ISIS-sympathisanten: protesterend en escalerend

Screenshot 40

Gisteren (10-08-2014) vond er een tegendemonstratie plaats in de Haagse Schilderswijk

Het Openbaar Ministerie en de gemeente Den Haag worstelen met een groep ISIS-sympathisanten die regelmatig protesteert en steeds fellere leuzen hanteert.

De vingers van de Haagse politie zullen ongetwijfeld al geruime tijd jeuken. Sinds vorig jaar probeert een club demonstrerende ISIS-sympathisanten hun het bloed onder de nagels vandaan te halen door bij demonstraties de grenzen van de wet op te zoeken.

Haat

De groep demonstranten bestaat uit een harde kern van zo’n vijftien jonge mannen tussen de twintig en dertig jaar oud, hoofdzakelijk uit de Randstad. De afgelopen jaren demonstreerden ze onder verschillende namen: Team Free Saddik (demonstratie tegen burqa-verbod, 2011), Behind Bars (demonstratie tegen film Innocence of Muslims, 2012), Onze Gedetineerden (demonstratie tegen gevangenschap Abu Imraan, 2013) en Free Aseer (Pro Gaza-demonstratie, 2014).

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, kalifaat, Moslims, Nederland, propaganda, Rotzakken, Salafisten, sharia, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op ISIS-sympathisanten: protesterend en escalerend

 1. wim peters zegt:

  Een oplossing (zal wel even wat opschudding teweeg bij onze linkse belangenbehartigers) en die oplossing is de lange wapen lat er over en dan opsluiten voor een tijdje op ,,water en brood, !

  Like

 2. Jaantje zegt:

  Geloof er niets van 10 tot 15 harde kernjongeren.
  De media blijft zoals gewoonlijk de boel bagatelliseren.
  Immers van 10 tot 15 jongelui hebben we niets te duchten.
  Men rommelt met het benoemen en het daarbij behorende aantal.
  Krijg het gevoel te leven in een maatschappij waar niets is wat het lijkt…

  Like

 3. Claudia M. zegt:

  De enige manier dit een halt toe te roepen is deze figuren “vriendelijk” doch zeer dringend vragen het land te verlaten. Uitkering, toeslagen en al wat er meer over de schutting geflikkerd wordt, onmiddellijk stoppen! Ik vind het belachelijk dat dit allemaal kan en dan ook van onze centen. Die klanten lachen zich inderdaad hartstikke dood en dit gaat vandaag of morgen echt een keer goed mis.

  Helaas zijn onze bestuurders horende doof en ziende blind en gebeurt er gewoon helemaal niks.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Claudia M: 13.51. uur. U zegt-terecht- onze bestuurders zijn horende doof en ziende blind er gebeurt gewoon niks aan. Dat heeft te maken met het feit, Claudia, dat deze bestuurders niks mogen doen, omdat CDA,PvdA,VVD en D66, afspraken heeft met de moslimlanden, om vanwege OLIE,GELD en BAANTJES, deze HAATBAARDEN alles toe te staan. Zo hangt de vlag erbij!

   Like

   • johannes zegt:

    @Tom Hendrix,wij hebben geen bestuurders,wij hebben alleen uitvreters,en t’kan hen niet schelen als wij door moslims vermoord worden, zij bekeren zich wel tot het desgewenste geloof,of tot de duivel zelf, die hen al een winst gevende baan beloofde, en de rijkdom waar aan ze verslaafd zijn.

    Like

 4. delamontagne zegt:

  Een reageerder op E.W :”……..Als er niet ingegrepen gaat worden, zal de bevolking uiteindelijk het recht in eigen hand nemen…….”
  Wishful thinking of. ?
  Wat moet er gaan gebeuren voordat uiteindelijk de vlam uit de pan slaat. ( De [ Fr: ] revolutie is tenslotte ook niet in NL uitgevonden )

  Like

 5. cat zegt:

  “Een groepje sympathisanten van ISIS”, dat is al fout neergezet hier. Zo dent de linkse regering ook. Een klein groepje??? Laat me niet lachen..

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Waarom gaan die zandluizen en hun aanhang niet:

  http://www.youtube.com/watch?v=kLHPX3jxVPg ?

  Like

 7. D. G. Neree zegt:

  Absurd dat ze over 15 ”jongeren’ spreken.
  Ten eerste zijn het volwassen kerels en ten tweede waren het er in Den Haag al 150 (een tienvoud) en bij pro-Hamasdemonstraties tegen de 5000 of meer.

  We worden een oor aangenaaid door de politieke kaste en de pers. Met alle consequenties van dien.

  Like

 8. Tempelier. zegt:

  Toch is dit het begin van verzet hoe klein dan ook, hopelijk komen er nog meer anti demonstraties en laat men zich niet weerhouden door angst.

  Like

 9. elkemoslimiser1teveel zegt:

  Maak er dan een eind aan! Oppakken en eruit gooien! Wegwezen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s