maria, ook het concept hel is vals. Het is vanuit de grondtest, keer op keer verkeerd vertaald. De eerdte eeuw Christenen kenden geen hel, werd ook niet gepredikt.
    Augustinus grote kerkvader kwam ermee aanzetten. Overgenomen van de bestaande oudere heidense religie’s.
    Maar er is zoveel meer over te vertellen.
    Je zou eigenlijk over Body of Christ, A.E.Knoch lezen.
    Op dit moment wil ik geen moslim 8n Nederland. Nee…ik moet ze niet. Naaste liefde geldt niet voor hen. Duivelaanbieders.
    xx

    Like

   • Maria zegt:

    Ik ben volledig met je mee, wist je dat de originele Lucifer de broer van God was? God heeft die met een list in de hel gestoken samen met zijn andere 5 broers…
    Het is zo moeilijk om hier uit te leggen wat de definitie was en is van het Universum dat zijn 7 zonen uitzond om alles te creëren, daarom zeg ik je je gaat bangelijk verschieten uit welke hoe hulp voor de mensheid gaat komen. xx

    Like

  • jitskesez zegt:

   Maria net zoals cat en anderen hier zou ik graag zien dat je je verhaal schreef! Ik heb de illuminati etc. ook allemaal onderzocht en snap het verband met Satanisme al voordat ik begon. Nu het voor onze ogen gebeurt lijkt het helemaal griezelig veel op de AntiChrist, kop eraf voor ieder die niet hun beeld en profeet wil aanbidden.

   Like

   • cat zegt:

    Ik ook Maria, ik denk dat we van jou hoop kunnen leren. Juist over de zwarte magie en Islam.

    Geliked door 1 persoon

   • Maria zegt:

    de reden waarom het vaticaan de Christenen NIET helpt in het midden Oosten is het volgende: zij zijn GEEN rooms katholieken dat zijn Koptische Christenen en Orthodoxe Christenen die het vaticaan met zijn satanisme doorhebben, vroeger scheurde een tak af van de rooms katholieke kerk en dart werd dan de Orthodoxe kerk, noch de Koptische Christnenen, Noch de Orthodoxe Christenen erkennen de paus daarom dat het vaticaan hen laat uitmoorden daar en niets doen.. Heb uw naasten lief is niet van toepassing in Rome
    In WOII bouwde de rooms Katholieke kerk in de Balkan landen de wreedste concentratie kampen de ergste was Jasenovac waar expliciet de Orthodoxe Christenen onder de meest wrede manier werden uitgemoord met steun van het vaticaan…
    Zelfs de Nazi’s waren in shock wat ze daar zagen en trokken hun handen ervan af.

    lees deze horror waar het vaticaan zijn zegen voor gaf:

    http://www.militair.net/Oorlogen/Tweede%20wereldoorlog/Kamp%20Jasenovac/

    http://szrzlj3.blogspot.be/2010/10/de-oorlog-tegen-joegoslavie.html

    het vaticaan is regelrecht satanisme van de allerergste soort idem aan de islam

    Like

   • jitskesez zegt:

    Wist ik, ze prezen Hitler aan als Verdediger van het Geloof en hebben hem tot op de dag van vandaag niet ge-exommuniceerd.

    Like

  • cat zegt:

   @Maria, ik weet ’t weer waar ik het gelezen hebt, waar jij over hebt. “De Poorten…”
   http://www.michealtsarion.com
   Micheal Tsarion. Hij weet er een hoop van af.

   Like

   • Maria zegt:

    @cat I love you!!!! wat ben jij slim en mee zeg, dat is em Michael Tsarion! die zat bij de Illuminatie heeft ook een groot gedeelte van die graden behaalt tot zijn geweten niet meer meekon, op You Tube vind je alles van hem dat openbaard met welke magie die illuminatie werken downloaden op harde schijven zetten voor in het geval de dag komt dat ze internet of die You Tube afsluiten, het hangt van de mensheid zelf af om dat te stoppen en die machten te keren tegen degenen die het verspreidde, in magie heb je al het recht om dat te doen, je mag echter NOOIT magie gebruiken op een ander wel wanneer je aangevallen wordt door die gekken die het op de mensheid gebruiken dan mag je gerust met dezelfde middelen terugvechten om het terug naar afzender te sturen, heb hier meer dan 20j ervaring in en weet hoe die dingen werken… nu verspreiden die info hoe meer mensen dat lezen en weten hoe meer die Alchemie kracht degoutante zwarte magie variant van die Illuminatie afbreekt! je bent een schat en ik ben zo blij dat mensen als jij bestaan, Evil kan je enkel uitroeien met zijn eigen wapens

