Hillary Clinton net zo verstandig als Van Rossem van GeenStijl

(Door: Martien Pennings)

Hillary Clinton: op 1:05: “Hamas with its back against the wall decided”, besloot, zegt Hillary Cllinton, om maar weer eens raketten op Israël te gaan afschieten. Laat doordringen de diepe waanzin van de opmerking dat Hamas met de rug tegen de muur zou staan. Welke muur, gek !? Ze hoeven alleen maar op te houden met hun terreur en de vrede en de welvaart, het léven stromen binnen! Vanuit Israël! Let ook op de even-handed toon van mevrouw waarbij de handjes inderdaad ook aan het evenhanden zijn. Enerzijds, anderzijds, diezelfde kotsverwekkende en moordlust opwekkende suggestie die je bij moraalfilososoof Van Rossem van GeenStijl vindt, namelijk dat Hamas en Israël allebei ongeveer op gelijke morele hoogte staan en allebei even veel schuld dragen. En dan rond 1:40 zegt Clinton: “Hamas puts its rockets, its missiles in civilian area’s partly because Gaza is pretty small . . . . . “

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", Gazastrook, Hamas, Hypocrisie, IDF, Israël, Socialisten, VS. Bookmark de permalink .

15 reacties op Hillary Clinton net zo verstandig als Van Rossem van GeenStijl

 1. Wans Horst zegt:

  Clinton geeft nu in ieder geval toe dat Hamas Israel heeft willen provoceren, dat Hamas de raketinstallaties in burgerlijke gebieden plaatst, maar ze laat zien nog steeds geen knip voor de neus waard te zijn als onderdeel van de Amerikaanse regering omdat ze geen partij durft te kiezen, daarmee in ieder geval de Amerikanen in onzekerheid latende, voor zover Amerikanen slechts uitgaan van wat de overheid hen mededeelt.

  Like

 2. Wans Horst zegt:

  Zij ies ein beetje døm of doet alleen zo vanuit een politieke motivatie.

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Niet alleen op het binnenhof lopen volslagen idioten rond. En als die er telkens in slagen kiezers aan hun zij te vinden, hoe idioot zijn die kiezers dan wel niet ? Zij hebben toch ook oren en ogen om op andere manieren informatie te vergaren, om aldus hun eigen brein aan het werk te zetten…..Niet dus ! Deze vicieuze cirkel is er de oorzaak van dat er op politiek gebied nooit iets ten goede veranderd. Overigens; Moet je op die foto de ogen van Hillary Clinton eens zien. Wijd gesperd open, alsof ze flink onder de drugs zit !

  Like

 4. Jean zegt:

  Die zwarte moslim in dat witte huis is een ramp maar dat kutwijf in heg witte huis is een drama voor Amerika en Europa.
  Dat kutwijf z’n vent rotzooit met alles en toch blijft ze erbij, waarom? Om de centjes en de naam want zonder die sexmaniak zijn naam wist niemand dat dat kutwijf bestond.
  Wij Europeanen moeten echt afstand nemen van Amerika, in 1945 heeft het geholpen om Europa te bevrijden maar dat heeft een zeer zware prijs gekost een prijs die we nog steeds aan t betalen zijn, stel u voor dat er met dat arrogant kutwijf onderhandeld moet worden, ik vertrouw dat kutwijf voor geen haar.

  Like

 5. aquarius4422 zegt:

  Weer een bewijs dat dit soort mensen zich helemaal niet in het probleem verdiept hebben en gewoon wat voor de bühne staan te wauwelen.

  Like

   • Harry zegt:

    Raar dat sterven slechts aan soldaten gegund is .
    Denkt ze nou echt dat die dat zo lollig vinden ?
    Oh , ik snap het al , ze schakelt de militairen gelijk met de islamitische terroristen , het is een feestje . In het volgende leven , dan .
    Alleen voor ” ons ” geen 72 maagden . Dood is dood .
    Natuurlijk is het voor vrouwen en kinderen een drama om te sterven , maar ook voor die jonge soldaten ! Die zouden toch ook liever met een malse meid in het hooi liggen te rollebollen ?
    Je kiest toch niet zo’n baan om dood te gaan ? Waarschijnlijk hebben ze meer verantwoordelijkheidsbesef dan politici , daarom doen ze het .
    Al loop je wel een verhoogd risico , net als een huidige juwelier .
    Wederom dankzij ” die religie ” .

    Like

 6. Pieter zegt:

  t arme meisje spoort voor geen meter, zielig hoor, eerst geconfronteerd met vreemdgaande echtgenoot en nu vergevorderde hersenverweking, t zit haar niet mee.

  Like

 7. Harry zegt:

  Het kan toeval zijn maar als je dat mens aanhoort en je bekijkt de foto erbij dan moet je je toch niet voorstellen dat zij de baas wordt in Amerika . Het lijkt wel iemand “met mogelijkheden” zoals ze ze hier noemen , of “anders begaafd” .
  Nou heb ik toch al niet zo’n hoge pet op van de gemiddelde Amerikaan , want hoe verzin je het om obama te kiezen ? Nou was er aan de andere kant ook niet zoveel soeps , maar zo’n islamitische aap ??? Nou wisten ze dat waarschijnlijk niet , behalve die tint , maar ze zullen het ook nooit snappen .
  Dan nog kies je toch niet iemand met de kenmerken van een heel continent waar ze alleen kans zien om overal een puinhoop van te maken ?

  Zie op tv maar eens de real life programma’s , de Amerikanen zijn nog erger dan hier de gemiddelde goof in de achterhoek , maar dit secreet zou ik m’n oude roestige kruiwagen nog niet toevertrouwen .
  Hopelijk lukt het haar niet om verkozen te worden , maar ik ben bang dat het net zo zal gaan als hier bij de pvda .
  De vorige partijleider wordt weggejorist en de volgende wordt gelanceerd als de grote verlosser waar de hele natie decennia lang op heeft zitten wachten en die dankzij alle inspanningen van de pvda nu rijp gemaakt is om het land te redden . Het was even wachten maar dan heb je ook wát !

  En al die linkse klootzakken trappen er in . En zo kunnen ze weer vier jaar vooruit . En dan herhalen ze die truc . En ze trappen er WEER in !

  Socialisme , islam , het zijn psychische aandoeningen !

  Like

 8. Jan zegt:

  Intussen Elisabeth Warren, de nepindiaan: Joden zijn hitleristen en eichmannetjes die zich schuldig maken aan genocide

  Like

 9. Jan zegt:

  Exit voor Hillary Clinton?

  HC maakte heimelijk gebruik van privé-email-account en aliassen

  The existence of a personal account that Hillary Clinton used to conduct government business as secretary of state was discovered by the committee and reported by the New York Times.

  Clinton’s use of this personal account explains why investigations of the Benghazi terrorist attack — and her culpability in our diplomatic mission’s vulnerability there, the failure to heed warnings and the cover-up afterward — failed to find much email evidence of her direct involvement.

  According to the Times, Clinton never used her official government email account at all. What’s more, she used exclusively one set up on the day of her Senate confirmation as secretary of state. This indicates premeditation in an attempt to deceive the American people by someone determined to fulfill her ambition to be the first woman to sit in the Oval Office.
  http://news.investors.com/ibd-editorials/030315-741827-hillary-clinton-used-personal-email-account.htm

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s