‘Duizenden dode yezidi’s liggen op straat’

Screenshot 7

Yezidi´s op de vlucht

In Noord-Irak waar tienduizenden yezidi’s op de vlucht zijn geslagen voor terreurorganisatie Islamitische Staat (IS, voorheen ISIS), liggen duizenden doden langs straten en wegen.

40.000 leden van de religieuze minderheid, voornamelijk vrouwen, kinderen, bejaarden en zieken, wachten nog steeds op hulp. 40.000 anderen hebben veilig gebied bereikt. Dat heeft de Centrale Raad van de Yezidi’s in Duitsland maandag laten weten. In Duitsland wonen ongeveer 90.000 yezidi’s die deels in contact staan met familie in Irak. Bij de voedseldroppings van de afgelopen dagen is ook apparatuur afgeworpen om mobieltjes op te laden met behulp van zonnecellen.

Kinderen

Volgens de Duitse yezidi’s komen er steeds meer berichten over verkrachtingen binnen, ook van meisjes die pas 12 of 13 jaar oud zijn. Ook kinderen worden gedood en soms ook onthoofd. Meerdere ooggetuigen hebben gemeld dat hoofden van vermoorde kinderen op houten palen zijn gespietst.

Screenshot 9

Lees verder>>>
(h/t duinsnip)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Irak, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, kalifaat, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, sharia, Terrorisme. Bookmark de permalink .

17 reacties op ‘Duizenden dode yezidi’s liggen op straat’

 1. peterselie1 zegt:

  Antisemitisme. Wat ging mis in Nederland?

  Door Ronald Kaatee

  Er zijn weinig onderwerpen waar we het sinds de Tweede Wereldoorlog zo hartgrondig en langdurig met elkaar over eens waren als de dure morele plicht om nooit meer Jodenhaat, nooit meer antisemitisme, nooit meer pogroms en nooit meer de (poging tot) vernietiging van het Joodse volk toe te laten. Niet in Nederland, niet in Europa, nergens in de wereld.

  Anno 2014 wordt er in de Nederlandse straten in alle openbaarheid opgeroepen om Joden te doden, wordt het Joden afgeraden om als Jood herkenbaar over straat te gaan, moeten Joodse instellingen extra beveiligd worden, heeft het fenomeen van de schuilsynagoge zijn intrede gedaan en menen de (ook, en misschien kan ik beter zeggen ‘juist’, de uit publieke middelen gefinancierde) media er goed aan te doen dit alles onder het tapijt te vegen.

  Het huidige conflict tussen de democratische rechtsstaat Israël en de door de maffiose terreurorganisatie Hamas bestuurde Gazastrook heeft de Jodenhaat voor velen manifest gemaakt. De Nederlands-Israëlische wetenschapper Manfred Gerstenfeld constateert in zijn recente boek Demonizing Israel and the Jews (2013) dat meer dan 40% van de EU-burgers paranoïde opvattingen heeft over Israël, zoals het idee dat Israël een vernietigingsoorlog tegen de Palestijnen zou voeren. ‘Als er zoveel Europeanen zijn die een dergelijk stereotype en volledig verkeerd beeld van Israël hebben, dan zijn we beland in een situatie zoals in de jaren 30.’ (aldus Manfred Gerstenfeld in een interview met Stefan Frank. Over de relatie tussen antisemitisme en Israël merkt Manfred Gerstenfeld in dit interview op: ‘Het antisemitisme in Europa wordt tegenwoordig grotendeels als anti-Israëlisme gepropageerd.’

  Hiermee staat niet alleen het leven en welzijn van Joden in Nederland en Europa (en daarbuiten) op het spel, maar ook de aanspraak van de westerse beschaving op enige morele pretentie. Juist in een periode dat de toestand in de wereld duidelijk maakt dat morele pretenties, naast platte geldzucht en botte machtswellust, geen overbodige luxe zijn. Laat het even goed tot u doordringen: nadat 70 jaar geleden zes miljoen Joden zijn vermoord (ongeveer een derde van het totale aantal Joden), hetgeen algemeen wordt beschouwd als de grootste misdaad uit de menselijke geschiedenis, moeten de Joden in hetzelfde continent opnieuw vrezen voor hun leven. Een bevolkingsgroep die niemand tot last is, die integendeel van onschatbare waarde is geweest (en nog steeds is) voor de prestaties van de westerse beschaving op het gebied van wetenschap, economie, cultuur en tolerante omgangsvormen. Het dreigende einde van het Jodendom in Europa is het dreigende einde van de westerse beschaving is Europa.

  Hoe heeft het zover kunnen komen? Wat is de rol van de media in de berichtgeving over Joden en antisemitisme? Wat is de rol van het onderwijs, de allochtonen, de islam, de overheid, de EU, de antidiscriminatiebureaus? Wat is de rol van de berichtgeving over Israël? Klopt hetgeen Manfred Gerstenfeld in bovengenoemd interview stelt, namelijk: ‘Er zijn bijna geen antisemitismeonderzoekers, omdat er voor hen geen banen zijn.’?