    Like

   • Maria zegt:

    Weet je Cat soms zijn 1 of een paar personen voldoende om de kentering te vervolledigen.. desondanks dat je nitwits hebt die ons afbreken en lachend mij een toverkol noemen (wat illustreert hoe poor of the mind zij zijn ) kan soms 1 of paar personen de omwenteling veroorzaken wat nodig is om degene die door magie de mensheid domineren en verantwoordelijk zijn voor zoveel leed op aarde, de geschiedenis staat bol van zo’n feiten alleen dat toen de katholieke vaticaan keer op keer alles wist uit te moorden, he tis niet voor niets dat ze de Tempeliers brutaal uitgemoord hebben en alle mensen die met spirituele krachten werkten, indien zij geen dreinging waren moordde het vaticaan hen ook niet uit… Vraag me af hoe ik met je in contact kan komen buiten dit forum want je bent echt mee, EJ Bron wil u zeker niet hierbuiten stellen integendeel maar sommige zaken kan je echt niet openbaar posten, mega knuffel van me zowel aan jou Cat en zeker aan EJ Bron want hij geeft een schat aan info aan de mensheid

    Like

 8. Charles Martel zegt:

  Christenen uitmoorden is natuurlijk niet racistisch, christenen onderdag verlenen natuurlijk wel. Het is de zoveelste islamitische genocide die aan de gang is, een nieuwe variant van de holocaust tegen de Armeense christenen 100 jaar geleden in Turkije. Over de miljoenen christenen die doodgeknepen werden door het islamitische geweld sinds 622, zwijgt iedereen. Hebben wij het recht te stellen dat er toch iets mis is met een ideologie die zoveel moordenaars kweekt?

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Charles Martel
   U moet begrijpen dat de politiek-correcte ‘Gutmenschen’ van de Europese politiek; en het zijn bijna ALLEMAAL, kunnen niet opkomen voor de afgeslachte christelijke minderheden in het Midden Oosten. De oriëntale christenen hebben geen lobby, hebben geen geld en niemand opent voor ze zijn portemonnee; ook de lollige Argentijnse paus niet!. De moslim lobbyisten betalen uitstekend!. Via deze betalingen zien zij hun ‘agenda voor Europa” tot realiteit komen. De ‘Plan Europa onder de vlag van de Islam’ vordert zich met grote schreven. Maar nu is er een kink in de kabel gekomen. Ook de “Moderne Weimar Republiek van Angela Merkel” had liever de moslims geholpen. Hulp aan Islam; daar zit er muziek in. Maar helaas het publiek begint zo langzamerhand de moslims te haten. Dus de ‘Happy Day’s’ komen nu tot een eind: ook voor de Weimar Republiek van Angela Merkel!.

   Like

  • Monique zegt:

   Een ieder die de zoon van de Vader niet erkend is de antichrist. Paus heeft ook iets met Jezus te maken, gaat weg van MIJ gij werkers der wetteloosheid zegt de bijbel, nadat zij riepen maar heer heer hebben wij niet uw naam etc etc. Ik hang geen kerk aan maar bid tegen God. God bestaat de duivel ook. Nadat een familie lid mij heeft laten vervloeken door een imam weet ik genoeg maar God heeft gewonnen. Ik heb veel gezien op sterven nabij er bestaat een God. Het kwaad bestaat echter ook. de islam is een kind van Rome.

   Like

 9. Thomasson zegt:

  Eindelijk komen de Duitsers tot beziening. He! He! Het wordt tijd!. De radicale islamieten zien Duitsland als een PREMIUM VEROVERINGSDOEL. Ze proberen nu, via “Racismepraatjes”, kost wat het kost, de Duitsers te dwingen om meer Allah-ongedierte naar binnen te sluizen. Zo’n beslissing is voor hen een klap op hun bek. Een klap die ze niet hadden verwacht!. Hoe durven de Duitsers, “auf einmal”, te beslissen dat juist christenen moeten nu asiel hebben en niet hun eigen kameraden gezamenlijk met het hele nest van hoofddoeken en rits nieuwe Jihadistjes. Dat brengt hun plannen flink in de waar.

