Pro-Gaza demonstraties zijn hysterisch, schijnheilig en irrationeel

Screenshot 12

(Door: Timon Dias)

Bij het lezen van de titel van dit artikel zullen, net als bijvoorbeeld na publicatie van het artikel Gangsterislam (Volkskrant, 16 juli), de gebruikelijke reacties volgen op Marokkaanse en islamitische fora: “Ik zat te kijken naar zijn afkomst, hij was 3 maanden (sic) oud toen hij weggeven (sic) werd, hij schrijft ook in Joodse kranten, deze vuile knoflook hond zal ooit op straat dood neervallen en dan mogen de Joden hem dan (sic) omarmen.”

Echter, naast deze verwensingen verwacht ik van deze online brigades en de pro-Gaza beweging ditmaal ook een sluitend antwoord op de vragen aan het eind van dit artikel. Mocht dit niet lukken, dan blijft de stelling in de titel onomstotelijk juist en geven zij toe inzake Gaza hysterisch, schijnheilig en irrationeel te zijn; iets dat overigens zonder meer hun goed recht is.

De wereld telt heden ongeveer 13.8 miljoen Joden. Tezamen vormen zij met 0.2 procent slechts één-vijfhonderdste deel van de wereldbevolking. Daarnaast telt de wereld ongeveer 1.7 miljard moslims. Op hun beurt vormen die met 23 procent bijna een kwart van de gehele wereldbevolking. De woede van zoveel moslims richting Israël, dat slechts zes miljoen Joden huist, doet gezien deze cijfers wat hysterisch aan.

Lees verder>>>
(h/t Robert Kern)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Pro-Gaza demonstraties zijn hysterisch, schijnheilig en irrationeel

 1. Tom Hendrix zegt:

  Geheel eens met het artikel van Timon Dias! En dat huichelvolk, van “de rode linkse kerk”, en wat meelopers van de linkervleugels van CDA en D66, hoor je niet over de massale slachting van Christenen, Yezedi’s en Koerden in Syrië en Irak, door de satanische ORCS, van ISIS! ORCS omdat zij het slechtste volk van de mensheid zijn, deze ORCS vinden we terug in de film; “in de ban van de ring”, naar het boek van J.R. Tolkien. En frappant deze christelijke schrijver heeft het boek geschreven, net voor de TWEEDE WERELDOORLOG!

  Like

 2. Jan zegt:

  Het Bolt rapport

  Hoe Israël het aantal burgerdoden zo laag mogelijk houdt

  Like

 3. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Een Pro-Hamas demonstratie is hetzelfde als een pro-ISIS demonstratie. Ieder die eraan meedoet, arresteren en uitzetten.

  Like

 4. Trucker zegt:

  Link komt van de openbare KRomroep BRT deredactiebe en gaat over een kunstenaar die wil exposeren in Israël waar kreng neefs (ik weet niet wie het is wel WAT ze is) de leugen en antisemietenretoriek PUBLIEKELIJK gebruikt om deze man weg te houden ui Israël.
  Deze schoften (of krengen voor mijn part) krijgen immer weer een forum op de openbare KRomroep BRT en aanverwante en vandaag is het een “opinie” en morgen een “analyse” waar de ambtenaren op de BRT zich gemakkelijk verschuilen achter de dooddoener : “wij plaatsen het enkel…”
  Link louter informatief geplaatst, beter niet lezen is echt niet goed voor de zielerust.

  http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/opinieblog/opinie/140811-opinie-ingeneefs-borremans-standard

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s