Nodig: paginagrote advertentie Doe Normaal

Screenshot 16

(Door: A. Nanninga)

Heel goed. Fair and balanced moslimsteunbetuigen, moet van de SP. Want we horen wel iedereen steeds over de Joden maar de moslims zijn ook geen lieverdjes hebben het ook zwaar. Met ‘islamofobie’. Wattes? Is-la-mo-fo-bie. Dat is een beetje een fobie zoals hypochondrie een ziekte is zeg maar. Er is feitelijk niks aan de hand, maar mensen beelden zich van alles in en beseffen niet dat het probleem bij henzelf ligt. Islamofobie is een volstrekt normale reactie die gepathologiseerd wordt door types die lijden aan een naar gevalletje van chronische zelfkennisdeficientie met niet zelden een hardnekkige dubbele oogklepblokkade. Moslims hebben een slechte reputatie momenteel, wereldwijd. En dat is volkomen terecht. En hun eigen schuld. Enorm vervelend voor de mensen die gewoon hun zaakjes op orde hebben en toevallig ook in Allah wensen te geloven in hun vrije tijd, maar dat is geen reden om de mensen die hun religie kots- en kotsbeu zijn dan maar een soort van ziektebeeld aan te praten.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Islamofobie", "Nuttige idioten", Appeasement, Dhimmitude, Islam, Moslims, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

11 reacties op Nodig: paginagrote advertentie Doe Normaal

 1. Tom Hendrix zegt:

  Mevrouw Nanninga, geweldig! En wat deze gek van de SP betreft, overbrengen naar een gesloten inrichting, en een dwangbuis aan. Deze mafketel Kleyn is het prototype van de rode, groene en goedmens wegkijkers. Maar er gaan toch wel meer mensen de ogen open, met betrekking tot de DOODSCULTUS ISLAM!

  Like

 2. meneertje zegt:

  Tja.
  Als je al bang wordt van Al Qaeda, IS(IS), Hamas, Hezbollah, Boco Haram, die Somalische terreurbeweging (weet even de naam niet)…, kortom als je bezwaren hebt tegen massamoord op wereldwijde schaal, dan lijd je toch echt wel aan een ziekelijk vrees oftewel een fobie.

  Wees nou eens flink: dat zijn gewoon normale idealistische bewegingen, waarvoor we veel respect moeten hebben.
  Maar als ze nou ook in Nederland oppermachtig machtig worden en bijvoorbeeld uw vrouw en uw kinderen vermoorden? Wees nuchter. Je haalt je schouders op en zegt “Pech gehad.”

  Wat gek toch, hè, dat er mensen zijn die iets tegen de islam hebben…

  Like

 3. Nico zegt:

  Dit is trouwens dezelfde idioot die vragen aan het college van Rdam heeft gesteld over de jihadistische israeliers die voor de IDF als vrijwilliger aan de slag gaan. Of er rekening wordt gehouden bij terugkomst in nederland. Die man is volledig van de pot gerukt. Trouwens…waarom islamofobie? De term impliceerd een angst voor de islam. Ik heb er alleen een gruwelijke hekel aan maar geen angst.

  Like

 4. Wim Peters zegt:

  Grotere hekel als ik er aan heb is ,,bijna,, niet mogelijk, dat barbaarse tuig,verdelg ze en snel!!!

  Like

 5. Theodoor zegt:

  Klasse Nanninga, goed verwoord.
  Over een fobie gesproken, ik heb er last van gekregen. Mijn socialistenfobie speelt mij parten, dagelijks krijg ik een wanhopig gevoel over mij met zoveel opofferingsdrang die de socialistische bovengestelden prediken.
  Die tentoongestelde opoffering, die bereidheid en dan alleen nog maar voor wat stemmen, het is toch vreselijk.
  Wat kunnen we nog meer verwachten.

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Ik ben hier nog niemand tegengekomen die het kalifaat wil invoeren zegt de onnozelaar en zelf manifestant pur sang. Dit soort lieden zou je toch het liefst…..? Ik weet het al …het kalifaat gunnen. Types als Leo de Kleijn hebben zich nooit een millimeter in de islam verdiept. Hebben ze ook niet nodig want ooit in een ver verleden hebben ze zich op de hoogste toppen geplaatst van voor mensen haalbare moraliteit. Dit soort voormalige communisten had natuurlijk nooit enig idee van de verwerpelijkheid van het socialistische handwerk in al haar gruwelijke mens verachtende verschijningsvormen en haar genocidale wandaden sinds Lenin, Stalin, Mao, Hitler en al die andere notoire socialistische figuren. Dat de islam al 1400 jaar een sluipende genocide en een ongenadige social engineering uitvoert met perioden van relatieve rust afgewisseld met grote destructieve inhaal slagen is dit soort nitwits blijkbaar vreemd. Zelf denk ik dat Leo Kleijn voornamelijk zijn drive vindt in een onweerstaanbare behoefte aan zelf manifestatie. Zo van kijk mij wellevend, tolerant en genuanceerd zijn. De Übermensch die neer kijkt op het gepeupel dat zich zomaar overgeeft aan islamofobie.

  http://www.elsevier.nl/Buitenland/nieuws/2009/5/Moslimorganisaties-willen-sharia-invoeren-in-Duitsland-ELSEVIER234376W/

  Like

  • Igor zegt:

   Guus, zou deze voormalige Maoïst ooit wel eens vernomen/gelezen hebben over wat er met de communistische/socialistische/maoïstische Moejahadeen in Iran is gebeurd, nadat ze de islamitische moordenaar Khomeiny geholpen hadden om hem aan de macht te brengen?
   Ik denk het niet , want dan zou hij geweten hebben dat al die islamhulpvaardige linksen daarna door de revolutionaire garde vermoord zijn en…………
   dit staat Kleyn en zijn mede communisten ook te wachten bij een islam overwinning in de EU. Zonder pardon zullen zij zelfs de eersten zijn.

   Like

 7. Frans Brassens zegt:

  Dit wereldvreemd krapuul, studietje geschiedenis in Nijmegen, maatschappelijke ervaring: tijdje ICT medewerker bij Jeugdzorg (computers dus, geen mensen), is vrij recent (27 maart j.l.) aardig gefileerd door ‘Sonja’ van SP-Transparant. Is hypocriet en zo. Pleegt op zijn weblog censuur op onwelgevallige reacties ook.. Bovendien (zie Rutte) lijkt geschiedenis studeren haast een garantie voor leugenachtigheid. Lees daarvoor de laatste regels van dit stuk:

  https://sptransparant.wordpress.com/2014/03/27/de-hypocriete-verontwaardiging-en-censuur-van-leo-de-kleijn/

  Like

 8. Tempelier. zegt:

  Wellicht wil meneer Kleijn voor een jaar even stage lopen in de Schilderswijk, en daadwerkelijk daar gaan wonen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s