  Like

 10. Trucker zegt:

  islamieten worden “boos” om zowat alles, ik weet niks dat hun niet “boos” maakt.
  Trouwens dat “radicaal” is wat vergezocht er is geen islamiet verschillend dus die media taal “extremisten”/ “radicalen”/”fundamentalisten” zijn één en dezelfde soort te weten : DE islamiet.
  OPRUIMEN die zooi en wie is beter geschikt dan MIJNHEER Poetin of de Chinese Xi Jinping (deze laaste zijn naam moest ik even googelen want ik kende hem niet) big boss van de CP, twee mannen die weten welke taal de islamiet spreekt en dat is de universele taal die geweld heet.

  Like

 11. Jade zegt:

  Logisch, in dit stadium van de strijd willen de moslims
  geen stok tussen de spaken, stel je voor dat de islamisering
  van Europa niet door gaat…

  Like

 12. breget zegt:

  Ben grootgebracht met Witte magie uit Indonesië dus weet wat voor schade zwarte magie kan aanrichten.Maria dat de islam daar mee werkt weten velen ocultisten allang .

  Like

  • Maria zegt:

   Het is door de Illuminatie dat de moslims volledig de pedalen kwijt zijn, zij beoefenen een variant van zwarte magie die geen weerga kent in het universum. Zij hebben poorten open gedaan van magie dat nooit geopend kon mocht worden. Door hen de Illuminatie hebben heeft de Islam die ontsporing. Dit is het probleem op aarde die Illuminatie zij trekken aan de touwtjes en orchestreren via de Islam hun doel, spijtig genoeg zijn die moslims zo dom dat ze niet beseffen dat ze de marionetten van die Illuminatie zijn.

   Like

   • Maria zegt:

    De bedoeling van die Illuminatie is net die moslims hun heilige oorlog te laten afroepen en hen alles te laten uitroeien, alleen zal het zo niet verlopen want die vorm van exhuberante zwarte magie die de Illuminatie tot leven hebben gewekt hebben zij ook niet meer onder controle, door hun macht en zich te verheffen boven alles wat satanisme en evil is beseffen zij dat niet, zij denken het plan van die Illuminatie om die beestachtige oorlog te laten plaatsvinden om dan de islam te verslaan en met 500 miljoen man op de planeet over te blijven, dat is goed gelachen want de Islam onder die invloed van die magie kunnen zij niet meer aan laat staan stoppen… het is echt moeilijk om dat in het kort uit te leggen maar daar draait het om.

    Like

   • cat zegt:

    Wohooo…wat een informatie. Ooit op een website gelezen, jaren geleden weer. Dat de vroegere koningshuizen (Engeland) magiers in dienst hadden. Ik weet het weer. Er is zoveel meer dat we niet weten…

    Like

   • Maria zegt:

    Om die macht van de Illuminatie te breken is te openbaren wat hun graden zijn die ze behalen, iedereen denkt dat die 33é graad het hoogtepunt is, nee nee dan begint het pas ze zijn er al in geslaagd om tot diep in de 70 graden hun zwarte magie graden te halen, normaal wanneer je Alchemie, de kunst van zwarte magie doet MOET dat geheim blijven voor de werking ervan, dat zijn de regels ondertussen via You Tube en rest is veel geopenbaard. Zoek maar op na de 33é graad pas te hebben behaald begint de dark dark zwarte magie variant pas echt te werken voor die mensen… De duistere wereld santanische wereld kan er niet mee lachen hoor dat publiekelijk iedereen nu afweet van die graden en de rest, dat zal ook de ondergang van die Illuminatie zijn! En Inderdaad Cat alle koningshuizen vroeger werkten met tovernaars die de kunst van Alchemie zwaar bezaten, ze moesten ook om toen het gepeupel koest lam en tam te houden….

    Like

 13. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Zijn er radicale islamieten die NIET boos zijn? En altijd maar weer over gaan op dreigen en geweld.

  Like

 14. Maria zegt:

  Hey EJ Bron had nog een post geplaats over dat er iets fundamenteel verkeerd was aan het vaticaan, kreeg melding dat ze gepost zou worden na nazicht en nu staat die er niet op? Waarom is dit
  Groeten Maria

  Like

 15. Armani zegt:

  De beste oplossing is , alle , die als radicale moslims bekend staan , zonder pardon naar hun geliefde kalifaat te sturen ,enkele reis met inhouding van hun Duitse paspoort opgeruimd staat netjes , dat TUIG hoort niet in Europa thuis het zijn verschrikkelijke MONSTERS

  Like

 16. Maria zegt:

  EJ Bron ben effe verkeerd gaat over een post bij een cartoon die je plaatste niet hier, moet je zeggen soms doet PC enorm raar met je site krijg soms gewoon blanco pagina en moet keer op keer vernieuwen om je dan terug te krijgen, gaat over de post met cartoon van dat hand met paternoster en Mosul

  Groetjes
  Maria

  Like

 17. Auke zegt:

  Sinds wanneer is een religieuze voorkeur een ras. Sinds de aanhangers, die Mo navolgen, zeggen dat een ras als definitie heeft: ik volg satan, dus alle anderen zijn racisten. De racist Darwin dacht hier toch heel anders over.

