ACTUELE VIDEO: Geert Wilders – “Warning to Israël”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t vederso, via Snaphanen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Israël. Bookmark de permalink .

19 reacties op ACTUELE VIDEO: Geert Wilders – “Warning to Israël”

 1. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  MUST SEE! GEWELDIGE VIDEO!

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Ik heb het hele intervieuw gehoord. Als aanhanger van Wilders weet ik uiteraard z,n standpunten wel. Heb ook dat boek van hem direct toen ,t uitkwam gelezen. Wat een bevlogen man is het.
  Ook hoe hij achter Israel staat en het verdedigt, vind ik geweldig.

  Like

 3. Harry zegt:

  Mooi stukje waardering voor onze Geert !

  Like

 4. Scarlatti Bombatti zegt:

  PERFECT INTERVIEW!!! Gelijk getwitterd en op FB gezet en t is al gedeeld ook weer! TOP!!!

  Like

 5. Avidia zegt:

  Ik ben trots op Geert, ben er trots op dat ik een pvv er ben, wat geweldig hoe hij sprak, een president waardig, Geert voor president !!!!

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Aan alle Nederlanders
  Gelegaliceerde Leugens dat Moslims ons Kafirs moeten vertellen, verstopt in de Koraan.
  Befeel van Allah en zijn profeet Mohammed.
  Soera 5 vers :” 89. Allah zal u niet ter verantwoording roepen voor uw ijdele eden, maar Hij zal u ter verantwoording roepen voor de eden welke gij in ernst aflegt. De boetedoening er voor is: tien armen te spijzigen met het gemiddelde voedsel waarmede gij uw huisgezinnen voedt, of hen te kleden, of het vrijmaken van een slaaf. Maar wie dat niet kan doen zal drie dagen vasten. Dit is de boete voor uw eden, wanneer gij zweert. Maar houdt uw eden. Zo legt Allah u Zijn tekenen uit, opdat gij dankbaar moogt zijn.

  Quote:
  Soera 2 vers:” 225. Allah zal u niet ter verantwoording roepen voor uw ijdele eden, maar Hij zal u ter verantwoording roepen voor hetgeen uw hart heeft verdiend. Allah is Vergevensgezind, Verdraagzaam.

  Quote:
  Soera 16 vers :” 106. Wie Allah verwerpt, na te hebben geloofd – behalve hij die wordt gedwongen terwijl zijn hart in het geloof vrede blijft vinden – en zijn hart voor het ongeloof opent, op hem rust Allah’s toorn; en er zal een grote straf voor hem zijn.

  Like

 7. Dot zegt:

  Zij willen de kalifaat in Europa tot Oostenrijk, dat alle mensen moeten zich tot de islam bekeren of gedood worden en de sharia moet de wet worden, dat willen zij, dat roepen ze zelf ! Zelf de gematigde moslims zwijgen. De islam is een kankergezwel, een schande en een gevaar voor de mensheid. Het is een mengeling van communisme en middeleeuwse beschaving.
  Ik wou dat Marine Le Pen hetzelfde zei als Geert Wilders !

  Like

 8. donder2014 zegt:

  Uitstekend interview Geert, mijn steun heb je evenals Israël.

  Like

 9. Doornroosje zegt:

  Prima Wilders. Ook mijn steun voor U en Israël.

