Iedere moslim moet de islam de rug toekeren

Screenshot 20

(Door: Wans Horst)

Moslims die geen zin hebben in bloedvergieten, kunnen geweld afzweren en dat duidelijk aangeven door zichzelf Takfir te (laten) verklaren, de koran en alles wat erin staat af te wijzen, inclusief Mohammed in de prullenbak doen, zichzelf bevrijden, waardoor ze weer bij de normale mensen (Kafir) gaan horen. Dan hoeven zo nog niet eens een door de islam gevreesde overstap te wagen naar een andere ideologie.

Hoe vaak ik wel niet van moslims de suggestie krijg om me te bekeren tot de islam is opvallend, gezien het feit dat de islam er zelf alles aan doet om bekering te voorkomen. Je mag zelfs islamitische landen niet meer betreden als je een Israëlische stempel in je paspoort hebt uit angst voor bekering.

Alle moslims die nog wat van Mohammed moeten weten, zijn een gevaar voor de nationale veiligheid, maar daar heeft de AIVD de manschappen niet voor. Dus hoopt men dat het vanzelf goed komt met de gekken die zij niet in de gaten houden.

Sympathisanten van de moslims, mensen die zich liever laten verkrachten, knechten of slaafs genocide ondergaan, dan dat zij ergens voor opkomen, zijn dat enkel geworden omdat bepaalde elementen uit die islam hen wel aanspreken of ze zouden toch niet zo achterlijk zijn om enkel iets te steunen omdat het een minderheid was/is?

Het mooie van de Tweede Wereldoorlog is voor de islam dat dit een beeld gevestigd heeft van wat oorlog is, met als resultaat dat andere vormen per definitie niet bestempeld worden als oorlog. Volgens dat beeld moeten er massaal mensen naar concentratiekampen worden geleid, wil er sprake zijn van oorlog.

Het is niet voor niets dat Hitler zulke innige betrekkingen had met de grootmoefti van Jeruzalem en de Joden gebruikte om aan te geven wat oorlog was. Hitler was ook een drammerig kind dat van de Joden zijn zin niet kreeg, gelijk Mohammed, die zichzelf niet kon beheersen, en dus volgens de grootmoefti een voorbeeld voor alle moslims. De islam ziet oorlog echter niet enkel als bloedvergieten en dat is eigenlijk heel logisch. Als je mensen blijft vermoorden, blijft er niemand over om te bekeren… De islam ziet oorlog ook als misleiding van de onwetende niet-moslim en men doet er alles aan om die onwetendheid intact te houden, o.a. via Taqiyya .

Er is werkelijk niets religieus aan de islam in de zin van een hogere vredelievende gedachte, niet één – of ze zijn allemaal ongeldig verklaard door latere verzen. Die Mohammed heeft gewoonweg zijn hand overspeeld, normaliter zouden we zo’n malloot massaal in een gesloten inrichting dumpen. Waarom doen we dat niet met al die malloten? Omdat onze economie er niet op is ingericht meer dan een miljard zieke geesten geestelijke ‘bijstand’ te verlenen. Dat is ook de reden dat overheden alle mogelijke paden bewandelen om de islam niet te veroordelen. Zouden zij dat wel doen, dan is er ook meteen een noodzaak tot een reactie en onze ‘leiders’ zijn niet zo sterk in het nemen van besluiten die ze niet helemaal (denken te) kunnen overzien.

Pas als genoeg mensen zien dat niet alleen Geert Wilders, maar alle niet-moslims worden bedreigd door de hooligans van Mohammed en dat het randje tussen ‘extreem’ of ‘gematigd’ flinterdun is, want alleen in de uitingsvorm aanwezig, zullen zij uit hun sleur breken en de regeringen omverwerpen die het kalifaat in Europa toelaat.

Door:
Wans Horst
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, koran, Mohammed, Moslims, Taqiyya. Bookmark de permalink .