  Dat zijn zo een paar van de vragen die ik graag beantwoord zou zien. Een parlementaire enquête lijkt me op zijn plaats.

  Ronald Kaatee, redacteur Populistische Omroep Nederland >>>

  http://joostniemoller.nl/2014/08/antisemitisme-wat-ging-mis-in-nederland/#comments

  Like

 2. cat zegt:

  Hartverscheurend. Een enorme menselijke drama. Anno 2014. Arme mensen. Ik heb echt met ze te doen.
  Soldaten van Satan (Isis) moet echt helemaal uitgeroeiend worden. Ze worden een gevaar voor de rest van de wereld.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @cat: 16.42. uur. Inderdaad een menselijk drama, van ongekende proportie, Cat. Maar het wordt steeds duidelijker, de satan gaat briesende rond, ziende wie hij nog kan verslinden! 1Petrus 5: vers 8. Lees verder: 2 Petrus 3, en U zult zien hoe actueel de Bijbel is omtrent DEZE TIJD!

   Like

 3. Jean zegt:

  Heb ik iets gehoord komende uit de hoek van die bende VN lullen en fluiten?
  Wel het vingertje in de lucht tegen Israël maar geen geluid tegen die barbaarse smeerlapperij en die VN bende denkt respect te mogen verwachten? Het is een verzameling wilde en achterlijke idioten.

  Like

 4. wim peters zegt:

  En wat zegt het komisch duo Verhofstad en die ,,Dikke,, van VVD en onze EU hierover !
  Niets, ze gaan gewoon door met gal spuien tegen Wilders en Filip de Winter.
  Bah ! wat een slijmballen en,,zakkenvullers.

  Like

 5. Jan zegt:

  De ‘wereldleiders’ zijn gewoon op vakantie. Midden-Oosten genocide? Nooit van gehoord. Islam is toch vrede?
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2721462/Barefoot-chilling-David-Cameron-beach-second-foreign-holiday-year-shocking-new-humanitarian-crisis-unfolds-Iraq.html
  Intussen:
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2721043/U-S-drones-fighters-carry-four-new-air-strikes-protect-stranded-Yazidis-attacks-Islamic-State-jihadists.html

  ROBIN HARRIS: Our leaders are in denial about this Islamic revolution because it exposes their own naivety
  Barack Obama and David Cameron do not dare, even now, tell the truth about what Islamic State (or IS) are, or what motivates them. Obama and Cameron talk of averting ‘genocide’. But genocide is, by definition, the destruction of a racial or national group. ….And the West has looked on. Or rather Western leaders have looked away, and focused instead on Ukraine.
  http://www.dailymail.co.uk/debate/article-2721515/ROBIN-HARRIS-Our-leaders-denial-Islamic-revolution-exposes-naivety.html

  Like

 6. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Hamas = Boko Haram = ISIS

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @cat: 20.31. uur. Inderdaad cat, Ef. 5 vers 12, is daar ook duidelijk over. “Neem geen deel aan de vruchteloze praktijken van de duisternis, maar ontmasker die juist, want wat daar in het verborgene gebeurt, is te schandelijk voor woorden”.

  Like

 8. Avidia zegt:

  ik ben zo blij om medestanders te ontmoeten, lang leve Israël!!!! o jeetje het onweert hier heel erg, ik ben daar erg bang voor.

  Like

 9. Jan zegt:

  Verwende kindpresident Obama: “Your criticism on me is horseshit”

  According to one of the lawmakers, Sen. Bob Corker asked the President a long question that included sharp criticisms of President Obama’s handling of a number of foreign policy issues—including Syria, ISIS, Russia, and Ukraine. Obama answered Corker at length. Then, the president defended his administration’s actions on Syria, saying that the notion that arming the rebels earlier would have led to better outcomes in Syria was “horseshit.”
  http://www.thedailybeast.com/articles/2014/08/11/exclusive-obama-told-lawmakers-criticism-of-his-syria-policy-is-horsesh-t.html

  Like

 10. Jan zegt:

  De Psychopaat van het Witte Huis kan niks, intussen eten honden de lijken op

  ‘It is death valley. Up to 70 per cent of them are dead’

  Two American aid flights have also made it to the mountain, where they have dropped off more than 36,000 meals and 7,000 gallons of drinking water to help the refugees, and last night two RAF C-130 transport planes were also on the way.
  However, Iraqi officials said that much of the US aid had been “useless” because it was dropped from 15,000ft without parachutes and exploded on impact.
  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/iraq/11024037/Iraq-crisis-It-is-death-valley.-Up-to-70-per-cent-of-them-are-dead.html

  Commentaar van de Psychopaat: “It’s really wonderful to be at Martha’s Vineyard, especially when the weather is this good, (but) I found, as somebody from Hawaii, the water is still a little cold.”
  http://www.breitbart.com/Big-Government/2014/08/11/At-Martha-s-Vineyard-Obama-Complains-About-Cold-Ocean

  Like

 11. Pingback: DE JAKNIKKERS VAN DE HAAT… | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s