  Like

 10. Maria zegt:

  Wat een waardig interview en hoe de waarheid erin wordt verteld.
  Het allergrootste probleem waar wij in het westen en in de VS mee zitten zijn die linkse regeringsleiders, zij zijn degenen die toelaten dat die moslims haat verspreiden en Hitlers ideologie bij betogingen kunnen ten toon stellen, wij de mensheid zouden allen bijeen moeten komen en beginnen betogen TEGEN die linksen en TEGEN de media die door links volledig is overgenomen.
  Zien jullie niet in dat Alle maar dan ALLE regeringsleiders Freemasons zijn die behoren tot van die geschifte groepjes zoals de Bilderberggroep allen hebben ze hun 33é graad behaald in die geschifte Illuminatie clubjes en zij zijn degenen die geheime vergaderingen beleggen en daar waarschijnlijk bespreken hoe die islam hier alles te laten ontwrichten.
  Meneer Wildiers heeft 100% gelijk dat de publieke opinie de mensen in de straat (meer dan 60-70%) overal in landen het zat zijn dat wij met gekken zitten van politiekers die niets ondernemen tegen die islam die openlijk Hitlers gedachtengoed propaganderen.
  Het is abnormaal dat ALLE regeringsleiders op aarde NIETS ondernemen tegen de openlijke dreiging van die Islam die effectief alles aan het ontwrichten zijn, het is abnormaal dat media probeert van ons mensen pro islam te maken, ik heb gisteren ook die Knevel en van Brink gezien en dat tartte alle verbeelding, zat daar een omhooggevallen lompe koe die blijkbaar een hoogleraar is die effe ging vertellen wat genocide is en wat niet, ik zakte van schaamte weg toen ik die koe hoorde uitleggen dat je de uitroeiing van de Christenen in Irak niet zomaar een genocide kan noemen. De redding van ons allen is, dat gans de bevolkingen op aarde zich moeten gaan beginnen te keren openlijk tegen die geschifte linksen die allen bij de freemaconerie zitten, je kan toch niet meer gaan ontkennen nu dat die linkse groep die dan nog ten opzichte van het volk in de zware minderheid zijn en feitelijk niet het volk vertegenwoordigen, nee zij vertegenwoordigen de islam die openlijk tijdens demonstraties oproept om alles en iedereen uit te moorden en dat ze hun islamstaten hier ook willen. In de VS heeft Obama van de VS ook een moslimland gemaakt. Obama en zijn aanhang is ook links, Links was Hitler ook, De mensheid moet zich verenigen tegen links tegen die geschifte Loges Freemasons om bevrijdt te kunnen worden van dat geschifte Illuminatie gedrocht voor we letterlijk in open oorlog zitten met die Islam.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Maria: 11.33. uur. Ik noem ze RODEN de “linksen”, Maria. Het zijn socialisten en communisten pur sang. Verder ben ik het geheel eens met uw reactie.

   Like

 11. koddebeier zegt:

  Geert Wilders is de enige politicus in Nederland waar we trots op kunnen/moeten zijn !!
  En de enige die ik vertrouw !!

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Geert Wilders is inderdaad momenteel de enige politicus, die staat voor Nederland, en de geboren Nederlandse bevolking. De rest vertrouw ik voor geen millimeter meer!

  Like

 13. Giny zegt:

  Het wordt tijd dat er eens meer mensen wakker gaan worden, ook al vinden ze zijn kleur haar niet mooi!!!
  Het is de enige die voor ons zijn leven in de waagschaal legt, ik sluit mij dan ook bij de rest aan!!!

  Like

 14. Infidel Pride zegt:

  Zijn standpunten en steun aan Israël zijn voor de meesten wel bekend.
  Netanyahu/Israël heeft een goede vriend aan Wilders.
  Toch blijft er iets hangen na het interview en dan vooral tijdens de aankondiging en afsluiting.
  Wilders wordt niet verheven maar hij krijgt respect en waardering waar hij voor staat.
  Ik zie Wilders in Nederland nooit dit soort credits krijgen op de tv (niet zo gek natuurlijk met al die linkse en slinkse tv (praat/journaal) programma’s).

  Wilders verdient zoveel meer hier in Nederland.
  Maar helaas ziet een groot gedeelte dat nog steeds niet in.

  Like

 15. cat zegt:

  Geert Wilders U bent een held en u bent mijn stem in Den Haag. God blees you and Israel.

  Like

 16. ollie zegt:

  de waarheid,moet gezegd worden,en Hij doet het weer, Ben trots dat ik een p.v.v. ster ben!!

  Like

 17. Anneke zegt:

  Wow…..Een heel duidelijk en realistich weergeven over het MONDIALE Islam-virus. Geert Wilders, hij heeft zijn ‘luiken’ open, zijn verstand is nog in-tact. Gelukkig, nu maar blijven HOPEN dat deze man in de NL-politiek nu eens ècht welgemeend succes gaat boeken. Hij mag niet permanent tegengezeten worden door die socialistische heet-/roodgebakken politici. Hij draagt géén haat richting Israel en zal zeker ooit enorm succesvol oogsten in de politieke regionen. “Zijn rivalen zijn niet zonder reden doodsbang voor deze man. Zij beseffen heel goed dat Geert waarheid spreekt, iets dat in hun ogen een verbod is. De leugen heeft veel te lang succes geboekt, nu ….weg ermee”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s