26 reacties op Iedere moslim moet de islam de rug toekeren

 1. Erhan zegt:

  “Iedere moslim moet islam de rug toe keren”? Als je als moslim zijnde je rug toekeert ben je geen moslim meer :-))

  Maar je hebt gelijk, weg met die onzin! Maar hoe pak je zoiets aan?

  We kunnen:
  1- Moslims les geven in islam:
  # Mohammed was een pedofiel
  # Allah kan niet rekenen (Nisa 10, 11)
  # God gooit met steen naar Cin’s (meteorieten)
  # Mohammed deed de maan in 2en splitsen, op aarde terechtkomen en dan weer terug naar zijn plaats gekatepulteerd zonder dat de mensen (buiten de vijf getuigen) dit evenement hebben gezien of opgemerkt.
  # De zon gaat in een modderpoel ten onder (zakt weg in aarde)
  # Mo had zoveel vrouwen en slavinnen, dat de vrouwen in volgorde werden genomen.
  # Mo werd verliefd op de vrouw v z stiefzoon, Zeynep, en Allah hielp hem haar te krijgen. Haar eerste man werd door Mo tot aan zijn dood naar veldslagen gestuurd.
  # Ook vrouwen, kinderen zijn Ganimet (oorlogsbuit)
  # Slavinnen mag je verkrachten
  # Je mag een slavin niet prostetutieren. Doe je het toch, dan vegefft Allah HAAR zonden(!!)
  Dit zijn zo even zaken die bij mij opkomen waarvan de gewone moslim niets van afweet.

  2. Haal islam uit de lijst van religies. Of, categoriseer religies en behandel islam anders als al die andere religies. Verbied islam onderwijs aan kinderen.

  Like

  • jans zegt:

   De islam moet verboden worden. Alle korans moeten verbrand worden! Alle moskeen gesloten en gesloopt worden! Al het islamitisch tuig moet een enkeltje krijgen naar Mekka of Teheran. De islam moet vernietigd worden!

   Like

  • Wans Horst zegt:

   Even een paar vraagjes:
   – Heb jij de islam ooit aangehangen?
   – Zo ja, heb je hem afgezworen?
   – Zo ja, waar blijkt dat uit?
   – Ben je van mening dat de islam veranderd kan worden in iets goeds?
   – Zo ja, ga terug naar start en ontvang geen 400 euro.

   Het tweede punt dat je maakt klopt wel.

   Like

  • Wans Horst zegt:

   ‘“Iedere moslim moet islam de rug toe keren”? Als je als moslim zijnde je rug toekeert ben je geen moslim meer :-))’

   – Dat zie je goed.

   Like

 2. Charles Martel zegt:

  Islam is de akeligste uitvinding die de mensheid ooit heeft gedaan, een psychose waaraan de mensheid ten onder zal gaan. Wat we nu zien Irak is de islam in al zijn glorie. Aan het huidige tempo zijn wij aan de beurt eer we tien jaar verder zijn. Een standbeeld voor de EU-ratten en onze domme linkse huurlingpolitici.

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Volgens mij was het niet de mensheid die de islam bedacht heeft, maar een onbeduidend sujet met een Napoleon-syndroom dat luisterde naar de naam Mohammed.

   Like

 3. delamontagne zegt:

  Voordat dat ellendige moslim-gedoe ten grave kan worden gedragen, moet er nog heel wat water door de Wadi stromen.
  En zoals iedereen weet, staat een wadi meestal droog. Dus voordat de mensheid ervan af is kan nog wel even duren.
  Dat nu net in het hoofdland van de is=lam na WOII de olie moest worden gevonden is eigenlijk een ramp voor de mensheid gebleken.
  Zonder al die decadente rijkdom in dat wahabieten land, zouden ze nu nog een onbetekenend woestijnland zijn.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Ik zit ondertussen een beetje op achtergrond naar dat programm van Knevel end Bevel te luisteren.23.00 hr
   Zouden de mensen van dit soort uitzendingen van bovenaf INSTRUCTIES hebben ontvangen dat het woord: ïslam en/of moslim NIET mag worden gebruikt.
   Er zat een mevrouwtje the kwekken over ISIS en Jihaa[d]t, etc. Allerlei figuren passeren de revue, niet eenmaal valt het woord is=lam.
   Een volgende mevr. heeft dat gebied van de Jezidies ooit bezocht. Ze beschrijft die mensen EN : “ze worden door “dat soort mensen” als “duivels-aanbieders”gezien” en vermoordt, aldus deze mevrouw………………..dat soort mensen…..! !
   Nu al een 1/2 uur aan-de-gang, HET HEEFT DUS ALLEMAAL niets, MAAR DAN OOK NIETS MET DE ISLAM TE MAKEN……………………..

   Like

 4. Erhan zegt:

  Zolang het westen militairstisch superieur blijft, hebben die baardaapen geen schijn van kans. Wat kunnen de moslims eigenlijk zelf produceren behalve zelfmoord dildo’s, die hopen op een feestelijke ontvangst aan de hemelpoort met 72 maagden? Niets.

  Tot aan hun onderbroek zijn ze afhankelijk van die “Kafir’s” (andersgelovigen).

  Like

  • Trucker zegt:

   “…Wat kunnen de moslims eigenlijk zelf produceren …”

   AANTALLEN “ex” islamiet, aantallen kunnen ze in de strijd werpen.
   Ze zijn in niks afhankelijk van “andersgelovigen”.
   Als ze iets nodig hebben stelen ze het zoals ze gedaan hebben op Nine Eleven (hoewel een stel IDIOTEN denkt dat oud president George W Bush en een paar vriendjes aan de stuurknuppel zaten).
   Nog iets dat je blijkbaar over het hoofd ziet hoe een handvol getrainde terroristen een stad kan neutraliseren want voor chaos te producerenb heb je niet zoveel nodig, meer pen ik daarover niet anders zal er weer een hoop zeikerds op Bron’s blog zeiken dat ik een allesweter ben maar neem maar van mij aan dat het veel gemakkelijker is als het lijkt.
   Ik merk op dat jij als “ex”islamiet toch heel graag dat taaltje blijft gebruiken en ik weet dat mensen die bekeerd zijn (tabak/alcohol) de meest rabiate tegenstanders worden van wat ze voorheen voorstonden.
   Islamieten die zichzelf “bekeerd” heten blijf ik wantrouwen zolang ik met rede begaafd kan denken en dat hoera sfeertje welkom hier doe ik zeker NIET aan mee.
   Tussen haakjes welke “andersgelovigen” bedoel je ten overstaan van de ideologie islam, hoe kan je “andersgelovig” zijn in een ideologie dat wou ik graag eens weten.

   Like

   • Erhan zegt:

    @Trucker:
    De moslims praten vaak over de zgn “Kafir”. Is een arabische woord. Het betekent zo iets als “niet-moslim”. Dus al het andere die niet moslim is en ik vermoed dat ook de Shi’iten tot diegroep behoren.
    Je hoeft mij niet te “vertrouwen”.Tevens, war dacht je, dat ik graag de moslims een kop kleiner wilde maken? Verre van dat! Ik haat de ISIS strijders, die mogen zev mij kapotschieten. Maar om alle moslimsgelijk te stellen met hen? Neen dus!
    Je wordt niet automatisch slecht door die religie aan te hangen. Ik ken vele moslims die in de samenleving goed hun best doen, werken, huisje boompje beesje etc, en (passief!) geloven. Moet ik nou hen dood wensen? Dan zou ik achterlijk moeten zijn en verschil ik niets van die ISIS yerroristen! Dit geldt ook voot jou!