  Like

 18. oud-marinier zegt:

  @ Cat en Maria , indien mogelijk , zou ik me graag willen mengen in het gesprek omtrent zwarte magie. Misschien zoals jullie hebben kunnen lezen ben ik zelf woon en werkzaam in Indonesie. Sinds iets meer dan een jaar naar Bali verhuisd vanuit Jakarta waar ik ongeveer 13,5 jaar heb gewoond. Bali is ENORM anti Moslim, vandaar mijn verhuizing. Ben zelf ook enorm gelovig , weliswaar ook kerkganger , maar alles WEL puur persoonlijk wanneer het op religie aankomt. Lig ook regelmatig in de clinch met de Reverend / Pastor. Waar het mij om gaat is , dat er hier in Indonesie ook enorm veel met zwarte magie gewerkt wordt. Zelfs zo erg en sterk …dat zelfs de mensen uit het M.Oosten regelmatig hierheen komen om dit soort praktijken te leren. Ook ik heb meerdere ervaringen en weet hier ook wel waar naar toe te moeten in geval men dit soort praktijken behoeft. Ben er ook helemaal op tegen , en weet dat de zwarte magie bestaat. En idd , alleen wanneer je de Heilige Geest over je hebt en vertrouwd op de HERE JEZUS , kan je niks gebeuren. Ook ik heb al meerdere malen meegemaakt dat mensen enorm kwaad op mij worden wanneer ik ergens kwam. Blijkbaar weten deze grapjurken PRECIES wat de waarheid is en wie deze met zich dragen. Praise the LORD ALMIGHTY …OUR HEAVENLY FATHER.

  Like

  • cat zegt:

   Ik heb een kennis. Ze heeft een moslim schoondochter. In de mid jaren tachtig, ging haar zoon voor een bepaalde tijd werken daar. Ze heeft haar dus ontmoet en met haar getrouwd. Er is niets dat “geweldig” is aan haar. Gewoon normaal. Hij is moslim geworden!! Maar niet praktiserend. Maar zij is een trouwe Pedo Mo aanhangster.
   En al 25 jaar dat ze getrouwd zijn (gelukkig geen kids), slaat de klok: Indonesie. Ze gaan iedere jaar en er wordt ook mndlijks gekd gestuurd. 25 jaar ! Haar man, gewoon een polder NL, lijkt totaal in de ban te zijn van haar. Wat zij wil gebeurd ! Een schaao. Ik heb tegen de kennis gezegd, dat ik denk dat er gouna gouna (zwarte magie) op haar zoon is gedaan. Als zij dood gaat 95+, gaat haar kapitaal naar haar zoon en uiteindelijk naar de kalifaat in Indonesie.
   Maar ook ik, door de genade van God, heb ik de Heilige Geest. Hij heeft mij uitgekozen voor de aanvang van de wereld en Nu ook geroepen. Alle eer aan onze God en onze Here Jezus.

   Like

   • Maria zegt:

    @Cat @Jitkesez @ oud marinier,
    Hoe kan ik mijn verhaal schrijven en waar mijn ervaringen en verhaal dan volledig te posten? Hier op EJ Bron? of zou ik EJ bron moeten contacteren en het via hem doen? Dat zal bijna een boek zijn dat ik zou moeten schrijven, en dan trap ik gigantisch op tenen van de Illuminatie danbestaat het risico dat EJ bron zijn site opgedoekt wordt :-(… zo simpel is dat niet graag raad hierin

    Like

 19. Claudia M. zegt:

  Nah, ik zou juist maar eens heel goed op die religieuze lidmaatschappen gaan letten, want met moslims haal je alleen maar een hele grote bak ellende binnen. Dat is inmiddels echt al aan alle kanten gebleken, blijkt dagelijks opnieuw en niet bepaald in de beste zin des woords…

  Het wordt tijd dat deze moslims hun eigen boeltje gaan opbouwen in plaats van af te breken en dan bedoel ik toch echt in eigen land en niet hier!

