Het kalifaat is een feit en de sharia ook

Screenshot 4

(Door: Fubar)

In de I(slamitische) S(childerswijk) in Den Haag. Er was een aangekondigde vreedzame demonstratie waar toestemming voor verleend was en die zou door die wijk gaan om te laten zien dat deze nog steeds deel van Nederland uitmaakt. De route was vooraf goedgekeurd door de daartoe geëigende instanties en er liep voldoende politie mee om de route vrij te kunnen houden. Dit in tegenstelling tot een aantal eerdere pro-ISIS en Hamas demonstraties. In Rotterdam werd de route ter plekke door de organisatie bepaald, omdat het stadsbestuur te laat inzag dat het toch niet zo’n fris idee was om bij een Joods monument te eindigen. Of er voor de ISIS demonstratie vorige week in de Schilderswijk een vergunning was, betwijfel ik.

De realiteit bleek een andere te zijn. Een vergunning voor een demonstratie en een afgesproken route blijkt het papier niet waard te zijn waar het op geschreven is. De daar wonende moslims duldden geen ongelovigen in ‘hun’ wijk. En de politie boog voor de moslims. De Nederlandse politie weigerde Nederlanders de toegang op Nederlands grondgebied en sloeg ze weg. De Nederlandse overheid liet weer eens niets van zich horen. De moslims zijn de baas op straat en dat hebben ze laten zien. En ga er maar van uit dat ze de verstrekkende implicaties daarvan verdomd goed doorhebben. Ze zullen ongetwijfeld hun gebied uitbreiden en meer en meer hun islamitische wet gaan toepassen. Er wordt ze immers geen strobreed in de weg gelegd. Sterker nog, ze worden bijgestaan door onze eigen overheid. Er zullen de komende tijd vele kalifaatjes bijkomen. In Gouda, in Rotterdam, in Amsterdam, in Utrecht. De jihad is de fase van huis voor huis voorbij. De jihad is de fase van straat voor straat voorbij. De jihad is in de fase van wijk voor wijk. De volgende fase is stad voor stad. En wat daarna volgt dat willen we ons niet voorstellen.

Lees verder>>>
(h/t vederso)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Dhimmitude, Hypocrisie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, kalifaat, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, Salafisten, sharia, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Het kalifaat is een feit en de sharia ook

 1. Tom Hendrix zegt:

  EN DAT ALLES DOOR TOEDOEN VAN DE GORE FLIKKERS VAN VVD,CDA,PVDA en D66!
  Deze zijn ALLEMAAL schuld aan de huidige situatie, ALLEMAAL!

  Like

 2. Sjaak zegt:

  AAN MIJN REET MET DE PROFEET !

  Like

 3. lucky bee zegt:

  In Syrie en Iraq maar niet in Nederland, en hier zal het ook nooit komen.

  Like

 4. de 13de imam zegt:

  Dit is nog erger dan de bezetting van 40-45. Hoeveel SS’ers bevonden zich toen op ons grongebied; enkele tienduizenden? Nu zijn het er meer dan een miljoen!

  Like

 5. peterselie1 zegt:

  “De jihad is de fase van huis voor huis voorbij. De jihad is de fase van straat voor straat voorbij. De jihad is in de fase van wijk voor wijk. De volgende fase is stad voor stad.” Inderdaad de islamofascisten liggen op koers, stap voor stap wordt autochtoon Nederland ondergesneeuwd door het moslimtuig.

  Politiek verantwoordelijken welke er nog steeds geen consequenties er aan willen verbinden. De recente gebeurtenissen op dit islamisatie thema kan men niet afdoen als zijnde een wat uit de hand gelopen hoofddoekjes discussie bij een of ander actualiteitenprogramma, waar alleen de keus is tussen rood en rood.

  Like

 6. Triest;geen[nette]woorden meer voor!De politie die hun wapenstok gebruikt op de ruggen van de Nederlanders,die ze geacht worden te beschermen!Zo ver is het dus al gekomen.Daar zullen we in de toekomst dus ook niets anders van hoeven verwachten dan tegenwerking!

  Like

 7. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Het lijkt mij toch een simpele manier om eindelijk eens van ongewenste allochtonen af. Ieder die ISIS steunt, oprotten. Klaar.

  Like

 8. jitskesez zegt:

  Het kan toch eenvoudig zijn. Gewoon alle subsidies, uitkeringen, toelagen, water en stroom voorzieningen naar de Schilderswijk stop zetten. En krijgen het pas terug als ze op het stadhuis komen zweren dat ze de Islam hebben afgezegd, met spugen op een afbeelding van de Pedofeet.

  Like

 9. john zegt:

  maar ja jongens, denk even na, zo gek is het nog niet. even afwegen. als dit zo doorgaat dan bezoeken wij toch even de ongelovige vrouwen van die politici om even hartstochtelijk en grof biologieles te geven. hmmm….ik ben dan wel benieuwd hoe die softe politici (zonder eelt op hun handen) daarop reageren? ik weet het wel.

  Like

 10. elkemoslimiser1teveel zegt:

  Yep de hamashoeren in politiepak werken geduldig mee met ISIS en de Jihad. Daar worden ze voor betaald. Vandaar ook het nieuwe uniform…

  Like

 11. Scarlatti Bombatti zegt:

  Wetgeving veranderen, afspraken eenzijdig met die moslim-olieboeren opzeggen, omgekeerd zitten zij daar niet mee dus waarom WIJ wèl?

  Wààrom verdiept men zich niet eens in de arabische denkwijze die VOLLEDIG ÀNDERS is dan de WESTERSE, hou er toch eens mee op!

  ONMIDDELLIJK, EN MASSE àlle moslims uitzetten en niet akkoord gaan met het zgn. NIET accepteren in islam landen, gewoon DROPPEN in zee anders!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s