    Die mensen hangen een religie aan die “niet klopt”. Islam is bij voorbaat zo slecht dat het niet als religie bestempeld moet worden vind ik. Eerder een sekte met 1,5 miljard aanhangers!
    Wat had ik dan wel graag gezien? Ten eerste, verbod op indoctrinatie met religies die haat zaaien! En geloof me, dat is niet alleen de islam! Ook de Thora zal verbannen moeten worden! Islam heeft veel gekopieerd v d Thora, de joodse he
    lige boek!
    Ik zou die “zieke geesten” willen helpen door hen te wijzen op de vuile kanten v hun geloof zodat ze, zoals ik, inzien dat het niet een God’s boek kan zijn! Een goed voorbeeld van zo een iemand is Hirsi Ali. Hoogstwaarschijnlijk is ze besneden en dus verminkt voor de rest v haar leven!
    Snap je nu @Trucker dat jij en ik het probleem Islam/Geloof van totaal andere hoek benadeten? Ik leeshier vaak over mensen die het liefst de wapens nemen en de zelfde weg op gaan als de ISIS milities. Ik reageer daar niet op. Gelukkig hebben de meeste europeanen hun hoofd op de juiste plek nog! Ik predik of steun geen haat of racisme, ik geloof niet in superieure rassen! En, als er ergens iemand onrecht wordt aangedaan, dan sta ik bij de “slachtoffer”, ongeacht zijn geloof, huidskleur, afkomst! Als je zo graag wil vechten, ga naar Irak, sluit je aan bij Pesmerga’s en schiet op volle harte lust op die ISIS! Maar houd uwen agressie,- oorlogs retoriek buiten EU aub!

    Like

   • Driek zegt:

    Erhan zegt: Wat had ik dan wel graag gezien? Ten eerste, verbod op indoctrinatie met religies die haat zaaien! En geloof me, dat is niet alleen de islam! Ook de Thora zal verbannen moeten worden! Islam heeft veel gekopieerd v d Thora, de joodse he
    lige boek!

    Meneer Erhan, dus u vindt dat de Thora verbannen moet worden. Ja, dan begrijpt u er werkelijk helemaal niets van. Neen, u blijft voor mij een onvervalste mohammedaanse antisemiet. En hier laat ik het bij. Ik heb verder geen zin in uw geouwehoer.

    WAAR EEN MOSLIM ZIJN VOET HEEFT GEZET GROEIT NOOIT GEEN GRAS MEER.

    Like

   • Trucker zegt:

    “…Als je zo graag wil vechten…”

    WAAR LEES JIJ DAT IN MIJN COMMENT, heb je een probleem om fatsoenlijk Nederlands te lezen?

    “…houd uwen agressie,- oorlogs retoriek buiten EU aub!…”

    Uw comment staat bol van de ongerijmdheden en suggestieve peptalk, maakt het voor mij (als pragmaticus) een stuk eenvoudiger want ik weet welk vlees in de kuip zit.
    CASE CLOSED “ex” islamiet

    Like

 5. JooJootje zegt:

  Je kan ook een situatie creeren die de regering niet kan laten lopen.
  Maak gebruik van de zwakte van je tegenstander leer alles wat hij weet kruip in zijn hoofd en kijk door zijn ogen en dan zie je hoe simpel het kan zijn.
  De oplossing ligt bij de islam zelf zet ze tegen elkaar op in de grote steden en zij doen de rest en dit kan de overheid niet meer negeren en anders ligt de weg vrij voor ons de volksmilitie maar er gaat een eind aan komen hoe dan ook.

  Like

 6. Fred zegt:

  Jans 23.22
  Helemaal mee eens.
  Maar wie vertaald dat in een motie en welk parlement c.q. welke parlementariërs zullen zo een motie aannemen?
  In Nederland pas op sint Juttemis denk ik.
  Trouwens, wat is de paus toch stil.
  Is hij ziek of zo?
  Geen enkel woord over wat IS uitspookt in Irak.