  Zolang de islam geen verlichting kent, is deze onverenigbaar met alles wat wij hier in ons westen hebben bevochten en opgebouwd. Deze pre stenen tijdperk ideologie past hier niet!

  Like

 20. treintrien zegt:

  Voor mij is dit zwarte magie verhaal in de islam nieuw.
  Ik wist wel dat ze bepaalde geestesziekten verklaren door die djinns, maar niet dat dit op een ruimere schaal werd toegepast.

  Maria, ben jij bekend met regenboogkinderen/nieuwetijdskinderen?
  Ik denk namelijk dat dat ook een deel van de kentering is.
  Uit deze -wat zweverige- pagina: http://www.nieuwetijdskind.com/nieuwetijdsmensen/
  Waar het om gaat in termen van bewustzijn is dat we ons in een overgang bevinden van een leven waarin we zijn afgesneden van ons gevoel, ons hart, onze Ziel, naar een leven waarin we vanuit ons gevoel en in eenheid met elkaar leven. In vrede en harmonie naast elkaar leven. Een tijd waarin we met open harten leven. Een tijd waarin we respectvol omgaan met de natuur en alle levende wezens. Waarin we eerlijk zijn naar onszelf en anderen.

  In zo een tijd is er toch geen plaats voor de duisternis van de islam?
  Waar het licht verschijnt kan geen donker meer bestaan.

  Ik weet niet of jij ook van de lichting na jaren zeventig bent,
  maar kijk tóch maar even deze site, ik vermoed dat jij ook wel wat herkent.
  Ik was er ook veuls te oud voor, zei een reiziger ooit:

  Ik heb ooit eens een zéér raar/druk/vreemd/bizar ritje gemaakt als conducteur. Éven van Utereg naar Rotjeknor en weer terug. Stoppen op Gouda en Alexander. Gelijk eerste balkon al een dronken Pool die vroeg of ik zijn bulletwounds wou zien 😉 Lang verhaal, zélden zo gelachen. ’t Waren er vijf… redelijk verse, twee dagen oud ;). Nog iets met vreemd gevonden goed, een heel zwikkie huisvrouwen en plas op het balkon (ik: oh, dat was dus geen water waar ik in stapte een stukkie terug: Huisvrouw: oh heb je het niet eens even geproefd? Ik: Ieuw! )… ik was blij dat ik in rotterdam was. Gelijk tien minuten later na schoonmaak terug…, dronken stel op de vuist -met elkaar, niet met mij, gelukkig 😉 – nog vóór Alexander en toen dacht ik: ja doei! Ik geloof ’t wel, ik loop gezellig naar voren en dan ga ik uitrusten! Heb ik verdiend! Werd ’t halverwege met de andere reizigers hardstikke gezellig dus ik stap in Gouda halverwege de trein uit, komt een mevrouw récht op me af, zet haar bril op het puntje van haar neus en zegt: ” U bent veel te oud voor een regenboogkind ” en ze loopt zó weer weg. Mij in opperste verwarring achterlatend. Ik zeg nog: “Dank u, denk ik?” ;)Vreemdste slagje RTD ooit in mijn geschiedenis!

  Toen ging ik wél googlen natuurlijk 😉 Van mezelf ben ik niet erg zweverig.
  Maar ik herkende dat vredestichterige en zo wél. Dát had die mevrouw goed gezien 😉

  Like

  • Maria zegt:

   ohh ja ben zeer gekend met regenboog-nieuwetijd kinderen, was er zelf een,geboren in die lichtingsperiode wat je schrijft van de jaren 70… maar door mijn gestoorde fanatieke Christelijke familie heb ik mijn hel met hen meegemaakt 😦 wat die met mij niet deden om me dat te ontnemen is een verhaal apart. Momenteel worden meer en meer nieuwetijdskinderen geboren alleen probleem dag van vandaag is dat ze zo’n kinderen diagnoseren met ziekten zoals ADHD en weet ik wat en vol pillen steken, je zou verschieten hoe sommige kinderen echt gaven hebben maar nergens terecht kunnen en veel gaat dan verloren (ook hun gave) omdat meeste ouders leerkrachten niet luisteren naar zo’n kinderen en hen in een hokje steken en aan de pillen zetten…
   En je moest eens weten hoeveel mensen in de psychiatrie onterecht zitten omdat ze onder invloed van zwarte magie zijn bewerkt en niet sterk genoeg zijn van geest dan om zich daartegen te verzetten of de juiste hulp krijgen om ervanaf te geraken….
   Het is zo erg en treurig dat die katholieke kerk mee de oorzaak is van dit, zij zijn de grondleggers van de zwarte magie op een schaal die je niet kan bevatten, want de katholieke kerk is ook degene die exorcisme het meest onder de knie heeft niet?
   Toch raar he dit feit dat ze zo gespecialiseerd zijn in dat exorcisme dit feit alleen verraad hen dat ze occultisten zijn en geen dienaars van het Goddelijke.