  Like

 7. Avidia zegt:

  Een oplossing is hier aan de orde, die hier willen blijven moeten een getuigenis afleggen tegen de haat die de moslims over de andere gelovigen uitspreken, doen ze dat niet, dan moeten alle moslims het land verlaten. Wat een opluchting zou dat zijn. En die haatmoslims sowieso uit het land, alle moskeeën sluiten, willen ze een dienst, kan dat vast wel in een of andere kerk maar dan zonder die fanatiekelingen.

  Like

 8. GT zegt:

  Hier klopt iets niet, 1400 jaar inteelt keer je de rug niet toe dat bestaat niet dit volk moeten ze naar een andere planeet sturen, dit volk verdient hier geen leven waarlijke monsters zijn het!
  Kijk in de wereld , wat een puinhoop mede veroorzaakt door de linkse facisten, en die linkse facisten moeten zich ernstig zorgen gaan maken want……nog even vrijelijk de fiets pakken heren…kan straks niet meer. Want gevaar komt straks van iedere hoek van de straat.
  Begrijpen de heren wat ik bedoel?

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Ben het eens met het artikel van Wans Horst. Lichtpunten zijn er ook, er zijn inderdaad ook vele ex moslims- Erhan op deze site is er een van- en laten we deze mensen ondersteunen. Voor mensen die daar meer over willen weten, is een aanrader, het boek van de ex-moslim: INB WARRAQ- getiteld: “Weg uit de islam- getuigenissen van Afvalligen”, uitgegeven bij Meulenhoff pers; ISBN nummer:978 90 290 8153 5/NUR 717.

  Like

  • Erhan zegt:

   @Tom bedankt voor je steun maar ik denk dat je je energie beter kan besteden om de moslims, die wel goede bedoelingen hebben in de samenleving, te verlichten. We moeten die mensen vertellen over de ware islam zonder hen in harnas te jagen. We leven in een tijd waarin iedereen met elkaar moet leren leven, we moeten bruggen bouwen en niet vernietigen.
   Ik blijf roepen aan de politiek om de taak op zich te nemen en de moslims te onderwijzen in islam zodat de donkere, vuile zijde van de islam bekend wordt bij de goedgelovige moslims. Natuurlijk ook het verbieden van islamleer aan minderjarigen.

   Like

   • Infidel Pride zegt:

    @Erhan 12:42

    Het spijt me dat ik er zo even tussendoor wandel maar hier snap ik niet zo veel van.

    “We moeten die mensen vertellen over de ware islam zonder hen in harnas te jagen.”
    De ware islam dus….en waar kan men die vinden buitenom de koran en hadith’s/heilige boeken van de islam?

    Weet je waar ik ‘bang’ voor ben? Dat er nog gigantisch veel ‘moslims’ de leer van mohammed volgen zonder dat zijzelf weten wat het allemaal inhoudt. Zij zijn nog steeds in de veronderstelling dat die ideologie voor vrede staat. Om die gedachten vast te kunnen houden moet je toch aardig wat lappen tekst uit die ‘heilige boeken’ achterwege laten.
    Dat kan dan dus ook nooit ‘de ware islam’ zijn als je niet alles verteld.

    De ware islam komt ten volle bij IS in delen van Irak en Syrië. In dat kalifaat komt de vrede bij de aanhangers van mohammed. In dat gebied gaat de leer/doctrine ‘islam is vrede’ gelden omdat er alleen maar moslims zijn.
    IS met hun kalifaat en sharia wetgeving is de puurste vorm van islam.
    Welke ‘ware islam’ zouden we de ‘gematigde moslims’ hier moeten voorleggen?

    P.S.
    Ik vind het ook vals en gemeen dat er veronderstelt wordt dat er een ‘variant’ beschikbaar zou zijn.
    Want die is er niet.
    Je kunt niet bepaalde zaken wegmoffelen en dan zeggen ‘Dit is de ware islam.’.
    Een moslim moet verklaren dat er maar één god is, allah, en maar één boodschapper, mohammed, en dat is een totaal pakketje wat je tot je moet nemen.
    Je neemt het aan of je wijst het af. Je kunt niet zeggen; Dat neem ik wel aan en dat wijs ik af. Zo werkt een ‘religie’ of een ideologie niet.

    “We moeten die mensen vertellen over de ware islam zonder hen in harnas te jagen.”
    Denk er nog maar eens goed over na: “…in het harnas te jagen.”
    Dus als je de waarheid vertelt over die oorlogs/doodscultus moet ik er rekening mee houden dat ik de volgers niet in het harnas jaag?
    -Weet je wat die mensen nodig hebben? Dat ze eens de waarheid te horen krijgen wat voor een duivelse religie de islam (de ware) eigenlijk wel niet is t.o.v. niet-moslims.-
    Jouw weg (de ware islam vertellen, wat niks anders is dan niet het hele verhaal vertellen) zal alleen maar leiden naar meer ellende, dood en verderf.
    Wellicht de bedoeling maar gelukkig trappen velen daar niet meer in.

    Like

   • Driek zegt:

    Erhan zegt: We moeten die mensen vertellen over de ware islam zonder hen in harnas te jagen.

    Zie je nou wel, u bent gewoon de boel aan het besodemieteren. U was toch een afvallige? U wilde er toch niks meer mee te maken hebben? En waarom dan toch de mensen vertellen over de ware islam? Jullie deugen gewoon niet, dat is het. Zelfs op deze site proberen jullie je lulverhaal over die Mohammed te verkopen. Flikker toch op man, ik ben jullie hele islam spuugzat.

    Like

   • Wans Horst zegt:

    De groeten Erhan, ook jij neemt niet duidelijk afstand van de islam.

    Like

  • Driek zegt:

   Meneer Hendrix, we hebben al genoeg te stellen met de echte moslims, wat kan ons die afvallige moslims nou schelen. Trouwens ik geloof er niet in. Veertienhonderd jaar inteelt en koran lezen krijg je er niet zo gemakkelijk meer uit. Fijn dat ze zijn uitgetreden. Maar wat hebben wij daar nou aan?

   Like

   • Wans Horst zegt:

    Het moslim-af worden is iets dat moslims in de eerste plaats aan zichzelf verplicht zijn. Ik zie Mohammed al op z’n 1400ste verjaardag op een wolk zich afvragen waarom zijn volgelingen niet veranderd zijn, als houder van een 1400+ pas zal hij het leven zo onderhand toch wel hebben begrepen?

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Driek: 12.45. uur. Bedankt voor uw reactie, Driek. Maar mag ik een paar waardevolle namen van ex moslims noemen: Ayaan Hirsi Ali, Ibn Warraq,en in Amerika een succesvolle vrouwelijke psychiater, wiens naam ik niet voor op de tong heb. Ik wil niets op de spits drijven, maar de eerlijkheid gebiedt mij, dit ook te noemen. En U kent mij op dit blog langer dan vandaag, ik heb NIETS op met de perfide doodscultus ISLAM.

    Like

   • Trucker zegt:

    @ Tom Hendrix 12 augustus 2014 om 21:41

    Gewaardeerd reageerder Tom, u noemt nu lukraak enkele namen van mensen die bewezen hebben dat ze de islam(iet) de ru toegekeerd hebben en daarvoor ook tot aan hun dood over hun schouder moeten kijken.
    Deze mensen zijn dungezaaid en mogen dus gekoesterd worden maar deze ZOGENAAMDE “ex”islamiet die hier op de blog bejubeld wordt is niet meer als een infiltrant die doet wat hij moet doen…
    Ik trap niet in die val omdat het zooo doorzichtig is maar goed we zijn niet allemaal eender (en dat is ook maar goed).
    Ik twijfel zeker niet aan uw goede bedoelingen Tom en deze comment is dus niet als dusdanig te interpreteren, geeft enkel mijn visie over de verderfelijke ideologie islam weer en daarmee gepaard de taloze islamieten die pogen om listig te zijn.
    Alert blijven en niet laten opnaaien door de zoveelste infiltrant 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s