   Like

 21. Pingback: Radicale islamieten zijn boos dat Duitsland bij voorkeur christelijke vluchtelingen wil opnemen | vanhetgoor

 22. Trucker zegt:

  Euh kunnen we die bullshit magie niet eens laten voor wat het is en gewoon lekker comments plaatsen die over de fucking islam(iet) gaan.

  Like

  • Maria zegt:

   moest je hersenen hebben en lezen wat er staat dan besef je waarom dit aan de gaande is met die moslims en waarom zij als satanisten alles uitmoorden… de sleutel om die fucking islamiet te verslaan ligt in de zwarte magie, maar ja jij en iets begrijpen wat je niet aanstaat, heb die ervaringen al met je meegemaakt, gelukkig delen anderen je mening hier niet op deze post, ben aangenaam verrast door Cat en anderen hier dat ze het kennen en erkennen dat het bestaat

   Like

  • treintrien zegt:

   Maria:
   Ik hoop dat het licht wint van de duisternis.
   Dat die kracht in ieder mens zit.

   Trucker
   Mag ik meerdere tunnels voor mijn visie?
   Vind dit wel interessant, eigenlijk.

   Like

 23. Trucker zegt:

  “…moest je hersenen hebben …” jawel de minimaal vereiste hoeveelheid om te kunnen functioneren 🙂

  “…ja jij…” aha ik maak vorderingen, u tutoyeert me reeds, nochtans ken ik u niet zo goed maar in Vlaanderen is er een gezegde “onbekend maakt onbemind”.
  U mag me ook bij men naam noemen hoor als toverkol zal u dit weinig problemen geven om die in de glazen bol te lezen en dan heet ik u ook gewoontjes maria 🙂

  “…ben aangenaam verrast …”

  Dat begrijp ik nu eens niet sé 😦 moet u me eens dringend uitleggen een …hoe mag ik u heten een magieste die aan zwarte magie doet maar vergeet de toekomst te raadplegen en dan (kuch kuch) “verrast” is en dan niet gewoon “verrast”, nee nee “aangenaam verrast” dat er nog levende wezens in die magie dinges gelooft…
  Valt me wat tegen van u hoor.

  Like

  • Maria zegt:

   Trucker af en toe moet je je mind openstellen voor dingen die je niet bekent zijn…
   Je hebt ook een computer er staat veel info hier zoek op en vooral wie Michael Tsarion is…
   Desondanks dat ik je niet ken straal je enorme negatieve energie uit 😦 7
   Dat is jou blokkade open jezelf voor dingen die je niet kent je zou dan mss van je arrogante houding vanaf kunnen komen van dingen waar je niets vanaf kent waar je commentaar geeft die niet netjes is, indien je geen interesse hebt in die zaken onthoud u dan van je giftige commentaar, niet alleen bij mij maar ook bij anderen, EJ Bron is een forum waar mensen kunnen debatteren over feiten indien jou iets niet aanstaat moei je er dan niet mee. Ik ben niet de enige die zo over je denkt, maar ben wel iemand die het direct in to your face zal zeggen, zeg het opnieuw, laat mij met rust indien het jou niet aanstaat wat ik post.
   Blijkbaar zijn er anderen die wel interesse hebben en mee kunnen praten over die zaken en ook zware kennis over hebben wat positief is want samen kunnen we meer doen dan te gaan afbreken en zeker wanneer je de ballen weet of kent over wat wij hier bespreken.

   Like

   • Maria zegt:

    bekent moet bekend zijn :-), echt Trucker heb het een beetje gehad met u dat je personen viseert op dit forum dus ga op een ander je negatieve energie tentoon stellen

    Like

 24. Willie zegt:

  Zijn zij boos ?? Wel , ik nog VEEEEEEEEEL bozer op hen : FUCK die zeikerds ,trouwens , mn zeis staat gewet

  Like

 25. CrimiNelis zegt:

  Helaas pindakaas. een religie is geen ras en is daarom geen racisme. Maar iets zegt mij dat we dit geluid niet gaan horen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s